We Are Lady Parts

Το “We Are Lady Parts” επιστρέφει για τη 2η σεζόν

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, ξεκίνησε η πρώτη σεζόν του “We Are Lady Parts“. ήταν μια έκρηξη ζαλισμένης ενέργειας, με έξι επεισόδια πανκ ροκ, φιλίας και αλληλεγγύης. Μετά από πάρα πολύ μεγάλη αναμονή, η βρετανική κωμική σειρά επιστρέφει αύριο (30 Μαΐου) με έξι νέα επεισόδια, μια σύντομη αλλά χαρούμενη επιστροφή στον κόσμο του αποκλειστικά γυναικείου μουσουλμανικού πανκ συγκροτήματος Lady Parts. Η μόνη μου απογοήτευση για τη σεζόν είναι ότι άργησε να φτάσει και τελείωσε πολύ γρήγορα.

 Δειτε το “We Are Lady Parts” στο stremio

Οι Lady Parts μόλις ξεκινούσαν ως συγκρότημα μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν, αλλά καθώς ανοίγει η δεύτερη σεζόν, έχουν ήδη ολοκληρώσει μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν συγκεντρώσει μια αξιοπρεπή βάση θαυμαστών. Η δημιουργός Nida Manzoor, η οποία γράφει και σκηνοθετεί κάθε επεισόδιο, προωθεί έξυπνα την ιστορία προς τα εμπρός, διατηρώντας παράλληλα την προσέγγιση εστιασμένη στους χαρακτήρες που έκανε την πρώτη σεζόν τόσο ελκυστική. Οι Lady Parts μπορεί να γίνονται διάσημοι, αλλά αυτό δεν λύνει κανένα από τα προσωπικά προβλήματα των μεμονωμένων μελών του συγκροτήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Η 2η σεζόν του “House of the Dragon” θα έχει ακόμη περισσότερους δράκους

Το “Shogun” ανανεώθηκε για τη σεζόν 2 και “πιθανή” σεζόν 3

Παρόλο που η κιθαρίστας Amina (Anjana Vasan) εξακολουθεί να είναι ξεκάθαρα ο κύριος χαρακτήρας, στηρίζοντας κάθε επεισόδιο με την αφήγηση σε στυλ «Sex and the City», η σεζόν 2 προσφέρει εκτεταμένα τόξα και για τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, καθώς και για τον μάνατζερ Momtaz (Lucie Shorthouse). Είναι λίγο πιο ισορροπημένο από την πρώτη σεζόν, η οποία ξόδεψε μεγάλο μέρος του χρόνου της στην εσωτερική σύγκρουση της Amina για το αν θα ενταχθεί στο συγκρότημα.

Όλοι στο Lady Parts είναι πλέον σταθερά αφοσιωμένοι στο συγκρότημα και ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία της σεζόν είναι ότι είναι πάντα μια γιορτή της προσωπικής και καλλιτεχνικής τους σχέσης, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν εξωτερικές προκλήσεις.

imdb.com

Οι χαρακτήρες και το συγκρότημα φτάνουν σε νέα ύψη στη 2η σεζόν

Η Αμίνα, με νέα αυτοπεποίθηση, δηλώνει ότι βρίσκεται στην «εποχή των κακών» της και ακολουθεί αυτό που θέλει, παρόλο που δεν είναι πάντα σίγουρη τι είναι αυτό. Ψάχνει ακόμα για τον Ahsan (Zaqi Ismail), τον αδερφό της ντράμερ των Lady Parts, Ayesha (Juliette Motamed), αν και τελικά βγαίνει με τη λευκή συνάδελφό του. Πέρα από τη ρομαντική αναποφασιστικότητα, είναι πιο δυναμική και φιλόδοξη αυτή τη σεζόν, και αυτό δίνει χώρο στην παράσταση στους άλλους χαρακτήρες να ασχοληθούν με τα δικά τους ζητήματα.

Η Ayesha είναι ευτυχισμένη σε μια νέα σχέση με μια εξωστρεφή, υποστηρικτική γυναίκα, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να μιλήσει στους γονείς της. Η μπασίστας Bisma (Faith Omole) παλεύει με την εικόνα του εαυτού της ως υπεύθυνη σύζυγος και μητέρα, αλλά και ως μια επαναστατική punk rocker, και παρουσιάζεται σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της σεζόν. Η frontwoman της μπάντας Saira (Sarah Kameela Impey) συνεχίζει να αγωνίζεται για την ακεραιότητα της Lady Parts, παρόλο που μπαίνει στον πειρασμό από την προοπτική μιας μάνατζερ υψηλής ισχύος και μιας συμφωνίας με μια μεγάλη δισκογραφική.

Ακόμη και η Momtaz, η οποία ήταν περισσότερο παρουσία στο παρασκήνιο στην πρώτη σεζόν, αποκτά το δικό της ενδυναμωτικό τόξο, καθώς εξετάζει τη θέση της στην καριέρα της Lady Parts και στη μουσική βιομηχανία συνολικά. Οι πτυχές της ιστορίας της βιομηχανίας αισθάνονται βιαστικές, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού επεισοδίων και των σύντομων χρόνων προβολής τους, αλλά ο Manzoor καταγράφει ολόκληρο τον κύκλο ζωής μιας ανερχόμενης μπάντας — ενθουσιασμένος από την προοπτική του σταρ και στη συνέχεια απογοητευμένος από την εταιρική παρέμβαση.

Η μουσική του «We Are Lady Parts» είναι ουσιαστική ακρόαση

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου διαλείμματος μεταξύ των σεζόν του «We Are Lady Parts», η Manzoor έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία δράσης-κωμωδίας μεγάλου μήκους «Polite Society» και φέρνει κάποια από αυτή τη μεγαλειώδη, στυλιζαρισμένη προσέγγιση στις μουσικές σεκάνς της νέας σεζόν. Η πρώτη σεζόν είχε το μερίδιό της από συναρπαστικά τραγούδια, αλλά η σεζόν 2 περιλαμβάνει ακόμα πιο πρωτότυπη μουσική, συμπεριλαμβανομένου ενός απίθανου συναρπαστικού αριθμού σχετικά με την απάντηση στα email εργασίας σε μια λογική ώρα.

Οι Lady Parts είναι ένα πανκ συγκρότημα, αλλά τα αυθεντικά τους τραγούδια στη 2η σεζόν περιλαμβάνουν πινελιές κάντρι και ροκαμπίλι, και είναι πιασάρικα και διασκεδαστικά ενώ ξεπερνούν τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν συχνά οι χαρακτήρες ως μουσουλμάνες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Manzoor, η οποία γράφει τα αυθεντικά τραγούδια με τα αδέρφια της, χρησιμοποιεί επίσης άψογα μερικές απίθανες διασκευές: η Amina φέρνει δυναμική στη σόλο ερμηνεία της στο “More Than Words” των Extreme, η Lady Parts βγάζει μια σκληρή εκδοχή της Britney Spears ” Ωχ!… Το έκανα ξανά» ενώ έπαιζα μια συναυλία για ενοικίαση σε έναν γάμο, και ο Bisma δίνει μια αγωνιώδη, επιβραδύνουσα απόδοση στο «Don’t Let Me Be Misunderstood» της Nina Simone ενώ ασχολείται με τα οικογενειακά της ζητήματα. Το σόου πλησιάζει ακόμη και στο να καταστήσει ανεκτή τη βαρετή μπαλάντα του Hoobastank «The Reason» κατά τη διάρκεια μιας κορυφαίας ρομαντικής δήλωσης.

Κάθε τραγούδι παρουσιάζεται μέσα από περίτεχνες μουσικές σεκάνς, με μαγικές-ρεαλιστικές πινελιές που μπαίνουν και στις μη μουσικές σκηνές. Η ένταση της Bisma με την κόρη της αντιπροσωπεύεται από ένα τηλεχειριστήριο που της επιτρέπει να σταματήσει κυριολεκτικά τις οικογενειακές διαφωνίες για να εκτονώσει τις απογοητεύσεις της και η πιθανή λογοκρισία της Saira από τη νέα δισκογραφική του συγκροτήματος εκδηλώνεται με τη βίαια σιωπή της φωνής της.

Ωστόσο, αυτές οι βαριές στιγμές δεν σέρνουν ποτέ το “We Are Lady Parts” σε μια θλιβερή περιοχή. Αυτή είναι μια κωμωδία που θυμάται πάντα να είναι αστεία, παρέχοντας σταθερά έξυπνα αστεία ενώ παραμένει πιστή στις βιωμένες εμπειρίες των χαρακτήρων της. Το φαγοπότι στη νέα σεζόν μπορεί να προσφέρει μόνο ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να περάσετε με αυτούς τους χαρακτήρες, αλλά αξίζει να απολαμβάνετε κάθε λεπτό.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *