Τιμολόγηση Trello: Ποιο πρόγραμμα να επιλέξετε;

You are currently viewing Τιμολόγηση Trello: Ποιο πρόγραμμα να επιλέξετε;

Το Trello μπαίνει στη λίστα μας με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων που κυκλοφορεί σήμερα, σε μεγάλο βαθμό χάρη στην υπέροχη πλακέτα kanban και την εκπληκτική ευελιξία που προσφέρει. Ωστόσο, η κατανόηση των πολυάριθμων σχεδίων τιμολόγησης μπορεί να είναι δύσκολη. Παρακάτω, ξεκαθαρίζουμε τη σύγχυση, ώστε να αποφασίσετε ποιο σχέδιο Trello είναι καλύτερο για εσάς.

Όπως συζητάμε στην κριτική μας για το Trello, το λογισμικό ξεχωρίζει κυρίως χάρη στην πλακέτα kanban, η οποία είναι απλά εξαιρετική. Η εμπειρία χρήστη είναι άψογη: μπορείτε να προσθέσετε όσες ή λιγότερες πληροφορίες θέλετε σε εργασίες, ενώ υπάρχουν και ορισμένες σταθερές επιλογές αυτοματισμού.

Ωστόσο, το Trello είναι ένα πόνυ με ένα κόλπο, ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι αυτό το κόλπο. Εάν οι ανάγκες διαχείρισης του έργου σας εκτείνονται πέρα ​​από τον πίνακα, το Trello μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άλλες λειτουργίες του – όπως η λίστα, ο πίνακας εργαλείων και ο χάρτης, μεταξύ άλλων – απλώς δεν είναι και τόσο καλές.

Υποθέτοντας όμως ότι οι ανάγκες σας είναι ξεκάθαρες, το Trello είναι το καλύτερο εργαλείο Kanban. Πώς λειτουργεί όμως η τιμολόγησή του και ποιο σχέδιο πρέπει να επιλέξετε;

Ελέγξτε τις τιμές στο Trello


Τιμολόγηση Trello: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Για να δούμε πώς καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα, είναι καλύτερο να παρέχουμε μια ανάλυση για κάθε σχέδιο Trello. Υπάρχουν τέσσερα, συμπεριλαμβανομένης της βαθμίδας επί πληρωμή.

Δωρεάν σχέδιο Trello

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι αυτό που κάνει το Trello υπέροχο. Αυτό συμβαίνει επειδή το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Trello με διαφορά είναι η σανίδα του και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν απεριόριστα χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Το όριο είναι ότι μπορείτε να έχετε μόνο μέχρι 10 σανίδες. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι καλό για σχεδόν κανέναν. Εάν συνυπολογίσετε ένα συμβούλιο ανά ομάδα ή έργο, θα χρειαστείτε μια αρκετά μεγάλη εταιρεία για να ξεπεράσετε αυτό το όριο.

Πέρα από αυτό, η Trello προσφέρει περισσότερα δωρεάν από τις περισσότερες υπηρεσίες διαχείρισης έργων στα επί πληρωμή σχέδια τους. Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης (αν και περιορίζει το μέγεθος του αρχείου στα 10 MB), ενώ μπορείτε να προσθέσετε όσες κάρτες θέλετε σε κάθε πίνακα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι υπάρχει ένα πρακτικό όριο περίπου 1.000 – περίπου σε αυτόν τον αριθμό μπορεί να παρατηρήσετε κάποια επιβράδυνση.

Ο μόνος πραγματικός λόγος για αναβάθμιση φαίνεται να είναι οι αυτοματισμοί. Γνωστό ως εκτελέσεις εντολών χώρου εργασίας, το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να εκτελείτε έως και 250 από αυτές ανά μήνα, που δεν είναι πολλές, ακόμη και για μια μικρή εταιρεία.

Trello Standard: 4 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Για να καταργήσετε τους λίγους περιορισμούς του δωρεάν προγράμματος, αλλά χωρίς να πληρώσετε για το πλήρες πακέτο Trello Premium, υπάρχει ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα που ονομάζεται Trello Standard. Εκτιμούμε πολύ αυτό το σχέδιο, καθώς είναι ένα από τα ελάχιστα στο είδος του. Πολλοί από τους ανταγωνιστές του Trello σας επιτρέπουν είτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμά τους δωρεάν είτε να σας κάνουν να ξοδέψετε σοβαρά χρήματα – συνήθως δεν υπάρχει πολύς χώρος μεταξύ αυτών των δύο επιλογών.

Το Πρότυπο Πρόγραμμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστους πίνακες, 1.000 αυτοματισμούς το μήνα και παρέχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες λίστες ελέγχου και προσαρμοσμένα πεδία στις κάρτες – αν και, και πάλι, μπορείτε να λάβετε Power-ups για να το κάνετε αυτό για εσάς. Το Standard αυξάνει επίσης το όριο μεγέθους αρχείου στα 250MB.

Με 4 £ ανά χρήστη το μήνα (υποθέτοντας ότι συνδέεστε για ένα χρόνο τη φορά), το Trello Standard είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για οποιονδήποτε αρέσει το δωρεάν πρόγραμμα του Trello, αλλά αμφισβητεί τους περιορισμούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία διαχείρισης έργου

Trello Premium: 8 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Το Trello Premium φαίνεται να είναι το εμβληματικό σχέδιο της εταιρείας. Με 8 £ ανά χρήστη το μήνα – και πάλι, υποθέτοντας ότι πληρώνετε ετησίως – είναι σε λογικές τιμές σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά, αν και το αν προσφέρει την ίδια αξία είναι συζητήσιμο.

Το Premium καταργεί τυχόν περιορισμούς που απομένουν στους αυτοματισμούς, ενώ προσθέτει μια σειρά από λειτουργίες στον πίνακα, συμπεριλαμβανομένων νέων προβολών των εργασιών σας, όπως χρονοδιαγράμματα, ημερολόγιο και μερικές ακόμη. Ωστόσο, κανένα δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τα περισσότερα να γίνονται καλύτερα από τους ανταγωνιστές του Trello (δείτε το άρθρο Trello vs Asana).

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα πρόσκλησης παρατηρητών στα έργα σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάζουν αλλά όχι να αγγίζουν, καθώς και ορισμένα εργαλεία χειρισμού δεδομένων, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα για τις κατάλληλες ομάδες. Τέλος, υπάρχουν ορισμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της πρόσβασης σε ορισμένα τμήματα κάθε έργου.

Trello Enterprise: 15 £ ανά χρήστη ανά μήνα

Η τελευταία βαθμίδα του Trello ονομάζεται Enterprise και, όπως πιθανότατα θα μαντέψετε, κάνει το πρόγραμμα ενδιαφέρον για μεγάλες εταιρείες. Οι δυνατότητες εδώ εστιάζονται κυρίως στην προσθήκη νέας χρηστικότητας και στη δημιουργία επιπέδων πρόσβασης σε διαφορετικές λειτουργίες.

Έχοντας αρκετό χρόνο για να παίξω με αυτές τις επιλογές, φαίνονται καλά εφαρμοσμένες. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι ότι η Trello προσθέτει κάτι που δεν έχει γίνει καλύτερα από έναν από τους ανταγωνιστές της. Ανεξάρτητα από την πλευρά που το κοιτάξετε, εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε απλώς έναν πίνακα kanban. Οι υπόλοιπες λειτουργίες του Trello απλά δεν ταιριάζουν.

Ελέγξτε τις τιμές στο Trello


Το Trello προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Αν σας ενδιαφέρει να βάλετε το Trello στους ρυθμούς του, θα χαρείτε να μάθετε ότι όλα τα προγράμματα επί πληρωμή συνοδεύονται από μια δοκιμή 14 ημερών. Εάν δεν αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα, θα επιστρέψετε στο δωρεάν πρόγραμμα μόλις λήξουν οι 14 ημέρες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε επαναφορά σε ένα προεπιλεγμένο σχέδιο παροχής ενέργειας στα Windows 11

Telegram: Μια εναλλακτική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων

Πώς να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε έναν πίνακα στο Microsoft Word

Αφήστε μια απάντηση