Τι μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν στο FireStick (2024)

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός θα δείξει τι μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν στο FireStick, στο Fire TV, στο FireStick 4K και στο Fire TV Cube.

Το FireStick έχει κερδίσει δημοτικότητα λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών και των φθηνών τιμών του. Αγόρασα τη συσκευή μου FireStick ειδικά για τη ροή ταινιών και εκπομπών. Αυτό που μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν στο FireStick ήταν ένας αγώνας να ανακαλύψω.

Αγοράσατε μόλις το FireStick σας; Εξακολουθείτε να αναζητάτε την απάντηση για το τι μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν στο FireStick; Αυτός είναι ο λόγος που συνέθεσα αυτό το άρθρο.

Εδώ σας δίνω τις δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε στο FireStick σας. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω είναι δωρεάν. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου χωρίς καλώδια ή παρόχους υπηρεσιών.

Xenox Free Kodi Build 2023 – Non Debrid

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Cinema HD για το FireStick

Τι μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν στο FireStick

Ακολουθούν 4 διαφορετικές κατηγορίες που δίνουν διάφορες επιλογές στους χρήστες να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν δωρεάν στο FireStick. Αυτά είναι:

  1. δωρεάν ταινίες και εκπομπές στο FireStick 
  2. δωρεάν ζωντανά αθλήματα στο FireStick
  3.  δωρεάν ζωντανή τηλεόραση στο FireStick
  4. Άλλες επιλογές ροής στο FireStick

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς εκτός της χώρας προέλευσής τους ενώ

 

Μεταδώστε δωρεάν ταινίες και εκπομπές στο FireStick

Παρακάτω αναφέρω τις 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ροής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς, δημοφιλείς και απαιτητικές ταινίες και εκπομπές.

Plex (Επίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-1

Το Plex είναι μια δωρεάν εφαρμογή ροής πολυμέσων για παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης, ταινιών και εκπομπών. Με το Plex, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κεντρικό διακομιστή που θα αποθηκεύει αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες, βίντεο, εκπομπές, μουσική κ.λπ.

Το Plex είναι μια από τις διάσημες εφαρμογές ροής που χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 193 χώρες . Το Plex δεν είναι απλώς μια εφαρμογή ροής, αλλά διαχειρίζεται και οργανώνει επίσης τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας.

Το Plex επιτρέπει περαιτέρω συγχρονισμό του τηλεφώνου σας με ροή. Εάν κάνετε streaming και παρακολουθείτε περιεχόμενο με την οικογένεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Plex Parental Control για να περιορίσετε το περιεχόμενο.

Η διεπαφή Plex είναι πολύ απλή στην κατανόηση και στην πλοήγηση. Διαθέτει διαφορετικές ενότητες για Ζωντανή τηλεόραση, Ταινίες και εκπομπές, Εκπομπές Ιστού, Podcast, Μουσική και τα πολυμέσα σας. Επιπλέον, εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας έχουν επίσης Plex, μπορείτε να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη σας με τους λογαριασμούς τους Plex.

Crackle (Επίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-2

Η εφαρμογή Crackle είναι πολύ εύκολη στη χρήση και δεν είναι περίπλοκη , χωρίς κανένα εμπόδιο μπορείτε να την εγκαταστήσετε και να τη χρησιμοποιήσετε στο Firestick. Με το Crackle μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε είδος βίντεο, ταινίας ή εκπομπής σε ποιότητα HD. Η ροή σας δεν θα έχει πρόβλημα ή προσωρινή αποθήκευση και μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς παύση.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει γλωσσική υποστήριξη. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε γλώσσα αισθάνεστε άνετα και να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο με υπότιτλους.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τις ταινίες και τις εκπομπές από την επιλογή κατηγορίας που παρέχεται. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το διαθέσιμο είδος είναι δράμα, κωμωδία, τρόμου, συγκίνησης, ρομαντισμού κ.λπ.

Tubi (Επίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-3

Μια άλλη δωρεάν εφαρμογή για ροή στο Firestick είναι το Tubi . Ωστόσο, η εφαρμογή κερδίζει μέσω διαφημίσεων, αλλά η διακοπή της διαφήμισης δεν είναι πολύ συχνή. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και κανάλια ψυχαγωγίας σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Το Tubi TV προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες. Περιλαμβάνει κατηγορίες όπως κλασικές, πρωτότυπες, anime και βρετανικές σειρές. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τοπικά κανάλια ειδήσεων, αθλητικά κ.λπ.

Η εφαρμογή ενημερώνεται κάθε εβδομάδα παρέχοντας στους χρήστες το πιο πρόσφατο περιεχόμενο. Επιπλέον, σας δίνει την επιλογή να συνεχίσετε την ταινία ή την προβολή από το σημείο που σταματήσατε. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε κρυφούς πολύτιμους λίθους με την τηλεόραση Tubi, η οποία είναι συμβατή με διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του FireStick.

Cinema HD (ανεπίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-4

Μία από τις εφαρμογές ροής που πρέπει να έχετε στο FireStick είναι το Cinema HD. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να περάσει από την ταλαιπωρία για να εγγραφεί στο Cinema HD. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να απολαύσετε τη ροή.

Το Cinema HD όχι μόνο προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη μινιμαλιστική διεπαφή χρήστη , αλλά είναι επίσης φιλική από απόσταση που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, η εφαρμογή Cinema HD απαιτεί μόνο 15 MB της συσκευής σας.

Το Cinema HD προσφέρει επιπλέον υπότιτλους σε πολλές γλώσσες για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που είναι διαθέσιμη στο Cinema HD ενημερώνεται συνεχώς με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι χρήστες της δεν θα χάσουν κανένα από τα νέα περιεχόμενα.

Επίσης, το Cinema HD προσφέρει μια επιλογή εκτός σύνδεσης για λήψη ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας, επομένως δεν απαιτείται διαδίκτυο κατά τη ροή.

Bee TV (ανεπίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-5

Το Bee TV αναζητά συνδέσμους βίντεο με την καλύτερη ποιότητα και τους παραδίδει στους χρήστες του. Μεταδίδει περιεχόμενο κατ’ απαίτηση σε ποιότητα HD και SD. Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον τακτικές ενημερώσεις και συνεχίζει να προσθέτει περιεχόμενο τακτικά.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Bee TV είναι ότι είναι μια εφαρμογή μικρού μεγέθους, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο στο FireStick σας. Η ανεξάντλητη βιβλιοθήκη πολυμέσων εμφανίζει διάφορες κατηγορίες για να επιλέξει ο χρήστης. Αυτά περιλαμβάνουν Δημοφιλή, Κορυφαία βαθμολογία, Κωμωδία, Έγκλημα, Δράμα, Ντοκιμαντέρ, Δράση και Περιπέτεια.

Τέλος, η εφαρμογή υποστηρίζει διαφορετικές γλώσσες, επομένως κατά την εκκίνηση της εφαρμογής θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια γλώσσα για τους υπότιτλους. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε με το οποίο αισθάνεστε άνετα.

Vudu (Επίσημη εφαρμογή)

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-6

Αν και η εφαρμογή Vudu είναι δωρεάν, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να νοικιάσει ή να αγοράσει και συγκεκριμένη ταινία ή προβολή. Ωστόσο, το δωρεάν περιεχόμενο στο Vudu είναι σε ποιότητα 4K και HD σχεδόν σε κάθε είδος.

Το Vudu είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για τη ροή κορυφαίων πρόσφατων ταινιών και των πιο πρόσφατων εκπομπών . Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ροής, το Vudu προσφέρει μια από τις καλύτερες εμπειρίες ροής.

Αν και η εφαρμογή μεταδίδεται με διαφημίσεις, είναι μόνο 5 λεπτά διαφημίσεων σε ολόκληρη την ταινία , κάτι που δεν είναι κακό. Με το Vudu, μπορείτε να μεταδώσετε τις πιο πρόσφατες έως τις πιο κλασικές ταινίες και να απολαύσετε δωρεάν ροή.

Μεταδώστε δωρεάν ζωντανά αθλήματα στο FireStick

Δεν είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε αθλήματα στο FireStick. Το FireStick φέρνει μια τεράστια συλλογή εφαρμογών ροής για δωρεάν παρακολούθηση Live Sports. Ας δούμε τη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν ζωντανές αθλητικές εφαρμογές στο FireStick.

Πριν ξεκινήσετε τη ροή με οποιαδήποτε δωρεάν εφαρμογή, δεν πρέπει να ξεχάσετε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN στο FireStick για μια προστατευμένη εμπειρία ροής. Επιπλέον, ένα VPN θα ξεμπλοκάρει επίσης κάθε περιεχόμενο που είναι περιορισμένο στην περιοχή σας.

Fox Sports

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-sports-3

Μια αποκλειστική εφαρμογή για σκοπούς ζωντανής ροής αθλητικών είναι το Fox Sports. Με το Fox Sports, μπορείτε να κάνετε streaming αγαπημένων σας όπως ποδόσφαιρο, τένις, MLB, μπάσκετ, γκολφ, NFL κ.λπ.

Μεταδίδει επίσης τις μεγαλύτερες εθνικές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το πρωτάθλημα WWE και NFC. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επιπλέον να παρακολουθείτε τις καλύτερες στιγμές και σύντομα βίντεο και να ελέγχετε ενημερώσεις βαθμολογίας.

Εμφανίζει τα χρονοδιαγράμματα των παιχνιδιών για να μην χάνετε καμία εκδήλωση. Επιπλέον, εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης που δίνεται. Η εφαρμογή δεν μεταδίδει μόνο ζωντανά αθλήματα αλλά και συνεντεύξεις τύπου, ντοκιμαντέρ και ανακεφαλαιώσεις αθλητών. 

Media Lounge

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-sports-2

Μια άλλη στη λίστα μας είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ζωντανής ροής αθλητικών που είναι το Media Lounge. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά αθλητικά μέσα από διάφορα κανάλια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε κανάλι για παράδειγμα BT Sports, Start Sports, NFL ή ESPN και να παρακολουθήσετε τη ζωντανή εκδήλωση.

Αν και η εφαρμογή είναι δωρεάν, υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Ωστόσο, οι διαφημίσεις δεν είναι πολύ συχνές για να διαταράξουν την εμπειρία ροής σας. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι όχι μόνο μεταδίδει ζωντανά αθλητικά αλλά και ταινίες και άλλα διεθνή κανάλια για να κρατά τον χρήστη αφοσιωμένο.

Τέλος, το Media Lounge έχει πρόσβαση σε premium συνδέσμους με τη βοήθεια του Real Debrid. Το Media Lounge είναι περαιτέρω συμβατό με εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής , όπως το MX Player, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία ροής σας.

VIPRow Sports

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-sports-1

Το VIPRow είναι μια ακόμη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ζωντανής ροής αθλητικών αγώνων. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε να παρακολουθήσετε. Μεταδίδει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που μπορείτε να σκεφτείτε για παράδειγμα Πυγμαχία, Racing, UFC, Rugby, Cycling, WWE, Cricket και πολλά άλλα.

Η διεπαφή διατηρείται εξαιρετικά απλή για την κατανόηση και την πλοήγηση του χρήστη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγγραφεί ή να συνδεθεί για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι έτοιμη για λήψη και χρήση.

Το VIPRow Sports φέρνει μια επιλογή σκούρου θέματος. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε αθλήματα στο σκοτάδι χωρίς να πονάτε τα μάτια σας. Αν και η εφαρμογή είναι δωρεάν, εμφανίζει διαφημίσεις. Στην πρώτη μας εμπειρία μισής ώρας VIPRow, δεν παρατηρήσαμε ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται συχνά.

Live Sports Pro

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-live-sports-pro

Το Live Sports Pro είναι επίσης μια καταπληκτική εφαρμογή που μπορείτε να εγκαταστήσετε για ζωντανή ροή αθλητικών ροών. Το Live Sports Pro επιτρέπει τη ροή διάσημου αθλητικού περιεχομένου όπως NBA, NHL, NFL και άλλα πρωταθλήματα.

Το Live Sports Pro έρχεται με ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη, επομένως δεν θα κολλήσετε σε κανένα βήμα κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή. Η εφαρμογή μεταδίδει ζωντανά αθλήματα, εμφανίζει στατιστικά παιχνίδια και εμφανίζει σκορ. 

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Live Sports Pro είναι ότι καταγράφει κάθε παιχνίδι για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε αργότερα αν το χάσατε. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα ξυπνητήρι εντός της εφαρμογής για να σας υπενθυμίζει τον αγώνα όταν ξεκινά.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκαταστήστε το Live Sports Pro στο FireStick

Lepto Sports

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-on-firestick-lepto-sports

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη αθλητική εφαρμογή όπου μπορείτε να κάνετε streaming σχεδόν όλων των ειδών αθλημάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Lepto Sports, έχει περισσότερα από 200 κανάλια που προορίζονται αποκλειστικά για αθλήματα. 

Το Lepto Sports φέρνει αθλητικό περιεχόμενο και ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων από όλο τον κόσμο σε εσάς. Περιέχει διάσημα αθλήματα όπως μπάσκετ, μπέιζμπολ, σνούκερ, αγώνες, κολύμβηση, κρίκετ και οποιαδήποτε άλλα αθλήματα μπορείτε να σκεφτείτε.

Με το Lepto sports μπορείτε επίσης να μεταδώσετε διεθνή αθλητικά πρωταθλήματα και τοπικά αθλητικά τουρνουά. Για περαιτέρω γνώση, το Lepto Sports είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που βασίζονται στο Andriod και έτσι μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα:  Εγκαταστήστε την εφαρμογή “Μετατρέψτε την Τηλεόρασή σας σε Smart TV με το Κορυφαίο Android TV Box!”

Τα αθλήματα

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-on-firestick-la deportes

Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και την εφαρμογή La Deportes, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτείτε με αυτή την επιλογή. Με το La Deportes μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα από όλο τον κόσμο και σχεδόν για όλους τους αγώνες.

Η εφαρμογή έχει πολύ απλή διεπαφή χρήστη. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγγραφεί ή να εγγραφεί για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή και να μεταδώσει δωρεάν σε αυτήν. Η La Deportes έχει χωρίσει την εφαρμογή σε κατηγορίες.

Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία Κορυφαίοι αγώνες για να δείτε τον αγώνα και την κατηγορία Κανάλια για να έχετε μια λίστα με όλα τα αθλητικά κανάλια στο La Deportes. Επιπλέον, το La Deportes κάνει ροή σε ποιότητα HD και, ως δωρεάν εφαρμογή, είναι μια εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις , επομένως δεν θα διακόπτεστε στη μέση του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκαταστήστε το “Μετατρέψτε την Τηλεόρασή σας σε Smart TV με το Κορυφαίο Android TV Box!”

Μεταδώστε δωρεάν ζωντανή τηλεόραση στο FireStick

Εάν είστε ένας από τους κόπτες καλωδίων που αναζητούν δωρεάν εφαρμογές για Live TV, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις καλύτερες εφαρμογές Free Live TV. Οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω είναι δοκιμασμένο περιεχόμενο ροής σε ποιότητα HD, βελτιώνοντας την εμπειρία σας στο FireStick.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν λίγες εφαρμογές που έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για πρόσβαση σε αυτές.

USTVGo

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-1

Το USTVGo δεν είναι μια εφαρμογή αλλά μια υπηρεσία web. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο USTVGo. Το USTVGo έχει περισσότερα από 90 κανάλια διαφόρων κατηγοριών.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ψυχαγωγικά, ζωντανά αθλητικά, ειδήσεις και πολλά κανάλια στο USTVGo. Η εφαρμογή περιέχει διάσημα και γνωστά κανάλια όπως το CBS Sports, το Fox Sports και το Disney Plus.

Η πλατφόρμα USTVGo είναι πολύ απλή στη χρήση. Απλώς πρέπει να κάνετε κύλιση και να αναζητήσετε το κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε και να ξεκινήσετε τη ροή. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν απαιτείται να εγγραφεί ή να εγγραφεί. 

Pluto TV

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-2

Το Pluto TV είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ροής που είναι εντελώς δωρεάν. Προσφέρει πολλά κανάλια, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να αναζητήσετε ό,τι θέλετε να παρακολουθήσετε στο Pluto TV καθώς η εφαρμογή διαθέτει μεγάλο τμήμα για την ψυχαγωγία των χρηστών.

Δείχνει δημοφιλή κανάλια όπως NBC News, MTV, CNN, Sky Sports και πολλά άλλα. Το Pluto TV είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές Live TV που περιλαμβάνει κανάλια από πολλές χώρες. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταγλωττισμένες ταινίες, ειδήσεις, αθλητικά, εγκλήματα και ντοκιμαντέρ με μία εφαρμογή. Επιπλέον, το Pluto TV δεν είναι μόνο συμβατό με το FireStick αλλά με όλες σχεδόν τις διαθέσιμες συσκευές ροής.

Live Net TV

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-3

Η εφαρμογή Live Net TV φέρνει περισσότερα από 700 κανάλια. Μπορείτε να βρείτε κανάλια που σχετίζονται με ταινίες, εκπομπές, ψυχαγωγία, ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, φαγητό και πολλά άλλα μέσα σε μία εφαρμογή.

Η εφαρμογή φέρνει τοπικά καθώς και διεθνή κανάλια για ροή, όπως κανάλια από τον Καναδά, την Ισπανία, την Ινδία και άλλες χώρες.

Εφόσον λαμβάνετε περιεχόμενο από διαφορετικές χώρες, το Live Net TV προσφέρει υποστήριξη υποτίτλων στους θεατές του. Επιπλέον, για να κάνετε τη ροή σας εύκολη και προσβάσιμη, μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας εκπομπή στην αγαπημένη επιλογή.

Το Live Net TV είναι μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή με βολική διεπαφή, επομένως ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την πλοήγηση. Μπορείτε απλά να κατεβάσετε την εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκαταστήστε το Live Net TV στο FireStick 

Rapid Streamz

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-4

Η επόμενη εφαρμογή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε είναι η Rapid Streamz. Αυτή η εφαρμογή φέρνει περισσότερα από 800 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και επιλογές σε εσάς. Περιλαμβάνει κατηγορίες όπως ντοκιμαντέρ, Αθλητισμός, Ιστορία, Εκπομπές, Ταινίες, Φαγητό κ.λπ.

Το Rapid Streamz είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις λόγω της συλλογής ταινιών και εκπομπών του. Το Rapid Streamz ενημερώνει και ανεβάζει τις πιο πρόσφατες ταινίες και εκπομπές , ώστε ο χρήστης να βρίσκει ό,τι θέλει σε ένα μέρος.

Η εφαρμογή φέρνει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη χώρα των καναλιών που θέλετε να δείτε. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει ένα κανάλι κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να προτείνετε ένα κανάλι στο Rapid Streamz που θα πρέπει να συμπεριλάβει.

Διαβάστε περισσότερα:  Εγκαταστήστε το Rapid Streamz στο FireStick 

Κακή τηλεόραση

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-5

Το Xumo είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο FireStick. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να είναι φιλική προς το χρήστη και συμβατή με διάφορες συσκευές android.

Το Xumo TV προσφέρει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια διαφόρων κατηγοριών όπως ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις, ιστορία κ.λπ. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει μια συλλογή από τα πιο πρόσφατα και πιο απαιτητικά κανάλια όπως Bloomberg, Fox Sports, NBC News, Today, Newsy κ.λπ.

Το Xumo TV φέρνει περιεχόμενο σε ποιότητα Full HD. Επιπλέον, το Xumo είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή που μεταδίδει περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε με ένα κλικ. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τη ζωντανή ροή του Xumo της δίκης Johnny Depp εναντίον Amber Heard . Αυτό δείχνει ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη και διατηρεί επαφή με την τρέχουσα κατάσταση.

Εφαρμογή Stingrays

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-live-tv-6

Δείτε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο με την εφαρμογή Rokker. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε τη ροή χωρίς εγγραφές ή εγγραφή. 

Η εφαρμογή Rokker είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Live TV που μπορείτε να κατεβάσετε. Παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και υποστήριξη υποτίτλων στους χρήστες της.

Η εφαρμογή διαθέτει εκατοντάδες κανάλια διαφορετικών κατηγοριών που μπορείτε να επιλέξετε. Αυτή είναι μια από τις αξιόπιστες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για δωρεάν ροή ζωντανής τηλεόρασης σε ποιότητα SD. Ωστόσο, η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί μόνο με μια ελάχιστη έκδοση Android 5. 

Άλλες επιλογές ροής στο FireStick

Το FireStick προσφέρει πολλές επιλογές, αλλά αν ψάχνετε για άλλες επιλογές ροής, μπορείτε να επιλέξετε από τις εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω. Πρέπει να θυμάστε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Express VPN στο FireStick για να ξεμπλοκάρετε γεωγραφικούς περιορισμούς που θα σταματήσουν την εμφάνιση του περιεχομένου.

BBC iPlayer

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-bbc-iplayer

Μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ροής βίντεο είναι το iPlayer του BBC. Επεκτείνεται από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αθλητικά, ειδήσεις, ψυχαγωγία και ντοκιμαντέρ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλείς και απαιτητικές εκπομπές όπως μια γραμμή καθήκοντος, βασιλιά Gary, και να προετοιμαστείτε με το BBC iPlyaer. Η εφαρμογή είναι συμβατή με διάφορες συσκευές και λειτουργεί άψογα.

Αν και η εφαρμογή περιορίζεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό VPN και να ξεμπλοκάρετε τις υπηρεσίες και να απολαύσετε την τεράστια βιβλιοθήκη υψηλής ποιότητας περιεχομένου από το BBC.

ITV Hub

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-on-firestick-itv

Η επόμενη καλύτερη επιλογή που έχουμε είναι το ITV Hub. Το ITV Hub προσφέρει περιεχόμενο κατ’ απαίτηση και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια . Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ενότητα για να δείτε τη βιβλιοθήκη που διαθέτει το ITV Hub.

Όπως λέει και το όνομα, μπορείτε να δείτε όλα τα κανάλια ITV Live όπως το ITV2 και το ITVBe. Καθώς ένα πρόγραμμα μεταδίδεται, το ITV Hub χρειάζεται μόνο 30 ημέρες για να μεταδώσει αυτό το κανάλι στην πλατφόρμα του.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επιτυχημένες σειρές και τα αθλητικά γεγονότα με το ITV Hub. Μεταδίδει σημαντικά αθλητικά γεγονότα που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά οπουδήποτε, εάν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα:  Εγκαταστήστε το ITV Hub στο FireStick 

Amazon Freevee

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-freevee

Μια άλλη αξιόπιστη υπηρεσία ροής είναι το Amazon Freevee. Το Amazon Freevee φέρνει μια συλλογή από τις πιο πρόσφατες και κλασικές τηλεοπτικές και ταινίες. Η εφαρμογή είναι αξιόπιστη αφού έχει υπογράψει συμφωνίες για ροή με δημοφιλείς εταιρείες όπως η Walt Disney, η Lionsgate και η FilmRise. 

Μπορείτε να βρείτε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε διάφορες κατηγορίες που εκτείνονται από Δράση και Περιπέτεια έως Ρομαντικό και συναισθήματα με ριάλιτι, εγκλήματα, επιστημονική φαντασία και κινούμενα σχέδια.

Επιπλέον, όλες οι ταινίες με κορυφαία βαθμολογία διατίθενται δωρεάν στο Amazon Freevee. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλείς ταινίες εδώ, όπως Hell boy, Direct Action, Kill Switch, Unstoppable και πολλές άλλες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως ο γονικός έλεγχος εάν κάνετε streaming με την οικογένειά σας.

Peacock TV

τι-μπορώ-να-ρολόι-δωρεάν-on-firestick-peacock

Η τηλεόραση Peacock είναι η επόμενη επιλογή μας. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν και premium εκδόσεις , ωστόσο η ίδια η δωρεάν έκδοση δίνει μια τεράστια βιβλιοθήκη που μπορεί να μην αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε συνδρομή σε μια έκδοση premium.

Το Peacock TV τείνει να φέρνει χρώματα στη ροή σας όπως αντιπροσωπεύει το λογότυπό του. Μεταδίδεται κατ’ απαίτηση καθώς και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν, ωστόσο υποστηρίζεται από διαφημίσεις που δεν εμφανίζονται συχνά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στην τηλεόραση Peacock, όπως Brooklyn Nine-Nine, Downtown Abbey, Keeping Up with the Kardashians και Friday Night Lights. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε διάσημες ταινίες από εταιρείες όπως η Dreamworks και η Universal Pictures.

Fawesome

what-can-i-watch-for-free-on-firestick-fawesome

Το Fawesome προσφέρει δωρεάν ταινίες και εκπομπές που ξεπερνούν τις 10.000  . Η εφαρμογή φέρνει μια συλλογή ψυχαγωγίας κατά παραγγελία διαφόρων κατηγοριών με ροή περιεχομένου για όλες τις ηλικίες. 

Η εφαρμογή προσφέρει μια ομαλή εμπειρία ροής χωρίς buffer. Επιπλέον, το Fawesome είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που παρέχει μια τακτοποιημένη και καθαρή διεπαφή που είναι καλά οργανωμένη και εύκολη στην πλοήγηση.

Η εφαρμογή παρέχει περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες με επιλογή υπότιτλων για τον χρήστη. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια τεράστια βιβλιοθήκη με εκατοντάδες επιλογές σε όποια γλώσσα θέλετε.

Art TV

τι-μπορώ-να-δω-δωρεάν-on-firestick-artetv

Η τελευταία αλλά κορυφαία εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο FireStick σας είναι το Arte TV. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή προτείνεται κυρίως για όσους θέλουν να κάνουν ροή γαλλικού και γερμανικού περιεχομένου. 

Μπορείτε να κάνετε ροή πολιτισμού, ιστορίας, δράματος, ντοκιμαντέρ, μουσικής, ειδήσεων και πολλά άλλα μέσα σε μία εφαρμογή. Οι ταινίες και οι εκπομπές μεταδίδονται σε 6 διαφορετικές γλώσσες , ωστόσο οι υπότιτλοι παρέχονται στα Αγγλικά.

Οι χρήστες είναι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένοι με την εφαρμογή Arte TV που μεταδίδει επίσης τέχνη, οικολογία και επιστήμη. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα τρέιλερ όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα πρόγραμμα.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή FireStick;

Το FireStick είναι δημοφιλές για τις εγκαταστάσεις ροής του. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους χρήστες για ροή δωρεάν εφαρμογών. Σε αυτό το ιστολόγιο, έχουμε αναφέρει τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για ροή ταινιών και εκπομπών, αθλητικών, ζωντανής τηλεόρασης και υπηρεσιών. Μπορείτε να κάνετε κύλιση παραπάνω για να δείτε τις καλύτερες διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές.

Είναι νόμιμες οι εφαρμογές FireStick;

Ναί. Οι εφαρμογές που είναι επίσημες και έχουν ληφθεί ανεπίσημα στο FireStick σας δεν έχουν προβλήματα νομιμότητας. Ίσως αναρωτιέστε γιατί συνιστάται ένα VPN. Προτείνουμε τη χρήση ενός VPN για να διατηρήσετε τη δραστηριότητά σας ασφαλή και να περάσετε τον γεωγραφικό περιορισμό. Επομένως, δεν υπάρχουν ζητήματα νομιμότητας που παραμένετε στον δημόσιο τομέα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε δωρεάν στο FireStick;

Ναί. Μπορείτε να κάνετε streaming διάφορα κανάλια και εφαρμογές στο FireStick δωρεάν. Αυτά μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν χωρίς κρυφές χρεώσεις ή συνδρομές. Ανατρέξτε στο παραπάνω ιστολόγιο για να μάθετε ποια δωρεάν εφαρμογή είναι κατάλληλη για εσάς.

Είναι το Cinema HD δωρεάν στο FireStick;

Μία από τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές ροής ταινιών και εκπομπών στο FireSrick είναι το Cinema HD. Ναι, η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, η οποία είναι δημοφιλής λόγω της τεράστιας βιβλιοθήκης και των δυνατοτήτων που περιέχει.

Γιατί ορισμένες εφαρμογές πρέπει να φορτώνονται πλευρικά;

Ο χρήστης πρέπει να φορτώσει τις εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο Επίσημο App Store της Amazon. Δεν πρόκειται για παράνομη διαδικασία. Το Amazon App Store δεν έχει λίγες εφαρμογές που βρίσκονται στο Google Play Store. Λόγω αυτού, είναι νόμιμο και συνιστάται η πλευρική φόρτωση τέτοιων εφαρμογών για ροή στο FireStick.

Σημείωση τέλους

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε την απάντηση στο τι μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν στο FireStick. Εάν αγοράσατε το FireStick σας και θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές δωρεάν εφαρμογές για ροή ταινιών και εκπομπών, αθλητικών ή ζωντανής τηλεόρασης. 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές ροής και να έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη σε υψηλή ευκρίνεια. Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα ότι ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται κατά τη ροή δωρεάν περιεχομένου, αλλά οι διαφημίσεις δεν διακόπτονται πολύ και δεν είναι συχνές. Έτσι, ο χρήστης δεν εκνευρίζεται από τις διαφημίσεις.

Πρέπει να έχετε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές ως εφεδρική ψυχαγωγία ενώ κάνετε ροή στο FireStick. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο VPN όπως το ExpressVPN στο FireStick και να παραμείνετε προστατευμένοι κατά τη ροή. Σας αποτρέπει από τον στραγγαλισμό του ISP και κακόβουλο λογισμικό για μια προστατευμένη σύνδεση.

Διαβάστε επίσης:Xenox Free Kodi Build 2023 – Non Debrid

“Μετατρέψτε την Τηλεόρασή σας σε Smart TV με το Κορυφαίο Android TV Box!”

Πώς να εγκαταστήσετε το Cinema HD APK

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *