Οι κορυφαίες 5 καλύτερες συσκευές και boxes για Kodi (Απρίλιος 2024)

Το Kodi είναι το απόλυτο λογισμικό κέντρου πολυμέσων για το σαλόνι σας. Το Kodi είναι διαθέσιμο για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως Android, Windows και Linux. Όταν χρησιμοποιείτε το Kodi στο σαλόνι σας, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σε ένα ειδικό κομμάτι υλικού ή κουτιού. Εάν συμβαίνει αυτό, ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό μας παρακάτω, ο οποίος παραθέτει τις κορυφαίες 5 συσκευές και κουτιά Kodi, συμπεριλαμβανομένων των κουτιών ροής, λεπτομερείς προδιαγραφές και προτάσεις για οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

Fire TV Cube - Καλύτερες συσκευές Kodi

Fire TV Cube (3ης γενιάς)

CPU: 2,2 GHz τετραπύρηνος + 2,0 GHz τετραπύρηνος | Αποθηκευτικός χώρος: 16 GB | RAM: 2 GB | OS: Fire OS (Android) | 4K: Ναι | Δίκτυο: Ethernet + WiFi

Το Fire TV Cube τρίτης γενιάς (ονομάζεται επίσης Fire TV Cube 2022) είναι το ταχύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Fire TV που υπήρξε ποτέ. Είναι δύο φορές πιο ισχυρό από το Fire TV Stick 4K. . Η κύρια CPU έχει συνολικά οκτώ πυρήνες – τέσσερις πυρήνες με ρυθμό ρολογιού 2,2 GHz συν τέσσερις ξεχωριστούς που χρονίζουν στα 2,0 GHz.

Το Cube, που έχει το μέγεθος ενός μικρού ηχείου, διαθέτει 2 GB RAM και 16 GB εσωτερική αποθήκευση flash για εφαρμογές και αρχεία. Το Fire TV Cube 3ης γενιάς υποστηρίζει επίσης Wi-Fi 6E. Η συσκευή αποστέλλεται με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε: Ένα τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνει μπαταρίες, το τροφοδοτικό, έναν δέκτη υπερύθρων και ακόμη και έναν προσαρμογέα USB ethernet για σύνδεση καλωδίου δικτύου.

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές είναι το βίντεο 4K και η υποστήριξη Dolby Vision συν Dolby Atmos. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείτε να ελέγξετε το Cube χωρίς το τηλεχειριστήριο. Το Fire OS βασίζεται στο Android και υποστηρίζει όλες τις κοινές εφαρμογές ροής όπως Netflix, Disney+, DAZN και άλλα. Με μερικές αλλαγές ρυθμίσεων, μπορείτε επίσης να φορτώσετε εφαρμογές Android με αρχεία APK.

Το Fire TV Cube είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες συσκευές Kodi. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πολλά σημεία αναφοράς, η απόδοση του Kodi είναι ακόμα καλύτερη από την τηλεόραση Nvidia Shield, η οποία κοστίζει διπλάσια.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Διαβάστε επίσης : Αγοράσατε ένα νέο Amazon Fire TV Stick; Οδηγός DIY 

Διαφορά μεταξύ HDR, HDR10 και Dolby Vision


Amazon Fire TV Cube, συσκευή ροής hands-free με Alexa, Wi-Fi 6E, 4K Ultra HD

 • Το πιο γρήγορο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής – Φέρνει την αστραπιαία εφαρμογή ξεκινά με οκταπύρηνο επεξεργαστή και είναι 2 φορές τόσο ισχυρή όσο το Fire TV Stick 4K Max.
 • Hands-free Alexa με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία – Ελέγξτε τη συμβατή τηλεόραση, τη γραμμή ήχου και τους δέκτες με τη φωνή σας, ακόμη και από όλο το δωμάτιο.
 • Πλοηγηθείτε απρόσκοπτα μεταξύ της ψυχαγωγίας σας – Συνδέστε συμβατές συσκευές και μεταβείτε εύκολα από τη ροή στο καλωδιακό κουτί, την κονσόλα παιχνιδιών ή την κάμερα web.
 • Πιο ομαλή ροή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας wifi – Το πρώτο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής που διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi 6E.
 • Ποιότητα εικόνας που δίνει μια παράσταση – Νιώστε κάθε σκηνή με αληθινό, κινηματογραφικό 4K και υποστήριξη για ήχο Dolby Vision, HDR και Dolby Atmos.

Nvidia Shield TV 2019 - Καλύτερες συσκευές Kodi

Nvidia Shield TV (2019)

CPU: 1,9 GHz τετραπύρηνος | Αποθήκευση: 16 GB (Tube 8 GB) | RAM: 3 GB | ΛΣ: Android TV | 4K: Ναι | Δίκτυο: Ethernet + WiFi

Μέχρι σήμερα, η Nvidia Shield TV είναι η ταχύτερη και καλύτερη απόδοση Android box στην αγορά. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι το κουτί είναι επίσης μια από τις καλύτερες συσκευές Kodi.

Η εστίαση της τηλεόρασης Nvidia Shield είναι η ψυχαγωγία και το gaming. Εκτός από το Kodi, υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime, το Disney+ και το DAZN. Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα γραφικών Nvidia στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να κάνετε ροή παιχνιδιών από τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση Shield. Η πλευρική φόρτωση εφαρμογών είναι επίσης δυνατή και συνιστάται όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου καταστήματος.

Η τηλεόραση Shield χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra X1+ με ταχύτητες ρολογιού έως 1,9 GHz. Από πλευράς μνήμης, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με 3 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθήκευσης flash. Υποστηρίζει ροή 4K, ήχο surround DTS-X, αναβάθμιση Dolby Atmos και AI για καλύτερη ποιότητα βίντεο.

Η συσκευή ψυχαγωγίας διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: Η τυπική έκδοση διατίθεται σε μορφή σωλήνα (συγκρίσιμη με Fire TV Stick) ενώ η έκδοση “pro” έχει την κλασική σχεδίαση κουτιού. Οι προδιαγραφές υλικού είναι σχεδόν πανομοιότυπες, ωστόσο ορισμένες λεπτομέρειες είναι διαφορετικές: Ο σωλήνας τηλεόρασης Nvidia Shield διαθέτει 8 GB μνήμης flash και οι θύρες USB αντικαθίστανται από συσκευή ανάγνωσης καρτών Micro-SD.

Και οι δύο συσκευές αποστέλλονται με τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στο Android TV με τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου. Εάν κάνετε streaming και παίζετε πολλά παιχνίδια, ίσως θέλετε να ελέγξετε τον ελεγκτή που προσφέρει η Nvidia ξεχωριστά.

Συνολικά, η τηλεόραση Nvidia Shield δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες συσκευές Kodi, αλλά πιθανώς η καλύτερη . Με αυτό το κουτί τηλεόρασης απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα από το high-end τμήμα της αγοράς.


NVIDIA SHIELD Android TV Pro Streaming Media Player. Ταινίες 4K HDR, ζωντανά αθλήματα, Dolby Vision-Atmos, αναβάθμιση με τεχνητή νοημοσύνη, gaming cloud GeForce NOW, Ενσωματωμένος Βοηθός Google, Λειτουργεί με την Alexa

 • Το καλύτερο από τα καλύτερα. Το πιο ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής Android TV στον κόσμο που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 11 του Android TV. Βελτιώστε το βίντεο HD σε πραγματικό χρόνο σε 4K για πιο καθαρά, πιο ευκρινή γραφικά χρησιμοποιώντας αναβάθμιση τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς. 2x θύρες USB 3.0 για επέκταση αποθήκευσης, κάμερες USB, πληκτρολόγια, χειριστήρια και άλλα. Ενσωματωμένος διακομιστής πολυμέσων Plex, 3 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικός χώρος. Τεχνολογία Συνδεσιμότητας: Bluetooth 5.0
 • Dolby Vision – Atmos. Δώστε ζωή στο home cinema με το Dolby Vision HDR και τον ήχο surround με τα Dolby Atmos και Dolby Digital Plus—παρέχοντας εξαιρετικά ζωντανή ποιότητα εικόνας και καθηλωτικό ήχο
 • Περιεχόμενο 4K HDR. Αποκτήστε το περισσότερο περιεχόμενο 4K από οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής. Παρακολουθήστε Netflix, Amazon Video, Apple TV+, Disney+ και Google Play Movies & TV σε καθαρό 4K HDR και YouTube, Hulu και άλλα σε 4K. Μεταδώστε ροή από το τηλέφωνό σας με ενσωματωμένο Chromecast 4K.
 • GeForce NOW Cloud Gaming. Το GeForce NOW μετατρέπει άμεσα την τηλεόραση SHIELD σε μια ισχυρή πλατφόρμα παιχνιδιών υπολογιστή. Παίξτε πάνω από 1000+ τίτλους και σχεδόν 100 από τα μεγαλύτερα δωρεάν παιχνίδια. Η νέα συνδρομή GeForce NOW RTX 3080 ξεκλειδώνει τους διακομιστές παιχνιδιών GeForce RTX 3080 σε 4K HDR, τους συντομότερους χρόνους αναμονής και τη μεγαλύτερη διάρκεια περιόδου λειτουργίας, με RTX ON που περιλαμβάνει ανίχνευση ακτίνων και γραφικά DLSS για υποστηριζόμενα παιχνίδια.
 • Φωνητικός έλεγχος. Ο ενσωματωμένος Βοηθός Google είναι στην εντολή σας. Δείτε φωτογραφίες, ζωντανές ροές κάμερας, καιρό, αποτελέσματα αθλημάτων και πολλά άλλα στη μεγάλη οθόνη. Χαμηλώστε τα φώτα και βυθιστείτε στην αγαπημένη σας παράσταση ή μουσική χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Και ελέγξτε το SHIELD σας hands-free με το Google Home ή την Alexa και το Amazon Echo. Μορφή/Υποστήριξη κοντέινερ: Xvid/DivX/ASF/AVI/MKV/MOV/M2TS/MPEG-TS/MP4/WEB-M

NVIDIA SHIELD Android TV Streaming Media Player. 4K HDR, ζωντανά αθλητικά, Dolby Vision-Atmos, αναβάθμιση με τεχνητή νοημοσύνη, gaming cloud GeForce NOW, Ενσωματωμένος Βοηθός Google, Λειτουργεί με την Alexa

 • Γρήγορα. Πραγματικά γρήγορα. Το SHIELD TV μεταφέρει τη ροή πολυμέσων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με την υποστήριξη του επεξεργαστή NVIDIA Tegra X1+, το SHIELD TV είναι το πιο ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής Android TV στον κόσμο και έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 11 του Android TV
 • Dolby Vision – Atmos. Δώστε ζωή στον οικιακό σας κινηματογράφο με Dolby Vision HDR και ήχο surround Dolby Atmos—παρέχοντας εξαιρετικά ζωντανή ποιότητα εικόνας και καθηλωτικό ήχο. Βελτιώστε το βίντεο HD σε πραγματικό χρόνο σε 4K για πιο καθαρά, πιο καθαρά γραφικά χρησιμοποιώντας την αναβάθμιση AI επόμενης γενιάς
 • Περιεχόμενο 4K HDR. Αποκτήστε το περισσότερο περιεχόμενο 4K HDR από οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής. Παρακολουθήστε Netflix, Amazon Video, Apple TV+, Disney+ και Google Play Movies & TV σε καθαρό 4K HDR και YouTube, Hulu και άλλα σε 4K. Μεταδώστε ροή από το τηλέφωνό σας με ενσωματωμένο Chromecast 4K.
 • GeForce NOW Cloud Gaming. Το GeForce NOW μετατρέπει άμεσα την τηλεόραση SHIELD σε μια ισχυρή πλατφόρμα παιχνιδιών υπολογιστή. Παίξτε πάνω από 1000+ τίτλους και σχεδόν 100 από τα μεγαλύτερα δωρεάν παιχνίδια. Η νέα συνδρομή GeForce NOW RTX 3080 ξεκλειδώνει τους διακομιστές παιχνιδιών GeForce RTX 3080 σε 4K HDR, τους συντομότερους χρόνους αναμονής και τη μεγαλύτερη διάρκεια περιόδου λειτουργίας, με RTX ON που περιλαμβάνει ανίχνευση ακτίνων και γραφικά DLSS για υποστηριζόμενα παιχνίδια.
 • Φωνητικός έλεγχος. Ο ενσωματωμένος Βοηθός Google είναι στην εντολή σας. Δείτε φωτογραφίες, ζωντανές ροές κάμερας, καιρό, αποτελέσματα αθλημάτων και πολλά άλλα στη μεγάλη οθόνη. Χαμηλώστε τα φώτα και βυθιστείτε στην αγαπημένη σας παράσταση ή μουσική χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Και ελέγξτε το SHIELD σας hands-free με το Google Home ή την Alexa και το Amazon Echo. 802.11ac 2×2 MIMO 2,4 GHz και 5 GHz Wi-Fi

Ελεγκτής NVIDIA SHIELD – Android

 • Ο επίσημος ελεγκτής για το φορητό SHIELD και το SHIELD Tablet. Υποστήριξη για υπολογιστές εξοπλισμένους με GeForce σύντομα.
 • Επανασχεδιασμένο από την αρχή για gaming ακριβείας
 • Διπλή ανατροφοδότηση κραδασμών
 • Στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών για ιδιωτικό ήχο

Fire TV Stick 4K - Καλύτερες συσκευές Kodi

Fire TV Stick 4K Max

CPU: 2 GHz τετραπύρηνος | Αποθηκευτικός χώρος: 16 GB | RAM: 2 GB | OS: Fire OS (Android) | 4K: Ναι | Δίκτυο: WiFi

Το πιο δημοφιλές υλικό για το Kodi είναι χωρίς αμφιβολία το Amazon Fire TV Stick. Αυτό το μικρό θαύμα ροής έχει το μέγεθος μόνο ενός USB stick και εξαφανίζεται πίσω από την τηλεόρασή σας. Μόλις εγκατασταθεί το Kodi, ο κόσμος της ροής βρίσκεται στα πόδια σας. Φυσικά, το stick είναι ιδανικό και για όσους έχουν εγγραφεί σε υπηρεσίες ροής όπως το Amazon Prime, το Netflix και το Disney+.

Το Amazon Fire TV Stick 4K Max είναι το πιο γρήγορο stick streaming στην αγορά. Το περιεχόμενο βίντεο σε ανάλυση 4K/Ultra HD, συμπεριλαμβανομένου HDR, αναπαράγεται απολύτως ομαλά και χωρίς τρεμούλιασμα. Η απόδοση καθίσταται δυνατή από έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη RAM. Ο σύγχρονος τετραπύρηνος CPU είναι ρολόι έως και 2 GHz. Το στικ έχει 2 GB RAM και 16 GB μνήμη. Υποστηρίζεται επίσης το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi Wi-Fi 6E.

Το Kodi και όλες οι κοινές εφαρμογές ροής λειτουργούν αισθητά πιο ομαλά και πιο σταθερά από ό,τι σε ένα συμβατικό Fire TV Stick.

Η Amazon προσφέρει επίσης ένα Fire TV Stick 4K χωρίς το πρόσθετο Max. Έχει μόνο 8 GB μνήμης και υποστηρίζει μόνο το πιο αργό Wi-Fi 6.


Ολοκαίνουργια συσκευή ροής Amazon Fire TV Stick 4K Max, υποστηρίζει Wi-Fi 6E, Ambient Experience, δωρεάν και ζωντανή τηλεόραση χωρίς καλωδιακή ή δορυφορική

 • Το πιο ισχυρό μας stick ροής – Βελτιώστε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας με έναν ισχυρό επεξεργαστή για αστραπιαία εκκίνηση εφαρμογών και ρευστή πλοήγηση.
 • Ζωντανή εικόνα και ήχος – Απολαύστε την παράσταση σε 4K Ultra HD, με υποστήριξη για Dolby Vision, HDR10+ και καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos.
 • Υποστήριξη Wi-Fi 6E – Απολαύστε ομαλότερη ροή 4K, ακόμη και όταν άλλες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή σας.
 • Μετατρέψτε τον χώρο διαβίωσής σας σε γκαλερί τέχνης – Το πρώτο stick streaming με το Fire TV Ambient Experience σάς επιτρέπει να προβάλλετε πάνω από 2.000 έργα τέχνης και φωτογραφίας μουσειακής ποιότητας.
 • Κάντε περισσότερα με το έξυπνο σπίτι σας – Ελέγξτε συμβατές συσκευές όπως κάμερες, φώτα και άλλα με το τηλεχειριστήριό σας. Πατήστε και ζητήστε από την Alexa να ελέγξει τον καιρό ή να χαμηλώσει τα φώτα.

Πώληση


Ολοκαίνουργια συσκευή ροής Amazon Fire TV Stick 4K, περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, υποστηρίζει Wi-Fi 6, παρακολουθήστε δωρεάν και ζωντανή τηλεόραση

 • Προηγμένη ροή 4K – Βελτιώστε την ψυχαγωγία σας με την επόμενη γενιά του κορυφαίου σε πωλήσεις stick 4K, με βελτιωμένη απόδοση ροής.
 • Υποστήριξη Wi-Fi 6 – Απολαύστε ομαλή ροή 4K, ακόμα και όταν άλλες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή σας.
 • Κινηματογραφική εμπειρία – Παρακολουθήστε σε ζωντανή ανάλυση 4K Ultra HD με υποστήριξη για Dolby Vision, HDR10+ και καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos.
 • Ατελείωτη ψυχαγωγία – Μεταδώστε περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια. Παρακολουθήστε αγαπημένα από τα Netflix, Prime Video, Disney+, Max και άλλα. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις συνδρομής.
 • Μεταδώστε δωρεάν – Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες από 300.000 δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια από δημοφιλείς εφαρμογές ροής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, όπως το Fire TV Channels, το Amazon Freevee, το Tubi και το Pluto TV.

Raspberry Pi 4 - Καλύτερες συσκευές Kodi

Raspberry Pi 5

CPU: 2,4 GHz τετραπύρηνος | Αποθήκευση: προαιρετική κάρτα micro SD | RAM: έως 8 GB | ΛΣ: κανένα προεγκατεστημένο | 4K: Ναι | Δίκτυο: Ethernet + WiFi

Το Raspberry Pi είναι ο πιο δημοφιλής υπολογιστής μονής πλακέτας στον κόσμο με ατελείωτες θήκες χρήσης. Η πιο πρόσφατη έκδοση, το Raspberry Pi 5, είναι εξοπλισμένο με σημαντικά καλύτερα στοιχεία υλικού και ταχύτερη από ποτέ.

Με τετραπύρηνο CPU 2,4 GHz και μνήμη RAM έως 8 GB, ο μίνι υπολογιστής μπορεί να εξάγει και να αναπαράγει βίντεο 4K στα 60 Hz. Αυτό κάνει το Raspberry Pi 5 μία από τις καλύτερες συσκευές Kodi όταν αντιμετωπίζετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή χώρο στο σαλόνι σας. Επιπλέον, έχετε γρήγορες θύρες USB 3, θύρα δικτύου gigabit, Bluetooth 5.0 και Wi-Fi διπλής ζώνης 802.11ac.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Raspberry Pi ως κέντρο πολυμέσων, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα όπως το LibreELEC (εξωτερικός σύνδεσμος) το οποίο βασίζεται στο Linux και δεν περιέχει τίποτα άλλο εκτός από το Kodi. Η συσκευή θα εκκινήσει απευθείας στο κέντρο πολυμέσων σας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με ενημερώσεις, σφάλματα προγράμματος οδήγησης και άλλα προβλήματα.

Στο Amazon μπορείτε να βρείτε πολλά αξεσουάρ όπως προσαρμοσμένες θήκες, κάρτες SD, πρόσθετα καλώδια, ψύκτρες και άλλα. Σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα κιτ με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να είστε έτοιμοι να μπείτε αμέσως στον κόσμο του streaming.

Πώληση


Raspberry Pi 5 Single Board Computer (8GB) Πιο γρήγορη προσφορά

 • Broadcom BCM2712 2,4 GHz τετραπύρηνος επεξεργαστής 64-bit Arm Cortex-A76, με επεκτάσεις κρυπτογραφίας, κρυφές μνήμες L2 512 KB ανά πυρήνα και κοινόχρηστη κρυφή μνήμη L3 2 MB
 • GPU VideoCore VII, που υποστηρίζει OpenGL ES 3.1, Vulkan 1.2
 • Διπλή έξοδος οθόνης HDMI 4Kp60 με υποστήριξη HDR
 • Αποκωδικοποιητής HEVC 4Kp60
 • LPDDR4X-4267 SDRAM (4GB και 8GB SKU διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία)

Πώληση


iUniker για Raspberry Pi 5 Starter Kit Extreme – (8GB RAM – 128GB Έκδοση αποθήκευσης)…

 • Broadcom BCM2712 2,4 GHz τετραπύρηνος επεξεργαστής 64-bit Arm Cortex-A76, με επεκτάσεις κρυπτογραφίας, κρυφές μνήμες L2 512 KB ανά πυρήνα και κοινόχρηστη κρυφή μνήμη L3 2 MB
 • GPU VideoCore VII, που υποστηρίζει OpenGL ES 3.1, Vulkan 1.2
 • Διπλή έξοδος οθόνης HDMI 4Kp60 με υποστήριξη HDR, αποκωδικοποιητής 4Kp60 HEVC
 • LPDDR4X-4267 SDRAM, Dual-band 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 5.0 / Bluetooth Low Energy (BLE)
 • Υποδοχή κάρτας MicroSD, με υποστήριξη για λειτουργία υψηλής ταχύτητας SDR104, Gigabit Ethernet, με υποστήριξη PoE+ (απαιτείται ξεχωριστό PoE+ HAT)

Formula Z11 Pro Max – Καλύτερες συσκευές Kodi

Formuler Z11 Pro Max Android TV Box

CPU: 1,4 GHz τετραπύρηνος | Αποθηκευτικός χώρος: 32 GB | RAM: 4 GB | ΛΣ: Android 11 | 4K: Ναι | Δίκτυο: Ethernet + WiFi

Τα κουτιά Android TV εξακολουθούν να είναι ένα πράγμα στην αγορά για συσκευές ροής. Αυτά τα κουτιά συνήθως συνοδεύονται από ισχυρά εξαρτήματα υλικού και φθηνή τιμή. Το Formuler Z11 Pro Max είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές για το Kodi και τη ροή βίντεο γενικά.

Το μαύρο κουτί με τη μοντέρνα σχεδίαση είναι εξοπλισμένο με τον αποκλειστικό αποκωδικοποιητή CPU “Realtek RTD1319C” που διαθέτει τέσσερις πυρήνες υψηλής απόδοσης που χρονίζουν στα 1,4 GHz. Το Formuler Z11 Pro Max έχει 4 GB μνήμης RAM και χωρητικότητα αποθήκευσης 32 GB.

Η συσκευή υποστηρίζει έξοδο βίντεο 4K έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο με HDR10+ και όλους τους σύγχρονους και κοινούς κωδικοποιητές βίντεο όπως AV1, H.265 HEVC, H.264 και πολλά άλλα. Το κουτί αποστέλλεται με ένα ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα Android 11. Το μοντέλο Pro Max έχει ενσωματωμένο AX 2×2 WiFi, Bluetooth 5, 2 θύρες USB, μια θύρα Ethernet gigabit, μια υποδοχή κάρτας micro SD και μια επέκταση IR στο επάνω μέρος.

Πολλά κουτιά Android TV μπορεί να είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, το Formuler Z11 Pro Max είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες συσκευές και κουτιά Kodi όταν δεν θέλετε να βασιστείτε σε υλικό πρώτου κατασκευαστή.

Γιατί να επιλέξετε μία από τις καλύτερες συσκευές και κουτιά Kodi

Η χρήση του ανοιχτού κώδικα και του δωρεάν κέντρου πολυμέσων Kodi στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας είναι διασκεδαστική. Με τα πρόσθετα Kodi έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό περιεχομένου βίντεο με δυνατότητα ροής.

Ωστόσο, οι ταινίες, οι τηλεοπτικές εκπομπές, η ζωντανή τηλεόραση και άλλα βίντεο είναι πιο ευχάριστα σε τηλεοράσεις μεγάλης και μεγάλης οθόνης στο σαλόνι σας με την κατάλληλη ποιότητα εικόνας και ήχου. Συνιστούμε τη χρήση μιας αποκλειστικής συσκευής για το Kodi, π.χ. κουτί ροής ή μίνι υπολογιστή.

Σήμερα, οι μικρές συσκευές σαλονιού και ψυχαγωγίας είναι προσιτές και διαθέτουν αρκετή ισχύ υλικού για την έξοδο περιεχομένου βίντεο 4K, πολυκαναλικού ήχου και ειδικών εφέ. Η εμπειρία σας στο Kodi θα ωφεληθεί πολύ όταν χρησιμοποιείτε μία από τις καλύτερες συσκευές Kodi από τη λίστα μας.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *