πως να βγαλω λεφτα βλεποντας TikTok

πως να βγαλω λεφτα απο το Pinterest

Πρόσφατα κέρδισα περίπου πεντακόσια δολάρια στο διαδίκτυο παρακολουθώντας απλά βίντεο TikTok. Μπορείτε να κερδίσετε τέσσερα δολάρια για κάθε βίντεο TikTok που παρακολουθείτε. Αν παρακολουθήσετε δύο βίντεο TikTok, θα κερδίσετε οκτώ δολάρια και η παρακολούθηση τεσσάρων βίντεο θα κερδίσει καλά δεκαέξι δολάρια. Μπορείτε ακόμη να κερδίσετε έως και εξακόσια δολάρια και ακόμη περισσότερα, παρακολουθώντας όλο και περισσότερα βίντεο TikTok.

Τώρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο TikTok. Θέλω να μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης και να πληκτρολογήσετε “viral funny videos”. Όπως θα δείτε, υπάρχουν είδη βίντεο που έχουν εκατομμύρια προβολές. Τα περισσότερα από αυτά έχουν πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτά. Ο κόσμος λατρεύει να τους παρακολουθεί. Σε λίγο, θα σας δείξω πώς να επωφεληθείτε από αυτά τα βίντεο και να κερδίσετε τα περισσότερα χρήματα.

Τώρα, το επόμενο βήμα είναι απλά θέλετε να προχωρήσετε και να επιλέξετε ένα από τα βίντεο. Αυτό που θέλετε να κάνετε τώρα είναι να παρακολουθήσετε το πλήρες βίντεο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ένα καλό βίντεο. Στη συνέχεια, όμως, σε περίπτωση που δεν σας άρεσε, απλώς δοκιμάστε ένα άλλο βίντεο. Θέλω να κάνετε αυτήν τη μέθοδο μόνο με τα βίντεο που σας αρέσουν γιατί αυτό σημαίνει ότι θα τα λατρέψουν και άλλοι άνθρωποι.

Τώρα, για αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα βίντεο με τεράστιες προβολές με πολλά likes. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού παρακολουθήσετε το βίντεο είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο. Μπορείτε όμως να το κάνετε και από smartphone.

Διαβάστε επίσης:Παθητικο εισοδημα απο το ιντερνετ

πως να βγαλω λεφτα βλεποντας TikTok

Δεν περιορίζεστε μόνο σε viral αστεία βίντεο. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα για να σας δείξει πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Αλλά μπορείτε να το εφαρμόσετε κυριολεκτικά σε κάθε τύπο βίντεο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν πολλές προβολές και γνωρίζετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο TikTok, επομένως επωφεληθείτε από αυτό.

Και όπως είπα, απλώς χρησιμοποιήστε βίντεο με υψηλή ζήτηση που έχουν εκατομμύρια προβολές. Δεν θέλετε να επιλέξετε βίντεο που κανείς δεν βλέπει ή δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Αλλά αν δεν έχετε ιδέα για το ποια άλλα βίντεο μπορείτε να αναζητήσετε, τότε μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο Google και να αναζητήσετε τις πιο ιογενείς θέσεις στο TikTok και θα σας δώσει πολλές υπέροχες ιδέες και λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να αναζητήσετε.

Μπορείτε να αναζητήσετε αστείους χορούς και ας δούμε τι άλλο μπορείτε να αναζητήσετε. Μια άλλη θέση είναι η σκοτεινή κωμωδία, για παράδειγμα, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Νομίζω ότι καταλάβατε το νόημα τώρα.

Έτσι, αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του βίντεο, το επόμενο βήμα είναι να μεταβείτε σε αυτόν τον δωρεάν ιστότοπο που ονομάζεται Canva.com. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να το κάνετε αυτό από οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν έχει σημασία πού μένεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας εάν δεν έχετε ήδη. Ειναι πολυ ευκολο. Απλώς κάντε κλικ εκεί που λέει “Εγγραφή” και μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google, το λογαριασμό Facebook ή το email σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο “Δημιουργία σχεδίου” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Προσαρμοσμένο μέγεθος”. Πληκτρολογήστε 1080 έως το 1920 και πατήστε “Δημιουργία νέου σχεδίου”.

Τώρα, αυτό που θέλετε να κάνετε πρώτα είναι να μεταβείτε στις “Μεταφορτώσεις” για να ανεβάσετε την εικόνα του στιγμιότυπου οθόνης σας. Απλώς κάντε κλικ και επιλέξτε την εικόνα από τη συσκευή σας. Θα ξεκινήσει η μεταφόρτωση. Μόλις μεταφορτωθεί, μπορείτε να το σύρετε στη σελίδα μας και να το μετακινήσετε εύκολα. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να το κάνετε μικρότερο ή μεγαλύτερο. Λοιπόν, θα το κρατήσω έτσι για το επόμενο βήμα.

Τώρα, μεταβείτε και κάντε κλικ στο “Στοιχεία”. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να σύρετε αυτό το σχήμα και στην εικόνα μας. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα από, αλλά μπορείτε απλώς να διατηρήσετε το χρώμα προς το παρόν. Αυτό που θα κάνω είναι να αλλάξω το μέγεθός του γιατί θα έχουμε κείμενο σε αυτό το σχήμα.

 

Τώρα, κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο κειμένου δεξιά. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό το κείμενο όπου λέει “Προσθήκη επικεφαλίδας” και σύρετε το κείμενο στο ορθογώνιο εδώ επάνω. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε “Θεέ μου! Ιογενές βίντεο”. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά αυτού του κειμένου, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ εδώ και να επιλέξετε μια άλλη. Αυτό που θα χρησιμοποιήσω ονομάζεται “Anton”. Θέλω επίσης να αλλάξω το χρώμα από μαύρο σε λευκό, το οποίο μπορείτε να κάνετε από εδώ.

Τώρα, έχουμε σχεδόν τελειώσει με αυτήν την εικόνα. Απομένει μόνο ένα βήμα. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε στα “Στοιχεία” και στη συνέχεια να αναζητήσετε ένα κουμπί αναπαραγωγής. Σύρετε ένα από τα κουμπιά αναπαραγωγής ξανά στην εικόνα μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλε. Είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει και εγώ. Απλά φρόντισε να είναι στη μέση.

Τώρα, θα κατεβάσουμε την εικόνα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κάντε κλικ στο “Κοινή χρήση” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Λήψη”. Τέλος, κάντε ξανά κλικ στο «Λήψη» και θα ξεκινήσει η λήψη της εικόνας σας.

 

Στο επόμενο βήμα, θα σας δείξω πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εικόνα και το βίντεο του TikTok για να κερδίσουμε χρήματα στο διαδίκτυο εύκολα και χωρίς κόπο. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, αυτές είναι μερικές αποδείξεις πληρωμής από άτομα που κερδίζουν χρήματα καθημερινά χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

 

Και παρεμπιπτόντως, αν εξακολουθείτε να διαβάζετε, σχολιάστε το όνομα της χώρας σας παρακάτω. Έτσι, ο επόμενος ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Pinterest  Αυτός είναι ο ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε χρήματα online με τα βίντεο του TikTok και την εικόνα μας. Το Pinterest δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα, ειδικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τώρα, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο “Create” και επιλέξτε “Create pin”. Τώρα, κάντε διπλό κλικ για να ανεβάσετε την εικόνα που δημιουργήσατε. Απλώς επιλέξτε την εικόνα από τη συσκευή σας.

Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον τίτλο του βίντεο TikTok. Στην περίπτωσή μου, ο τίτλος του βίντεο που χρησιμοποίησα είναι “pretty monk”. Θα πληκτρολογούσα απλώς αυτό. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε προσθέσει το “Watch Now” στον τίτλο.

Το επόμενο πράγμα είναι ότι θα χρειαστεί να προσθέσουμε τον σύνδεσμό μας. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Τώρα, τα άτομα στο Pinterest θα δουν την εικόνα σας και θα κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που βάλατε εδώ για να μπορούν να παρακολουθήσουν το πραγματικό βίντεο. Αλλά αν βάλετε απευθείας τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok, το βίντεο θα έχει πολλές προβολές από το Pinterest επειδή το Pinterest έχει τόση επισκεψιμότητα.

Αλλά δεν πρέπει να βάλετε απευθείας το σύνδεσμο του βίντεο γιατί δεν πρόκειται να βγάλετε χρήματα αν το κάνετε αυτό. Αντίθετα, θα σας δείξω πώς να βάλετε τον δικό σας σύνδεσμο εκεί που θα σας κερδίζει χρήματα κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν. Οπότε, φροντίστε να δώσετε και σε αυτό το άρθρο ένα καλό μπράβο.

Τώρα, για να δημιουργήσετε τον σύνδεσμο που θα βάλουμε εκεί που θα μας βγάλει χρήματα, μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται shrinkme.io. Πρώτον, κάντε κλικ στο “Εγγραφή” για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μετά επιλέξτε “Δεν είμαι ρομπότ”. Επίσης, επιλέξτε το άλλο πλαίσιο και κάντε κλικ στο “Εγγραφή”.

Στη συνέχεια, απλώς επαληθεύστε το email σας και συνδεθείτε. Παρεμπιπτόντως, έτσι θα μοιάζει το ταμπλό σας. Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε ανάληψη από αυτόν τον ιστότοπο είναι μόνο πέντε δολάρια. Έχουν επίσης διαφορετικούς τρόπους πληρωμής όπως Bitcoin, PayPal και πολλά άλλα.

 

Τώρα, ας επιστρέψουμε στην αρχική σελίδα. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Νέος συντομευμένος σύνδεσμος” και στη συνέχεια να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok. Μόλις το επικολλήσετε εκεί, απλώς κάντε κλικ εκεί που λέει “Σύντομο”.

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε αυτόν τον σύνδεσμο και στη συνέχεια να τον επικολλήσετε στο Pinterest. Τώρα, για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε μια εικόνα, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν πίνακα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κάντε κλικ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ εκεί που λέει “Δημιουργία πίνακα”. Ονομάστε το όπως θέλετε και μετά πατήστε “Δημιουργία”.

Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εκεί που λέει “Δημοσίευση” και θα δημοσιευτεί στο Pinterest. Αλλά μερικές φορές δεν δέχονται συνδέσμους από το shrinkme. Εάν συμβεί αυτό σε εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο ως γέφυρα ή ως μεσάζοντα. Λέγεται Linktree. Αυτό που θα κάνει αυτός ο ιστότοπος είναι ότι θα αλλάξει τον σύνδεσμο του shrinkme σε έναν άλλο σύνδεσμο που θα γίνει αποδεκτός στο Pinterest, αλλά αυτός ο σύνδεσμος θα εξακολουθεί να οδηγεί σε shrinkme.

Λοιπόν, το έχετε. Τώρα, όποιος πρόκειται να επισκεφτεί τον σύνδεσμο shrinkme σας, θα κερδίσετε χρήματα.

Διαβάστε επίσης:παθητικο εισοδημα ιδεες

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *