Τιμολόγηση ClickUp: Ποιο πακέτο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας;

You are currently viewing Τιμολόγηση ClickUp: Ποιο πακέτο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας;

Το ClickUp είναι μία από τις καλύτερες επιλογές λογισμικού διαχείρισης έργων εκεί έξω, προσφέροντας ένα σταθερό εύρος λειτουργιών και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Σε αυτό το άρθρο, περιγράφουμε την τιμολόγηση του ClickUp για να δούμε ποιο είναι το σωστό σχέδιο για εσάς.

Το ClickUp είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις, αλλά εξυπηρετεί καλύτερα τις ομάδες που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέους τρόπους διαχείρισης εργασιών. Εκτός από τα βασικά, όπως λίστες και πίνακες, το ClickUp προσφέρει επίσης χάρτες μυαλού και ένα χρήσιμο γράφημα Gantt.

Στον πυρήνα της είναι η Λίστα. Είναι ένα πολύχρωμο εργαλείο που σας επιτρέπει να οργανώνετε εργασίες με ευκολία και προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο οργάνωσης και δευτερευουσών εργασιών. Οι υπόλοιπες προβολές είναι εξίσου αποτελεσματικές: ο πίνακας ή το διάγραμμα Gantt, για παράδειγμα, σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά ποιες εργασίες είναι προτεραιότητας και ποιες δευτερεύουσες. Μας άρεσε επίσης πολύ το χρονοδιάγραμμα, καθώς παρουσιάζει χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες με τρόπο εύπεπτο.

Η ουσία είναι ότι το ClickUp είναι ένα εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης έργου που είναι ευέλικτο και απλό. Πώς όμως ανεβαίνει η τιμή του σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;

Τιμολόγηση ClickUp: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το ClickUp προσφέρει πέντε σχέδια για να διαλέξετε, καθένα από τα οποία βασίζεται στα χαρακτηριστικά των προηγούμενων. Όλα προσφέρουν αξιοπρεπή αξία, αν και αν σκέφτεστε να αγοράσετε, τότε αξίζει να δείτε προσεκτικά τι προσφέρει κάθε επίπεδο.

Δωρεάν πρόγραμμα ClickUp

Το πρώτο είναι το δωρεάν πρόγραμμα του ClickUp, το οποίο αποτελεί κορυφαία επιλογή μεταξύ των καλύτερων δωρεάν λογισμικού διαχείρισης έργων. Αυτό συμβαίνει επειδή το ClickUp προσφέρει ένα αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο, που περιλαμβάνει λίστες, πίνακες και – σχεδόν μοναδικά μεταξύ των δωρεάν προγραμμάτων – ένα ημερολόγιο και ένα γράφημα Gantt. Εάν θέλετε ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, το ClickUp είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Δηλαδή, αν μπορείτε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς του. Αν και το ClickUp προσφέρει πολλές δυνατότητες στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, περιορίζει τη χρήση τους. Για παράδειγμα, το γράφημα Gantt μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 100 φορές το μήνα. Ωστόσο, για μικρές ομάδες ή για ομάδες με μέτρια μέσα, το δωρεάν πρόγραμμα του ClickUp παραμένει μια αξιοπρεπής επιλογή.

Οι μεγαλύτερες ομάδες μπορούν επίσης να εγγραφούν, καθώς δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, αλλά οι προηγμένες λειτουργίες είναι ουσιαστικά εκτός ορίων.

Ελέγξτε τις τιμές στο ClickUp


Clickup Unlimited: 4 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Αν σας αρέσει το δωρεάν πρόγραμμα, αλλά τα όριά του αποδεικνύονται πολύ στενά για εσάς, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ClickUp Unlimited. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πρόγραμμα καταργεί πολλούς από τους περιορισμούς του δωρεάν προγράμματος, ενώ προσφέρει επίσης ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες εκτός από αυτές του δωρεάν προγράμματος.

Αυτά περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης αρχείων, τη δυνατότητα πρόσκλησης προσκεκλημένων θεατών, ορισμού και παρακολούθησης μακροπρόθεσμων στόχων, μαζί με μια σειρά από άλλες μικρές λειτουργίες ποιότητας ζωής. Με 4 £ ανά χρήστη ανά μήνα όταν πληρώνετε ετησίως, η τιμή είναι επίσης σωστή: πολλοί ανταγωνιστές προσφέρουν παρόμοια πακέτα για πολύ περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, το Asana και το monday.com έχουν σχεδόν διπλάσιο κόστος.

Συνολικά, το πρόγραμμα Unlimited είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες. Προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τιμής και χαρακτηριστικών. Ωστόσο, για εταιρείες που χρειάζονται ακόμη περισσότερα από τη σουίτα διαχείρισης έργων τους, το ClickUp προσφέρει επίσης πολλά προγράμματα κορυφαίας βαθμίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Asana vs Monday.com: Οι βασικές διαφορές, εξηγούνται

ClickUp Business: 10 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Τα δύο επιχειρηματικά σχέδια του ClickUp εστιάζουν έντονα σε προηγμένους τρόπους χρήσης των δυνατοτήτων του προγράμματος Unlimited – για παράδειγμα, παρακολούθηση χρόνου, διαχείριση φόρτου εργασίας και καλύτερους τρόπους αυτοματοποίησης εργασιών. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης δύο επιπλέον εύχρηστα εργαλεία με τη μορφή χαρτών μυαλού και χρονοδιαγραμμάτων, αν και αμφισβητούμε κάπως τους χάρτες μυαλού ως δυνατότητα διαχείρισης έργου.

Με 10 £ ανά χρήστη το μήνα, όταν πληρώνετε ετησίως, το ClickUp Business προσφέρει μια πολύ καλή προσφορά, εάν χρησιμοποιήσετε όλες τις προηγμένες λειτουργίες. Σε αυτήν την περίπτωση, το ClickUp μπορεί να αποδειχθεί ακόμη καλύτερη συμφωνία από το Asana.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργου

ClickUp Business Plus: 16 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Ακολουθεί το πρόγραμμα Business Plus, το οποίο με 16 £ ανά χρήστη ανά μήνα όταν πληρώνετε ετησίως είναι αρκετά ακριβό. Ωστόσο, για τον σωστό οργανισμό, αυτά τα επιπλέον 6 £ ανά μήνα ανά χρήστη μπορεί να αξίζει τον κόπο για τις προηγμένες λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων αυτοματισμών καθώς και της δυνατότητας δημιουργίας προσαρμοσμένων ρόλων για τους χρήστες.

Μας αρέσει επίσης να μπορείτε να δημιουργείτε δευτερεύουσες εργασίες σε πολλά έργα με αυτό το σχέδιο, καθώς και να προσθέτετε περισσότερες επιλογές σε φόρμες. Ωστόσο, η τιμή παραμένει λίγο υψηλή, επομένως η εγγραφή μπορεί να απαιτεί πιο σοβαρή σκέψη.

Ελέγξτε τις τιμές στο ClickUp


ClickUp Enterprise

Τέλος, έχουμε το πρόγραμμα Enterprise, το οποίο όπως τα περισσότερα του είδους του τιμολογείται με απευθείας διαπραγμάτευση με το ClickUp. Τούτου λεχθέντος, αμφιβάλλουμε ότι θα είναι λιγότερο από 20 £ ανά χρήστη ανά μήνα όταν πληρώνετε ετησίως. Ωστόσο, αυτή η επιλογή μετατρέπει λίγο πολύ το ClickUp σε μια εντελώς εξατομικευμένη εμπειρία, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες – και καλύτερες – λειτουργίες ασφαλείας, όπως η Single Sign-On και ο ορισμός προηγμένων αδειών για τους χρήστες. Εάν διευθύνετε μια μεγάλη εταιρεία, στην οποία η ευελιξία είναι το κλειδί, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

Ελέγξτε τις τιμές στο ClickUp


Το ClickUp προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Αν σας αρέσει η εμφάνιση του ClickUp, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες σας, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάθε σχέδιο. Δυστυχώς, παρόλο που η εταιρεία δεν προσφέρει δοκιμή (πιστεύει ότι το δωρεάν πρόγραμμα καλύπτει αυτήν την ανάγκη), σας επιτρέπει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για όλα τα προγράμματα επί πληρωμή εντός των πρώτων 30 ημερών.

Αν και θα πρέπει να ξεπεράσετε το αρχικό κόστος, πιστεύουμε ότι οι 30 ημέρες είναι μια αρκετά γενναιόδωρη περίοδος για να προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων, παρέχοντας περισσότερο από αρκετό χρόνο για να καταλάβετε ποιες λειτουργίες χρειάζεστε και ποιες όχι.

Διαβάστε επίσης :Apple Music εναντίον Amazon Music: Μια ολοκληρωμένη σύγκριση

Ποια εφαρμογή μηνυμάτων παίρνει το στέμμα;

Αφήστε μια απάντηση