Ψηφιακά προϊόντα: 5 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με AI

Ψηφιακά προϊόντα: 5 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με AI

Έχω μια λίστα με πέντε εκπληκτικά ψηφιακά προϊόντα που μπορείτε να δημιουργήσετε με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Μερικά από αυτά μπορούν να σας αποφέρουν πάνω από δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα. Το καλύτερο μέρος αυτών των προϊόντων είναι ότι μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα απίστευτο περιθώριο κέρδους 91%, συν είναι πρακτικά παθητικά, ώστε να μπορείτε να τα δημιουργείτε μία φορά και στη συνέχεια να τα πουλάτε ξανά και ξανά

clip art

Το πρώτο ψηφιακό προϊόν είναι το clip art. Μόλις βρήκα αυτό το κατάστημα Etsy και έχουν ήδη πραγματοποιήσει σχεδόν 750.000 πωλήσεις συνολικά. Και ξέρετε τι πουλάνε; Clipart και άλλα γραφικά. Έχουν clip art με τα πάντα, από τρόφιμα, καλλυντικά, έντομα και διακοπές. Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. είναι φοβερό!

Μόνο αυτό το κατάστημα έχει κάνει πάνω από 3,3 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, δηλαδή πάνω από τριάντα χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα, μόνο από την πώληση clipart! Τι θα σκεφτώ να ανοίξω το δικό μου μαγαζί έτσι, για να είμαι ειλικρινής. Και εδώ είναι το πιο τρελό μέρος: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία AI για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο κατάστημα.

Υπάρχει αυτό το φοβερό εργαλείο AI που ονομάζεται Mid-Journey. είναι μια συσκευή δημιουργίας κειμένου σε εικόνα που μπορεί να μετατρέψει απλές περιγραφές σε πλήρεις εικόνες. Είναι πολύ ωραίο! Με το Mid-Journey, μπορούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε απεριόριστα σχέδια clip art για πώληση. Αλλά πριν βουτήξουμε στο Mid-Journey, χρειαζόμαστε μερικές ιδέες για clip art, σωστά;

Λοιπόν, μάντεψε τι; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη και για αυτό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε από το Chat GPT ιδέες για clip art και θα σας δώσει πολλούς από αυτούς. Έτσι, οπλισμένοι με αυτές τις ιδέες, μπορούμε στη συνέχεια να πάμε στο Mid-Journey’s Discord και να χρησιμοποιήσουμε τις προτροπές για να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια clipart. Μπορώ να κάνω κλικ στην κάθετο εικόνα προς τα εμπρός και να προσθέσω ένα μήνυμα προτροπής για να δημιουργήσω για μένα χαριτωμένα ζώα άγριας ζωής clip art και σε λίγα λεπτά, θα λάβω ένα σύνολο εικόνων όπως ακριβώς θέλω

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εικόνες και να την αναβαθμίσετε. Θα κάνω κλικ στην εικόνα που παρέχεται και το Mid-Journey θα αναβαθμίσει αυτήν την εικόνα και, στη συνέχεια, αν κάνω κλικ στο άνοιγμα στο πρόγραμμα περιήγησης, θα δω το καλύτερο μέγεθος που μπορώ να πάρω για την εικόνα και θα την αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου.

Μόλις έχουμε τα εκπληκτικά σχέδια clipart μας, πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι τα φόντο είναι διαφανή, ξέρετε, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιούν το clipart οπουδήποτε θέλουν. Και έχω μια απλή λύση και για αυτό! Μπορούμε να κατευθυνθούμε στο δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που ονομάζεται Adobe Background Remover.

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για αυτό Αφαίρεση φόντου Adobe, ή μπορείτε απλώς να το Google. Επομένως, απλώς σύρετε και αποθέστε ή ανεβάστε την εικόνα σας εκεί και σε λίγα δευτερόλεπτα, οποιοδήποτε φόντο θα φύγει. Τώρα μπορούμε είτε να κατεβάσουμε αυτό το αρχείο ως έχει, είτε αν θέλετε να το αλλάξετε το μέγεθός του ή να το επεξεργαστείτε περαιτέρω, μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό στο ίδιο εργαλείο.

Θα έδινα σε αυτήν την ιδέα 4 αστέρια από τα 5 για την ευκολία εφαρμογής, επειδή περίπου το 90% της εργασίας γίνεται από δωρεάν εργαλεία AI, συμπεριλαμβανομένου του ChatGPT. Και ακόμη και το Adobe Background Remover είναι δωρεάν. απλά πρέπει να πληρώσετε για τη συνδρομή του Mid-Journey, η οποία ξεκινά από δέκα δολάρια το μήνα, επομένως είναι πολύ προσιτή.

Και αυτή ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά την πώληση clipart. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να το κάνετε, ενημερώστε με στα σχόλια. Θα μπορούσα να κάνω ένα ειδικό σεμινάριο για αυτό το θέμα.

parrot, animal, bird

Σελίδες χρωματισμού

Τώρα, η επόμενη ιδέα ψηφιακών προϊόντων είναι οι σελίδες χρωματισμού. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε σελίδες χρωματισμού για παιδιά ή ακόμα και για ενήλικες και να τις πουλήσετε στο Etsy; Ένα κατάστημα που ονομάζεται “A Relaxing Color” πουλά σελίδες ζωγραφικής για ζώα και σελίδες ζωγραφικής Mandela. Και λάβετε αυτό, έχουν ήδη κερδίσει πάνω από εκατόν επτά χιλιάδες δολάρια σε έσοδα, επομένως παράγουν πάνω από τέσσερις χιλιάδες εξακόσια δολάρια κάθε μήνα! Δεν είναι καταπληκτικό;

Τώρα επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουμε παρόμοια προϊόντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πρώτο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το ChatGPT και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε πολλές ιδέες σε χρόνο μηδέν. Έτσι το μόνο που θα κάνετε είναι να ζητήσετε ιδέες από το Chat GPT για παιδικές σελίδες ζωγραφικής και θα σας δώσει τόσες πολλές φανταστικές προτάσεις, υποβρύχια θαλάσσια πλάσματα και χαρακτήρες παραμυθιού. Αυτές ήταν μερικές από τις ωραίες ιδέες που μου ήρθε όταν προσπάθησα.

Ήθελα απλώς να σας προειδοποιήσω για ένα πράγμα: αν το Chat GPT προτείνει για εσάς μερικούς χαρακτήρες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα όπως ο Μίκυ Μάους, είναι καλύτερο να τους αποφύγετε. Αλλά όλες οι προτάσεις που έχω, όπως ζώα φάρμας και ζώα στη ζούγκλα, ακούγονται υπέροχες.

Για παράδειγμα, ξεκίνησα με μια προτροπή, «Σελίδα βιβλίου ζωγραφικής για παιδιά με κινούμενα σχέδια πάνω από καμηλοπάρδαλη, τέχνη καθαρής γραμμής, λευκό φόντο» και μέσα σε δευτερόλεπτα, το Mid-Journey δημιούργησε μια εκπληκτική εικόνα για μένα. Παρατήρησα ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα προσπαθεί πάντα να προσθέτει μία ή δύο εικόνες που δεν είναι μόνο ασπρόμαυρες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εικόνες που θα λειτουργούσε ως χρωματική σελίδα και να προχωρήσετε με αυτήν.

Αλλά αν δεν σας αρέσουν τα πρώτα αποτελέσματα που δημιούργησε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί αναγέννηση και θα δημιουργήσει νέες εικόνες με την ίδια ακριβώς προτροπή. Και μπορώ ακόμη να σας προτείνω να διευκρινίσετε την προτροπή σας προσθέτοντας περισσότερες λέξεις όπως “χωρίς χρώμα” για να έχετε πιο συνεπή αποτελέσματα και ορισμένες πρόσθετες παραμέτρους όπως AR τρία έως τέσσερα ή δύο έως τρία, καθώς αυτοί είναι οι καλύτεροι λόγοι διαστάσεων για εκτύπωση σε κανονικές σελίδες .

Θα έδινα σε αυτήν την ιδέα 5 αστέρια για την ευκολία δημιουργίας αυτών των προϊόντων. Η τεχνητή νοημοσύνη θα σας δώσει ιδέες για σελίδες χρωματισμού και θα δημιουργήσει τις εικόνες, ενώ ακόμη και η ποιότητα των εικόνων που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι εξαιρετικά σημαντική, επειδή πρόκειται απλώς για βιβλία ζωγραφικής για παιδιά. Θέλω να πω, έχετε δει ένα μικρό παιδί με ένα από αυτά τα βιβλία;

Η κόρη μου απλά ανοίγει όλες τις σελίδες πολύ γρήγορα, τσεκάροντας τις φωτογραφίες, προσθέτοντας τα μικρά της doodles σε αυτές με τυχαία χρώματα και μετά απλώς προχωρά στο επόμενο παιχνίδι. Ακόμα κι αν η τεχνητή νοημοσύνη κάνει κάποια μικρά λάθη κατά τη δημιουργία αυτών των εικόνων, κανείς δεν θα παραπονεθεί πραγματικά για αυτό.

Διαβάστε επίσης:παθητικο εισοδημα ιδεες

Εκτυπώσιμοι σχεδιαστές

Τώρα, ένα άλλο προϊόν που τα πάει πολύ καλά στο Etsy είναι οι εκτυπώσιμοι σχεδιαστές και οι λίστες ελέγχου. Και αν σκέφτεστε να πουλήσετε πράγματα στο Etsy, εδώ είναι μια συμβουλή για εσάς: το να είστε εξαιρετικά συγκεκριμένοι σχετικά με τον τύπο του σχεδιαστή ή τη λίστα ελέγχου που προσφέρετε μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Βρήκα αυτό το κατάστημα που έχει κάνει πάνω από 88.000 πωλήσεις.

Προσφέρουν διάφορους τύπους σχεδιαστών και λίστες ελέγχου, και δεν θα το πιστέψετε, αλλά βγάζουν ένα εκατομμύριο με λίστες ελέγχου! Αυτό το κατάστημα έχει ήδη κάνει πάνω από 1,4 εκατομμύρια έσοδα, φέρνοντας περισσότερα από είκοσι μία χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα. Εντυπωσιακό, σωστά;

Έτσι αποφάσισα να ζητήσω από το Chat GPT να μου δημιουργήσει μερικές ιδέες για λίστες ελέγχου που θα μπορούσα να δημιουργήσω και πραγματικά μου αρέσει η λίστα που πρότεινε. Μου έδωσε μερικές ιδέες που δεν είχαν καν περάσει από το μυαλό μου πριν, όπως μια λίστα ελέγχου προετοιμασίας για συνέντευξη για δουλειά, μια λίστα ελέγχου συντήρησης σπιτιού, ακόμα και μια λίστα ελέγχου για τη μετακόμιση του σπιτιού.

Έκανα διπλό έλεγχο με το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών του Etsy και διαπίστωσα ότι η “λίστα ελέγχου καθαρισμού” και η “σχεδιασμός καθαρισμού” έχουν χαμηλότερο ανταγωνισμό, αλλά εξακολουθούν να πραγματοποιούν πολλές πωλήσεις. Έτσι, για την έρευνά μου, αποφάσισα να επικεντρωθώ στη δημιουργία μιας λίστας ελέγχου καθαρισμού σπιτιού.

Μετά από αυτό, επέστρεψα στο Chat GPT και του ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να συμπεριλάβω στη λίστα ελέγχου καθαρισμού μου. Μου παρείχε έναν τόνο χρήσιμων πληροφοριών που μπορώ απλώς να αντιγράψω και να επικολλήσω στη λίστα ελέγχου που δημιουργώ. Φυσικά, υπάρχει ακόμα λίγη δουλειά για το τέλος μου.

Τώρα πρέπει να μεταφέρω όλες αυτές τις πληροφορίες σε ένα εργαλείο γραφικού σχεδιασμού όπως το Canva, για παράδειγμα, για να το κάνω να φαίνεται υπέροχο. Αλλά hey, πάνω από το ήμισυ της δουλειάς έχει ήδη γίνει για μένα χάρη στις εξαιρετικές προτάσεις του Chat GPT.

Θα έδινα σε αυτήν την ιδέα 4 αστέρια από τα 5 για την ευκολία υλοποίησης, επειδή παρόλο που η τεχνητή νοημοσύνη κάνει ένα κομμάτι της δουλειάς, πιθανώς περίπου το 70 τοις εκατό, έχω ακόμα πολλή χειρωνακτική εργασία να κάνω. Πρέπει ακόμα να σβήσω το τυχαίο κείμενο από το Mid-Journey και να το μετακινήσω στο Canva για να το μετατρέψω σε πρότυπο.

Και πρέπει ακόμα να μάθω λίγο για τη θέση μου και τους διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων για να καταλάβω τι είδους χαρτικά αγοράζουν συνήθως οι άνθρωποι. Τώρα, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε είδους προϊόντα που σχετίζονται με γάμους, άλλες εκδηλώσεις ζωής και διακοπές είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο Pinterest.

Χτυπάει τα δημογραφικά στοιχεία αυτής της πλατφόρμας, που είναι κυρίως γυναίκες, και ο τύπος δραστηριότητας που προτιμούν οι χρήστες στο Pinterest είναι να προγραμματίζουν τις εκδηλώσεις τους και να αποθηκεύουν ιδέες στους πίνακές τους για αργότερα. Επιπλέον, αν αναζητήσετε προσκλητήρια γάμου στο Pinterest, θα σας δείξει πρώτα έναν τόνο αποτελεσμάτων από τα καταστήματα Etsy.

Ακόμα κι αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε κυρίως καρφίτσες από το Etsy και άλλα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Έτσι, αυτή η πλατφόρμα ωθεί πραγματικά την εμπειρία αγορών για τους χρήστες και στέλνει έναν τόνο επισκεψιμότητας στα καταστήματα Etsy. Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή δωρεάν επισκεψιμότητας για τα προϊόντα σας από το Pinterest, εάν πουλάτε αυτούς τους τύπους προϊόντων στο Etsy ή ακόμα και αν έχετε ένα αυτόνομο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Διαβάστε επίσης:παθητικο εισοδημα ιδεες

Πρότυπα βιογραφικών

Τώρα ελέγξτε αυτό, το επόμενο προϊόν μας είναι τα πρότυπα βιογραφικών. Η ομορφιά αυτού του γεγονότος είναι ότι όταν κάποιος το αγοράσει από εσάς, το επεξεργάζεται μόνος του — εξαιρετικά παθητικό για εσάς ως πωλητή. Βρήκα αυτό το κατάστημα που ονομάζεται Co-Resume που πουλά μόνο βασικά πρότυπα βιογραφικών και έχουν πουλήσει πραγματικά σχεδόν 40.000 αντικείμενα μέχρι στιγμής.

Μάντεψε? Κερδίζουν μια εκτίμηση 9.500 $ το μήνα από αυτή τη συναυλία χωρίς ιδρώτα. Εννοώ, το ηχογραφώ αυτό τον Ιούλιο και αυτό το κατάστημα ενημερώθηκε για τελευταία φορά πριν από μερικούς μήνες. Στο μεταξύ, έβγαλαν περίπου είκοσι χιλιάδες δολάρια σε αυτούς τους δύο μήνες χωρίς να προσθέσουν ούτε ένα νέο προϊόν. Να πώς θα το έκανα λοιπόν:

Πήγα στο έμπιστο Chat GPT μου και το ρώτησα ποιες ενότητες πρέπει να συμπεριλάβω στο πρότυπο βιογραφικού μου και μετά μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν για το πρότυπο. Έχοντας όλες αυτές τις ιδέες στο μυαλό, πήγα στο Mid-Journey για να εμπνευστώ από το πρότυπο.

Αφού μπέρδεψα με μερικές διαφορετικές προτροπές, αποφάσισα να παραμείνω σε ένα μινιμαλιστικό πρότυπο βιογραφικού και τα πρότυπα που δημιούργησε φαίνονται υπέροχα και επαγγελματικά. Στη συνέχεια, αναβάθμισα μία από αυτές τις ιδέες στο Mid-Journey, την έκοψα και την πήγα στο Canva.

Τώρα, αυτό το τμήμα χρειάζεται τη χειρωνακτική εργασία σας επειδή πρέπει να προσθέσετε στα πλαίσια κειμένου και ορισμένα στοιχεία για να δημιουργήσετε ξανά το πρότυπο. Μπορείς να με ρωτήσεις, «Λοιπόν, πώς με βοήθησε το Mid-Journey σε αυτό;» Ο κύριος λόγος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να αντλήσετε έμπνευση από ορισμένα από αυτά τα πρότυπα που δημιουργούνται αυτόματα με AI, ώστε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι δεν αναδημιουργείτε σε πρότυπα Canva που έχουν δημιουργηθεί από άλλα άτομα.

Παίρνετε μια άπειρη πηγή δημιουργικότητας AI. απλώς κάντε κλικ για να δημιουργήσετε περισσότερα πρότυπα στο Mid-Journey για εσάς και όταν σας αρέσουν μερικά από αυτά, δημιουργήστε τα ξανά στο Canva. Μόλις ολοκληρώσετε την αναδημιουργία του προτύπου, διαγράψτε το φόντο που δημιουργήσατε με AI και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “κοινή χρήση ως πρότυπο” στο Canva.

Τώρα μπορείτε να πάρετε αυτόν τον σύνδεσμο προτύπου και να το πουλήσετε στο Etsy. Έχω ήδη μοιραστεί στα άλλα σεμινάρια μου τις καλύτερες πλευρικές φασαρίες που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη. μπορείτε να το ελέγξετε τώρα σε αυτό το σεμινάριο. Αλλά όχι ακόμα, μου φτιάχνει πάντα τη μέρα αν μοιράζεστε, σχολιάζετε και εγγραφείτε στην ειδοποίηση ενημερωτικού δελτίου μου και θα σας δω στο επόμενο σεμινάριο.

Διαβάστε επίσης:Παθητικο εισοδημα απο το ιντερνετ

Πώς να κερδίσετε χρηματα

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *