Πώς να κερδίσετε χρηματα

Πώς να βγάλετε 10000 δολάρια σε ένα μήνα. Αφού πέρασα από εκατοντάδες ιδέες, διάλεξα προσεκτικά μόνο ιδέες για το ποιοι πιστεύω ότι θα είναι οι καλύτεροι τρόποι για να βγάλω 10000 δολάρια σε ένα μήνα. Αυτό είναι το είδος των χρημάτων που προορίζονταν για γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, ανθρώπους με μεγάλη εκπαίδευση και διαπιστευτήρια. Αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι οι καιροί αλλάζουν για πάντα.

Οι άνθρωποι στο κανάλι μου στο τηλεγράφημά μου είναι πάντα οι πρώτοι που γνωρίζουν όποτε ανακαλύπτω νέες στρατηγικές για το πώς να βγάλω χρήματα στο διαδίκτυο και φυσικά είναι οι πρώτοι που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο. Οπότε θα χαρώ που θα γίνετε μέλος και είναι εντελώς δωρεάν, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη αργότερα. Τώρα ας επιστρέψουμε στην επιχείρηση και ας μιλήσουμε για το πώς να κερδίσετε 10000 δολάρια σε ένα μήνα.

Πώς να βγάλετε 1000 δολάρια σε ένα μήνα

Το πρώτο για το πώς να φτιάξετε 10000 σε ένα μήνα είναι η πώληση προσαρμοσμένων κοσμημάτων. Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το κατάστημα στο etsy που ονομάζεται “catlyinminimalist”, πουλάει πολλά προσαρμοσμένα κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου του πιο δημοφιλούς αντικειμένου της που είναι το προσαρμοσμένο όνομα κολιέ. Έκανα μερικά μαθηματικά χρησιμοποιώντας τον συνολικό αριθμό των πωλήσεών της που είναι πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια και πόσο καιρό έχει ανοίξει το κατάστημα που λειτουργεί από το 2014.

Αυτό που ανακάλυψα διαιρώντας τον συνολικό αριθμό των πωλήσεων με το χρόνο που έχει ανοίξει το κατάστημά της, βγάζει περίπου 694 $ την ημέρα και επειδή η τιμή ενός μέσου προϊόντος στο κατάστημά της είναι περίπου $20, μπορούμε να υπολογίσουμε ότι βγάζει περίπου $13.880 ανά μέρα. Και μπορούμε ακόμη και να είμαστε συντηρητικοί με αυτούς τους αριθμούς και να πούμε ότι βγάζει 10.000 $ την ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα, αυτό το κατάστημα βγάζει 300.000 $. Τώρα, ξέρω ότι μάλλον σκέφτεστε «ναι Kinglsey! αλλά ποιο είναι το νόημα;». Δεν είναι ότι έχετε τις δεξιότητες ή τα εργαλεία για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα κοσμήματα για να πάτε και να πουλήσετε στο etsy, αλλά στην πραγματικότητα ανακάλυψα έναν τρόπο που μπορείτε να το κάνετε αυτό που δεν απαιτεί να έχετε δεξιότητες ή εργαλεία και μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε να το κάνετε βασικά μηδέν δολάρια

Τώρα ας επικεντρωθούμε σε αυτό το συγκεκριμένο προϊόν στο κατάστημα που βρήκα και το οποίο τυχαίνει να είναι το πιο δημοφιλές τους προϊόν. Αυτό είναι ένα εξατομικευμένο κολιέ με όνομα που διατίθεται σε ασήμι, χρυσό 18 καρατίων, ροζ χρυσό και πολλές διαφορετικές γραμμές. Και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε το όνομα που θέλετε να δείτε στο κολιέ σε ένα χώρο που θα σας δοθεί εάν θέλετε να αγοράσετε και αυτό το κατάστημα θα δημιουργήσει και θα σας στείλει το κολιέ σας.

Επιφανειακά, αυτό φαίνεται ότι θα είναι κάτι εντελώς έξω από το προβάδισμά σας. Πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα τόσο επαγγελματικό κολιέ; Λοιπόν, θα σας δείξω πώς αυτό το κατάστημα που ανέφερα κάνει αυτό που κάνει χωρίς τεχνικά να χρειάζεται να κάνει καμία από τις σκληρές εργασίες. Η τρέχουσα τιμή σε αυτό το διάσημο κολιέ κυμαίνεται στα 42,00 $. Αυτό που θα ήθελα να κάνετε είναι να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται Aliexpress.com.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Aliexpress, είναι βασικά ένας δημοφιλής ιστότοπος που χρησιμοποιούν πολλοί ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου για να αγοράσουν προϊόντα με εξαιρετικά έκπτωση, ώστε να μπορούν να μεταπωλούν σε καθορισμένες τιμές στα δικά τους καταστήματα. Έτσι, αν θέλετε να μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης Aliexpress και να πληκτρολογήσετε μια λέξη-κλειδί όπως “κολιέ με προσαρμοσμένο όνομα”, θα εμφανιστούν πολλές διαφορετικές επιλογές. Αυτό που θα καταλάβετε είναι ότι το υψηλότερο προσαρμοσμένο κολιέ πωλείται στο Aliexpress με μόλις 4,00 $

Και επίσης, θα δείτε ότι υπάρχει ένας τόνος διαφορετικών γραμματοσειρών για να διαλέξετε. Αυτό λοιπόν που κάνει αυτό το κατάστημα που ανέφερα νωρίτερα είναι ότι κάθε φορά που κάποιος παραγγέλνει ένα κολιέ, απλώς πηγαίνει στην Aliexpress και βρίσκει έναν πωλητή που δημιουργεί προσαρμοσμένα κοσμήματα για να δημιουργήσει αυτό το κόσμημα για αυτόν. Και ακόμη και αφού πληρώσουν την πλήρη τιμή των 4,00 $, για τα προσαρμοσμένα κοσμήματα συν τα έξοδα αποστολής, πληρώνουν μόνο 7,86 $

Όπως ανέφερα, το κατάστημα πουλά το προϊόν για 42,00 $ στο etsy και εξακολουθούν να έχουν κέρδος 34,04 $ ανά κολιέ. Ακόμα κι αν κάνετε το ίδιο, αλλά πουλάτε το κολιέ σε φθηνότερη τιμή στα 29,40 $ περίπου, θα εξακολουθείτε να έχετε κέρδος 21,44 $ ανά πώληση. Το κατάστημα για το οποίο μιλάμε κάνει περίπου επτακόσιες πωλήσεις την ημέρα, απλά φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι κάνετε ένα κλάσμα από τις πωλήσεις που κάνει αυτό το κατάστημα

Εάν πραγματοποιείτε 50 πωλήσεις την ημέρα με κέρδος 21,44 $, θα εξακολουθείτε να βγάζετε πάνω από 1.000 $ την ημέρα, που θα ήταν πάνω από 30.000 $ το μήνα. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα ότι αυτό θα είναι εύκολο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημιουργήσετε το κατάστημά σας στο etsy, να βρείτε τον κατάλληλο πωλητή στο Aliexpress, να δημιουργήσετε τις καταχωρίσεις σας και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το αρχικό εμπόδιο για να ξεκινήσετε και απλώς να κάνετε την έρευνα, αυτή είναι πραγματικά μια επιχείρηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Blogging (Πώς να κερδίσετε 10000 δολάρια σε ένα μήνα)

Ένα άλλο για το πώς να κάνετε 10000 σε ένα μήνα είναι το blogging. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το blogging, ήξερα ότι η δυνατότητα να κερδίσω χρήματα που αλλάζουν τη ζωή με το blogging ήταν κάτι παραπάνω από δυνατό. Είχα ήδη περάσει χρόνια διαβάζοντας άρθρα και blog pot άλλων bloggers που μιλούσαν για το πόσα χρήματα βγάζουν με τους ιστότοπούς τους και ήξερα ότι αν μπορούσαν να το κάνουν, θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ και το έκανα. Πέρυσι κέρδισα λίγο περισσότερα από 600.000 $ με τον ιστότοπό μου και για φέτος, είμαι σε καλό δρόμο να κερδίσω πολύ περισσότερα από ένα έως δύο εκατομμύρια δολάρια.

Θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ, το blogging δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να αφιερώσεις πολλές ώρες ή και μέρες σε ένα άρθρο για να έχει μόνο 10 επισκέψεις ή προβολές. Έχω πάει εκεί και ξέρω πώς είναι αυτό, αλλά το θέμα με το blogging που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το blogging δεν είναι ένα σπριντ, είναι ένας μαραθώνιος. Το να μάθετε πώς να δημιουργείτε καλές μικρογραφίες και τίτλους που κάνουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στα άρθρα σας απαιτεί χρόνο.

Αυτή είναι μια δεξιότητα που πρέπει να μάθετε και να καλλιεργήσετε για πολλούς μήνες και πιθανώς και χρόνια. Χρειάζεται επίσης χρόνος για να μάθετε πώς να δημιουργείτε ελκυστικό περιεχόμενο που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να μείνουν και να διαβάσουν. Δεν πρόκειται να μπείτε στο google με τον ιστότοπό σας και σε μια εβδομάδα να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα από τα καλύτερα περιεχόμενο που έχει δει ποτέ η πλατφόρμα, αλλά με όλα αυτά που ειπώθηκαν, υπάρχουν μερικά πρακτικά πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε σχεδόν αμέσως για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα.

Υπάρχουν βασικά τρία πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσετε, την ποιότητα του περιεχομένου, τον τρόπο συσκευασίας των ιδεών σας και τη θέση σας. Ας ξεκινήσουμε προς τα πίσω και ας μιλήσουμε για τη θέση σας.

1. Κόγχη

Δεν με νοιάζει τι θα σας πει κάποιος άλλος για αυτό γιατί ακούω ανθρώπους να λένε ότι η επιλογή μιας θέσης δεν είναι τόσο σημαντική και δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό στην αρχή, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, ας υποθέσουμε ότι παρακολουθείτε τηλεόραση και θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σχετικό με τον αθλητισμό. Σε ποιο κανάλι θα πηγαίνατε για να παρακολουθήσετε αθλητικό περιεχόμενο, όπως αθλητικές ειδήσεις;

Πιθανότατα θα έφτανες στο ESPN αφού αυτό το κανάλι μιλάει μόνο για πράγματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Δεν θα πηγαίνατε στο Cartoom Network για να παρακολουθήσετε αθλητικό περιεχόμενο όπως δεν θα πηγαίνατε στο ESPN για να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια. Και αν θέλατε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σχετικό με τον αθλητισμό και γυρίσετε το κανάλι στο ESPN και παίζουν κινούμενα σχέδια, θα μπερδευτείτε εξαιρετικά και θα αλλάξετε κανάλι.

Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το blogging. Εάν δεν βρεθείτε σε μια συγκεκριμένη θέση, κανείς δεν πρόκειται να εγγραφεί σε εσάς επειδή δεν ξέρει τι να περιμένει από εσάς. Φανταστείτε για λίγο ότι άρχισα να γράφω περιεχόμενο για τη μαγειρική και σας προτείνουμε μια ανάρτηση στο blog μου στο google λέγοντας ότι “εδώ είναι πώς να μαγειρέψετε ένα αυγό”. Σας εγγυώμαι ότι το περιεχόμενο θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό στον ιστότοπό μου, επειδή δεν είναι ο λόγος που εγγραφήκατε σε εμένα και έτσι πιθανότατα δεν θα θέλατε να διαβάσετε το άρθρο.

2. Πακέτο

Αφού επιλέξετε τη θέση σας, πρέπει πραγματικά να μάθετε πώς να πακετάρετε τις ιδέες σας. Τι ακριβώς εννοώ με αυτό; Πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο για τον τίτλο σας για το άρθρο σας. Να θυμάστε πάντα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν το άρθρο σας από τον τίτλο του, δεν πειράζει αν έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο γράφοντας ένα από τα καλύτερα άρθρα που έχετε δει ποτέ.

Οι άνθρωποι δεν θα κάνουν κλικ για να το διαβάσουν εάν ο τίτλος σας είναι βαρετός. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί και με τους τίτλους και τις μικρογραφίες σας.

3. Ποιότητα περιεχομένου.

Έχοντας αξιοπρεπείς εικόνες απαλλαγμένες από ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, μια καλή διάταξη περιεχομένου χωρίς λογοκλοπή είναι όλα απαραίτητα στοιχεία για την αύξηση της ποιότητας του περιεχομένου για τα άρθρα σας. Και κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε χρώματα στο άρθρο σας, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του τίτλου σας, το χρώμα των συνδέσμων στα άρθρα σας απλώς για να το κάνετε ελκυστικό και ενδιαφέρον.

Αναγνώρισα ότι η ανάγνωση περιεχομένων που είναι πολύχρωμα είναι πιο ελκυστική, πράγμα που σημαίνει ότι η Google ωθεί αυτά τα άρθρα περισσότερο προς τα έξω, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν περισσότερες προβολές περιεχομένου.

Ίσως σας ενδιαφέρει: Δημιουργία του δικού σας Παθητικού Εισοδήματος χωρίς χρήματα

Αυτοκόλλητα και άλλα

Μίλησα με μεγάλες λεπτομέρειες για την επιχείρηση εκτύπωσης κατά παραγγελία σε έναν από τους ιστότοπούς μου. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή δημοσιεύω μια σειρά άρθρων έξι συσκευασιών όπου ξεκινώ τη δική μου εκτύπωση κατόπιν παραγγελίας από την αρχή και προσπαθώ να τη μετατρέψω σε εξαψήφια επιχείρηση. Και το πρώτο άρθρο θα πέσει στο κανάλι μου στο τηλεγράφημα σε δύο εβδομάδες και θα είναι αποκλειστικό μόνο για άτομα που βρίσκονται στο κανάλι εκείνη τη στιγμή.

Ξεκινάω συγκεκριμένα μια επιχείρηση εκτύπωσης t-shirt on demand. Ωστόσο, το επιχειρηματικό μοντέλο print on demand ξοδεύει πολύ περισσότερα από τα μπλουζάκια. Υπάρχει αυτό το κατάστημα στο etsy που έχει πραγματοποιήσει πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις πουλώντας αυτοκόλλητα και προϊόντα οργάνωσης, όπως εκτυπώσιμους σχεδιαστές και λίστα ελέγχου, και αυτό το κατάστημα άνοιξε από το 2014.

Και αν διαιρέσουμε τις περίπου δύο εκατομμύρια πωλήσεις με τον αριθμό των ημερών που έχει ανοίξει το κατάστημα που είναι 2950 ημέρες, μπορούμε να υπολογίσουμε ότι αυτό το κατάστημα πραγματοποιεί περίπου 678 πωλήσεις ανά ημέρα. Και με το μέσο κόστος του προϊόντος τους να είναι περίπου 5$, οι πωλήσεις 5$ επί 678$ την ημέρα ισοδυναμούν με περίπου 3.390$ σε πωλήσεις την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι ανά μήνα, αυτό το κατάστημα κερδίζει λίγο περισσότερα από 100.000 $.

Και αυτό γίνεται με την πώληση εκτυπώσιμων ημερολογίων και εκτυπώσιμων σχεδιαστών, τα οποία είναι και τα δύο ψηφιακά και μπορούν να πουληθούν σε άπειρο χρονικό διάστημα. Τα αυτοκόλλητα που πουλάει αυτό το κατάστημα είναι εύκολο να παραχθούν. Η Printify θα εκτυπώσει, θα κατασκευάσει και θα στείλει τα αυτοκόλλητα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να βρείτε τα σχέδια των αυτοκόλλητων.

Όταν πηγαίνετε να εκτυπώσετε και να εντοπίσετε τον κατάλογο, θα δείτε μια επιλογή κάτω από το “σπίτι και διαμονή” για αυτοκόλλητα και μαγνήτες. Και μετά, αν πάτε στα αυτοκόλλητα και αρχίσετε να επεξεργάζεστε, θα ξέρετε πόσο εύκολο είναι. Βασικά, η διαδρομή που θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου είναι ότι θα ξεκινούσα και θα δημιουργούσα αυτοκόλλητα για κάθε μεγάλη γιορτή.

Και για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε οργανωμένοι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με φύλλα google για τον εαυτό σας, αλλά βασικά δημιουργώντας αυτοκόλλητα για μεγάλες γιορτές και, στη συνέχεια, ίσως προχωρήσετε στη δημιουργία αυτοκόλλητων για κάθε σημαντικό άθλημα και στη συνέχεια να ξεκινήσετε το ελεύθερο στυλ και να βρείτε ιδέες για αυτοκόλλητα χρησιμοποιώντας τα πρότυπα που παρέχονται για εσάς στο printify.

Για το μαγαζί που μιλάω, έχουν αυτοκόλλητα για τυχαίες ιδέες και οι ιδέες συνεχίζονται και συνεχίζονται. Πιθανότατα σκέφτεστε “ποιον θα θέλει κάποιος με τυχαία αυτοκόλλητα όπως αυτοκόλλητα παντόφλες ή αυτοκόλλητα φτυαριών;”. Λοιπόν, δεν ξέρω, αλλά όπως σας είπα, αυτό το κατάστημα έχει κάνει πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις με αυτά ακριβώς τα αυτοκόλλητα. Υπάρχει μια τεράστια αγορά για αυτό και αυτό το etsy shop για το οποίο μιλάω έχει αποδείξει ότι λειτουργεί.

Επεξεργαστής σύντομης φόρμας

Δεν είναι μυστικό ότι σήμερα το περιεχόμενο σύντομης μορφής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους κατανάλωσης περιεχομένου. Και αυτός ο νέος τρόπος κατανάλωσης περιεχομένου έχει ανοίξει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες κερδοφορίας για πλατφόρμες όπως το youtube και το tiktok, όχι ακόμη και για τους δημιουργούς σε αυτές τις πλατφόρμες αλλά για τους ανθρώπους που δημιουργούν το περιεχόμενο σύντομης μορφής για τους δημιουργούς και εδώ Πέρασε Μέσα.

Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι πολλοί δημιουργοί θα σας πληρώσουν πολύ καλά χρήματα για να δημιουργήσετε σύντομα βίντεο για αυτούς πολλές φορές την εβδομάδα. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στο youtube και να βρείτε δημιουργούς περιεχομένου που δημιουργούν συνεπές περιεχόμενο, να μεταβείτε στην ενότητα σχετικά με τους, να βρείτε το email τους και να τους στείλετε ένα κρύο email εξηγώντας τους τι αξία μπορείτε να προσφέρετε για αυτούς και τους τιμή εργασίας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα ίδια πρότυπα email, αλλά να κάνετε μια μικρή αλλαγή σε αυτά για να το κάνετε λίγο πιο προσωπικό για κάθε δημιουργό. Και θα στέλνετε δεκάδες από αυτά τα email κάθε μέρα γιατί όσο περισσότερα email μπορείτε να στείλετε τόσο το καλύτερο. Αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι αριθμών. Ας πούμε απλώς ότι στέλνετε 100 email και από αυτά λαμβάνετε 10 απαντήσεις.

Στη συνέχεια, από τα δέκα άτομα που απάντησαν σε εσάς, μόνο τρία από αυτά καταλήγουν να σας προσλαμβάνουν για να δημιουργήσετε πραγματικά το περιεχόμενό τους σύντομης μορφής για αυτούς. Έτσι υποθετικά γνωρίζετε ότι αν στείλετε εκατό email, θα πρέπει να λάβετε περίπου τρεις νέους πελάτες κατά μέσο όρο. Απευθύνθηκα σε άτομα που δημιουργούν περιεχόμενο σύντομης μορφής ρωτώντας τους πόσο χρεώνουν. Και έμαθα ότι είναι από 25 $ ανά βίντεο έως περίπου 16 $ ανά βίντεο.

Αυτό εξαρτάται από το πόσα βίντεο δημιουργούν για εσάς κάθε μήνα. Αλλά αυτό που έχω δει κατά μέσο όρο είναι ότι χρεώνουν μεταξύ 1.500 και 2.000 $ το μήνα για να δημιουργήσουν 50 σύντομα βίντεο για εσάς. Ας πούμε απλώς ότι έχετε τρεις πελάτες που σας πληρώνουν 2.000 $, ενώ με τρεις μόνο πελάτες κερδίζετε ήδη 6.000 $ το μήνα. Απλώς φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο πόσο γρήγορα μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτήν την επιχείρηση αν συνεχίζετε να στέλνετε συνεχώς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δημιουργείτε νέες επιχειρήσεις.

Γνωρίζω ότι η δημιουργία 60 σύντομων βίντεο για έναν μόνο δημιουργό ακούγεται πολύ. Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, στην αρχή θα είναι επειδή ακόμα μαθαίνετε και βρίσκετε τρόπους να φτιάξετε γρήγορα αυτό το σορτς. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρω είναι ότι οι περισσότεροι από τους δημιουργούς με τους οποίους καταλήγετε να συνεργάζεστε θα έχουν ήδη προϋπάρχοντα μακροπρόθεσμα κανάλια στο YouTube.

Αυτό που θα κάνετε είναι απλώς να πάρετε mirco αποσπάσματα από όλο αυτό το περιεχόμενο μεγάλης μορφής και να δημιουργήσετε δεκάδες από αυτό το περιεχόμενο των 30 έως 60 δευτερολέπτων που μπορεί να λάβει ο δημιουργός και να το αναδιανείμει σε άλλες πλατφόρμες. Μην κάνετε λάθος γιατί αυτή η επιχείρηση θα συνεχίσει να γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Και το πιο τρελό μέρος για όλα αυτά και το μόνο πράγμα για το οποίο δεν βλέπω κανέναν να μιλάει είναι το γεγονός ότι το YouTube πρόκειται να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία σύντομης μορφής που σκοπεύει να σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί περισσότερο σύντομο περιεχόμενο, το οποίο σημαίνει περισσότερα χρήματα για εσάς. Αυτοί είναι οι 4 τρόποι για το πώς να βγάλετε 10000 δολάρια σε ένα μήνα

Διαβάστε επίσης:Πώληση στο Amazon: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός

Καλύτερες Κοινότητες και Φόρουμ Blogging

Κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *