Το Windows Hello εμφανίζει επανειλημμένα το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά»

Τα 6 καλύτερα Soundbars που μπορείς να αγοράσεις το 2024

Εάν βρίσκετε ότι ο ήχος της τηλεόρασής σας σας απογοητεύει συνεχώς ενώ παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές ή ακόμα και κατά τη διάρκεια περιόδων παιχνιδιού, τότε ήρθε η ώρα να διορθώσετε το πρόβλημα επενδύοντας σε μία από τις καλύτερες μπάρες ήχου που μπορούν να αγοράσουν με χρήματα.

Αυτές οι μπάρες ήχου μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα την εμπειρία σας στο home cinema και επίσης να προσθέσουν πολύ περισσότερη διασκέδαση στα πάρτι σας κάνοντας τη μουσική ζωντανή. Προσφέρουν μια εμπειρία ήχου surround, κάνοντας σας να νιώθετε ότι βρίσκεστε στη μέση μιας συναυλίας.

Αλλά προτού φτάσουμε σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες μπάρες ήχου που μπορούν να αγοράσουν χρήματα, συνιστούμε να ελέγξετε και μερικές από τις άλλες αναρτήσεις μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techVorteX στο Viber  
Διαβάστε επίσης: Κορυφαία μηχανήματα ήχου ύπνου για τέλειο ύπνο

1. Sonos Arc

καλύτερα Soundbars

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε εύκολα τον ήχο από την τηλεόρασή σας είναι να αποκτήσετε τη γραμμή ήχου Sonos Arc. Υπόσχεται να ζωντανέψει όλη την ψυχαγωγία σας χάρη στην υποστήριξή του για το Dolby Atmos. Ωστόσο, δεν έχετε πρόσβαση σε ένα παρεχόμενο υπογούφερ για να το κάνετε αυτό ένα καλά στρογγυλεμένο σύστημα.

Αλλά αν η έλλειψη ενός αποκλειστικού δευτερεύοντος δεν είναι κάτι που διακόπτει την προσφορά, τότε θα βρείτε το Sonos Arc να είναι μια καλή συμφωνία – ειδικά αν σκεφτείτε την τιμή του. Ως αυτόνομη μπάρα ήχου, είναι συντονισμένοι σχεδόν στην τελειότητα και διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία ενισχυμένης ρύθμισης Trueplay που βελτιστοποιεί τη γραμμή ήχου για τη μοναδική ακουστική του δωματίου.

Επιπλέον, λαμβάνουμε επίσης υποστήριξη για λειτουργίες όπως το Speech Enhancement που κάνει το Sonos Arc μια καλή επιλογή για βραδιές ταινιών. Και ναι, μπορείτε πάντα να επενδύσετε λίγο περισσότερο και να συνδέσετε ασύρματα ένα δευτερεύον και ένα ζευγάρι πίσω ηχείων One SL με το Sonos Arc για να δημιουργήσετε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλή δυνατότητα αναβάθμισης
 • Καθαρός και ευκρινής ήχος

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει αποκλειστικό δευτερεύον στο κουτί

2. Bose Smart Ultra Soundbar

καλύτερα Soundbars

Η κορυφαία γραμμή ήχου Bose Smart Ultra προσφέρει πλούσιο και λεπτομερή ήχο. Είναι εξοπλισμένο με Dolby Atmos, το οποίο διαχωρίζει τη μουσική, τους διαλόγους και τα εφέ για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία χωρικού ήχου. Και για περιεχόμενο που δεν έχει δημιουργηθεί στο Dolby Atmos, χρησιμοποιεί την τεχνολογία TrueSpace για να κάνει το περιεχόμενό σας να νιώθει ότι προέρχεται από παντού.

Είναι μια από τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά soundbars του τμήματος χάρη στη συμπερίληψη χαρακτηριστικών όπως η AI Dialogue Mode που εξισορροπεί τη φωνή και τον ήχο surround για εξαιρετικά καθαρή φωνητική καθαρότητα κατά τη διάρκεια ταινιών και εκπομπών.

Αυτό το σύστημα συνοδεύεται από έξι μορφοτροπείς πλήρους εμβέλειας, συμπεριλαμβανομένων δύο προσαρμοσμένων ηχείων δίπολων με ανοδική ενεργοποίηση για βελτιωμένα εφέ ήχου surround. Παρόλο που προσφέρει απλό σχεδιασμό, τα καθαρά κοψίματα και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, καθώς και η στιβαρή κατασκευή βοηθούν το Bose Smart Ultra Soundbar να δείχνει και να αισθάνεται ότι αξίζει την τιμή του.

Αυτό που μας αρέσει

 • Premium σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής
 • Πλούσιο σε χαρακτηριστικά

3. Sound Bar LG S95QR με ηχεία Surround

καλύτερα Soundbars

Το LG S95QR είναι αναμφισβήτητα το πιο value for money αγορά από αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες μπάρες ήχου που μπορούν να αγοράσουν χρήματα. Όπως έχουμε εξηγήσει στο δικό μας ανασκόπηση του προϊόντος στο παρελθόν, είναι το «πιο εντυπωσιακό και καθηλωτικό σύστημα home cinema που δημιουργήθηκε από την εταιρεία μέχρι σήμερα».

Όχι μόνο το S95QR είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τους προκατόχους του, αλλά και ένα από τα καλύτερα στην αγορά όσον αφορά τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι ότι είναι το πρώτο σύστημα soundbar στον κόσμο με κανάλι κεντρικού ύψους.

Αυτό λειτουργεί παράλληλα με τις άλλες ιδιόκτητες βελτιώσεις ήχου της LG, βοηθά να γίνει το S95QR ως ένα πολύ ικανό σύστημα οικιακού κινηματογράφου, παρέχοντας μια πολύ καθηλωτική εμπειρία ήχου μέσω της διαμόρφωσης 9.1.5 καναλιών.

Αυτά χωρίζονται σε δύο ασύρματα συστήματα πίσω ηχείων, ένα ασύρματο υπογούφερ και μια πολύ ικανή γραμμή ήχου. Μέσα σε αυτά βρίσκονται συνολικά 17 οδηγοί, συμπεριλαμβανομένων τριών οδηγών up-firing, τριών straight-firing και δύο side-firing drivers στην ίδια την soundbar.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλός ήχος surround
 • Καθαρός και λεπτομερής ήχος
 • Εντυπωσιακό και βαθύ μπάσο
 • Σχέση ποιότητας και τιμής

4. Sony HT-A7000 Sound Bar

καλύτερα Soundbars

Εάν θέλετε να αντιστοιχίσετε μια ηχητική γραμμή με μια νέα τηλεόραση Sony, τότε το HT-A7000 είναι ίσως το καλύτερο στοίχημα για εσάς. Προσφέρει καθηλωτικό ήχο 360 μοιρών για home cinema χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογιών όπως Vertical Surround Engine, S-Force Pro Front Surround και 360 Spatial Sound Mapping.

Το HT-A7000 υπόσχεται μια ευρεία ηχητική σκηνή χάρη στην κυριαρχία της Sony στην τεχνολογία ήχου και στη διαμόρφωση καναλιών 7.1.2. Πολλά από αυτά είναι χάρη σε καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το Sound Field Optimization που βαθμονομεί το HT-A7000 ώστε να προσαρμόζεται στο δωμάτιο στο οποίο έχει ρυθμιστεί.

Επιπλέον, έρχεται επίσης με μια μοναδική τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping που βαθμονομεί τον ήχο στο δωμάτιο για να δημιουργήσει ένα «περιβάλλον που φαίνεται να επεκτείνεται πέρα ​​από τους τοίχους». Το HT-A7000 προσφέρει επίσης καλή απόδοση για ζωντανά γραφικά και γρήγορο gameplay με 8K και 4K/120 passthrough. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε εδώ είναι ότι δεν συνοδεύεται από ειδικό υπογούφερ στη συσκευασία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλή ηχητική χαρτογράφηση
 • Πλούσιος και λεπτομερής ήχος

5. Samsung HW-Q990C

καλύτερα Soundbars

Αν ψάχνετε για καθαρή ισχύ και απόδοση, το Samsung HW-Q990C είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Προσφέρει καθαρό και πλούσιο ήχο, βαθιά μπάσα και εξαιρετική εμπειρία ήχου surround — αν και σε υψηλή τιμή.

Παρά το συμπαγές μέγεθος, αυτό το σύστημα οικιακού κινηματογράφου υψηλής τεχνολογίας παράγει έναν ήχο που είναι δυνατός και γεμάτος χώρο. Είναι ικανό να προσφέρει απίστευτες εμπειρίες οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού, όπως το Dolby Atmos.

Το υλικό περιλαμβάνει σύστημα 11.1.4 καναλιών και τεράστια ισχύ 656 W για τη δημιουργία κορυφαίας ισχύος και καθηλωτικού ήχου. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης το ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης της Samsung που ονομάζεται “Space Fit” για να βελτιώσει την εμπειρία ήχου χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καθηλωτικός ήχος surround
 • Δυνατός και καθαρός ήχος

6. Nakamichi Shockwafe Ultra

καλύτερα Soundbars

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία ήχου; Λοιπόν, το Nakamichi Shockwafe Ultra είναι εδώ για να βοηθήσει. Αυτό το σύστημα ηχομπάρας οικιακού κινηματογράφου περιλαμβάνει μια μπάρα ήχου, δύο πλαϊνά ηχεία surround, δύο πίσω ηχεία και όχι μόνο ένα, αλλά δύο υπογούφερ 10 ιντσών.

Το Nakamichi Shockwafe Ultra έρχεται επίσης γεμάτο με χαρακτηριστικά που το κάνουν να αξίζει τα λεφτά του. Υπάρχει Dolby Atmos, ενσωματωμένο Bluetooth 5.0 και δυνατότητες aptX HD. Επιπλέον, έχετε επίσης τη δυνατότητα SSE Max που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιβάλλον σας για εφέ ύψους.

Χάρη στο υλικό του και τη διαμόρφωση 9.2.4 καναλιών, το Nakamichi Shockwafe Ultra είναι ικανό για βαθύ και δυνατό ήχο που γεμίζει το χώρο σε ταινίες με μεγάλη δράση. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν μια απότομη τιμή, καθιστώντας αυτό το σύστημα soundbar δύσκολο να το προτείνουμε σε όλους.

Αυτό που μας αρέσει

 • Βαθύ και τραχύ μπάσο
 • Δύο υπογούφερ
 • Καθαρός ήχος surround που γεμίζει το δωμάτιο

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο Home Cinema

Η επένδυση σε οποιαδήποτε από τις επιλογές από αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες μπάρες ήχου που μπορούν να αγοραστούν με χρήματα είναι μια επένδυση για την αναβάθμιση της εμπειρίας σας στο home cinema. Επιλέξτε λοιπόν με σύνεση από αυτήν τη λίστα και παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο σπίτι όπως ποτέ πριν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Magic Remote Pointer της LG TV

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *