Πώς να προσθέσετε ένα όνομα πελάτη στο Wix email

Πώς να προσθέσετε ένα όνομα πελάτη στο Wix email

Η γνώση του πώς να προσθέσετε ένα όνομα πελάτη στο Wix email μπορεί να εξοικονομήσει πραγματικά χρόνο όταν αντιμετωπίζετε μεγάλες λίστες επαφών. Κανείς δεν θέλει να περιηγηθεί σε εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες, πρόχειρα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να εξατομικεύσει το καθένα ξεχωριστά, αλλά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Δυναμικές Τιμές του Wix, μπορείτε γρήγορα να εισάγετε πεδία, όπως το όνομα και το επίθετο ενός πελάτη, που θα συμπληρώνονται αυτόματα, απευθείας από τις υπάρχουσες επαφές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη καμπάνια email και να αποφασίσετε πού θέλετε να εισάγετε τις δυναμικές τιμές.

Μια προφανής επιλογή είναι η εισαγωγή ενός ενημερωτικού δελτίου. Ξεκινήστε με το “Hi” ακολουθούμενο από το όνομα του πελάτη και θα νιώσουν αμέσως μια συγγένεια με το εμπορικό σήμα. Θα μπορούσατε ήδη να είστε ένα βήμα πιο κοντά σε μια μετατροπή, ενισχύοντας τις πωλήσεις σας. Αλλά δεν είναι μόνο η εισαγωγή που μπορείτε να εξατομικεύσετε. Οι γραμμές θέματος email είναι επίσης ώριμες για εξατομίκευση, έτοιμες να βοηθήσουν στη δημιουργία της επωνυμίας σας πριν καν ανοίξει το email.

Εδώ σας δείχνουμε πώς να δημιουργήσετε μια νέα καμπάνια email, να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπάρχουσες καμπάνιες email και να εισάγετε δυναμικές τιμές στα email σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αναθεώρηση Wix: Το εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων που δεν θα σας κρατήσει πίσω

Δείτε προσφορές στο Wix

Πώς να δημιουργήσετε μια καμπάνια email

Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια νέα καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πίνακα ελέγχου Wix.

1. Επιλέξτε ένα πρότυπο

Μεταβείτε στο Marketing & SEO στον πίνακα ελέγχου σας και επιλέξτε Marketing μέσω email για να αποκαλύψετε τρεις επιλογές προτύπων ή Ξεκινήστε από το μηδέν. Επιλέξτε την πιο κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας – για αυτόν τον οδηγό, επιλέξαμε Περισσότερα πρότυπα και το βασικό πρότυπο «αποστολή ενημερωτικού δελτίου» για να παρουσιάσουμε τη διαδικασία δημιουργίας. Επιλέξτε Προεπισκόπηση για προβολή σε υπολογιστή και κινητό.

2. Τροποποιήστε το βασικό πρότυπο ενημερωτικού δελτίου

Το βασικό πρότυπο ενημερωτικού δελτίου αποτελείται από πλαίσια κειμένου με προεπιλεγμένα σύμβολα κράτησης θέσης κειμένου και εικόνων. Για να εξατομικεύσετε το κείμενο, απλώς κάντε κλικ στο πλαίσιο κειμένου και προσθέστε το δικό σας κείμενο, για παράδειγμα, “Γεια (όνομα)” καθώς και οποιοδήποτε αντίγραφο πιστεύετε ότι είναι σχετικό. Για να προσθέσετε μια εικόνα, απλώς επιλέξτε το πλαίσιο εικόνας και ανεβάστε τη δική σας. Επιλέξτε Επόμενο όταν τελειώσετε.

3. Προσθέστε παραλήπτες

Τώρα επιλέξτε σε ποιον θα σταλεί το ενημερωτικό δελτίο. Θα δείτε μια λίστα με επαφές που έχουν προστεθεί προηγουμένως ή τμήματα που μπορεί να έχετε ήδη δημιουργήσει. Εάν δεν έχετε επαφές, θα πρέπει να τις εισαγάγετε ή να τις προσθέσετε.

4. Τελειώστε

Τέλος, επεξεργαστείτε τη γραμμή θέματος, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία του αποστολέα σας είναι σωστά και ελέγξτε ότι έχετε εισαγάγει τους σωστούς παραλήπτες. Μπορείτε πάντα να στείλετε ένα δοκιμαστικό email για να βεβαιωθείτε ότι όλα εμφανίζονται όπως θέλετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Οι καλύτερες προσφορές Wix

Πώς να εξατομικεύσετε ένα email προσθέτοντας ένα όνομα πελάτη

Για να εξατομικεύσετε ένα email στο Wix, χρειάζεστε πρώτα μια καμπάνια email για να εργαστείτε. Μπορείτε να ανοίξετε ένα υπάρχον ή να δημιουργήσετε ένα νέο (δείτε παραπάνω).

1. Ανοίξτε μια καμπάνια email

Εάν έχετε δημιουργήσει προηγουμένως μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθυνθείτε στον Πίνακα ελέγχου Wix και επιλέξτε Μάρκετινγκ & SEO | Email Marketing για εμφάνιση των καμπανιών email σας. Επιλέξτε μια καμπάνια και επιλέξτε Επεξεργασία για άνοιγμα.

2. Προσθέστε δυναμικό κείμενο

Επιλέξτε το πλαίσιο κειμένου στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μια δυναμική τιμή και κάντε κλικ στο σημείο που θέλετε να την προσθέσετε – για παράδειγμα, προσθέτοντας το όνομα του πελάτη μετά τον αρχικό χαιρετισμό. Τώρα επιλέξτε Add Dynamic Value από το μενού στα αριστερά για να ανοίξετε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Από το “Ποια αξία θέλετε να προσθέσετε;” αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την τιμή που θέλετε – για αυτό, θα επιλέξετε Όνομα επαφής.

Για περισσότερες επαγγελματικές βέλτιστες πρακτικές, συνιστάται να προσθέσετε κάποιο εναλλακτικό κείμενο μόνο σε περίπτωση που το επιλεγμένο πεδίο – Όνομα Επικοινωνίας – δεν υπάρχει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γενικό κείμενο, όπως “Γεια, φίλε” ή κάτι παρόμοιο που ταιριάζει με τον τόνο φωνής της επωνυμίας σας.

3. Προσθέστε μια δυναμική τιμή στη γραμμή θέματος

Για να αυξήσετε το μέγεθος της εξατομίκευσης και να αλληλεπιδράσετε με έναν πελάτη ακόμη νωρίτερα, μπορείτε να εισάγετε μια δυναμική αξία στη γραμμή θέματος του email σας. Επιλέξτε μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο ή Προσθήκη παραληπτών από το μενού ψίχουλα. Επιλέξτε μια ομάδα, τμήμα ή επαφές (θα χρειαστείτε τουλάχιστον μία) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο (επάνω δεξιά).

Επιλέξτε Επεξεργασία στην ενότητα Γραμμή θέματος για να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Το πεδίο γραμμής θέματος θα περιέχει προεπιλεγμένο κείμενο και θα πρέπει να το αλλάξετε για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό και προσωπικό μήνυμα, φροντίζοντας να αφήσετε ένα κενό για το όνομα – για παράδειγμα, “Γεια, (όνομα)! Έχουμε μια ειδική προσφορά για εσάς…» ή κάτι παρόμοιο. Επιλέξτε Dynamic Value και επιλέξτε το πεδίο που θέλετε να προσθέσετε. Προσθέστε κείμενο προεπισκόπησης για περαιτέρω έμφαση στη γραμμή θέματος και πατήστε Αποθήκευση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν θα δείτε τις δυναμικές τιμές κατά τον έλεγχο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. θα εμφανίζονται μόνο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δημοσιεύετε μια καμπάνια.

Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα επαφές

Η δημιουργία της λίστας επαφών σας σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε με περισσότερους πελάτες κάθε φορά που στέλνετε μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να το κάνετε αυτό μη αυτόματα, κατευθυνθείτε στις Επαφές | Επαφές μέσω του πίνακα ελέγχου Wix. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία επαφής, συμπληρώστε το αναδυόμενο παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Τώρα έχετε μια νέα επαφή στη βάση δεδομένων σας.

Εναλλακτικά, για να εισαγάγετε μια λίστα επαφών, απλώς επιλέξτε το κουμπί Εισαγωγή και επιλέξτε μια επιλογή. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα αρχείο CSV ή να συνδεθείτε με επαφές στον λογαριασμό σας στο Gmail.

Δείτε προσφορές στο Wix

Διαβάστε επίσης:Καλύτερη επιχείρηση για έναρξη τώρα

Τι είναι το σύστημα κρατήσεων Wix; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πώς να αποκρύψετε τις επαφές στο iPhone σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *