Πώς να εγκαταστήσετε το SmarTubeNext στο FireStick | YouTube χωρίς διαφημίσεις

Αυτός είναι ένας αναλυτικός οδηγός σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του SmartTubeNext σε FireStick, Fire TV, FireStick 4K και Fire TV Cube android tv

Το YouTube είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες ροής σήμερα, αλλά οι διαφημίσεις που πρέπει να αντέξουμε είναι αρκετά ενοχλητικές. Μια νέα εφαρμογή YouTube εμφανίστηκε πρόσφατα χωρίς πολιτική διαφημίσεων που ονομάζεται SmartTubeNext.

Θεωρείται ότι είναι το αντίγραφο μιας παρόμοιας εφαρμογής Smart YouTube TVτο οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν επίσης χωρίς διαφημίσεις, αλλά άρχισε να εμφανίζει διαφημίσεις στους χρήστες.

Το SmartTubeNext είναι μια δωρεάν υπηρεσία με δεν απαιτείται εγγραφή ή εγγραφή. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και είναι έτοιμη για χρήση. Συνολικά, είναι η καλύτερη εφαρμογή για να απολαύσετε το YouTube χωρίς διαφημίσεις.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν είναι επίσημη, Συνιστάται αυστηρά να χρησιμοποιείτε VPN στη συσκευή σας FireStick.

Πώς να εγκαταστήσετε το Youtube APK στο FireStick

Πώς να εγκαταστήσετε το SmartTubeNext στο FireStick

Το SmartTubeNext δεν είναι διαθέσιμο σε επίσημες πηγές όπως το Amazon App Store, επομένως πρέπει να το φορτώσετε στη συσκευή FireStick ως εφαρμογή τρίτου μέρους.

Έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Downloader για αυτόν τον σκοπό σε αυτόν τον οδηγό. Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN στο FireStick στο FireStick σας πριν μεταδώσετε οτιδήποτε.

Τώρα ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Ανοιξε Firestick Home

SmartTubeNext-on-firestick-1

Βήμα 2: Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο

SmartTubeNext-on-firestick-2

Βήμα 3: Επιλέγω My Fire TV

SmartTubeNext-on-firestick-3

Βήμα 4: Επιλέγω Επιλογές ανάπτυξης

SmartTubeNext-on-firestick-4

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Εφαρμογές από άγνωστες πηγές

SmartTubeNext-on-firestick-5

Βήμα 6: Κάντε κλικ στο Στροφή Επί

SmartTubeNext-on-firestick-6

Βήμα 7: Πλοηγηθείτε πίσω στην αρχική σελίδα και επιλέξτε το Εύρημα μενού

SmartTubeNext-on-firestick-7

Βήμα 8: Κάνε κλικ στο Αναζήτηση επιλογή

SmartTubeNext-on-firestick-8

Βήμα 9: Πληκτρολογήστε “Πρόγραμμα λήψης” και επιλέξτε το από τη λίστα

SmartTubeNext-on-firestick-9

Βήμα 10: Επίλεξε το Πρόγραμμα λήψης εικόνισμα

SmartTubeNext-on-firestick-10

Βήμα 11: Κάντε κλικ στο “Κατεβάστε” και περιμένετε να εγκατασταθεί η εφαρμογή

SmartTubeNext-on-firestick-11

Βήμα 12: Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη

SmartTubeNext-on-firestick-12

Βήμα 13: Κάντε κλικ στο Ανοιξε για να εκτελέσετε την εφαρμογή Downloader

SmartTubeNext-on-firestick-13

Βήμα 14: Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα λήψης, κάντε κλικ στο Επιτρέπω

SmartTubeNext-on-firestick-14

Βήμα 15: Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα, κάντε κλικ Εντάξει

SmartTubeNext-on-firestick-15

Βήμα 16: Από προεπιλογή Σπίτι η καρτέλα θα είναι ανοιχτή με ένα πλαίσιο κειμένου που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά

SmartTubeNext-on-firestick-16

Βήμα 17: Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL tinyurl.com/6652214 και κάντε κλικ Πηγαίνω. Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση (δηλαδή V16.19 apk)

SmartTubeNext-on-firestick-17

Βήμα 18: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Τελευταία έκδοση

SmartTubeNext-on-firestick-step15

Βήμα 19: Η λήψη της εφαρμογής θα γίνει σε λίγο

SmartTubeNext-on-firestick-step16

Βήμα 20: Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί

SmartTubeNext-on-firestick-step17

Βήμα 21: Κάντε κλικ Εγινε ή Ανοιξε μόλις εγκατασταθεί με επιτυχία η εφαρμογή στη συσκευή σας

SmartTubeNext-on-firestick-step18

Σημείωση: Εάν επιλέξετε Εγινεμετά διαγράψτε το APK του από το FireStick.

Αυτή ήταν λοιπόν η διαδικασία εγκατάστασης του SmartTubeNext στο FireStick ως εφαρμογή τρίτου μέρους.

Δοκιμάστε το ExpressVPN (Συμφωνία Black Friday)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SmartTubeNext στο FireStick

Προτού χρησιμοποιήσετε το SmartTubeNext ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής για να παρακολουθήσετε οτιδήποτε στο FireStick, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει και χρησιμοποιείτε το ExpressVPN για να έχετε ασφαλή σύνδεση και να παραμένετε ανώνυμα στο διαδίκτυο.

Αποκρύπτει την αρχική σας IP και σας εκχωρεί μια νέα για να σας προστατεύει από όλες τις πιθανές απειλές ασφαλείας και κακόβουλο λογισμικό στο διαδίκτυο.

Για να χρησιμοποιήσετε το SmartTubeNext στο FireStick, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

Βήμα 1: Εκκίνηση την εφαρμογή SmartTubeNext στη συσκευή FireStick

use-SmartTubeNext-on-firestick-step1

Βήμα 2: Επιλέξτε οποιοδήποτε βίντεο και απολαύστε τη ροή υψηλής ποιότητας

use-SmartTubeNext-on-firestick-step2

Βήμα 3: Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά κατηγορίες περιεχομένου για ροή από το αριστερό μενού

use-SmartTubeNext-on-firestick-step3

Βήμα 4: Επίλεξε το Ρυθμίσεις επιλογή από το μενού για να προσθέσετε λογαριασμούς και να προσαρμόσετε άλλες ρυθμίσεις της εφαρμογής

use-SmartTubeNext-on-firestick-step4

Αποκτήστε ExpressVPN

Είναι το SmarTubeNext Apk ασφαλές στη χρήση;

Το SmarTubeNext είναι μια εναλλακτική πηγή ροής στο youtube αλλά χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις δωρεάν και είναι απολύτως ασφαλές για χρήση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο του youtube σε αυτό, αλλά η πολιτική ροής του δεν έχει διαφημίσεις κατά τη ροή.

Ομοίως, καθώς η υπηρεσία είναι δωρεάν και παρέχει ροή στο youtube χωρίς διαφημίσεις, είναι σημαντικό να διατηρείτε την ταυτότητα και τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ανώνυμα στους ISP. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιείτε το ExpressVPN ενώ χρησιμοποιείτε το SmartubeNext.

Λειτουργίες SmartTubeNext

Το SmartTubeNext λειτουργεί ακριβώς όπως το YouTube. Η μόνη διαφορά είναι αυτή είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Θα έχετε πρόσβαση σε πλήθος περιεχομένου διαφόρων κατηγοριών για ροή.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με πολλές συσκευές συμπεριλαμβανομένου του Amazon FireStick. Μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε στο YouTube στην εφαρμογή.

Εμφανίζει το περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα για να σας το δώσει καλύτερη εμπειρία ροής. Επιπλέον, δεν υπάρχουν προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι απλή και μοιάζει πολύ με αυτό του YouTubeδιευκολύνοντας την πλοήγηση των χρηστών.

Μπορείτε να αναζητήσετε την αγαπημένη σας ταινία, εκπομπή ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο μέσα στην τεράστια βιβλιοθήκη της εφαρμογής. Οι διάφορες κατηγορίες του SmartTubeNext είναι Αρχική σελίδα, Παιχνίδια, Ειδήσεις, Μουσική, Κανάλια, Συνδρομές, Ιστορικό, Λίστες αναπαραγωγήςκαι Ρυθμίσεις.

Πρόβλημα δεν λειτουργεί το SmartTubeNext

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με το SmartubeNext Streaming, τότε τα παρακάτω μπορεί να είναι ο λόγος που έχω συζητήσει τις λύσεις τους.

1. Ανάλυση του σφάλματος πακέτου

Το SmartubeNext είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που γίνεται λήψη από μια πηγή που είναι άγνωστη στη συσκευή Firestick. Για αυτόν τον λόγο, οι προγραμματιστές του Firestick έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τέτοια προβλήματα κατά την εγκατάσταση των apks.

Ακολουθήστε τον οδηγό: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ανάλυσης του πακέτου στο Firestick

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη

Όταν η εφαρμογή εγκατασταθεί τώρα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως καθυστέρηση και αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη ή μετά την εκκίνηση της εφαρμογής χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανοίξει.

Πρώτα απ ‘όλα, ελέγξτε εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή και τα σήματα είναι καλά. Εάν όλα είναι καλά εκεί τώρα η προσωρινή μνήμη της συσκευής σας είναι υπερφορτωμένη, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη Firestick από την επιλογή ρυθμίσεων.

3. Αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση

Εάν έχετε δοκιμάσει τις παραπάνω μεθόδους και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, τότε ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με την εγκατεστημένη εφαρμογή. Η ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή σας πρέπει να αναβαθμιστεί.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού
  2. Στο μενού, θα δείτε ένα εικονίδιο ενημέρωσης ή διαθέσιμη Νέα ενημέρωση.
  3. Κάντε κλικ και εγκαταστήστε το για να ενημερώσετε την εφαρμογή SmartubeNext

Συχνές ερωτήσεις – SmarTubeNext

Τι είναι το SmartTubeNext;

Το SmartTubeNext είναι μια εφαρμογή YouTube ειδικά σχεδιασμένη για χρήστες που προτιμούν τη ροή περιεχομένου χωρίς διαφημίσεις. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ροή οτιδήποτε δωρεάν χωρίς αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

Είναι ασφαλές το SmartTubeNext;

Ναι, η εφαρμογή είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα VPN ενώ το χρησιμοποιείτε για να παραμένετε προστατευμένοι από κακόβουλο λογισμικό και ανώνυμα μέσω του Διαδικτύου.

Πώς να παρακολουθήσετε YouTube χωρίς διαφημίσεις;

Το SmartTubeNext είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν YouTube χωρίς διαφημίσεις. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταδίδετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να εμφανίζεται μια διαφήμιση που θα καταστρέψει τη συνεδρία ροής σας.

Είναι το SmartTubeNext δωρεάν;

Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα σε χρεώσεις εγγραφής ή συνδρομής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας και αυτό είναι.

Είναι νόμιμο το SmartTubeNext;

Ναι, η εφαρμογή είναι απολύτως νόμιμη χωρίς καμία απειλή για την ασφάλεια. Απλώς να είστε προσεκτικοί με το τι παρακολουθείτε και να αποφύγετε τη ροή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα με οποιοδήποτε κόστος. Το περιεχόμενο σε δημόσιο τομέα είναι πάντα ασφαλές για ροή.

συμπέρασμα

Το SmartTubeNext είναι μια δωρεάν εφαρμογή για να απολαμβάνετε YouTube χωρίς διαφημίσεις στη συσκευή σας FireStick. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες διαφημίσεις! Δεν είναι συναρπαστικό;

Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν δωρεάν όλο το περιεχόμενο του YouTube χωρίς διαφημίσεις. Δεν απαιτείται καμία εγγραφή ή εγγραφή. Εγκαταστήστε την εφαρμογή ως εφαρμογή τρίτου μέρους, καθώς δεν είναι διαθέσιμη στο επίσημο Amazon Store.

Η εφαρμογή είναι αρκετά παρόμοια με το αρχικό YouTube με παρόμοια διεπαφή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κατηγορία για ροή ή να προσαρμόσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας από το μενού Ρυθμίσεις.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε προστατευμένοι και ανώνυμοι. Εκτός αυτού, σας βοηθά επίσης να παρακάμψετε όλους τους γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κορυφαία σύστασή μας είναι το ExpressVPN.

Cinema HD Apk v2.6.0 For Firestick, Android

Πώς να εγκαταστήσετε το Umbrella YouTube Kodi Addon

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *