Το YouTube κυκλοφορεί νέες δυνατότητες AI για Premium χρήστες

Το YouTube κυκλοφορεί νέες δυνατότητες AI για Premium χρήστες

Το YouTube έχει κυκλοφόρησε νέα premium χαρακτηριστικά για τους συνδρομητές των premium προγραμμάτων της. Ναι, αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προορίζονται μόνο για χρήστες που πληρώνουν. Ας δούμε γρήγορα ποιες είναι.

Μετάβαση στις Αγαπημένες Στιγμές

Το YouTube επιτρέπει ήδη το διπλό πάτημα για κίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά την προβολή ενός βίντεο. Η νέα δυνατότητα Μετάβαση στο Αγαπημένο λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Όταν πατήσετε δύο φορές, θα εμφανιστεί μια νέα επιλογή Μετάβασης. Πατώντας το κουμπί Μετάβαση θα μεταφερθείτε απευθείας στην επόμενη ενότητα του βίντεο.

Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη ή ένα smartphone με διπλή οθόνη, όπως το Fold ή το Flip, μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες ενώ παρακολουθείτε ένα σύντομο βίντεο. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την περιήγηση, το μαγείρεμα ή τη διόρθωση κάτι που έχει χαλάσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε ροή YouTube TV σε Android TV

Πρόσβαση σε πειραματικά χαρακτηριστικά

Η Google πειραματίζεται με πολλά χαρακτηριστικά και τα περισσότερα από αυτά δεν βλέπουν ποτέ την ημέρα του φωτός. Ως premium συνδρομητής, θα έχετε πρώιμη πρόσβαση σε αυτές τις πειραματικές λειτουργίες τώρα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τώρα στη διεύθυνση YouTube Νέα διεύθυνση URL. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα:

  • Έξυπνες λήψεις Shorts – Τα προτεινόμενα σορτς θα ληφθούν αυτόματα χρησιμοποιώντας έξυπνες λήψεις.
  • Συνομιλητική AI – μια δυνατότητα επιστροφής στην εφαρμογή Android του YouTube στις ΗΠΑ. Μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να προτείνει σχετικό περιεχόμενο.
  • Επανασχεδιασμένη σελίδα παρακολούθησης – Η διεπαφή αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα βίντεο, οι προτεινόμενοι τίτλοι βίντεο και τα πλαίσια περιγραφής για να βελτιώσουν την εμπειρία προβολής.

Θα δοκιμάζατε το Premium;

Αυτές οι νέες λειτουργίες από μόνες τους δεν θα δελεάσουν κανέναν να συμμετάσχει στο πρόγραμμα YouTube Premium. Αλλά νομίζω ότι το οικογενειακό πρόγραμμα Premium αξίζει την τιμή. Έχετε πρόσβαση σε μια εμπειρία προβολής χωρίς διαφημίσεις στο YouTube, καθώς και πρόσβαση στο YouTube Music. Ομολογουμένως, η επιμέλεια θα μπορούσε να ληφθεί ως σύνθημα από το Spotify και την Apple Music, αλλά παρόλα αυτά είναι value for money. Λοιπόν, είστε συνδρομητής YouTube Premium ή σκοπεύετε να γίνετε;

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *