Τα καλύτερα χειριστήρια παιχνιδιών

Τα καλύτερα χειριστήρια παιχνιδιών το 2023

 

Είτε είστε επαγγελματίας παίκτης είτε απλώς χαλαροί αλλά ανταγωνιστικοί, τα προσαρμόσιμα χειριστήρια παιχνιδιών μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

 • Microsoft Elite Series 2 tag-2

  Microsoft Elite Series 2

  Καλύτερος προσαρμόσιμος ελεγκτής συνολικά

  Το ασύρματο χειριστήριο Xbox δεν συνδέεται στον υπολογιστή;

 • Ετικέτα PDP Afterglow

  PDP Afterglow™ Wave Wireless LED Controller

  Ο καλύτερος προσαρμοζόμενος ελεγκτής προϋπολογισμού

 • Ετικέτα Razer Wolverine V2 Pro

  Ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών Razer Wolverine V2 Pro για PlayStation 5

  Ο καλύτερος προσαρμόσιμος ελεγκτής Premium

 • SCUF Instinct tag-1

  SCUF Instinct Pro Steel Grey Custom Wireless Performance Controller για Xbox Series X|S

  Το καλύτερο προσαρμόσιμο χειριστήριο για υπολογιστή

 • DualSense Edge tag-1

  Ασύρματο χειριστήριο Sony PS5 DualSense Edge

  Το καλύτερο προσαρμόσιμο χειριστήριο για το PS5

Ελεγκτής Microsoft Elite Series 2 σε ντεγκραντέ φόντο
Microsoft

Συμβατό με την οικογένεια Xbox One, το Xbox Series X|S και τον υπολογιστή, το Το χειριστήριο Microsoft Bluetooth Elite Series 2 είναι εξοπλισμένο με τσάντες λειτουργιών που το καθιστούν ιδανικό για προσαρμόσιμο έλεγχο.

Απολαύστε ρευστές κινήσεις και ταχύτερο ρυθμό πυρκαγιάς με ρυθμιζόμενα μπαστούνια τάσης και πιο κοντές τρίχες σκανδάλης. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη χαρτογράφηση προσαρμοσμένων κουμπιών και να ορίσετε φωνητικές εντολές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Xbox Accessories. Αποθηκεύστε έως και τρία προσαρμοσμένα προφίλ παίκτη και πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ τους αμέσως ή εκχωρήστε πολλαπλές λειτουργίες σε ένα μόνο κουμπί για βαθύτερο επίπεδο προσαρμογής.

Με εναλλάξιμα μπαστούνια, D-pad και κουπιά που περιλαμβάνονται, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το σχήμα και την αίσθηση της Elite Series 2. Με τα premium χαρακτηριστικά του και την εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών, αυτό είναι το καλύτερο προσαρμόσιμο χειριστήριο συνολικά για το απόλυτο επίπεδο ελευθερίας που παρέχει.

Microsoft Elite Series 2 tag-2

Microsoft Elite Series 2

Καλύτερος προσαρμόσιμος ελεγκτής συνολικά

Η Microsoft Elite Series 2 προσφέρει βαθιά επιλογές προσαρμογής παιχνιδιού, καθώς και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών, για να σας βοηθήσει να ανεβείτε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

Πλεονεκτήματα

 • Βαθιές επιλογές προσαρμογής
 • Ελεγκτής Bluetooth
 • Τα εναλλάξιμα κουπιά και πολλά άλλα, σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε για εργονομική προτίμηση
 • Καλή διάρκεια μπαταρίας
Μειονεκτήματα

 • Αρκετά χοντρό για μικρότερα χέρια
 • Ακριβός

Καλύτερος προσαρμοζόμενος ελεγκτής προϋπολογισμού: PDP Afterglow Wave

Ελεγκτής PDP Afterglow σε ντεγκραντέ φόντο
PDP

Νέο για το 2023, το PDP Afterglow Wave είναι ένας ασύρματος ελεγκτής LED για το Nintendo Switch. Με επίσημη άδεια από τη Nintendo, διαθέτει οκτώ ζώνες φωτισμού RGB με τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες για δεκάδες ζωντανούς συνδυασμούς φωτισμού.

Υιοθετώντας την κλασική διάταξη του Nintendo Switch, η διαμόρφωση των κουμπιών θα είναι αμέσως γνωστή στους παίκτες του Switch. Εκτός από την προσθήκη δύο πλήρως προσαρμόσιμων κουπιών πλάτης, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν για μια πιο προσαρμοσμένη φόρτωση κουμπιών. Αντιστοιχίστε ξανά τυχόν χειριστήρια εντός του παιχνιδιού σε αυτά τα κουπιά για να απολαύσετε μια πιο ρευστή εμπειρία παιχνιδιού.

Αυτό το πολύχρωμο ασύρματο χειριστήριο έχει διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών και είναι επίσης συμβατό με υπολογιστές. Και με μια σχετικά προσιτή τιμή, είναι ένας από τους καλύτερους ασύρματους προσαρμόσιμους ελεγκτές που μπορείτε να αγοράσετε.

Ετικέτα PDP Afterglow

PDP Afterglow™ Wave Wireless LED Controller

Ο καλύτερος προσαρμοζόμενος ελεγκτής προϋπολογισμού

Διαθέτοντας δύο προσαρμόσιμα κουπιά πλάτης και φωτισμό RGB οκτώ ζωνών, το PDP Afterglow Wave είναι ένα από τα ασύρματα χειριστήρια με την καλύτερη αξία που μπορείτε να αγοράσετε.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Λειτουργεί και με υπολογιστή
 • Δροσερός φωτισμός RGB
Μειονεκτήματα

 • Μόνο δύο κουμπιά με δυνατότητα προσαρμογής
Razer Wolverine V2 Pro

Ένα πραγματικά ασύρματο χειριστήριο επόμενης γενιάς, το Razer Wolverine V2 Pro έχει πλέον τροποποιηθεί για αναπαραγωγή PS5. Διαθέτοντας το HyperSpeed ​​Wireless της Razer, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετικά γρήγορη και χαμηλής καθυστέρησης ασύρματη σύνδεση μέσω του USB-A dongle που περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ έλξης πλήρους εύρους και αστραπιαίας πίεσης σκανδάλης με τη λειτουργία HyperTrigger και απολαύστε πιο ενεργά πατήματα κουμπιών χάρη στα μηχανικά απτικά κουμπιά του V2. Υπάρχουν έξι επανατοποθετήσιμα κουμπιά εδώ για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας, συμπεριλαμβανομένων δύο προσαρμοσμένων προφυλακτήρων και ενός μικροδιακόπτη οκτώ κατευθύνσεων D-pad σας επιτρέπει να αισθάνεστε και να ακούτε κάθε κατευθυντικό πάτημα. Ιδανικό για όταν κάνετε ταχυδακτυλουργικά σύνθετους συνδυασμούς.

Με το Chroma RGB, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη φωτισμού του V2 από μια παλέτα με περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Razer Controller. Με έναν θησαυρό επιλογών προσαρμογής κάτω από την κουκούλα του, το Razer Wolverine V2 Pro για PS5 έχει πολλά να προσφέρει σε αντάλλαγμα για αυτήν την κορυφαία τιμή.

Ετικέτα Razer Wolverine V2 Pro

Ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών Razer Wolverine V2 Pro για PlayStation 5

Ο καλύτερος προσαρμόσιμος ελεγκτής Premium

Προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορο και χαμηλής καθυστέρησης ασύρματο παιχνίδι με θησαυρό επιλογών προσαρμογής, καθώς και φωτισμό RGB Chroma, το χειριστήριο Razer Wolverine V2 Pro είναι ένας απίστευτος τρόπος για να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας.

Πλεονεκτήματα

 • Απολαύστε πιο γρήγορο, πιο ρευστό παιχνίδι
 • Καλές επιλογές προσαρμογής
 • Τα φώτα Chroma RGB φαίνονται πολύ δροσερά
Ελεγκτής SCUF Instinct σε πράσινο ντεγκραντέ φόντο
κουκούλα

Η σειρά Scuf Instinct Pro Performance είναι ένα από τα καλύτερα προσαρμόσιμα χειριστήρια για παίκτες PC, χάρη στην ποικιλία επιλογών παιχνιδιού που προσφέρει. Διαθέτει τέσσερα επιπλέον κουπιά στην πίσω πλευρά, τα οποία μπορούν να αντιστοιχιστούν με έως και 16 διαφορετικές λειτουργίες για μια πιο ατομική και ρευστή εμπειρία παιχνιδιού.

Ένας αποκλειστικός διακόπτης προφίλ σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε έως και τρεις πλήρως επανασχεδιασμένες διαμορφώσεις κουπιών, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο βάθος στην προσαρμογή. Υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενες στιγμιαίες σκανδάλες, οι οποίες σας επιτρέπουν να ακυρώσετε τον μηχανικό έλξης της σκανδάλης, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε σε ένα πιο γρήγορο στυλ κλικ του ποντικιού με μεγαλύτερη απόκριση για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιπλέον άνεση παρέχεται με την αντιολισθητική εξαγωνική λαβή υψηλής απόδοσης στις λαβές. Τα εναλλάξιμα μπαστούνια παρέχουν ένα πρόσθετο μέσο για να προσαρμόσετε τα χειριστήρια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, καθιστώντας το SCUF Instinct ένα από τα καλύτερα χειριστήρια για προσαρμοσμένο gameplay υπολογιστή.

SCUF Instinct tag-1

SCUF Instinct Pro Steel Grey Custom Wireless Performance Controller για Xbox Series X|S

Το καλύτερο προσαρμόσιμο χειριστήριο για υπολογιστή

Το SCUF Instinct Pro προσφέρει ασυναγώνιστες επιλογές προσαρμογής παιχνιδιού για παίκτες PC. Αντιστοιχίστε έως και 16 λειτουργίες σε τέσσερα κουπιά στο πίσω μέρος, ρυθμίστε προσαρμοσμένα προφίλ και προσαρμόστε τις σκανδάλες για να μπορείτε να παίξετε με τον δικό σας τρόπο.

Πλεονεκτήματα

 • Πλήρως προσαρμόσιμες ρυθμίσεις κουμπιών
 • Μεταβλητές λειτουργίες ενεργοποίησης
 • Μπορεί να αποθηκεύσει πολλά προσαρμοσμένα προφίλ
 • Άνετο στη χρήση
Μειονεκτήματα

 • Δεν εξαλείφει όλες τις περιπτώσεις μετατόπισης ραβδιών
Sony PS5 DualSense Edge σε κόκκινο ντεγκραντέ φόντο
Sony

Μια υπερισχύουσα έκδοση του κανονικού PS5 DualSense, η DualSense Edge έρχεται εξοπλισμένο με μερικά δροσερά πρόσθετα χαρακτηριστικά για να σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Εκτός από την απτική ανάδραση, τις προσαρμοστικές σκανδάλες και τα χειριστήρια κίνησης του τυπικού DualSense, το DualSense Edge σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε ξανά όλες τις λειτουργίες κουμπιών και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προφίλ στα οποία μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους αμέσως. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ευαισθησία του joystick, να ορίσετε νεκρές ζώνες και να ενεργοποιήσετε νεκρές ζώνες, καθώς και να ρυθμίσετε την ένταση των κραδασμών. Όλα αυτά παρέχουν μια πιο ρευστή και ατομική εμπειρία παιχνιδιού.

Μια διεπαφή χρήστη στον ελεγκτή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε γρήγορα τον όγκο των παιχνιδιών και των συνομιλιών ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προκαθορισμένων προφίλ ελέγχου. Ως cherry στην κορυφή, έχετε ακόμη και τρία διαφορετικά σετ λαβών αντίχειρα, δίνοντάς σας τόσο παιχνίδι όσο και πλεονέκτημα άνεσης.

DualSense Edge tag-1

Ασύρματο χειριστήριο Sony PS5 DualSense Edge

Το καλύτερο προσαρμόσιμο χειριστήριο για το PS5

Το ασύρματο χειριστήριο PS5 DualSense Edge της Sony σάς δίνει σταθερά τον έλεγχο. Κουμπιά επαναχαρτογράφησης, προσαρμογή νεκρών ζωνών, αποθήκευση προσαρμοσμένων προφίλ και προσαρμογή των λειτουργιών δόνησης εν κινήσει για πιο ρευστό και διαισθητικό παιχνίδι.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλές επιλογές προσαρμογής
 • Τα ρυθμιζόμενα μήκη σκανδάλης είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό
 • Διαθέτει επίσης την ίδια λειτουργικότητα με το αρχικό DualSense
 • Κομψή σχεδίαση
Μειονεκτήματα

 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι λίγο υποτονική

FAQ

Ε: Γιατί ονομάζεται ελεγκτής;

Ένα χειριστήριο είναι απλώς η συσκευή εισόδου για βιντεοπαιχνίδια και το όνομά του αναφέρεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ενεργειών του παιχνιδιού στην οθόνη.

Ε: Αξίζουν το κόστος οι προσαρμόσιμοι ελεγκτές;

Εάν είστε παίκτης που παίζει ανταγωνιστικά, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσετε μερικές από τις πρόσθετες δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν τα προσαρμόσιμα χειριστήρια. Από προσαρμοσμένη αντιστοίχιση κουμπιών έως ρυθμιζόμενη ευαισθησία σκανδάλης και μπαστούνι, προσφέρουν πολλούς τρόπους για να καλύψουν το στυλ παιχνιδιού που προτιμάτε.

Ε: Τι είναι ο ελεγκτής SCUF και αξίζει τον κόπο;

Η SCUF είναι μια κορυφαία μάρκα ελεγκτών παιχνιδιών απόδοσης. Συχνά ευνοούνται από επαγγελματίες παίκτες λόγω των επιλογών προσαρμογής που προσφέρουν, καθώς και της αυξημένης πρόσφυσης και της βελτιωμένης εργονομικής σχεδίασης των χειριστηρίων τους. Εάν είστε επαγγελματίας ή ανταγωνιστικός παίκτης που βασίζεται σε υλικό υψηλής απόδοσης, σίγουρα αξίζουν το premium.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χειριστήρια μου σε υπολογιστή;

Πολλά χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το gameplay του υπολογιστή. Συγκεκριμένα, τα χειριστήρια Xbox έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με Windows, και επομένως λειτουργούν καλά και σε υπολογιστή, όπως και τα χειριστήρια PS5 DualSense. Επιπλέον, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ελεγκτών τρίτων που επιτρέπουν το παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών.

Ε: Υπάρχει χειριστήριο παιχνιδιών που λειτουργεί σε όλες τις κονσόλες παιχνιδιών;

Ενώ πολλά χειριστήρια είναι συμβατά τόσο με παιχνίδια υπολογιστή όσο και με κονσόλα, δεν υπάρχει ακόμη ένα μόνο χειριστήριο που να λειτουργεί σε κάθε πλατφόρμα παιχνιδιών.

Διαβάστε επίσης:Πώς να συνδέσετε χειριστήρια Xbox στο iPhone/iPad

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα PS5; Τι πρέπει να ξέρετε

Το χειριστήριο Xbox Series X αποσυνδέεται;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *