Side Hustles που θα σας αποφέρουν $500

You are currently viewing Side Hustles που θα σας αποφέρουν $500

Στο σημερινό σεμινάριο έχω 4 πλευρικές φασαρίες που μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας που δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντικαταστήσουν καν την καθημερινή σας εργασία. Τα πρώτα side hustles θα είναι αρκετά μικρά σε σύγκριση με άλλα στη λίστα, αλλά αξίζει να τα βάλετε στη λίστα γιατί ο καθένας μπορεί να το κάνει και είναι ο εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Η πρώτη πλευρική φασαρία στη λίστα είναι

Rev.com 

Το Rev είναι μια ηλεκτρονική αγορά για απομακρυσμένη εργασία που αποτελείται από υπηρεσίες μεταγραφής, λεζάντες, υπότιτλους και υπηρεσίες μετάφρασης. Οι πελάτες ανεβάζουν αρχεία ήχου και βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο, ο οποίος στη συνέχεια θα είναι ελεύθεροι επαγγελματίες για μεταγραφή, υποτίτλους και μεταφράσεις. Βασικά θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτόν τον ιστότοπο ως ελεύθερος επαγγελματίας μεταβαίνοντας στη διεύθυνση rev.com/freelancers.

Μόλις βρεθείτε στη σελίδα συμπληρώστε τη φόρμα σας όπως έχω δείξει στην παρακάτω εικόνα, δείξτε τη θέση που σας ενδιαφέρει και πατήστε το κουμπί επόμενο. Στη συνέχεια, θα βρεθείτε σε αυτή τη σελίδα που θα σας δείξει πόσο μέσο όρο μπορείτε να κερδίσετε με τις στροφές και προφανώς όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το rev, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε.

Το κόλπο με τις στροφές είναι ότι δεν μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε πολλές εκατοντάδες δολάρια την ημέρα όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά. Ακόμα κι αν είστε εξαιρετικός μεταφραστής ή μεταγραφέας, οι στροφές δεν έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν σιγά σιγά πρόσβαση σε εργασίες όσο περισσότερο βρίσκεστε στην πλατφόρμα. Και γι’ αυτόν τον λόγο, αν θέλετε να αξίζει τον κόπο αυτή η πλευρική φασαρία, θα πρέπει να την παραμείνετε για λίγο.

Κατά μέσο όρο όμως, οι ελεύθεροι επαγγελματίες με στροφές μπορούν να βγάζουν από μερικές εκατοντάδες δολάρια την ημέρα έως αρκετά δολάρια την ημέρα (200-500 $+) ανάλογα με το πόσο καιρό βρίσκεστε στην πλατφόρμα και την εμπειρία που έχετε. Συνολικά, σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα side hustles σε αυτήν τη λίστα, αλλά έχει πολύ χαμηλό εμπόδιο εισόδου που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει να το κάνει και να βγάλει χρήματα αμέσως και για αυτόν τον λόγο, θα το δώσω 3/10 η χρηματική κλίμακα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου (πλευρικές φασαρίες)

Η πανδημία του covid19 έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για πάντα και για πολλούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι εργάζεστε πλέον από το σπίτι. Και με αυτό, θα φανταζόμουν ότι πολλοί από εσάς δεν χρησιμοποιείτε πια τόσο πολύ τα αυτοκίνητά σας. Ιστότοποι όπως το “get around” θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε μια ροή παθητικού εισοδήματος πλήρους απασχόλησης, επιτρέποντάς σας να το νοικιάσετε.

Για να ξεκινήσετε με το getaround, μπορείτε απλώς να μεταβείτε στη διεύθυνση getaround.com ή μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας και εάν χρησιμοποιείτε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή, απλώς θα τοποθετήσετε το ποντίκι σας σε αυτό το μικρό εικονίδιο όπως εγώ εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «κοινή χρήση του αυτοκινήτου σας».

Εάν βρίσκεστε στο τηλέφωνό σας, εντοπίστε το εικονίδιο του μικρού χάμπουργκερ και, στη συνέχεια, πατήστε “κοινή χρήση του αυτοκινήτου σας”. Από εδώ θα περάσετε απλώς από τη διαδικασία αίτησης όπου το getaround θα σας κάνει διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητό σας και αυτό θα ισχύει βασικά για άλλες πλατφόρμες. Τώρα, αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι το getaround δεν πρόκειται να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο που είναι παλαιότερο από το μοντέλο του 2007.

Και έτσι δυστυχώς η συμφωνία Honda του 1998 που βρίσκεται στο γκαράζ σας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις. Ωστόσο, η συμφωνία Honda του 2007 που βρίσκεται στο γκαράζ σας τα τελευταία πέντε χρόνια μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις και θα πρέπει να σημειώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να είναι παλαιότερο από 25 χρόνια και λαμβάνονται ειδικές εκτιμήσεις για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 12 ετών αλλά λιγότερο από 25 χρονών.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μια συμφωνία Honda του 2007 που είναι περίπου 15 ετών, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να καταχωρηθεί στο turo, αλλά θα υπάρξουν πρόσθετες ερωτήσεις και επαληθεύσεις που πρέπει να γίνουν σχετικά με το αυτοκίνητο και πρέπει να επαληθεύσετε ότι το αυτοκίνητο είναι σε σωστή μηχανική και φυσική κατάσταση. Όσον αφορά τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, θα εξαρτηθεί από τον τύπο του αυτοκινήτου που έχετε.

Χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή του turo, εάν το αυτοκίνητό σας αξίζει μεταξύ 10.000 και 30.000 $, μπορείτε να κερδίσετε από μερικές χιλιάδες έως 15.000 $ ετησίως, ανάλογα με το αυτοκίνητό σας. Το ποσό που θα κερδίσετε θα εξαρτηθεί επίσης από το πόσο είστε διατεθειμένοι να νοικιάσετε το αυτοκίνητο. Συνολικά, πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη παρενέργεια που μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα καλό παθητικό εισόδημα και για αυτόν τον λόγο του δίνω ένα 4/10 στην κλίμακα χρημάτων.

Πρότυπο Squarespace

Αυτή η επόμενη είναι μια παρεΐστικη φασαρία για την οποία έχω μιλήσει πολύ στα must των ιστοσελίδων μου και είναι κάτι που έχω κάνει για τον εαυτό μου προσωπικά. Αλλά αν άρχιζα από την αρχή, τότε θα το έκανα πολύ διαφορετικά και θα κέρδιζα πολύ περισσότερα χρήματα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Οπότε, η πραγματική δευτερεύουσα φασαρία είναι η πώληση προτύπων ιστότοπων στο etsy.

Ο τρόπος με τον οποίο εξηγούσα πάντα αυτήν την παράπλευρη φασαρία στο παρελθόν είναι ότι θα χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο δημιουργίας ιστοτόπων wordpress όπως το elimentor και θα δημιουργήσετε ένα πρότυπο που θα αγοράσουν οι άνθρωποι ειδικά για να το χρησιμοποιήσουν για το πρόσθετο elimentor. Και αυτό είναι που έκανα με έναν από τους ιστότοπούς μου αν μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή και να το κάνω από την αρχή, δεν θα είχα πουλήσει πρότυπα elimentor.

Αντίθετα, θα πουλούσα πολύ πιο δημοφιλή και πολύ πιο προσοδοφόρα πρότυπα και αυτό είναι πρότυπα τετράγωνου χώρου. Εάν μεταβείτε στο etsy.com και πληκτρολογήσετε “Elimentor templates” στη γραμμή αναζήτησης, θα δείτε πολλά πρότυπα να εμφανίζονται. Τα περισσότερα από αυτά έχουν πολύ χαμηλή τιμή και με βάση τον αριθμό των κριτικών, πιθανότατα δεν πωλούν πολύ καλά.

Ωστόσο, αν πληκτρολογήσω «πρότυπα τετραγωνικού διαστήματος» τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο συναρπαστικά. Όχι μόνο αυτά τα πρότυπα έχουν πολύ υψηλότερη τιμή από τα πρότυπα elimentor, αλλά πωλούν επίσης πολύ καλύτερα. Ήδη ίσως σκέφτεστε ότι δεν ξέρετε πώς να δημιουργείτε πρότυπα Squarespace και ακόμα κι αν ξέρατε πώς να φτιάξετε αυτά τα πρότυπα Squarespace, δεν θα ξέρετε πώς να τα πουλήσετε.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή τη φασαρία και πόσα μπορείτε να κερδίσετε από αυτό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Squarespace. Και το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο squarespace.com και κάνοντας κλικ στο κουμπί στην κορυφή του ιστότοπου που λέει «ξεκινήστε». Στη συνέχεια, θα προσγειωθείτε σε μια σελίδα γεμάτη πρότυπα και θα επιλέξετε οποιοδήποτε από τα πρότυπα.

Και όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα σας μεταφέρει αυτή τη σελίδα όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα σας μεταφέρει τη σελίδα στη σελίδα προτύπου για να επιλέξετε ένα νέο πρότυπο όπου μπορείτε να ονομάσετε τον ιστότοπο και να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε. Το θέμα εδώ είναι να μην αντιγράψετε το ίδιο πρότυπο που σας δίνει το Squarespace και να το πουλήσετε, δεν νομίζω καν ότι είναι νόμιμο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο ως βασικό σημείο εκκίνησης. Αντί για μια εντελώς κενή σελίδα, την οποία μπορείτε παρεμπιπτόντως να κάνετε αν θέλετε, θα εμφανιστούν μερικές εικόνες, διατάξεις και κάποιο κείμενο για να εργαστείτε για να σχεδιάσετε το δικό σας νέο πρότυπο. Αλλά από τη στιγμή που το πρότυπό σας είναι πραγματικά κατασκευασμένο, πώς μπορείτε να συνεχίσετε και να το πουλάτε στο esty;

Λοιπόν, υπάρχει ένα πράγμα που έχουν άλλα καταστήματα etsy που πωλούν επίσης πρότυπα Squarespace, είναι ότι όλα έχουν αυτήν την επιλογή που λέει “παρακαλώ συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email που θα θέλατε να λάβετε το πρότυπο”. Και αυτό γιατί για να πουλήσετε πραγματικά ένα πρότυπο θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στα προσαρμοσμένα πρότυπα της χρονιάς, να κάνετε κλικ στις συνεδριάσεις, να μεταβείτε στα δικαιώματα από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο “πρόσκληση συνεργάτη”.

Όταν κάποιος αγοράζει τα πρότυπα Squarespace σας στο esty, θα συμπεριλάμβανε το email του και θα εισάγατε το email του στο πεδίο που λέει “email”. Και φυσικά φροντίστε να ενεργοποιήσετε το κουμπί διαχειριστή για να τους δώσετε πλήρη πρόσβαση στον νέο τους ιστότοπο. Στο τέλος του αγοραστή, θα λάμβαναν ένα email από το Squarespace που μοιάζει ακριβώς με αυτό στην παρακάτω εικόνα.

Και όταν ο αγοραστής αποδεχτεί την πρόσκληση από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτός ο αγοραστής θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου σας, όπου μπορείτε να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία για να μεταβιβάσετε ολόκληρο τον ιστότοπο Squarespace σε αυτόν. Είναι τόσο εύκολο, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που πουλάτε ένα πρότυπο Squarespace στο esty, θέλετε να είστε σίγουροι ότι αντιγράφετε το προσαρμοσμένο πρότυπο πριν μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία.

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι συντριπτικό και έτσι, αν σας ενδιαφέρει να γράψω έναν πλήρη οδηγό για το πώς ακριβώς να το κάνω αυτό, τότε ενημερώστε με, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω λέγοντας “ναι Kingsley, θα μου άρεσε ένας πλήρης οδηγός βήμα προς βήμα για πώς να πουλήσω πρότυπα Squarespace στο esty” ώστε να ξέρω ότι το εννοείς

Πριν προχωρήσουμε, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι έχω δημιουργήσει ένα νέο κανάλι τηλεγραφήματος που έχει δημιουργηθεί για άτομα όπως εσείς και εγώ που θέλουν να μάθουν νόμιμους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο από την άνεση του σπιτιού μας. Αν ενδιαφέρεστε, εγγραφείτε στο κανάλι μέσω αυτού του συνδέσμου”””””” και ας βρεθούμε εκεί. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να αλλάξετε γνώμη αργότερα.

Προχωρώντας, όσον αφορά τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε πουλώντας Squarespace στο esty, ξέρω ότι δεν θα σας αρέσει αυτή η απάντηση, αλλά είναι η αλήθεια και πραγματικά ο ουρανός είναι το όριο για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε. Εάν το παίρνετε αυτό σοβαρά, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να βγάζετε 100.000 $ συν ετησίως, με μεγάλο μέρος αυτών να είναι παθητικό εισόδημα. Γιατί να θυμάστε ότι φτιάχνετε το πρότυπο μόνο μία φορά και μετά το πουλάτε άπειρο χρόνο.

Λίγο πρέπει να μάθεις και να το πάρεις στα σοβαρά. Και αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε θα είμαι σε θέση μαζί σας και θα σας πω ότι αυτή η πλευρά ωθεί και μεταμορφώνει πραγματικά τη ζωή σας. Για αυτόν τον λόγο, θα δώσω σε αυτές τις πλευρικές φασαρίες ένα 6/10 στη χρηματική κλίμακα. Και όσο καλό κι αν είναι, είναι μόνο 6/10 και μετά περιμένετε μέχρι να δείτε τα καλύτερα σε αυτό το άρθρο.

Φωτογραφία Ακίνητης Περιουσίας

Δεν αστειεύομαι όταν σου λέω ότι αυτή η επόμενη φασαρία μπορεί να σου φέρει πολλά χρήματα. Μιλάμε για δύο εκατοντάδες δολάρια σε δύο ώρες την ημέρα. Έτσι, όπως έχετε ήδη δει, είναι η φωτογραφία ακίνητης περιουσίας, πριν προχωρήσετε και πείτε στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να το κάνετε, απλά ακούστε με.

Η φωτογραφία ακίνητης περιουσίας είναι ακριβώς όπως ακούγεται, η λήψη φωτογραφιών ακινήτων συνήθως για κτηματομεσίτες, βατραχοπέδιλα σπιτιών και ακόμη και ιδιοκτήτες. Ο σκοπός της φωτογραφίας ακινήτων είναι να κάνει τα ακίνητα να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέροντα. Έτσι, τα πάντα, από τους αγγέλους της φωτογραφικής σας μηχανής, τον φακό που χρησιμοποιείτε ή το φωτιστικό θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πιθανοί αγοραστές σπιτιού βλέπουν το σπίτι.

Ο στόχος λοιπόν είναι να δείξουμε το εσωτερικό και το εξωτερικό ενός σπιτιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρόλο που αυτό θα χρειαστεί αρκετή εξάσκηση, ο καθένας μπορεί να το μάθει βλέποντας απλώς βίντεο στο YouTube. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι επειδή τα τηλέφωνα έχουν τόσο υπέροχες κάμερες τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε να το κάνετε μόνο με το τηλέφωνό σας και ενδεχομένως να βρείτε κάποιο είδος φθηνού σταθεροποιητή τηλεφώνου για να βοηθήσετε τις λήψεις σας να φαίνονται πιο ρευστές και επαγγελματικές.

Ξέρω ότι μια μεγάλη ερώτηση εδώ θα είναι πώς ακριβώς μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό. Και το πρώτο βήμα είναι, εάν δεν έχετε καμία εμπειρία, πρέπει να αποκτήσετε εμπειρία, επειδή υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube που παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φωτογραφία ακίνητης περιουσίας. Και ακόμη και αν ξοδέψετε λίγο χρόνο παρακολουθώντας αυτού του είδους τα βίντεο θα σας δώσει πολλές γνώσεις και κατανόηση και μετά θα εξασκηθείτε.

Είτε τραβάτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το σπίτι σας, το σπίτι ενός φίλου ή συγγενή και απλώς στέλνετε μια ή δύο εβδομάδες για να εξασκηθείτε στη τέχνη σας. Μετά από αυτό, μπορείτε ίσως να πάτε και να τραβήξετε περίπου έξι διαφορετικά σπίτια και να βελτιώσετε αυτές τις λήψεις στο χαρτοφυλάκιό σας. Επειδή πρόκειται να αρχίσετε να στέλνετε το χαρτοφυλάκιό σας σε διαφορετικούς κτηματομεσίτες. Και μπορείτε εύκολα να βρείτε κτηματομεσίτες σε διαφορετικές ομάδες στο facebook ή απλά καλώντας ή στέλνοντας email στο γραφείο τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους πράκτορες χρειάζονται απεγνωσμένα αξιόπιστους και συνεπείς φωτογράφους που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κάθε ένα από τα σπίτια τους. Μόλις κάνετε καλή εντύπωση με τους πρώτους έναν ή δύο πελάτες σας, θα αρχίσουν να σας παραπέμπουν σε άλλους κτηματομεσίτες και η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να επεκτείνεται μαζικά.

Το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε θα εξαρτηθεί από το εάν κάνετε εμπορική ή οικιακή φωτογραφία ακινήτων. Με τη φωτογραφία ακίνητης περιουσίας κατοικιών, μπορείτε να κερδίσετε κατά μέσο όρο μεταξύ 150-300 $ ανά ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν η συνεδρία διαρκέσει μερικές ώρες, μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ 300 και 800 $.

Η φωτογραφία επαγγελματικών ακινήτων θα απαιτήσει λίγη περισσότερη δεξιότητα, αλλά θα σας πληρώσει επίσης σημαντικά περισσότερα χρήματα. Κατά μέσο όρο, οι φωτογράφοι εμπορικών ακινήτων μπορούν να κερδίζουν μεταξύ 400-500 $ ανά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι μια συνεδρία μπορεί να σας κερδίσει από 800 $ έως 2000 $, και αυτή μόνο μια ιδιοκτησία για μερικές ώρες σε μια μέρα.

Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο πόσα χρήματα θα κάνατε αν κάνετε πολλές ιδιοκτησίες σε μια μέρα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Η φωτογραφία ακίνητης περιουσίας είναι μια πραγματική παρενέργεια που μπορεί να σας πληρώσει πολύ καλά χρήματα και για αυτόν τον λόγο, δίνω 7/10.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κερδίσετε 1000 ανά ημέρα χωρίς δεξιότητες

τεμπέληδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Αφήστε μια απάντηση