Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο  techvortex.eu (η «Υπηρεσία») προορίζονται μόνο για γενικούς σκοπούς πληροφόρησης.

Το techvortex.eu δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για λάθη, παραλείψεις ή την πλήρη ακρίβεια στα περιεχόμενα της Υπηρεσίας.

Σε καμία περίπτωση Το techvortex.eu δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε ειδικές, άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά, είτε σε ενέργεια σύμβασης είτε σε άλλη αδικοπραξία, συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας, που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση της Υπηρεσίας ή του περιεχομένου της Υπηρεσίας. Το techvortex.eu διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις στα περιεχόμενα της Υπηρεσίας σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη στιγμή από τη στιγμή της αρχικής δημοσίευσής της στον ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Το techvortex.eu δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος δεν περιέχει ιούς, κακόβουλο λογισμικό ή άλλα επιβλαβή στοιχεία. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για μια ομαλή εμπειρία και Το techvortex.eu δεν θα είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν συμβεί κάποιο κακόβουλο λογισμικό/ransomware ή άλλη επίθεση που προκύπτει από τη χρήση του ιστότοπου.

Το techvortex.eu διατηρεί το δικαίωμα να αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία κρίνει σκόπιμο και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που οφείλονται στη μη αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών. Επιπλέον, Το techvortex.eu δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές σε πληροφορίες ή υπηρεσίες που παρέχονται ακόμη και αν Το techvortex.eu έχει ενημερωθεί για πιθανές ζημιές.

Τίποτα που φιλοξενείται στο Το techvortex.eu δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως προσπάθεια προσφοράς ή παροχής νομικής γνώμης ή υπηρεσίας. Ο ιστότοπος δεν εγγυάται την εγκυρότητα και δεν φέρει καμία ευθύνη για την αυθεντικότητα ή την ακρίβεια οποιουδήποτε περιεχομένου που δημοσιεύεται σε αυτόν.

Ο ιστότοπος μερικές φορές μπορεί να φιλοξενεί περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινού, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται η διακριτική ευχέρεια των θεατών.

Χρήση Πειρατικού / Περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα

Εμείς ( Το techvortex.eu) με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζουμε, δεν προωθούμε ή ενθαρρύνουμε οποιαδήποτε παράνομη ή εγκληματική δραστηριότητα. Η ροή / λήψη περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων είναι παράνομη και δεν πρέπει να εφαρμόζεται. Η αναφορά οποιουδήποτε παράνομου/πειρατικού περιεχομένου στον ιστότοπο, εάν υπάρχει, θα πρέπει να ερμηνεύεται ως αυστηρά για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Αποθαρρύνουμε ιδιαίτερα την πειρατεία και συμβουλεύουμε αυστηρά τους αναγνώστες μας να την αποφύγουν με κάθε κόστος.

Τα σεμινάρια που βρίσκονται στο techvortex.eu είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και προορίζονται για το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στον δημόσιο τομέα. Αυτοί οι οδηγοί/οδηγοί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται για μη εξουσιοδοτημένες ή παράνομες δραστηριότητες.

Το techvortex.eu δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνo για τυχόν νομικές συνέπειες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες λόγω της παράνομης ροής/λήψης ή άλλων δραστηριοτήτων τους. Συνιστάται στους χρήστες να ελέγχουν τους τοπικούς νόμους τους σχετικά με τη ροή πειρατικού περιεχομένου και συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας να τηρούν αυστηρά τους αντίστοιχους δημοτικούς νόμους τους.

 Το techvortex.eu ΔΕΝ φιλοξενεί ούτε συνδέεται με περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.  

Πνευματικά δικαιώματα προϊόντος / λογότυπου

Η Amazon είναι ο νόμιμος κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων Fire TV Stick. Το Kodi είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα το οποίο παρατίθεται και διατηρείται από τους επίσημους προγραμματιστές του στον ιστότοπο Kodi.tv. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση συνδεδεμένες με το Amazon ή το Kodi (πρώην XBMC). Άλλα εργαλεία/εφαρμογές ή γραφικά που αναφέρονται ή χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν πνευματικά δικαιώματα των αντίστοιχων προγραμματιστών/ιδιοκτητών τους. Το techvortex.eu δεν ισχυρίζεται ότι κατέχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ούτε κατέχει την ιδιοκτησία του Amazon Fire TV Stick, του Kodi ή άλλων εργαλείων/εφαρμογών που αναφέρονται στον ιστότοπο.

Αποποίηση Εξωτερικών Συνδέσμων

Ο ιστότοπος Το techvortex.eu ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους που δεν παρέχονται ή συντηρούνται από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με το Το techvortex.eu.

Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για λόγους ευκολίας και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. δεν αποτελούν έγκριση ή έγκριση από Το techvortex.eu για οποιοδήποτε από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις απόψεις της εταιρείας ή του οργανισμού ή του ατόμου.  Το directvortex.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, τη νομιμότητα ή το περιεχόμενο του εξωτερικού ιστότοπου ή για μεταγενέστερους συνδέσμους. Επικοινωνήστε με τον εξωτερικό ιστότοπο για απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενό του.

Λάβετε υπόψη ότι Το techvortex.eu δεν εγγυάται την ακρίβεια, τη συνάφεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους.