Τα καλύτερα αξεσουάρ Nintendo Switch

Παρά την εισροή φορητών συσκευών που βασίζονται σε Windows, το Nintendo Switch εξακολουθεί να είναι η de facto επιλογή για παίκτες εν κινήσει. Το ίδιο μπορεί να αποδοθεί στην ποικιλόμορφη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της κονσόλας, την εξαιρετική εφεδρική μπαταρία της και την οθόνη OLED στην περίπτωση του νεότερου μοντέλου. Και, αν θέλετε να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερα από την κονσόλα, σας έχουμε καλύψει με τα καλύτερα αξεσουάρ για το Nintendo Switch στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρακάτω, θα βρείτε πέντε ελκυστικά gadget που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας στο Nintendo Switch. Έτσι, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές.

Πώς να συνδέσετε χειριστήρια Xbox στο iPhone/iPad σας

1. CRKD Nitro Deck

CRKD Nitro Deck 1

Το Nintendo Switch έχει πολλά πράγματα για αυτό. Τούτου λεχθέντος, τα Joy-Cons της κονσόλας είναι επιρρεπή σε πολλά προβλήματα όπως το stick drift. Ταυτόχρονα, τα Joy-Cons δεν απευθύνονται σε άτομα με μεγάλα χέρια ή σαθρή δάχτυλα. Μπείτε στο CRKD Nitro Deck, το οποίο ελπίζει να δεκαπλασιάσει την εμπειρία σας στο κινητό.

Το Nitro Deck είναι συμβατό και με τα δύο – το non-OLED και το OLED Nintendo Switch. Αντικαθιστά τα Joy-Cons με ένα πιο άνετο κατάστρωμα και είναι εξοπλισμένο με Thumbsticks εφέ Hall, τα οποία εξαλείφουν εντελώς την ολίσθηση των ραβδιών και προσφέρουν καλύτερη αίσθηση αφής. Το Nitro Deck έρχεται επίσης με κουμπιά που μπορούν να αντιστοιχιστούν ξανά στο πίσω μέρος, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αλλάζουν χειριστήρια και να κυριαρχούν απρόσκοπτα στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Προσθέστε σε αυτό, τα toppers Thumbstick μπορούν να αντικατασταθούν εάν αρχίσουν να παρουσιάζουν φθορά. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι το Nitro Deck έρχεται με υποστήριξη Rumble και διαθέτει επίσης δυνατότητες Gyro, διευκολύνοντας έτσι τη στόχευση σε shooters και τίτλους FPS. Προσθέστε σε αυτό το μοναδικό χρώμα της μονάδας εμπνευσμένο από το GameCube και το Nitro Deck είναι ακριβώς εκεί πάνω με τα καλύτερα αξεσουάρ για το Nintendo Switch OLED.

Αυτό που μας αρέσει

 • Συνοδεύεται από μπαστούνια με εφέ Hall
 • Πανέμορφο σχέδιο
 • Έρχεται με λειτουργία Turbo
 • Εναλλαγές με δυνατότητα εκ νέου αντιστοίχισης

2. Σταθμός φόρτισης PowerA για Nintendo Switch

Σταθμός φόρτισης PowerA

Εάν είστε λάτρης των Joy-Cons της Nintendo και έχετε συγκεντρώσει μια συλλογή ελεγκτών, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε τον σταθμό φόρτισης της PowerA. Πρώτον, το αξεσουάρ έχει επίσημη άδεια από τη Nintendo, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα συμβατότητας.

Επιπλέον, ο υποψήφιος PowerA μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερα χειριστήρια Joy-Con ταυτόχρονα! Επιπλέον, το επάνω μέρος της μονάδας διαθέτει LED που μπορούν να δώσουν στους χρήστες πληροφορίες για το επίπεδο φόρτισης κάθε ελεγκτή. Η εταιρεία έχει επίσης εξασφαλίσει ότι η θήκη φόρτισης δεν ταλαντεύεται κατά τη φόρτιση πολλών ελεγκτών.

Στην πραγματικότητα, η βάση έχει ένα καλό βάρος σε αυτήν και συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο καλώδιο USB για την απρόσκοπτη πλήρωση των ελεγκτών. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σταθμός φόρτισης έχει λάβει θετικές κριτικές, με την πλειοψηφία των αγοραστών επαινώντας τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του και λειτουργία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα Joy-Con ταυτόχρονα
 • Προμηθευτός
 • Καλή ποιότητα κατασκευής

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το καλώδιο USB μπορεί να μπερδευτεί εύκολα

3. Ασύρματο ακουστικό Logitech G435

Logitech G435

Αν δεν ζούσατε κάτω από έναν βράχο, θα ξέρετε ότι το Nintendo Switch μπορεί πλέον να διασυνδέεται με ακουστικά Bluetooth. Και, γι’ αυτό ακριβώς προσθέσαμε τα ακουστικά Logitech G435 Wireless Gaming στη λίστα.

Ένα καλό ζευγάρι κουτάκια μπορεί πραγματικά να σας βυθίσει στα αγαπημένα σας παιχνίδια. Ενώ υπάρχουν πολλά ασύρματα ακουστικά gaming στην αγορά, το Logitech G435 ξεχώρισε, χάρη στην άνετη σχεδίασή του που φοριέται όλη την ημέρα. Ταυτόχρονα, τα προγράμματα οδήγησης των ακουστικών 40 χιλιοστών μπορούν να προσφέρουν στους χρήστες καλό κατευθυντικό ήχο σε παιχνίδια της ποικιλίας FPS.

Αξίζει να αναφερθεί και η εφεδρική μπαταρία του σετ μικροφώνου-ακουστικού, και η μονάδα μπορεί να διαρκέσει έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, η μονάδα είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να συνδυαστεί με το PS5, τον υπολογιστή Windows ή ακόμα και το Nintendo Switch μέσω του ασύρματου dongle LIGHTSPEED της εταιρείας ή μέσω Bluetooth. Ειλικρινά, το G435 ξεπερνά το βάρος του και είναι εύκολα το καλύτερο ασύρματο ακουστικό gaming που μπορείτε να αγοράσετε για κάτω από 100 £.

Αλλά, δεν χρειάζεται απλώς να δεχτείτε τον λόγο μας. Στην πραγματικότητα, το κριτικές χρηστών σχεδιάστε μια παρόμοια ιστορία, με τους περισσότερους αγοραστές να εκφράζουν την εκτίμησή τους για τα μικρόφωνα διπλής δέσμης, την άνετη σχεδίαση και πολλά άλλα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προμηθευτός
 • Διατίθεται σε δύο ελκυστικά χρώματα
 • Χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον για την κατασκευή
 • Μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες συσκευές
 • Καλή απόδοση ήχου

4. ΓΚΕΑΠΖΑ Switch Dock

GKEAPZA Switch Dock για Nintendo Switch OLED

Το Nintendo Switch είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ ταξιδιού και μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε την ώρα σας όταν ταξιδεύετε στον προορισμό σας. Τούτου λεχθέντος, το dock της κονσόλας είναι αρκετά ογκώδες, επομένως μπορεί να ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση μεγέθους πίντας που συνδέει τη συσκευή με μια τηλεόραση, για παράδειγμα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Αν ναι, θα βρείτε πολλά να σας αρέσουν στο Switch Dock του ΓΚΕΑΠΖΑ.

Το Switch Dock GKEAPZA μπορεί να χωρέσει άψογα στην τσέπη του τζιν σας. Παρόλα αυτά, έρχεται με όλες τις απαραίτητες θύρες και υποδοχές που απαιτούνται για να παίξετε παιχνίδια Switch σε μεγαλύτερη οθόνη. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε το ψητό καλώδιο USB Type-C του Dock στον διακόπτη σας. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο HDMI για τη διασύνδεση της βάσης με την τηλεόραση.

Φυσικά, θα χρειαστείτε έναν ξεχωριστό φορτιστή PD για να τροφοδοτήσετε τη ρύθμιση. Παρόλα αυτά, το GKEAPZA Switch Dock ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο συμπαγή Nintendo Switch Dock της αγοράς. Η μονάδα ζυγίζει μόλις 50 γραμμάρια και μπορεί να αποδίδει έως και 4K@30Hz, κάτι που είναι εξαιρετικό. Επιπλέον, το dock χρησιμοποιεί αλουμίνιο για την κατασκευή του και διαθέτει ακόμη και προστασία από υπερβολικό ρεύμα και υπέρταση.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προμηθευτός
 • Εξαιρετικά συμπαγής
 • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής
 • Λειτουργεί όπως διαφημίζεται

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα QC με το dock

5. 8Bitdo Wireless USB Adapter 2 for Switch

8Bitdo Wireless USB Adapter 2 for Switch

Εάν διαθέτετε ήδη ένα καλό χειριστήριο, είτε πρόκειται για το χειριστήριο DualSense του PS5 είτε για το ασύρματο χειριστήριο Xbox Series X, ίσως να μην θέλετε να αγοράσετε ακόμα ένα gamepad. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα συνιστούσαμε να επιλέξετε τον ασύρματο προσαρμογέα USB της 8Bitdo.

Ο ασύρματος προσαρμογέας USB 8Bitdo λειτουργεί σαν ένα dongle για το Nintendo Switch. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συνδέσετε τον προσαρμογέα στο dock του Switch και να συνδέσετε το αγαπημένο σας χειριστήριο με αυτό χωρίς προβλήματα. Όπως έχουν τα πράγματα, το dongle επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα χειριστήριο Xbox Series X / S, ένα χειριστήριο PS5 / PS4 / PS3 ή ένα χειριστήριο Wii U Pro.

Δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η μονάδα υποστηρίζει το λογισμικό Ultimate της εταιρείας. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε κουμπιά ή να προγραμματίσετε μακροεντολές σε έναν ελεγκτή. Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες χρηστών, το dongle λειτουργεί άψογα και οι αγοραστές έχουν συνδυάσει με επιτυχία τα χειριστήρια PS5 ή Series X με το Nintendo Switch.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προμηθευτός
 • Λειτουργεί με μυριάδες ελεγκτές
 • Εύκολη ρύθμιση

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ορισμένοι χρήστες δηλώνουν ότι το dongle δεν κολλάει καλά με τα χειριστήρια κλίσης στα τηλεχειριστήρια Wii

Ενεργοποιήστε το!

Και, αυτό ολοκληρώνει τη λίστα μας με τα καλύτερα αξεσουάρ Nintendo Switch στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός παρτίδας, θα σας συνιστούσαμε να βάλετε τα ακουστικά Logitech G435 με τους παλμούς της καρδιάς, καθώς λειτουργεί και με πολλές συσκευές gaming όπως το PS5 και έναν υπολογιστή με Windows. Ταυτόχρονα, το Nitro Deck σίγουρα θα απογειώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Ενημερώστε μας ποια αξεσουάρ Switch σας άρεσαν περισσότερο στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Τα 5 καλύτερα καλώδια HDMI: Προβολέας, PlayStation, Xbox και άλλα

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *