10 μυστικά για να βγαλετε τα πρώτο σας εκατομμύριο

Πώς να μετατρέψετε 1.000 € σε 100.000 € ανά έτος

Εάν έχετε μόλις 1.000 € στον τραπεζικό σας λογαριασμό αυτή τη στιγμή ή ίσως την επόμενη φορά που θα πληρωθείτε, θα τα έχετε. Θέλω να καταλάβετε ότι είναι εξ ολοκλήρου στον έλεγχό σας να πάρετε αυτά τα 1.000 € και να τα μετατρέψετε σε εισόδημα 100.000 € ανά έτος και μετά. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό, αναλύοντας ολόκληρη τη διαδικασία του τι πρέπει να κάνετε αυτή τη στιγμή για να πετύχετε τελικά τη μπάλα να κυλήσει.

Δεν θα σας δώσω απλώς γενικές συμβουλές και θα σας πω να ανοίξετε μια επιχείρηση και να αρχίσετε να επενδύετε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό και στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ καλή συμβουλή, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να αρχίσετε να κερδίζετε ένα σημαντικό εισόδημα και μιλάω για εισόδημα που αλλάζει τη ζωή, τότε πρέπει να είστε πιο πρακτικοί και στρατηγικοί στην προσέγγισή σας .

Προτού μάθουμε πραγματικά με αυτό το άρθρο, θέλω να αναφέρω πρώτα δύο πολύ κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσετε εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το άρθρο. Επειδή πρέπει να αλλάξετε το πλαίσιο από το μυαλό σας πριν αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά τα φυσικά αποτελέσματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε ότι αν θέλετε να βγάζετε 100.000 $ ετησίως, οι περισσότεροι από εσάς δεν θα το φτάσετε δουλεύοντας στην τρέχουσα εργασία σας.

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναφέρει ότι από τα έθνη 120,2 εκατομμύρια εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, το μέσο εβδομαδιαίο εισόδημα είναι 1.070 €, το οποίο υπερβαίνει λίγο περισσότερο από €52.000 ετησίως, που απέχει πολύ από τα $100.000. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η τρέχουσα εργασία δεν πρόκειται να το κόψει εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η αύξηση του εισοδήματός σας σε εξαψήφιο αριθμό και πέρα ​​θα απαιτήσει δουλειά. Δεν αντέχω αυτό το μήνυμα να λέγεται ότι μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα και να γίνεις οικονομικά ελεύθερος και να μην χρειάζεται να κάνεις δουλειά. Εάν η επιθυμία σας είναι να δείτε δραστικές αλλαγές να συμβαίνουν στη ζωή σας, πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτή την επιθυμία με δραστικές ενέργειες. Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αν είσαι και αυτός ακριβώς είσαι ως άνθρωπος, αυτό είναι υπέροχο.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την τάση να δουλεύουμε σκληρότερα, αλλά πρέπει να καταβάλλετε περισσότερη δουλειά από ό,τι συνήθως και θα είναι πολύ άβολο στην αρχή και αυτή είναι ακριβώς η φύση του. Τώρα λοιπόν που έχετε μια καλύτερη ομαδική εργασία στο μυαλό σας, θέλω να μεταβείτε και να σας μιλήσω για την πιο πρακτική πλευρά του να μετατρέψετε ένα εισόδημα 1.000 € σε 100.000 € ετησίως και όχι μόνο. Το πρώτο βήμα είναι

Πιστέψτε ότι είναι δυνατό

Το πρώτο βήμα είναι απλώς να πιστέψετε ότι αυτό είναι δυνατό. Πίσω στο 2017, δεν είχα χρήματα, ούτε σύνολο δεξιοτήτων, ούτε συνδέσεις, αλλά εξακολουθούσα να πίστευα ότι θα μπορέσω να κερδίσω πολύ υψηλότερο εισόδημα παρά την έλλειψη εμπειρίας και πόρων. Πίστευα ότι ήταν δυνατό να είμαι ακόμα επιτυχημένος και στην πραγματικότητα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα για να αρχίσω να βγάζω χρήματα ήταν να δημιουργήσω έναν ιστότοπο στο wordpress χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο δημιουργίας σελίδων που ονομάζεται elimentor.

Τον πρώτο χρόνο, έβγαλα σχεδόν 80.000 €. Λάβετε υπόψη ότι είχα μηδενική εμπειρία στο παρελθόν. Και τον επόμενο χρόνο έβγαλα σχεδόν 90.000 $ και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αν φτιάχνετε έναν ιστότοπο σήμερα, θα φτιάχνατε πάνω από έξι νούμερα το χρόνο, όπως και εγώ τώρα. Και για την ιστορία, αν θέλετε να μάθετε πόσο μου κόστισε για να ξεκινήσω να δημιουργώ ιστότοπο, δεν μου κόστισε 1.000 $, μου κόστισε μόνο 15 €.

Πλήρωσα 15 € για τον πρώτο μου μήνα στην ανεργία στον ελεύθερο επαγγελματία συν τη συνδρομή που θα μου επέτρεπε να υποβάλω περισσότερες προτάσεις σε πελάτες και να βρω περισσότερες θέσεις εργασίας. Καθώς περνούσε κάθε μήνας έβγαζα όλο και περισσότερα χρήματα, η δουλειά γινόταν μεγαλύτερη, πληρωνόμουν περισσότερο και τα υπόλοιπα ήταν ιστορία. Όσον αφορά το πώς πραγματικά έμαθα πώς να φτιάχνω ιστότοπους, υπάρχει αυτή η καταπληκτική πλατφόρμα που ονομάζεται YouTube.com.

Εάν μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο ή την πλατφόρμα και πληκτρολογήσετε “πώς να δημιουργήσετε ιστότοπους χρησιμοποιώντας το elimentor” και αφιερώσετε περίπου μια εβδομάδα μαθαίνοντας όλα τα βασικά, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα πολύ γρήγορα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το youtube. Όταν ξεκινάτε, χρειάζεστε μόνο 800 € για να αγοράσετε μια μεταχειρισμένη κάμερα sony στο ebay, καθώς και φακό κάμερας και μικρόφωνο.

Προσωπικά, ξόδεψα λίγο πάνω από 1.000 € για να ξεκινήσω πραγματικά το κανάλι μου στο youtube και πάντα πίστευα ότι ήταν δυνατό να κάνω μια καριέρα πλήρους απασχόλησης στο youtube. Πρέπει να κάνετε συνεχώς βίντεο για τους επόμενους 8 μήνες και να βάλετε χιλιάδες ώρες δουλειάς χωρίς να έχετε κανένα κέρδος. Και ξέρω έναν φίλο μου που ανυπομονεί να βγάλει 600.000 € μέχρι το τέλος αυτού του έτους και ενδεχομένως ακόμη περισσότερα.

Τώρα πρέπει να δώσετε προσοχή εδώ, δεν το λέω ούτε σας το αφήνω να το ξέρετε ως ευέλικτο. Το λέω αυτό γιατί θέλω να καταλάβετε ότι έφτασα εδώ που είμαι σήμερα γιατί απλά πίστευα ότι ήταν δυνατό. Και αυτή η πίστη είναι που τροφοδότησε τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Μπορώ να ακούσω ανθρώπους εκεί έξω να λένε ότι “ω, εντάξει Kingsley, αυτό είναι πραγματικά χαριτωμένο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από το να πιστεύουμε για να το κάνουμε αυτό”.

Εντάξει, κατάλαβα, αυτό το μήνυμα δεν θα είναι για όλους. Μιλάω με τους ανθρώπους που θέλουν απεγνωσμένα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν την οικογένειά τους, να δημιουργήσουν πλούτο και να μην ανησυχούν για αυτό, όπως πώς θα πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό ενέργειας τους τον επόμενο μήνα. Το επόμενο είναι

Πώς να πάτε από 1.000 € σε 100.000 €

Το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε πραγματικά πώς θέλετε να μεταβείτε από 1.000 $ σε 100.000 $ ετησίως σε εισόδημα με συνέπεια. Ειλικρινά, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βγάλετε χρήματα και είναι σχεδόν συντριπτικό. Επομένως, ο στόχος εδώ είναι να αναλύσουμε πραγματικά τι ακριβώς θα λειτουργήσει για εσάς, επειδή μπορώ να κάθομαι στο σπίτι μου όλη μέρα και να λέω ότι το blogging είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το εισόδημα σε πάνω από 100.000 € ετησίως.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει για μερικούς ανθρώπους, αλλά για πολλούς, το blogging δεν είναι ο τρόπος. Ίσως δεν έχετε καμία επιθυμία να κάθεστε μπροστά σε έναν υπολογιστή και να γράφετε αναρτήσεις στο blog όλη μέρα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάτι έξω, όπως να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση με σκύλους βόλτας ή οτιδήποτε άλλο, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν πάνω από έξι νούμερα το χρόνο κάνοντας αυτά τα πράγματα.

Ή ίσως θα λέγατε ότι η βόλτα με τα σκυλιά και η λεπτομέρεια των αυτοκινήτων είναι υπερβολική δουλειά και θέλετε κάτι που θα είναι έξω και πιο παθητικό. Αυτό είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ενοικίασης παθητικού σκουπιδιών ή μια επιχείρηση παθητικού πλυσίματος υπό πίεση όπου αναθέτετε όλη τη δουλειά σε εξωτερικούς συνεργάτες και στη συνέχεια κερδίστε χρήματα από τη διαφορά.

Έχω αυτό το γράφημα στον υπολογιστή μου που αναλύει τις καλύτερες πλευρικές φασαρίες και επιχειρηματικές ιδέες που μπορεί να ξεκινήσει ο καθένας με βάση τη συγκεκριμένη προσωπικότητά σας και τις προτιμήσεις σας. Και πραγματικά πιστεύω ότι αν επρόκειτο να αναλύσω αυτό το γράφημα για εσάς, θα σας βοηθούσε να μάθετε την καλύτερη επιχείρηση ή την καλύτερη προσπάθεια για να ξεκινήσετε που θα λειτουργήσει για εσάς.

Εάν θέλετε να γράψω ένα άρθρο σχετικά με αυτό, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε “ναι, θα μου άρεσε ένα άρθρο για αυτό” και αν αρκετοί άνθρωποι σχολιάσουν, τότε θα γράψω ένα άρθρο το συντομότερο δυνατό και πιστέψτε πραγματικά ότι θα βοηθήσει πολλούς από εσάς παιδιά. Με διαφορά, το πιο σημαντικό πράγμα για το να βγάζεις 100.000 $ ετησίως είναι

Κατανοήστε την αξία.

Η αξία είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό μέρος του να κερδίζεις πάνω από 100.000 € ετησίως. Βλέπετε, η αξία μετριέται με τη σημασία. Όσο πιο σημαντικό γίνεται αντιληπτό ότι είναι κάτι, τόσο πιο πολύτιμο είναι. Αυτός είναι ο λόγος που το Μόνα Λίζα Η αξία της ζωγραφικής ξεπερνά τα 850.000.000 δολάρια επειδή έχει μεγάλη αντιληπτή σημασία και επομένως είναι πολύ σημαντική.

Για εσάς, θα πρέπει να κάνετε κάτι, να δημιουργήσετε κάποιο είδος υπηρεσίας που πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ως σημαντικό και ως εκ τούτου πολύτιμο. Για μένα για παράδειγμα, όταν άρχισα να κατασκευάζω ιστοσελίδες, ανέπτυξα ένα σύνολο δεξιοτήτων που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά πολλοί άνθρωποι χρειάζονται. Και γι’ αυτό οι άνθρωποι το είδαν ως πολύτιμο και θα θέλουν να το πληρώσουν.

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, φανταστείτε ότι υπάρχουν επίπεδα σε αυτό και στο πρώτο επίπεδο υπάρχει κάποιος που αν και είναι υγιής και ικανός να εργαστεί απλά κάθεται στο σπίτι του καθημερινά και βλέπει Netflix, δεν εργάζεται και δεν συμβάλλει σε τίποτα κοινωνία. Αυτό το άτομο πληρώνεται 0 $ επειδή παρέχει μηδενική αξία.

Το επόμενο επίπεδο είναι κάποιος που εργάζεται σε κάποιο είδος εργασίας εισαγωγικού επιπέδου. Κάτι που δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες και σωματικά οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Σκεφτείτε πράγματα όπως ταμίες και ραφιέρες. Αυτές οι θέσεις εργασίας υπάρχουν παντού, είναι πολύ εύκολο να αποκτηθούν και δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πολύτιμες. Και επομένως, το ποσό των χρημάτων που βγάζετε δεν θα είναι πολλά.

Καθώς προχωράτε προς τα υψηλότερα επίπεδα, τα επίπεδα των θεωρούμενων σημαντικών αυξάνονται και τα εισοδήματα αυξάνονται επίσης. Το επίπεδο 4 είναι επαγγελματίες όπως γιατροί, δικηγόροι και άλλα. Αυτές οι δουλειές είναι πολύ σημαντικές και πολύτιμες και ως εκ τούτου, το ύψος του εισοδήματος που μπορείτε να κερδίσετε από αυτά τα επαγγέλματα μπορεί να είναι πολύ υψηλότερο.

Έτσι, εάν μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή μια παράπλευρη φασαρία ή να κάνετε κάτι που πρόκειται να αποκτήσει μεγάλη αξία, τότε αυτό το πράγμα θα γίνει πιο εύκολο για εσάς να κερδίζετε 100.000 € ετησίως.

Κάντε κάτι κλιμακωτό

Ένα ακόμη πράγμα στο οποίο νομίζω ότι πρέπει να εστιάσετε είναι η επεκτασιμότητα του πράγματος που κάνετε. Τώρα, υπάρχουν πολλές καριέρες που μετά από χρόνια στο κολέγιο και ακόμη περισσότερα χρόνια προσπαθώντας να ανέβεις τη σκάλα συνεργασίας και να σου φέρουν 100.000 $ ετησίως. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι το εισόδημά σας θα είναι πάντα περιορισμένο.

Μπορείτε να κερδίσετε μόνο τόσα χρήματα όσα θέλει να κερδίσετε το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σας. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά εργάζεστε, η σκληρή δουλειά σας δεν θα μεταφραστεί ποτέ σε υψηλότερο μισθό. Και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι η εργασία με μισθό για άλλη εταιρεία δεν είναι επεκτάσιμη. Ο μόνος λόγος που ο φίλος μου με κανάλι στο youtube πρόκειται να κερδίσει 600.000 $ φέτος είναι επειδή κάνει κάτι που μπορεί να κλιμακωθεί.

Όταν κάτι είναι επεκτάσιμο σημαίνει ότι μπορείτε αλλά με τον ίδιο όγκο εργασίας και παρόλο που καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, η εργασία σας παραμένει σταθερή, αλλά το εισόδημά σας θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε επιπλέον δουλειά, αλλά το εισόδημά σας αυξάνεται, παρόλο που οι προσπάθειές σας δεν αυξάνονται.

Είναι 100% δυνατό να μετατρέψετε τα 1.000 $ σε ετήσιο εισόδημα 100.000 $ και όχι μόνο. Γιατί είμαι τόσο σίγουρος για αυτό; Λοιπόν, είναι επειδή κυριολεκτικά αυτό ακριβώς έκανα και δεν διαφέρω σε τίποτα από εσάς. Χρειάζεται πίστη και να καταλάβετε ποια επιχείρηση θέλετε να ξεκινήσετε. Αυτό θα απαιτήσει δουλειά; Ναι, αλλά όταν αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου αν κάνεις το σωστό, θα σου πω ναι.

Εργασία από το σπίτι

πώς να βγάλετε χρήματα

Πώς να κερδίσετε 900 € παθητικά

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *