καλύτερα UPS για Synology NAS

5 καλύτερα UPS για Synology NAS

Το Synology NAS (Network Attached Storage) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια κεντρική τοποθεσία στο ίδιο δίκτυο. Είτε χρησιμοποιείτε το Synology NAS για αποθήκευση αρχείων, φιλοξενίας ιστοτόπων, προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο ή μιας τεράστιας βιβλιοθήκης μουσικών κομματιών, οι συχνές διακοπές ρεύματος μπορούν να χαλάσουν τη ρύθμιση σας σε ελάχιστο χρόνο. Θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα UPS (Αδιάλειπτο Τροφοδοτικό) για να ολοκληρώσετε την εργασία χωρίς διακοπές. Εδώ είναι τα κορυφαία UPS για Synology NAS.

Ένα Synology NAS ξεκλειδώνει έναν οικονομικά αποδοτικό και ασφαλή τρόπο αποθήκευσης των προσωπικών και επιχειρηματικών σας δεδομένων. Προτού οι συχνές διακοπές ρεύματος σπαταλήσουν τις ώρες παραγωγικότητάς σας, επενδύστε σε ένα ικανό UPS για να απολαύσετε μια ομαλή ροή εργασίας.

Πριν ξεκινήσουμε, ελέγξτε την υπάρχουσα κάλυψή μας σε UPS και Synology NAS.

Οι 5 καλύτερες κάρτες λήψης για υπολογιστή

Τι είναι ένα φίλτρο μπλε φωτός στο Android και ποια εφαρμογή λειτουργεί καλύτερα;

1. APC BE600M1 Power Backup

 • Εξουσία: 600VA / 330W
 • Σύνολο εξόδων: 7 | Θύρα USB: Ναί
 • Ενσωματωμένη οθόνη: Οχι
καλύτερο UPS για Synology NAS 2

Το UPS 600VA της APC είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τίποτα άλλο εκτός από ένα Synology NAS και άλλες συσκευές χαμηλής κατανάλωσης, όπως ένας δρομολογητής Wi-Fi και το Raspberry Pi. Είναι προσιτό και κάνει τη δουλειά με στυλ.

Η εφεδρική ισχύς μπαταρίας 600 VA / 300 W της APC θα πρέπει να είναι επαρκής για να συνεχίσει να λειτουργεί το Synology NAS σας. Μπορείτε να κλείσετε σωστά το Synology NAS και να αποφύγετε τυχόν απώλεια δεδομένων. Έρχεται με επτά πρίζες, εκ των οποίων οι πέντε είναι για εφεδρική μπαταρία και μερικές έξτρα για προστασία από υπερτάσεις.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τη θύρα USB για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και άλλα φορητά ηλεκτρονικά. Είναι ελαφρύ και συμπαγές για να σύρετε σε οποιαδήποτε πολυάσχολη εγκατάσταση. Οι πελάτες έχουν αφήσει θετικές κριτικές σχετικά με το μέγεθός του, τη θύρα USB και το ισχυρό τροφοδοτικό.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η αρχική ρύθμιση μπορεί να μπερδέψει ορισμένους

2. Liebert PSA5 UPS για Synology NAS

 • Εξουσία: 1000VA / 600W
 • Σύνολο εξόδων: 9 | Θύρα USB: Ναί
 • Ενσωματωμένη οθόνη: Ναί
καλύτερο UPS για Synology NAS 1

Το Liebert PSA5 είναι ένα άλλο ικανό UPS για μικρά ηλεκτρονικά είδη, δρομολογητές και διακομιστές όπως το Synology NAS. Έρχεται με οθόνη LCD για να δείξει τον εκτιμώμενο χρόνο λειτουργίας, την κατάσταση της μπαταρίας και άλλες βασικές λεπτομέρειες.

Το Liebert είναι ένα από τα λίγα UPS με μερικές θύρες USB στο μπροστινό μέρος. Εκτός από την τροφοδοσία του Synology NAS, μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη ισχύ στο τηλέφωνο, το smartwatch, τα ακουστικά και άλλες συσκευές σας. Προστατεύει τα απαραίτητα από την υποτάση, τις υπερτάσεις, τις διακοπές λειτουργίας και τις αιχμές.

Η οθόνη LCD είναι μια στοχαστική πινελιά από την εταιρεία. Μπορείτε να ελέγξετε τον εκτιμώμενο υπολειπόμενο χρόνο και να κλείσετε το Synology NAS προτού τελειώσει ο χυμός του. Αν και ορισμένοι χρήστες έχουν εγείρει ζητήματα αξιοπιστίας, η τριετής εγγύηση της εταιρείας θα πρέπει να σας προσφέρει ήσυχη.

Αυτό που μας αρέσει

 • οθόνη LCD
 • Θύρα φόρτισης USB

3. CyberPower CP1000AVR Με LCD

 • Εξουσία: 1000VA / 600W
 • Σύνολο εξόδων: 8 | Θύρα USB: Οχι
 • Ενσωματωμένη οθόνη: Ναί
καλύτερο UPS για Synology NAS 3

Το CyberPower είναι ένα γνωστό όνομα στην αγορά των UPS. Αν και η εταιρεία προσφέρει πολλά μοντέλα UPS, αυτό με 1000VA θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για το Synology NAS σας. Έρχεται με οθόνη LCD και πολλές πρίζες για να συνδέσετε τα απαραίτητα.

Το CyberPower CP1000AVR διαθέτει πέντε εφεδρικές πρίζες μπαταρίας, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε πέντε συσκευές και να τις τροφοδοτήσετε κατά τη διάρκεια διακοπών. Αν και η εταιρεία πουλά μια πιο ακριβή και νεότερη έκδοση με ισχύ 1500VA, αυτή θα πρέπει να είναι ιδανική για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μπορείτε να συνδέσετε το NAS, τον οικιακό διακομιστή και άλλες συσκευές σε αυτό και να έχετε περίπου μισή ώρα χρόνο λειτουργίας όταν χάνετε ρεύμα. Θα πρέπει να είναι αρκετό για να τερματίσετε σωστά το Synology NAS και τον διακομιστή σας. Δεν μας εκπλήσσει που βλέπουμε καλούν αγοραστές είναι ένα αξιόπιστο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για αδιάλειπτη απόδοση.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ενσωματωμένη οθόνη
 • Αξιόπιστη ισχύς

4. Εφεδρική μπαταρία APC BX1500M

 • Εξουσία: 1500VA / 900W
 • Σύνολο εξόδων: 10 | Θύρα USB: Οχι
 • Ενσωματωμένη οθόνη: Ναί
καλύτερο UPS για Synology NAS 5

Σκοπεύετε να συνδέσετε πολλές συσκευές όπως υπολογιστή, οθόνη, τηλεόραση, PS5 και διακομιστή Synology στο UPS σας; Χρειάζεστε ένα UPS υψηλής χωρητικότητας όπως το APC Bx1500M για να λειτουργείτε όλες τις συσκευές χωρίς προβλήματα.

Το APC BX1500 είναι ένα UPS υψηλής ισχύος με εφεδρική μπαταρία 1500 VA / 900 W. Διαθέτει δέκα πρίζες, εκ των οποίων οι πέντε θύρες έχουν προστασία από υπερτάσεις με εφεδρική μπαταρία. Η ενσωματωμένη οθόνη LCD δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας, την ποσότητα ισχύος που χρησιμοποιείται και το φορτίο ισχύος.

Ο Αυτόματος Ρυθμισμός Τάσης (AVR) είναι μια άλλη τακτοποιημένη πινελιά για τη σταθεροποίηση των διακυμάνσεων της τάσης και την προστασία των ακριβών συσκευών σας. Είναι μια άλλη αξιόπιστη προσφορά από την APC που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Η ενότητα σχολίων προϊόντος είναι γεμάτη με θετικές λέξεις για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις πρίζες και την αδιάλειπτη τροφοδοσία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αξιόπιστη και υψηλή ισχύς
 • οθόνη LCD

5. Tripp Lite SMART για Synology NAS

 • Εξουσία: 1500VA / 900W
 • Σύνολο εξόδων: 10 | Θύρα USB: Οχι
 • Ενσωματωμένη οθόνη: Ναί
καλύτερο UPS για Synology NAS 4

Το Tripp Lite is SMART είναι ένα άλλο ισχυρό UPS για το Synology NAS. Έρχεται με οθόνη LCD και δέκα εξόδους για την προστασία της μονάδας Synology, τους επιτραπέζιους υπολογιστές και όλα τα περιφερειακά. Είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση στο μοντέλο APC που συζητήσαμε παραπάνω.

Εκτός από το Synology NAS, το Tripp Lite SMART UPS μπορεί επίσης να λειτουργήσει την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να απολαύσετε περίπου 90 λεπτά χρόνου εκτέλεσης στον υπολογιστή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας από διακομιστές δικτύου χωρίς προβλήματα. Το UPS έρχεται με δέκα πρίζες.

Πέντε θύρες προσφέρουν εφεδρική τροφοδοσία UPS και προστασία από υπερτάσεις για τον δρομολογητή, την τηλεόραση, την οθόνη και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Οι υπόλοιπες θύρες προστασίας από υπερτάσεις είναι αρκετά καλές για εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη που δεν χρειάζεστε κατά τη διάρκεια συσκότισης.

Η οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος παρέχει σχετικές πληροφορίες, όπως πόση ισχύ αντλείτε, τάση εισόδου/εξόδου, ισχύ φορτίου εξόδου, κατάσταση ισχύος και πολλά άλλα. Συνολικά, το Tripp Lite επιλέγει όλα τα πλαίσια για να γίνει η ιδανική επιλογή για το Synology NAS.

Αυτό που μας αρέσει

 • Δέκα καταστήματα
 • οθόνη LCD
 • Υψηλή μέγιστη ισχύς εξόδου

Πρόσβαση στα Βασικά Δεδομένα σας

Εάν ζείτε σε περιοχή που υποφέρει από περιστασιακές διακοπές ρεύματος, επενδύσει σε ένα UPS για να διατηρείτε τα βασικά σας στοιχεία όπως το Wi-Fi, η τηλεόραση, το Synology NAS και άλλες συσκευές σε λειτουργία χωρίς προβλήματα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με βάση την ισχύ, τον αριθμό των εξόδων, τις θύρες USB και άλλους παράγοντες. Το Tripp Lite παραμένει η κορυφαία επιλογή μας στη λίστα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος ούτε με τα μοντέλα CyberPower και APC.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *