Το Circular Refreshes Slim Ring με πιο έξυπνες λειτουργίες παρακολούθησης

Εν όψει της υποτιθέμενης πλήρους κυκλοφορίας του Galaxy Ring της Samsung, η εταιρεία κατασκευής έξυπνων δαχτυλιδιών Circular ανακοίνωσε μια ανανέωση στο Ring Slim. Ο νέος έξυπνος δακτύλιος φέρνει βελτιωμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας μαζί με μια νέα εφαρμογή Kira+ και μια πιο στιβαρή κατασκευή.

Νέοι κύκλοι, νέα εφαρμογή για κινητά για το Circular’s Ring Slim

Ενώ το νέο Ring Slim (2024) δεν προσφέρει σημαντικές αλλαγές στο εξωτερικό, λαμβάνει ζωτικής σημασίας βελτιώσεις στις δυνατότητες παρακολούθησης. Η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη στη νέα γενιά είναι η υποστήριξη για τον αλγόριθμο «καρδιακός παλμός κατά τη διάρκεια του αθλητισμού».

Βασικά, αυτό το νέο σύστημα επιτρέπει πιο ακριβείς μετρήσεις του καρδιακού παλμού όταν κάνετε επιλεγμένες αθλητικές δραστηριότητες ή προπονήσεις. Αυτά τα αποτελέσματα είναι ενσωματωμένα και μπορούν να προβληθούν στη νέα ενότητα Sports Session Circle στην εφαρμογή Kira+. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε διαδρομές GPS που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας πέρα ​​από τις μετρήσεις απόδοσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Circular Ring Slim 2024 και η συσκευασία του
Το Circular’s Ring Slim (2024) αποκτά μια νέα εφαρμογή Kira+ με νέα αθλήματα και προηγμένες ενότητες / © Circular

Στην εφαρμογή υπάρχει μια άλλη νέα ενότητα που ονομάζεται Κύκλος Προηγμένης Ανάλυσης. Το όνομα υπονοεί για πιο ολοκληρωμένη προβολή των καταγεγραμμένων δεδομένων υγείας και φυσικής κατάστασης, όπου μπορείτε επίσης να λάβετε τάσεις για την ευεξία σας και προτάσεις για ταχύτερη ανάκαμψη ή πότε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις διαδρομές.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα έξυπνα δαχτυλίδια, όπως από το Oura, η εφαρμογή Kira+ και οι λειτουργίες του είναι δωρεάν και δεν απαιτούν συνδρομές.

 Διαβάστε επίσης :Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα PS5;

Το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της Zepp κυκλοφόρησε στην Ευρώπη

Το Circular’s Ring Slim έχει επίσης καλύτερη παρακολούθηση ύπνου

Μια βελτίωση που απευθύνεται στους γενικούς χρήστες είναι ο βελτιωμένος αλγόριθμος ύπνου. Η γαλλική εταιρεία είπε ότι το Ring Slim (2024) μπορεί να παρακολουθεί άλλες μετρήσεις όπως τη θερμοκρασία, τον ρυθμό αναπνοής και την κίνηση εκτός από τον καρδιακό ρυθμό, το επίπεδο στρες και το SpO2 κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το σύστημα είναι 79 τοις εκατό πιο ακριβές όπως βρέθηκε στις δοκιμές Πολυυπνογραφίας.

Αν και μια μικρή αλλαγή, το ενημερωμένο Ring Slim διαθέτει μια πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση από την προηγούμενη γενιά. Ταυτόχρονα, είναι πλήρως πιστοποιημένο για αντοχή στη σκόνη και το νερό με βαθμολογία IP68. Παρά τις εσωτερικές αναβαθμίσεις, ο έξυπνος δακτύλιος διατηρεί επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 5 ημερών σε έξυπνη λειτουργία.

Το Ring Slim παραμένει το λεπτότερο έξυπνο δαχτυλίδι της εταιρείας και στην αγορά, το οποίο μετράται μόνο στα 2,2 mm στο πάχος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιο λεπτό από το Amazfit Helio Ring που κυκλοφόρησε πρόσφατα παγκοσμίως.

Η Circular πουλά το Ring Slim μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος για 259 $ (262 € / 226 £).

Ξεχωριστά, η Samsung πρόκειται να λανσάρει τον πρώτο της έξυπνο ανιχνευτή δακτυλίου τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ακόμη αν θα κοστίσει το Galaxy Ring. Αναμένεται ότι το Galaxy Ring θα είναι συμβατό με τηλέφωνα Galaxy, ενώ το Circular Ring Slim έχει το πλεονέκτημα της συμβατότητας με Android και iPhone.

Περιμένετε το Samsung Galaxy Ring ή πιστεύετε ότι το Circular Ring Slim αξίζει να το δοκιμάσετε; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *