Πως να βγάλετε χρήματα online

Πως να βγάλετε χρήματα online

Αναρωτιέστε πώς να κερδίσετε 100.000 το χρόνο online χωρίς χρήματα; Λοιπόν, υπάρχει ένας λόγος που είναι σημαντικό να κάνετε τα πρώτα σας 100.000 $ και αυτό γιατί η επίτευξη αυτού του ορόσημου θα αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Κάθε σημαντικό ορόσημο μετά από 100.000 $, είτε είναι 200.000 $ είτε 500.000 $ ή ένα εκατομμύριο δολάρια συν, θα γίνεται ευκολότερο αφού κάνετε τα πρώτα σας $100.000.

Το πρόβλημα όμως είναι πώς; Πώς μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας 100.000 δολάρια, ειδικά αν ξεκινάτε από το μηδέν. Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσω βήμα προς βήμα πώς να κάνετε 100.000 το χρόνο στο Διαδίκτυο και μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα είστε σε θέση να πάρετε αυτά που θα μάθετε εδώ και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε για να αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά τη ζωή να αλλάζει Αποτελέσματα.

Και το γράφω από μια θέση εμπειρίας γιατί ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις να μην έχεις τίποτα ή κοντά στο τίποτα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πολύ καιρό πριν που είχα μια καθαρή αξία σχεδόν δέκα έως δεκαπέντε χιλιάδων δολαρίων με τα περισσότερα από αυτά να είναι σε έναν μικρό επενδυτικό λογαριασμό. Και αυτό ήταν μόλις πριν από μερικά χρόνια και από τότε, μπόρεσα να κερδίσω πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια online.

Έχω δημιουργήσει μια καθαρή αξία κοντά σε εννιακόσιες χιλιάδες δολάρια και θα γίνω επίσημα εκατομμυριούχος τον επόμενο ή δύο μήνες. Είναι τόσο σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν διαφέρω από εσάς. Αυτό που μπόρεσα να καταφέρω, ο καθένας από εσάς διαβάζοντας αυτό μπορεί να πετύχει το ίδιο πράγμα και ακόμη περισσότερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πετύχετε είναι να κερδίσετε τα πρώτα 100.000 δολάρια. Αλλά για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο των 100.000 δολαρίων, θα ακολουθήσετε μια διαδικασία που έχω χρησιμοποιήσει για όλες τις επιχειρήσεις που ξεκίνησα και ονομάζεται “τα τρία i faces” ή μπορείτε απλά να την ονομάσετε “τρία εγώ”. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε πώς να βγάλετε 100.000 το χρόνο online, επιτρέψτε μου να σας πω ποια είναι αυτά τα τρία i’s

Inceptions: Αυτή η φάση είναι όπου η ιδέα ζωντανεύει και είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Υλοποίηση: η δεύτερη φάση είναι η υλοποίηση, όταν παίρνετε την ιδέα σας από την πρώτη φάση και αρχίζετε να αναλαμβάνετε στρατηγικά μια δράση για αυτήν. Θα μιλήσουμε επίσης για το πώς να γίνετε εύκολα μια νόμιμη επιχείρηση στην LLC χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο που ονομάζεται “tailor brands”.

Η τελική φάση είναι η πρόθεση. Είναι δυνατό να κάνετε τέλεια και τις δύο φάσεις, ένα και δύο, αλλά εάν αποτύχετε στη φάση αυτής της διαδικασίας, τότε πιθανότατα θα αποτύχετε εντελώς στο να πετύχετε τον στόχο των εκατό χιλιάδων δολαρίων. Αυτές είναι λοιπόν οι «τρεις φάσεις i» και αυτό που θα κάνω τώρα είναι απλώς να σας καθοδηγήσω σε αυτές τις φάσεις βήμα προς βήμα και να δημιουργήσω ένα νόμιμο συγκεκριμένο σχέδιο για εσάς, ώστε μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, να αρχίσετε να αναλαμβάνετε αμέσως δράση. Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη φάση για το πώς να βγάλετε 100.000 το χρόνο online.

Εναρξη

Ξεκινώντας από την πρώτη φάση που είναι η αρχή. Η πρώτη φάση που θα απαιτήσετε να καταλήξετε σε μια ιδέα και θα σας δώσω ένα πλαίσιο για το τι χρησιμοποιώ για να βρω ιδέες που λειτουργούν. Μόλις μπόρεσα να βρω μια καλή ιδέα για την επιχείρησή μου, το να κάνω τα πρώτα μου 100.000 δολάρια πήρε λίγο χρόνο. Αλλά τότε, κάθε ορόσημο μετά από αυτό ήταν εκθετικά ευκολότερο.

Το πρώτο ερώτημα λοιπόν είναι πώς ακριβώς μπορείτε να καταλήξετε σε μια καλή επιχειρηματική ιδέα. Στον ιστότοπό μου, μιλάμε πολύ για το να βγάλουμε χρήματα. Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας επιχείρησης είτε πρόκειται για κάποιο είδος παρενέργειας. Και συχνά θα λαμβάνω πολλά σχόλια από ανθρώπους που ρωτούν αν αυτές οι ιδέες είναι απάτες ή αν έχουν αποτέλεσμα. Ή απλά πλημμυρίζουν οι άνθρωποι λέγοντας ότι αυτές οι ιδέες είναι απάτες και δεν έχουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα σχόλια είναι πάντα τόσο κωμικά για μένα, επειδή αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι βασικά, οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα κι αν ακούγεται σαν κακή ιδέα. Ποιος θα φανταζόταν ότι θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσετε μια επιχείρηση όπου επιβιβάζεστε στο αυτοκίνητο με έναν εντελώς άγνωστο για να σας οδηγήσει; Φυσικά, στις μέρες μας μπορείτε να δείτε και να δείτε ότι μια επιχείρηση όπως η uber ήταν καλές ιδέες.

Αλλά πριν από 20 χρόνια, όταν οι γονείς μας μας έλεγαν να μην μπαίνουμε σε αυτοκίνητα αγνώστων, θα ήταν μια γελοία ιδέα. Και το πιο γελοίο είναι να πουλάς εμφιαλωμένο νερό, για άλλη μια φορά ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα, είναι ξεκάθαρα απάτη σωστά; Επειδή μπορείτε εύκολα να πάρετε νερό εντελώς δωρεάν απευθείας από τη γλωττίδα ή ένα πηγάδι και όμως, δισεκατομμύρια γαλόνια νερού πωλούνται κάθε χρόνο σε πλαστικά μπουκάλια, χαρτόνια και δοχεία αλουμινίου.

Και τόσο ξεκάθαρα, ικανοποιείται μια συγκεκριμένη απαίτηση σωστά; Τι λέτε για αυτό, πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 υπήρχαν άνθρωποι που επέκριναν το amazon.com λέγοντας, ποιο είναι το νόημα να αγοράζεις βιβλία μέσω Διαδικτύου όταν μπορείς απλά να πας στα καταστήματα και να βρεις μερικά μυθιστορήματα και να αγοράσεις βιβλία εκεί;. Το σημείο που προσπαθώ να κάνω εδώ είναι ότι βασικά κάθε ιδέα μπορεί να λειτουργήσει, αλλά υπάρχει κάτι που και οι τρεις ιδέες που ανέφερα παραπάνω έχουν κοινό που τις έκανε να λειτουργήσουν καλύτερα.

Ήταν ότι όλες αυτές οι ιδέες απλώς βελτιώθηκαν ή προστέθηκαν σε αυτό που ήδη υπήρχε. Πολύ πριν από το uber και το lift, τα ταξί υπήρχαν ήδη, οπότε γνωρίζουμε ότι υπάρχει ήδη μια αγορά για αυτήν την υπηρεσία. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι τα ταξί υπάρχουν μόνο σε πραγματικά μεγάλες μητροπολιτικές πόλεις και είναι πραγματικά άβολο στη χρήση. Έτσι, η uber ήρθε στην αγορά και δημιούργησε μια πολύ πιο βολική έκδοση ταξί.

Το ίδιο συμβαίνει και με το εμφιαλωμένο νερό. Προφανώς το νερό υπήρχε πάντα και το χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αγορά γι’ αυτό. Αλλά το φιλτραρισμένο εμφιαλωμένο νερό είναι απλώς η καλύτερη επιλογή μερικές φορές. Εάν ταξιδεύετε και πρέπει να σταματήσετε σε ένα βενζινάδικο, πόσα άτομα πηγαίνουν πραγματικά στο άσχημο μπάνιο του βενζινάδικου και γεμίζουν το ταξίδι τους έρχονται χρησιμοποιώντας το νερό στο δημόσιο μπάνιο;

Με το παράδειγμα της Amazon, απλώς βελτίωσαν την επιχείρηση αγοράς βιβλίων. Βλέπετε, βιβλιοπωλεία υπάρχουν ήδη και πουλάει βιβλία πριν από το amazon και η επιτυχία των αχυρώνων και των ευγενών απέδειξε ότι υπήρχε αγορά για αγορά βιβλίων. Αλλά το amazon το έφτιαξε με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάζεται να φύγεις από το σπίτι για να αγοράσεις βιβλία. Το πλαίσιο για την πρώτη φάση είναι να γίνει κάτι που έχει ήδη μια υπάρχουσα αγορά και, στη συνέχεια, να βρεθεί ένας τρόπος για να προσθέσετε ή να βελτιώσετε αυτό το πράγμα.

Δεν λέω ότι πρέπει να πάτε και να δημιουργήσετε το επόμενο amazon.com, αλλά αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές υπηρεσίες που μπορείτε να παρέχετε online ή ακόμα και προσωπικά, που κοστίζουν σχεδόν τίποτα για να ξεκινήσετε και να έχετε αποδεδειγμένη αγορά πελατών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτήν την υπηρεσία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε σε αυτήν την αγορά και να παρέχετε μια υπηρεσία που είναι είτε καλύτερη είτε διαφορετική από τον ανταγωνισμό.

Μόλις αποδείξετε πραγματικά ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με την ιδέα σας, θέλετε να γίνετε νόμιμοι το συντομότερο δυνατό για να προστατευθείτε από τυχόν νομικές υποχρεώσεις. Δεν με νοιάζει αν ξεκινάτε ένα κανάλι στο youtube ως δευτερεύουσα δραστηριότητα ή ως επιχείρηση sky diving, η δημιουργία μιας νομικής οντότητας γύρω από την επιχείρησή σας, όπως μια llc είναι κρίσιμη.

Το πρόβλημα με τη σύσταση μιας LLC είναι να πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλη τη γραφειοκρατία. Το έχω κάνει μόνος μου μερικές φορές και έκανα αρκετά λάθη. Τώρα επιτρέψτε μου να σας πω αυτό, τα χρήματα που πιστεύετε ότι θα εξοικονομήσετε δημιουργώντας μόνοι σας την επιχείρηση δεν αξίζει τον κόπο. Η υπηρεσία που άρχισα να χρησιμοποιώ και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ ακόμη και όταν ξεκινάω llc’s για όλα τα διαφορετικά ενοικιαζόμενα ακίνητά μου είναι ένας ιστότοπος που ονομάζεται “Tailor Brands”. Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα για αυτήν την υπηρεσία νωρίτερα.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί καμία προσπάθεια από την πλευρά σας. Απλώς δώστε τους τα στοιχεία της επιχείρησής σας, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα το περάσουν και θα δημιουργήσουν την llc για εσάς. Σας το λέω τώρα εκ πείρας, μόλις αρχίσετε να εξετάζετε και να απαριθμείτε όλα τα διαφορετικά πράγματα που θα χρειαστείτε για να ζωντανέψετε την επιχείρησή σας, θα καταλάβετε ότι χρειάζεστε βοήθεια. Και τα tailor brands είναι η απάντηση.

Έχουν πράγματα όπως ο δείκτης λογότυπου AI για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα λογότυπο και μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με έναν νέο τομέα website ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό email. Μόλις φτάσετε σε ένα σημείο όπου είστε έτοιμοι να κάνετε την επιχείρησή σας νόμιμη, δεν με νοιάζει αν πρόκειται για μια παράπλευρη φασαρία ή για μια πραγματική επιχείρηση που αντικαθιστά την καθημερινή σας εργασία. Το Tailor Brands είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχω βρει για μεσημεριανό γεύμα σε μια νόμιμη επιχείρηση.

Η πρώτη φάση είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας, αλλά μόλις έχετε μια καλή ιδέα για το πώς να κάνετε 100.000 online το χρόνο, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη φάση που είναι η υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Υλοποίηση (Πώς να κάνετε 100.000 το χρόνο σε απευθείας σύνδεση)

Ας πούμε απλώς για χάρη του παραδείγματος ότι θέλατε να ξεκινήσετε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστού, θέλω να θεωρείτε τη βιομηχανία ανάπτυξης ιστού ως απλώς έναν μεγάλο κύκλο. Ο κύκλος είναι η αγορά για αυτόν τον κλάδο και μέσα σε αυτόν τον κλάδο υπάρχουν εκατομμύρια δυνητικοί πελάτες και όλοι αυτοί οι πελάτες έχουν συγκεκριμένες ανάγκες που ικανοποιούνται με τις διάφορες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο.

Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός θα συνειδητοποιήσετε ότι αρχίζουν να υπάρχουν κάποιες ανάγκες που δεν ικανοποιούνται. Όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου επικεντρώνονται στην επίλυση των μεγαλύτερων προβλημάτων, οπότε ό,τι θέλετε απλώς να πιέσετε και να βρείτε μικρότερα προβλήματα για επίλυση. Κάνοντας αυτό θα κλέψετε τελικά πελάτες από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που επικεντρώνονται μόνο στα μεγαλύτερα προβλήματα.

Η υλοποίηση της ιδέας είναι η επίλυση προβλημάτων για μικρότερες επιχειρήσεις. Όταν διαχειριζόμουν το πρακτορείο ανάπτυξης ιστοσελίδων μου, το 100% των πελατών μου ήταν είτε νεοφυείς επιχειρήσεις, μικρότερες μητέρες και ποπ εταιρείες ή ακριβώς όπως μεμονωμένοι επιχειρηματίες. Έλυνα προβλήματα για μικρές εταιρείες και ως αποτέλεσμα αυτού μπόρεσα να βγάζω κοντά στα 100.000 $ ετησίως.

Φανταστείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θέλω να σκεφτείτε τις δεκάδες χιλιάδες μικρές εταιρείες που χρειάζονται βοήθεια για τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, όπως το facebook και το google. Πιστεύετε πραγματικά για μια στιγμή ότι οι τεράστιες διαφημιστικές εταιρείες που έχουν αυτές τις τεράστιες εταιρείες που τους πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια το μήνα για να διαχειρίζονται τις διαφημίσεις τους ενδιαφέρονται πραγματικά για την προσέγγιση μικρότερων εταιρειών που πρόκειται να τους πληρώσουν μόνο λίγα δολάρια κάθε μήνα?

Όχι βέβαια και για αυτό ακριβώς μιλάω. Εάν μπορείτε να κάνετε μερικούς πελάτες να σας πληρώνουν 2.000.000 έως 4.000.000 $ το μήνα για να διαχειρίζεστε τις διαφημίσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε κερδίζετε εύκολα πάνω από 10.000 $ το μήνα, δηλαδή πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο. Μην υποτιμάτε ποτέ πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε λύνοντας μικρότερα προβλήματα, εάν οι μεγάλες εταιρείες επικεντρώνονται μόνο στην επίλυση των προβλημάτων μεγάλων δισεκατομμυρίων δολαρίων, τότε μπορείτε να εστιάσετε στο πρόβλημα των μικρότερων εκατομμυρίων δολαρίων ή στα προβλήματα των χιλίων δολαρίων.

Για πολλούς από εσάς που διαβάζετε, αυτή θα είναι η πρώτη σας επιχείρηση και τις περισσότερες φορές αυτό που ανακάλυψα είναι ότι προχωράτε. Ξεκινάτε με την επιχείρηση που μπορεί να σας κάνει έξι αριθμούς ετησίως ή κοντά σε αυτήν. Αλλά η επιχείρηση που σας βγάζει έξι νούμερα το χρόνο πιθανότατα δεν θα είναι η ίδια επιχείρηση που σας βγάζει ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως ή δέκα εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτές θα είναι διαφορετικές επιχειρήσεις, προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε πώς να κάνετε τα πράγματα όταν ξέρετε πώς να βγάζετε 100.000 το χρόνο στο διαδίκτυο.

Αλλά κάθε επιχείρηση που ξεκινάει με την προηγούμενη επιχείρηση και στη συνέχεια φτάνει σε ένα σημείο όπου μπορείτε να κλιμακωθείτε πολύ πιο γρήγορα επειδή έχετε όλη αυτή την προηγούμενη εμπειρία. Πολλοί από εσάς προσπαθείτε να επισπεύσετε τη διαδικασία του πλουτισμού, σταματήστε να βιάζεστε τη διαδικασία, χρειάζεται χρόνος. Ξέρω ότι είναι εύκολο να κοιτάξεις εμένα ή άλλα άτομα στο Διαδίκτυο που βγάζουν πολλά χρήματα και αρχίζεις να νιώθεις την πίεση επειδή δεν είσαι ακόμα σε αυτό το σημείο.

Είμαι σε αυτό εδώ και χρόνο, οπότε σταματήστε να συγκρίνετε την πορεία σας με την πορεία κάποιου άλλου. Απλώς επικεντρωθείτε στην επίλυση μικρότερων προβλημάτων, προβλημάτων που μπορούν να σας αποφέρουν 10.000 $ το μήνα. Και για πολλούς από εσάς που διαβάζετε, αυτά είναι κυριολεκτικά χρήματα που αλλάζουν τη ζωή και εάν είστε σε θέση να αρχίσετε να κερδίζετε τέτοιου είδους χρήματα, κάτι απίστευτο θα αρχίσει να συμβαίνει.

Θα γίνεται όλο και πιο εύκολο να κερδίζετε 20.000 $ το μήνα και στη συνέχεια 50.000 $ και, πριν το καταλάβετε, κερδίζετε 100.000 $ ή 200.000 $ το μήνα. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται σαν αδύνατο χρήμα αυτή τη στιγμή και μπορεί να σκέφτεστε πώς στο καλό θα είστε σε θέση να βγάζετε 300.000 $ το μήνα. Αλλά το λέω αυτό ως κάποιος που έχει εμπειρία από πρώτο χέρι στο να βγάζει τέτοιου είδους χρήματα.

Και μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή ότι συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα περιμένατε, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου και ότι κάπου είναι λύνοντας μικρότερα προβλήματα. Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο σχετικά με κάποιον που κερδίζει 100.000 δολάρια σε ένα χρόνο βοηθώντας τους ανθρώπους να προχωρήσουν στο taskrabbit. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη αγορά στον κλάδο των μετακινήσεων, γι’ αυτό υπάρχουν οι εταιρείες. Αυτό που έκανε λοιπόν αυτός ο τύπος ήταν να μπει στην αγορά μετακίνησης χρησιμοποιώντας το taskrabbit και κατέλαβε ένα μικρό μέρος του λύνοντας μικρότερα προβλήματα.

Το να βοηθάς ανθρώπους να μετακινούν κουτιά δεν είναι κάποια επαναστατική ιδέα, αλλά υπάρχει μια μεγάλη αγορά που χρειάζεται αυτή την υπηρεσία. Δεν θέλουν όλοι να προσλάβουν μια μεγάλη εταιρεία όπως “δύο άντρες και ένα φορτηγό”, ειδικά αν μετακινείτε μόνο μερικά αντικείμενα. Αυτή είναι η δεύτερη φάση του πώς να βγάλετε 100.000 το χρόνο online.

Πρόθεση (Πώς να κάνετε 100.000 το χρόνο σε απευθείας σύνδεση)

Τώρα η τελική φάση αυτής της διαδικασίας που είναι η τρίτη φάση είναι η πρόθεση. Και αυτή η τελευταία φάση είναι αυτή που οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να παραβλέπουν και είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήγουν να αποτυγχάνουν. Και αυτή η φάση είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική από τις τρεις. Η φάση Πρόθεσης είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, να είσαι σκόπιμος για την επιχείρησή σου.

Ας πούμε απλώς ότι ήθελες να ξεκινήσεις ένα κανάλι στο youtube, ξέρεις ότι είναι δυνατό να βγάλεις πολλά χρήματα με το youtube και επίσης ξέρεις ότι μπορεί να σου δώσει πολλές ευκαιρίες. Ξεκινάς λοιπόν ένα και μετά αρχίζεις να κάνεις βίντεο και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις πολλές προβολές στα βίντεό σου. Απλώς διατηρείτε το βίντεο μετά το άλλο χωρίς να κάνετε πραγματικά σκόπιμες αλλαγές στα βίντεο και τα βίντεό σας συνεχίζουν να έχουν καθαρή θεαματικότητα.

Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι θα τα παρατήσουν, θα πείσουν τον εαυτό τους ότι το YouTube δεν είναι μόνο για αυτούς και ότι δεν είναι καλοί σε αυτό. Αλλά το πρόβλημα με αυτήν την πεποίθηση είναι ότι περισσότερο από πιθανό, δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν είστε καλοί στη δημιουργία βίντεο, απλώς δεν έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί τα βίντεό σας δεν έχουν πολλές προβολές. Κάθε πρόβλημα έχει μια λύση.

Εάν το πρόβλημα είναι ότι δεν λαμβάνετε προβολές στα βίντεό σας, τότε η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είστε σκόπιμα να μάθετε πώς να έχετε περισσότερες προβολές στα βίντεό σας. Και αυτό ισχύει κυριολεκτικά για κάθε επιχείρηση ή δευτερεύουσα φασαρία που ξεκινάτε, αλλά πρέπει να είστε σκόπιμοι γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να έχετε τις καλύτερες ιδέες στον κόσμο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν λαμπρές ιδέες και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ξέρουν ακόμη και πώς να τις εφαρμόσουν.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να βελτιώσετε την επιχείρησή σας ή να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες ή ίσως υπάρχει κάτι στην επιχείρησή σας που δεν λειτουργεί απλώς και πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς να κάνετε αυτό το πράγμα να λειτουργήσει. Και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις επωνυμίες ραπτών για να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση

Αυτό δεν είναι επιστήμη πυραύλων, δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο υπερτιμημένο πτυχίο επιχειρήσεων ή κάποια άχρηστη μέση σχολή για να γίνετε επιτυχημένοι σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε. Απλώς θα απαιτήσει να ακολουθήσετε αυτές τις τρεις φάσεις για το πώς να βγάλετε 100.000 το χρόνο στο διαδίκτυο, αυτό είναι κάτι που έχω κάνει σε κάθε επιχείρηση που έχω ξεκινήσει και είναι ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Όλοι εσείς είστε απίστευτοι, κάθε άτομο που διαβάζει αυτό το άρθρο.

Πίστεψε στον εαυτό σου και καταλάβει ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις σε αυτή τη ζωή. Και αυτό μειώνει το βέβαιο πώς να βγάλετε 100.000 το χρόνο online χωρίς χρήματα, ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο. Θα σας συναντήσω ξανά παιδιά πολύ σύντομα, φροντίστε και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το http://minetorial.com για περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο για να βελτιώσετε τα προσωπικά σας οικονομικά

2 τρόποι για να κερδίσετε online από την άνεση του σπιτιού σας!

1 Ιδέα παθητικού εισοδήματος στο Διαδίκτυο

Κερδίστε χρήματα online

 

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *