Leveling Arise

Το Leveling Arise είναι ένα από τα πιο υψηλής ποιότητας παιχνίδια gacha μέχρι σήμερα

Κατά τα χρόνια μου στο techvortex , είχα πρακτική εμπειρία με δεκάδες παιχνίδια για κινητά και ανέπτυξα ορισμένες προσδοκίες. Το κυριότερο μεταξύ αυτών είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά που βασίζονται σε υπάρχοντα franchise δεν είναι τίποτα άλλο από φτηνές αρπαγές μετρητών. Αυτό είναι που κάνει το Solo Leveling: Αναπτύξτε μια ανάσα φρεσκάδας και την επιλογή μας για την Καλύτερη Νέα Εφαρμογή για Κινητά της Εβδομάδας!

Solo Leveling Aise: Με μια ματιά

Το Solo Leveling ξεκίνησε ως μυθιστόρημα manhua το 2016 πριν μεταβεί στη μορφή webtoon δύο χρόνια αργότερα. Το Arise αντιπροσωπεύει την πρώτη απόπειρα προσαρμογής βιντεοπαιχνιδιών της σειράς και παρά τη μεγάλη εξάρτησή της από αγορές εντός εφαρμογής, είναι σαφές ότι δόθηκε πραγματική φροντίδα για να διασφαλιστεί ότι η ιστορία, η μάχη και οι μηχανισμοί είναι στα ίδια πρότυπα με το manhua ή webtoon.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Λίστα 500 καλύτερων καναλιών Amazon FireStick

Πλεονεκτήματα:

  • Μοιάζει περισσότερο με εμπειρία ποιότητας κονσόλας/υπολογιστή από τα περισσότερα παιχνίδια gacha για κινητά
  • Καλά εκτελεσμένη ιστορία που ακολουθεί πιστά το αρχικό υλικό
  • Εξαιρετικοί μηχανισμοί παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της μάχης
  • Υποστηρίζει τη φόρμουλα Android, Chrome OS και Windows

Μειονεκτήματα:

  • Οι χρόνοι φόρτωσης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλοι
  • Επιθετικές αγορές εντός εφαρμογής
  • Πολλά σφάλματα και τεχνικά ζητήματα παραμένουν

Τι μας αρέσει στο Solo Leveling: Arise

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το Solo Leveling: Arise στο Pixel 7 μου, νόμιζα ότι θα ήταν όπως όλα τα άλλα παιχνίδια που έχω κάνει κριτική σε αυτό το είδος. Αν και υπάρχουν προφανείς ομοιότητες, γρήγορα συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι. Σε αντίθεση με τα περισσότερα tie-in παιχνίδια με χαμηλές ιστορίες και μηχανισμούς, με εξέπληξε η λεπτομερής παράδοση, η δημιουργία κόσμου και τα στοιχεία ιστορίας.

Το παιχνίδι ξεκινά με μια σύντομη εισαγωγή που εξηγεί τον κόσμο του παιχνιδιού. Εν συντομία, υπάρχουν πύλες όπου αναδύονται συνεχώς τέρατα. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει το χάος να καταστρέψει τον κόσμο είναι οι Κυνηγοί. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Sung Jinwoo, που είναι γνωστός ως «ο πιο αδύναμος κυνηγός όλης της ανθρωπότητας».

 Leveling Arise

Τα cutscenes του παιχνιδιού χρησιμοποιούν πραγματικά πάνελ από το manhua για να απεικονίσουν την ιστορία, με όμορφα κινούμενα σχέδια. Απλώς να γνωρίζετε ότι το Arise προσαρμόζει πλήρως το μυθιστόρημα, επομένως η αναπαραγωγή του παιχνιδιού θα μπορούσε να χαλάσει γεγονότα που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στο webtoon. Η αφήγηση και οι διάλογοι είναι τόσο καλοί που είναι σχεδόν σαν να διαβάζεις το μυθιστόρημα.

 Leveling Arise

Ενώ το Solo Leveling: Arise δεν αλλάζει δραματικά την εμπειρία παιχνιδιού από άλλα παιχνίδια δράσης gacha, προσθέτει μηχανισμούς τύπου RPG που το βοηθούν να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, ενώ η ρύθμιση είναι παρόμοια με το Honkai Impact με ειδικές δεξιότητες για τον χαρακτήρα σας, υπάρχουν επίσης ειδικές δεξιότητες όπλων που ποικίλλουν ανάλογα με τα όπλα που χρησιμοποιείτε.

Η εμπειρία μάχης βασίζεται σε σύντομα στάδια με μερικές τυχαίες μάχες συνήθως, ακολουθούμενες από ένα μεγάλο boss fight. Ο κύριος στόχος είναι να βγάλετε το αφεντικό για κάθε στάδιο, απαιτώντας από εσάς να σπάσετε το Guard bar του με συγκεκριμένες δεξιότητες και όπλα στη διαδικασία. Μόλις χαμηλώσει η μπάρα Guard, το αφεντικό γίνεται προσωρινά ευάλωτο. Αυτή η εμπειρία μπορεί να μην είναι νέα, αλλά είναι πιο εμπνευσμένη και εμπνευσμένη από πολλούς άλλους τίτλους για κινητά. Επιπλέον, υπάρχουν στόχοι μπόνους σε αυτά τα στάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε νόμισμα εντός του παιχνιδιού και άλλες ανταμοιβές.

Τι δεν μας αρέσει στο Solo Leveling: Arise

Solo Leveling: Το Arise δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Όπως αναφέρθηκε στα μειονεκτήματα, οι χρόνοι φόρτωσης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλοι. Η πρώτη εκκίνηση μου πήρε 5-6 λεπτά λόγω των αρχικών λήψεων, και ακόμη και οι μεταβάσεις στο παιχνίδι μπορεί να διαρκέσουν έως και ένα λεπτό ή περισσότερο, ειδικά σε στιγμές καθυστέρησης διακομιστή.

Συνάντησα πολλά σφάλματα, όπως το πάγωμα του χαρακτήρα μου κατά τη διάρκεια μιας μάχης και το συντριβή του παιχνιδιού χωρίς προειδοποίηση. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε μελλοντικές ενημερώσεις και δεν αποτελούν απαραιτήτως διακοπή της συμφωνίας, αλλά αξίζει να σημειωθούν.

Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι οι επιθετικές αγορές εντός εφαρμογής. Ενώ το παιχνίδι μοιάζει με κονσόλα και στιλβωμένο, οι αγορές εντός εφαρμογής είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι είναι ένα παιχνίδι για κινητά. Υπάρχουν εικονικές βιτρίνες, σύστημα μάχης επί πληρωμή και μπόνους πληρωμής προς νίκη. Η όλη εμπειρία είναι αρκετά επιθετική. Τα καλά νέα είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, αλλά γίνεται πολύ πιο δύσκολο.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό μου ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι απλώς μια αρπαγή μετρητών; Όχι πραγματικά. Αν και είναι αλήθεια ότι η εταιρεία έχει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει χρήματα με τις αγορές εντός εφαρμογής, το πραγματικό βάθος των μηχανισμών και της ιστορίας του παιχνιδιού βοηθούν να γίνει αυτό σαν προϊόν αγάπης και όχι απλώς ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα. Θα ήθελα απλώς να υπήρχε μια premium πληρωμένη έκδοση που να καταργούσε το στοιχείο αγοράς εντός εφαρμογής.

Solo Leveling Arise: Αποκτήστε το τώρα στο Google Play

solo leveling προκύπτει 3

Παρά τα μειονεκτήματά του, το Solo Leveling: Arise δεν είναι απλώς μια αρπαγή μετρητών. Το βάθος των μηχανισμών και της ιστορίας του παιχνιδιού δείχνει ένα προϊόν αγάπης και αφοσίωσης στους θαυμαστές, όχι απλώς έναν τρόπο για να κερδίσετε χρήματα. Μακάρι να υπήρχε μια έκδοση premium χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι gacha με δυνατή ιστορία και βαθύτερη μηχανική από τα περισσότερα, επιλέξτε Solo Leveling: Arise. Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που έχω δει ποτέ και μου δίνει ελπίδα ότι όλα τα παιχνίδια όπως αυτό δεν πρέπει να είναι άρπαγα μετρητών.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *