Το φωνητικό ταχυδρομείο δεν λειτουργεί στο iPhone

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Βρήκα 12 τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με ιστότοπους και εφαρμογές που σας πληρώνουν πραγματικά χρήματα κάθε μέρα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι όλοι αυτοί οι ιστότοποι και οι εφαρμογές δεν απαιτούν εμπειρία και είναι εντελώς δωρεάν για να ξεκινήσουν. Μερικά από τα τελευταία στη λίστα μπορούν να σας κάνουν πάνω από έξι νούμερα ετησίως, ανάλογα με το πόσο μακριά θα το φτάσετε.

Με αυτούς τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, υπάρχει μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα για τη λήψη μηνυμάτων κειμένου. Αυτό είναι σωστό, κάτι που κάνετε κάθε μέρα, μπορείτε τώρα να πληρώνεστε για αυτό. Ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η εφαρμογή είναι ότι κατεβάζετε πρώτα το APK στο τηλέφωνό σας Android.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας, η οποία περιλαμβάνει την επαλήθευση του αριθμού τηλεφώνου σας, θα αρχίσετε να λαμβάνετε δοκιμαστικά μηνύματα κειμένου στο τηλέφωνό σας κατά διαστήματα. Αυτά τα δοκιμαστικά μηνύματα κειμένου χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των λειτουργιών κινητής τηλεφωνίας για εταιρείες και κάθε δοκιμαστικό μήνυμα κειμένου προσθέτει χρήματα στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε αφού καλύψετε το όριο. Το ποσό των χρημάτων που κερδίζετε με αυτήν την εφαρμογή εξαρτάται από τη χώρα στην οποία ζείτε και από πόσα δοκιμαστικά μηνύματα κειμένου λαμβάνετε. Είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που θα σας πληρώσουν επειδή δεν κάνετε σχεδόν τίποτα

Όλα είναι απλώς παθητικό εισόδημα. Θα δώσω σε αυτό το 1 στα 10 στη χρηματική κλίμακα, καθώς έχουμε ιστότοπους και εφαρμογές με σημαντικά υψηλότερες απολαβές.

Coinplay Είναι νόμιμο?

Πώληση σε eBay.

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι ένας από τους καλούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να πουλήσετε αχρησιμοποίητα πράγματα γύρω από το σπίτι σας σε ιστότοπους όπως το eBay. Το μόνο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι πολλοί από εμάς απλώς δεν έχουμε το χρόνο να απαριθμήσουμε αντικείμενα, να τα στείλουμε και στη συνέχεια να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα εξυπηρέτησης πελατών.

Γι’ αυτό ακριβώς θέλω να μιλήσω μαζί σας για το πρόγραμμα συναλλαγών της Amazon. Με το πρόγραμμα Amazon Trade-In, μπορείτε να λάβετε μια δωροκάρτα Amazon.com σε αντάλλαγμα για είδη όπως ηλεκτρονικά είδη, βιντεοπαιχνίδια, παλιούς δρομολογητές Διαδικτύου και αυτό το παλιό Kindle Paperwhite που πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ πια.

Θα μπορούσατε τεχνικά να κερδίσετε περισσότερα χρήματα πουλώντας τα προϊόντα σας απευθείας στο eBay; Ναι, μάλλον. Για παράδειγμα, αν πουλούσα το iPhone 12 Max Pro μου στο eBay, θα μπορούσα πιθανώς να πάρω περίπου 600 $ για αυτό, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα τέλη, η αποστολή και οι φόροι. Η ανταλλαγή του στο Amazon θα μου κέρδιζε περίπου 370 $.

Αλλά η διαφορά, όμως, είναι ότι το μόνο που έχω να κάνω είναι απλώς να βάλω το τηλέφωνό μου σε ένα κουτί που μου παρέχει η Amazon, να κρατήσω αυτήν την καρτέλα για να αποκαλύψω τη νέα ετικέτα αποστολής και τέλος. Είναι έτοιμο να πάει. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Λοιπόν, θα δώσω στο παλιό καλό πρόγραμμα Jeffries Amazon Trade-In 2 στα 10.

Weebly

Τι θα συμβεί αν ένας από τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να πληρώνεστε για να επενδύσετε τα χρήματά σας και να κερδίσετε ακόμα περισσότερα χρήματα; Λοιπόν, με μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται Weeble, αυτό ακριβώς μπορεί να συμβεί. Όταν συνδέεστε στο weeble, μπορείτε να λάβετε 12 δωρεάν μετοχές αξίας έως και τριάντα έξι χιλιάδων δολαρίων όταν ανοίξετε έναν λογαριασμό και κάνετε μια κατάθεση.

Αυτό είναι σωστό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό, να συνδέσετε την τράπεζά σας, να καταθέσετε το ποσό και θα λάβετε 12 δωρεάν μετοχές που προστίθενται στον λογαριασμό σας, αξίας έως και τριών χιλιάδων δολαρίων το καθένα. Το να ξεκινήσετε είναι απίστευτα εύκολο. Θα σας μεταφέρει σε αυτόν τον ιστότοπο, όπου θα κάνετε κλικ στο κουμπί που λέει “εμφάνιση σήμερα”.

Θα εγγραφείτε, θα περάσετε από τη διαδικασία της αίτησης και, στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, που είναι ο λογαριασμός που θα χρησιμοποιήσετε για να καταθέσετε τα χρήματά σας. Το να βγάλεις χρήματα δεν είναι πιο εύκολο από αυτό. Θα του δώσω 3 στα 10.

Capital one shopping

Χρησιμοποιώ μια επέκταση εφαρμογής και προγράμματος περιήγησης που ονομάζεται Capital One Shopping εδώ και περίπου ένα χρόνο. Καθώς αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, έχω εξοικονομήσει λίγο περισσότερα από πεντακόσια δολάρια. Αυτά είναι όλα τα χρήματα που επιστρέφουν στην τσέπη μου που διαφορετικά δεν θα τα είχα.

Το Capital One Shopping βρίσκει αυτόματα κουπόνια και προσφορές για εσάς όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός. Όταν ψωνίζετε στο αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα, το Capital One Shopping λειτουργεί στο παρασκήνιο, βρίσκοντάς σας τις καλύτερες προσφορές και κουπόνια για αυτό το κατάστημα.

Όταν πηγαίνετε στο ταμείο, η προσθήκη θα εμφανιστεί αυτόματα, ζητώντας σας να δοκιμάσετε τα κουπόνια που βρήκε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τουλάχιστον ένα από τα κουπόνια λειτουργεί. Έχω εξοικονομήσει κυριολεκτικά εκατοντάδες δολάρια χρησιμοποιώντας αυτήν την εντελώς δωρεάν επέκταση που μου παίρνει μηδενικό χρόνο από τη μέρα. Ποιος δεν θα ήθελε τα χρήματα πίσω στις τσέπες του; Το ξέρω. Θα δώσω 3 στα 10.

Gamey Price (Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα online)

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να παίξετε παιχνίδια στο τηλέφωνό σας και να κερδίσετε χρήματα στη διαδικασία; Λοιπόν, με μια εφαρμογή που ονομάζεται Gamey Prizes, είναι πιθανώς ένας από τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο από την άνεση του σπιτιού σας ενώ παίζετε παιχνίδια.

Τα προσωπικά μου αγαπημένα είναι το Karate Kiddo, το Color Hit, το Pirate Solitaire και το Moto Effect X2. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή είναι ότι, αφού φτάσετε σε συγκεκριμένες βαθμολογίες στα παιχνίδια, θα λάβετε αυτό που λέγεται εισιτήρια. Αυτά τα εισιτήρια χρησιμεύουν ως συμμετοχές για ένα δώρο $1.100 που γίνεται κάθε Κυριακή.

Ο νικητής αυτού του δώρου επιλέγεται τυχαία, αλλά όσο περισσότερα εισιτήρια έχετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να κερδίσετε. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε έως και 5 $ στον βαθμολογικό πίνακα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον περιστρεφόμενο τροχό για να κερδίσετε χρήματα, εισιτήρια και ενισχυτικά εισιτηρίων.

Με τη σύνδεση στην εφαρμογή και την περιστροφή του τροχού για επτά συνεχόμενες ημέρες, θα ξεκλειδώσετε μια περιστροφή στο Wheel of Cash, που είναι βασικά ένας περιστρεφόμενος τροχός μόνο με μετρητά. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε κληρώσεις και ένα λότο τζάκποτ όπου, σε αντάλλαγμα για την παρακολούθηση διαφημίσεων, κερδίζετε συμμετοχές σε παιχνίδια με μέγιστο έπαθλο 10.000 $.

Η ανάληψη χρημάτων από το Gamey είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε ένα ελάχιστο όριο $10. Εάν ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή και να πληρωθείτε με πραγματικά χρήματα για να παίξετε παιχνίδια, φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Zap Surveys (Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο)

Ίσως έχετε ακούσει στο παρελθόν ότι υπάρχουν τρόποι να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο κάνοντας έρευνες. Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις, οι ιστότοποι ερευνών τείνουν να είναι χάσιμο χρόνου. Έψαξα όμως στο Διαδίκτυο σε μεγάλο βαθμό και βρήκα μια εφαρμογή συγκεκριμένα που όχι μόνο έχει υψηλή βαθμολογία με αστέρια, αλλά έχει επίσης μεγάλο αριθμό αξιολογήσεων, και το Zap Surveys ήταν αυτή η εφαρμογή.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε πολύ σύντομες έρευνες, μερικές να διαρκούν μόνο λίγα λεπτά, και να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε το τηλέφωνό σας πάνω σας. Έτσι, εάν θέλατε να μεταβείτε στην εφαρμογή και απλώς να κάνετε μερικές γρήγορες έρευνες για να κερδίσετε μερικά δολάρια κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη δουλειά στο σπίτι ή ενώ περιμένετε ένα ραντεβού, μπορείτε να το κάνετε.

Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας iPhone ή Android και απαντήστε σε μερικές βασικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας. Η Zap Surveys έχει ήδη πληρώσει πάνω από 56 εκατομμύρια δολάρια από τακτικά άτομα που κάνουν εύκολες έρευνες. Προφανώς, αυτό δεν πρόκειται να είναι το είδος της εφαρμογής που θα αντικαταστήσει την καθημερινή σας εργασία.

Αλλά αν θέλετε να βγάλετε κάποια επιπλέον μετρητά ενώ περιμένετε στην ουρά στο παντοπωλείο ή στη μετακίνηση προς το σπίτι από τη δουλειά, τότε μπορεί να αρχίσει να αθροίζεται πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν αλλάζουν χρήματα, αλλά είναι εύκολα χρήματα, και γι’ αυτό αξίζει να είναι σε αυτήν τη λίστα. Θα του δώσω 4 στα 10.

Αιχμή χρήστη

Υπάρχουν χιλιάδες νέες εφαρμογές και ιστότοποι που αναπτύσσονται κάθε μέρα και πολλές εταιρείες θα πληρώσουν πολύ καλά χρήματα για να δοκιμάσουν αυτές τις εφαρμογές και τους ιστότοπους για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούν σωστά. Εκεί ακριβώς μπαίνει ένας ιστότοπος όπως το User Peak.

Το User Peak σάς επιτρέπει να πληρώνεστε για να δοκιμάζετε ιστότοπους που είναι μακράν μεταξύ των κορυφαίων 10 τρόπων για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Για να γίνετε ελεγκτής ιστότοπου, δεν χρειάζεστε πολλά. Απλώς ένας υπολογιστής ή ένα τηλέφωνο, μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο (το οποίο βασικά κάθε υπολογιστής και τηλέφωνο διαθέτει σήμερα) και έναν λογαριασμό PayPal για τη λήψη πληρωμών.

Μιλώντας για πληρωμές, θα κερδίζετε 10 $ για κάθε δοκιμή ιστότοπου 15 έως 20 λεπτών που ολοκληρώνετε. Μπορείτε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα χρήματα εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις ως πιστοποιημένος ελεγκτής. Θα δώσω σε αυτόν τον ιστότοπο ένα σταθερό 5 στα 10.

Ταπισερί (Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο)

Το Tapestry είναι μια εφαρμογή που εκτελείται παράλληλα με άλλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή σας πληρώνει παθητικό εισόδημα σε αντάλλαγμα για τα δεδομένα του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, η Tapestry πουλά τα συλλεγμένα δεδομένα σε πολλές εταιρείες για να τις βοηθήσει να διαμορφώσουν αποτελεσματικές στρατηγικές διαφήμισης. Τώρα, ξέρω τι σκέφτεσαι πιθανώς, Kingsley δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσω τα δεδομένα μου.

Ωστόσο, στις μέρες μας, σχεδόν κάθε εφαρμογή παρακολουθεί τα δεδομένα σας ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν επιλέξετε να μην παρακολουθείτε τα δεδομένα σας. Λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να πληρωθείς για αυτό, σωστά; Βρείτε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα μέσω του Διαδικτύου. Το να ξεκινήσετε είναι απίστευτα εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Tapestry στο τηλέφωνό σας, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και αυτό είναι. Εφόσον η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας, θα κερδίζετε παθητικό εισόδημα κάθε μήνα.

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε έως και 25 $ το μήνα για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να παραπονιέται για παθητικό εισόδημα. Θα του δώσω 6 στα 10. Πόσοι από εσάς που διαβάζετε είναι αρκετά καλοί στο να μιλάτε αγγλικά; Φαντάζομαι ότι ίσως το 99% από εσάς.

Cambly

Γι’ αυτό πιστεύω ότι το Cambly είναι ο τέλειος ιστότοπος για να βγάζετε επιπλέον μετρητά καθημερινά. Το Cambly είναι μια υπηρεσία διδασκαλίας αγγλικών που σας πληρώνει για να συνομιλείτε με μαθητές σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσετε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στα αγγλικά. Τώρα, ξέρω ήδη τι σκέφτεσαι, αλλά Joshua, δεν έχω πτυχίο διδασκαλίας, δεν έχω πτυχίο στη διδασκαλία, δεν έχω διαπιστευτήρια σχετικά με τη διδασκαλία, οπότε δεν μπορώ να κάνω χρήματα με αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτή η πεποίθηση θα ήταν αναληθής. Βλέπετε, το Cambly είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους διδασκαλίας αγγλικών που δεν απαιτεί πιστοποιητικό διδασκαλίας. Αυτό σημαίνει ότι κυριολεκτικά οποιοσδήποτε ξέρει άπταιστα αγγλικά μπορεί να αρχίσει να κερδίζει χρήματα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μιλώντας για τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, θα κερδίζετε 17 σεντς ανά λεπτό που ξοδεύετε για συνομιλία με έναν μαθητή. Αυτό βγαίνει σε περίπου 10,20 $ ανά ώρα. Πριν το κοροϊδέψετε και πείτε, Kingsley, δεν είναι πολλά τα χρήματα, απλά θυμηθείτε ότι με αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να δουλέψετε όσο λίγο ή όσο θέλετε.

Έτσι, αν χρειαστεί να κερδίσετε επιπλέον 50 $ αυτήν την εβδομάδα για να πάρετε τον άλλον σας σε μια ταινία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε πέντε ώρες ένα απόγευμα διδάσκοντας αγγλικά και θα πληρώνεστε κάθε Δευτέρα μέσω PayPal. Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε για αυτό. Θα του δώσω 7 στα 10.

Intellicop

Το Intellichop είναι μια υπηρεσία μυστηρίου αγορών που σας επιτρέπει να πληρώνεστε για να φάτε και να ψωνίζετε. Η δουλειά ενός μυστηρίου αγοραστή είναι απλή. Μπαίνεις σε ένα κατάστημα, εστιατόριο, κινηματογράφο ή οπουδήποτε αλλού και προσποιείσαι ότι είσαι κανονικός πελάτης. Ενώ προσποιείστε ότι είστε ένας κανονικός πελάτης, θα κάνετε πράγματα όπως παρατηρείτε την εξυπηρέτηση πελατών, αγοράζετε ένα προϊόν ή ελέγχετε το κατάστημα για καθαριότητα.

Στη συνέχεια, θα αναφέρετε ό,τι βρείτε στο IntelliShop. Το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε εξαρτάται από τη δυσκολία της εργασίας ή τον τύπο του καταστήματος που επισκέπτεστε. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε περίπου 20 $ ανά ώρα κάνοντας αυτό. Σίγουρα δεν είναι κακό. Θα του δώσω 8 στα 10.

Μόχλευση AI (Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο)

Πιθανότατα έχετε ακούσει για έναν ιστότοπο που ονομάζεται Fiverr και πώς είναι δυνατόν να κερδίσετε σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια ετησίως παρέχοντας υπηρεσίες στον ιστότοπο. Αλλά το ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι είτε να μην γνωρίζετε ποια υπηρεσία να παρέχετε είτε να μην έχετε δεξιότητες για να παρέχετε οποιαδήποτε υπηρεσία. Χάρη στη βοήθεια του AI, όλα πρόκειται να αλλάξουν.

Βλέπετε, είναι πλέον δυνατό να παρέχετε υπηρεσίες με υψηλές απολαβές, όπως copywriting, τέχνη και εικονογραφήσεις, και μια πληθώρα άλλων πραγμάτων χρησιμοποιώντας απλά την τεχνητή νοημοσύνη. Για παράδειγμα, πράγματα όπως άρθρα και αναρτήσεις ιστολογίου, περιεχόμενο ιστότοπου, δημιουργική γραφή, ακόμη και συνοδευτικές επιστολές μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο AI, όπως το Chat GPT.

Αυτές οι υπηρεσίες κάνουν τους ανθρώπους δεκάδες χιλιάδες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως. Αν θέλετε να κάνω ένα αποκλειστικό βίντεο σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Fiverr, φροντίστε να σχολιάσετε παρακάτω. Συνολικά, αυτός είναι ένας απίστευτα ισχυρός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας. Θα του δώσω 9 στα 10.

Thumbtack

Το Thumbtack είναι ένας ιστότοπος και μια εφαρμογή που συνδέει ανθρώπους με επαγγελματίες που μπορούν να ολοκληρώσουν εργασίες για αυτούς. Υπάρχουν πολλοί τακτικοί άνθρωποι όπως εσείς και εγώ που βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως παρέχοντας υπηρεσίες στο Thumbtack. Πράγματα όπως η μετακίνηση κουτιών, το βάψιμο, η τοποθέτηση δαπέδων laminate και διάφορες άλλες εργασίες.

Για παράδειγμα, πλήρωσα κάποιον 150 $ για να μεταφέρει μερικά βαριά κιβώτια πάνω από μια σκάλα, και μάλλον χρειάστηκε αυτός και ο σύντροφός του ίσως 10 λεπτά. Φανταστείτε να το κάνατε όλη μέρα. Σε μία μόνο μέρα, δεν θα ήταν δύσκολο να βγάλετε πάνω από 1.000 $ μόνο για τη μετακίνηση κιβωτίων και επίπλων.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε βαριά πράγματα, υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που μπορείτε να παρέχετε. Οτιδήποτε, από εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι, όπως ζωγραφική, υδραυλικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθαρισμού έως άλλες υπηρεσίες όπως η ανάπτυξη ιστού, η κατασκευή βιογραφικών και η παροχή συμβουλών για εφαρμογές κολεγίου. Όλες αυτές οι υπηρεσίες έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν πολύ περισσότερα από έξι νούμερα ετησίως.

Ο μέσος επαληθευμένος μισθός ενός επαγγελματία του Thumbtack είναι περίπου 116.000 $ ετησίως και υπάρχουν άτομα που κερδίζουν 180.000 $ ετησίως στο Thumbtack. Ακόμα κι αν βρισκόσασταν στο χαμηλότερο άκρο του φάσματος των μισθών, θα εξακολουθείτε να κερδίζετε περίπου 75.000 $ ετησίως, το οποίο εξακολουθεί να είναι σημαντικά υψηλότερο από τον εθνικό μέσο μισθό. Επομένως, για αυτόν τον λόγο, δίνω στο Thumbtack ένα τέλειο 10 στα 10.

Εργασία από το σπίτι Εργασίες που σας πληρώνουν

τεμπέληδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *