Τα καλύτερα ηχεία δαπέδου

Τα καλύτερα ηχεία δαπέδου για μουσική και οικιακό κινηματογράφο

Τα καλά ηχεία δαπέδου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το ηχοσύστημα του σπιτιού σας. Χάρη στους ισχυρούς οδηγούς τους, υπόσχονται να προσφέρουν ήχο γεμάτο χώρο. Είναι εύκολες αναβαθμίσεις σε σχέση με τα ηχεία ραφιών επειδή συνοδεύονται από μεγαλύτερα ντουλάπια. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα καλύτερα ηχεία δαπέδου.

Αν και είναι αλήθεια ότι τα ηχεία δαπέδου προσφέρουν καλά μπάσα, εύρος και ευκρίνεια λόγω των γευστικών ντουλαπιών τους, είναι ακόμα σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε τα καλύτερα ηχεία δαπέδου για μουσική και ταινίες.

Από ηχεία δαπέδου Bluetooth, ηχεία πύργου για home cinema και ηλεκτροκίνητα ηχεία δαπέδου, τα καλύτερα ηχεία δαπέδου είναι διαθέσιμα σε πολλές μορφές. Αλλά προτού φτάσουμε στη λίστα μας, συνιστούμε να ελέγξετε μερικές από τις άλλες αναρτήσεις μας.

1. Sony SSCS3

Sony SSCS3

Το Sony SSCS3 είναι ένα ηχείο δαπέδου με υποστήριξη για ήχο υψηλής ανάλυσης, καθιστώντας το καλές προσθήκες για home cinema ή απλές ρυθμίσεις ακρόασης μουσικής. Αυτό το μεμονωμένο ηχείο μπορεί να συνδυαστεί με άλλο ηχείο δαπέδου για να ενισχύσει την εμπειρία ταινίας, μουσικής και παιχνιδιού.

Αυτό το ομοαξονικό ηχείο τεσσάρων οδηγών τριών κατευθύνσεων υπόσχεται καλή εμβέλεια παρέχοντας καθαρό ήχο με βαθιά, σταθερά μπάσα και λεπτομερή μεσαία εμβέλεια. Η καλή απόδοση των μπάσων του ηχείου οφείλεται κυρίως στο νέο γούφερ 5.12 της Sony.

Το τελευταίο χρησιμοποιεί ένα αφρώδες διάφραγμα μαρμαρυγίας-κυτταρικό το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία βοηθά στην παραγωγή τόσο ισχυρών μπάσων όσο και της λεπτότερης λεπτομέρειας που απαιτείται για καθαρά φωνητικά και διάλογο στο μεσαίο εύρος.

Διαθέτουμε επίσης tweeters υψηλής ακρίβειας στο σύστημα που προσφέρουν ευρεία κατευθυντικότητα και επαρκή απόδοση για ήχο υψηλής συχνότητας. Παραδόξως, το Sony SSCS3 πωλείται επίσης σε μια μάλλον προσιτή τιμή, γεγονός που τα καθιστά μια πολύ καλή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

2. Q Acoustics 3050

Q Acoustics 3050

Το Q Acoustics 3050 είναι η ναυαρχίδα από τη σειρά ηχείων 3000 της μάρκας και ως εκ τούτου προσφέρει αρκετά καλές επιδόσεις. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα καταφέρνει σε καλή τιμή.

Διαθέτει δύο κωνικούς οδηγούς 165 mm για να προσφέρει αξιοπρεπή μπάσα και μεσαία απόδοση. Το ηχείο χρησιμοποιεί επίσης το ολοκαίνουργιο tweeter «2 σε 1» ομόκεντρο δακτυλιοειδή θόλο της εταιρείας για τη βελτίωση της απόδοσης στις υψηλότερες συχνότητες.

Παρόλο που αυτό το ηχείο μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα μικρό δωμάτιο, η ευρεία ηχητική του σκηνή αναπαράγεται καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο. Αλλά ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου στο οποίο έχει διαμορφωθεί, αυτό που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι είναι ένα όμορφο ηχείο που θα είναι μια ωραία προσθήκη στη διακόσμηση του χώρου που διατηρείται.

Αυτό που μας αρέσει

  • Καλό σχέδιο
  • Καλή απόδοση για υψηλότερες συχνότητες

3. Klipsch R-620F

Klipsch R 620F

Ένα άλλο καλό ηχείο δαπέδου που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το Klipsch R-620F. Αυτό το ηχείο αναφοράς χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία κόρνας Tractrix 90×90 της εταιρείας για να εξασφαλίσει καλή απόδοση για υψηλότερες συχνότητες,

Αυτό το ηχείο έρχεται επίσης με τα τουίτερ αλουμινίου Linear Travel Suspension (LTS) της εταιρείας για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης στον ήχο και τη βελτίωση της λεπτομέρειας και της ανάλυσης της εξόδου ήχου μουσικής ή κινηματογράφου.

Οι κριτικές χρηστών δείχνουν ότι το Klipsch R-620F είναι πολύ καλό ως μπροστινό ηχείο για μια εγκατάσταση μικρού οικιακού κινηματογράφου. Ωστόσο, δεν παρέχει πολύ καλό ήχο surround. Οι κριτικές χρηστών μιλούν επίσης πολύ για την καλή σχεδίαση του ηχείου.

Αυτό που μας αρέσει

  • Καλό σχέδιο
  • Λεπτομερής ήχος

Αυτό που δεν μας αρέσει

  • Υποστηρίζει τεχνολογία κόρνας Tractrix 90×90

4. Polk Audio T50

Polk Audio T50

Το Polk Audio T50 είναι ένα premium ηχείο δαπέδου που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκατάσταση συστήματος οικιακού κινηματογράφου ή αυτόνομο σε σύστημα ηχείων δύο καναλιών. Ωστόσο, εάν πιστέψουμε τις κριτικές χρηστών, αποδίδει καλύτερα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, καθώς είναι ικανό να δημιουργεί καθηλωτικό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

Διαθέτει tweeter 1 ιντσών, πρόγραμμα οδήγησης 6,5 ιντσών και ψυγείο μπάσων 6,5 ιντσών. Αυτά σε συνδυασμό παράγουν έναν καλά ισορροπημένο και φυσικό ήχο που είναι εξαιρετικός για ταινίες και αξιοπρεπής για μουσική. Αυτό είναι ένα ηχείο 150 W που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ισχύς εδώ.

Είναι περισσότερο από αρκετό για ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους και θα πρέπει να είναι αρκετά καλό και για μεγαλύτερα δωμάτια. Το Polk Audio T50 έχει επίσης υψηλή βαθμολογία στο Amazon με μέση βαθμολογία 4,7 αστέρια και σχεδόν 11 χιλιάδες κυρίως θετικές κριτικές.

Αυτό που μας αρέσει

  • Ισορροπημένος ήχος
  • Δυνατός ήχος

5. Klipsch R-820F

Klipsch R 820F

Το επιδαπέδιο ηχείο Klipsch R-820F είναι ικανό να γεμίζει μεσαίους και ακόμη και ελαφρώς μεγάλους χώρους με λεπτομερή ήχο υψηλής ανάλυσης. Χρησιμοποιεί επίσης την αποκλειστική τεχνολογία της εταιρείας με κόρνα για καθαρό ήχο στον κινηματογράφο και τη μουσική.

Προσφέρει διπλά γούφερ IMG από περιστρεφόμενο χαλκό 8 ιντσών που είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα προς όφελός του εάν σκοπεύετε να το συνδέσετε σε σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Όσον αφορά τη σχεδίαση, το Klipsch R-820F χρησιμοποιεί μαγνητικές γρίλιες χαμηλού προφίλ και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανάγλυφο βινύλιο ξύλου για να δώσει στο ηχείο δαπέδου R-820F μια γυαλισμένη, μοντέρνα εμφάνιση.

Αυτά δεν είναι τροφοδοτούμενα ηχεία και ούτε είναι συμβατά με Bluetooth, επομένως πρέπει να είναι συνδεδεμένα με έναν ενισχυτή ή δέκτη τόσο για την ισχύ όσο και για τη λειτουργικότητα. Αυτό καταλήγει να κάνει το Klipsch R-820F πιο ακριβό από ό,τι είναι ήδη.

Ανεβάστε το ηχητικό παιχνίδι σας!

Τα καλύτερα ηχεία δαπέδου προσφέρουν έναν απλό και εύκολο τρόπο για να βελτιώσετε το ηχητικό παιχνίδι σας τόσο για μουσική όσο και για κινηματογράφο. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από ηχεία ραφιών, τότε η λίστα μας θα πρέπει να έχει μερικές καλές επιλογές.

Διαβάστε επίσης :Τρόπος δοκιμής ήχου στο Microsoft Teams

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα PS5; Τι πρέπει να ξέρετε

5 λόγοι για τους οποίους ο iMac 24 ιντσών είναι ο καλύτερος επιτραπέζιος υπολογιστής που πωλεί η Apple

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *