Kentucky Derby

Επιλογές ροής Kodi για να παρακολουθήσετε το Kentucky Derby 2024

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που πρέπει να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη μέρα. Το 150ο Ντέρμπι του Κεντάκι μπορεί να απέχει λίγους μήνες, αλλά θυμηθείτε, ο χρόνος κυλά και είναι καλύτερο να είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τη δράση παρά να κινδυνεύετε να μην εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό σας εγκαίρως.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα ιπποδρομιών στον κόσμο, όπου χιλιάδες θαυμαστές πηγαίνουν να δουν τη δράση από κοντά, και εκατομμύρια οπαδοί ιπποδρομιών παρακολουθούν τον αγώνα στην τηλεόρασή τους ή σε άλλες φορητές συσκευές.

Το Kentucky Derby ήταν πάντα ένας δύσκολος αγώνας για να εξασφαλίσεις μια μετάδοση, ειδικά αν δεν είσαι πολίτης των ΗΠΑ. Οι διοργανωτές πωλούν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα στο εξωτερικό σε ορισμένα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το SkySports, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη επιλογή για να παρακολουθήσετε τον αγώνα είναι να επικοινωνήσετε με τον τοπικό πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης.

Ποτέ δεν ξέρεις, μερικές φορές ένα τοπικό αθλητικό κανάλι μπορεί να μεταδώσει τον αγώνα και θα γλιτώσεις από τον κόπο να δημιουργήσεις μια διαδικτυακή ροή. Αλλά για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω ενός τοπικού τηλεοπτικού δικτύου, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τον αγώνα με το Kodi.

Στο σημερινό άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές ροής του Kodi και θα σας μάθουμε πώς να παρακολουθείτε τον αγώνα του Kentucky Derby βήμα-βήμα.

Το Kodi προστέθηκε πρόσφατα

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi

Το Kodi είναι ένα εξαιρετικό κέντρο πολυμέσων και μία από τις καλύτερες εφαρμογές για παρακολούθηση αθλημάτων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην τηλεόραση, το τηλέφωνο ή το tablet σας και μπορείτε να ξεκλειδώσετε ορισμένα κανάλια ροής και τηλεοπτικά δίκτυα προσθέτοντας ειδικά πρόσθετα.

Ωστόσο, με εκατοντάδες πρόσθετα Kodi διαθέσιμα, η επιλογή των καλύτερων μπορεί να είναι συντριπτική και ακόμη και τρομακτική. Από την εμπειρία μου, πολλά πρόσθετα απλά δεν λειτουργούν και μερικά από αυτά είναι ακόμη και επιβλαβή, συμπεριλαμβανομένου κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να καταστρέψει τον φορητό υπολογιστή σας.

Έτσι, για να παρακολουθήσετε το Kentucky Derby, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόσθετο που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο που θα μεταδίδει τον αγώνα. Η επίσημη μετάδοση του Kentucky Derby θα γίνει από το NBC Network και το Peacock.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε πρόσθετα που περιλαμβάνουν αυτά τα τηλεοπτικά δίκτυα. Μόλις διαβάσετε τον οδηγό μας, θα μάθετε πώς να ρυθμίσετε ένα πρόσθετο Kodi που διαθέτει ένα τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει το Kentucky Derby.

Πριν το κάνετε αυτό, φροντίστε να κάνετε κάποια έρευνα για το Ντέρμπι του Κεντάκι εδώ, συμπεριλαμβανομένων των πιθανοτήτων, των διεκδικητών και των προηγούμενων νικητών: twinspires.com/edge/racing/kentucky-derby/

Ποιο είναι το καλύτερο πρόσθετο προς χρήση

Το Kentucky Derby μπορείτε να το δείτε ζωντανά στο Kodi. Συνιστούμε το πρόσθετο NBC Sports Live Extra Legacy επειδή παρέχει την πιο συνεπή ροή σε υψηλή ποιότητα. Ωστόσο, απαιτεί μια καλωδιακή συνδρομή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ίσως μπορείτε να εντοπίσετε μια ωραία ροή ανάμεσα σε οποιοδήποτε από τα άλλα πρόσθετα που αναφέρονται παραπάνω, αλλά έχετε υπόψη σας ότι αυτή μπορεί να είναι μια διαδικασία δοκιμής και σφάλματος.

Με εξαίρεση το πρόσθετο NBC Sports Live Extra Legacy Kodi, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη νομιμότητα των συνδέσεων ροής σε οποιαδήποτε άλλα πρόσθετα μπορεί να βρείτε. Κάντε τη δική σας έρευνα και επαληθεύστε τους τοπικούς νόμους και περιορισμούς πριν από τη ροή.

Αποποίηση ευθύνης: Δεν ενθαρρύνουμε οποιαδήποτε παραβίαση περιορισμών πνευματικών δικαιωμάτων. Κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τους τοπικούς νόμους ροής.

Επειδή κάποιο περιεχόμενο Kodi εμπίπτει σε μια  νόμιμη γκρίζα ζώνη, η πλειοψηφία των χρηστών του Kodi θα χρησιμοποιήσει ένα VPN για να κρατήσει τις δραστηριότητές τους κρυφές από τον ISP τους. Επιλέξτε ένα VPN που είναι αρκετά γρήγορο για να χειρίζεται ροή HD, συμβατό με όλα τα πρόσθετα Kodi και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής συμπεριφοράς χρήστη.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Crew Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο εγκατάστασης αυτού του πρόσθετου

  1. Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάστε το eracknaphobia’s Κάντε επαναφορά στη συσκευή σας που διαθέτει την εφαρμογή Kodi: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia/blob/master/repository.eracknaphobia.zip?raw=true (αντιγράψτε και επικολλήστε σε μια νέα καρτέλα)
  2. Στο Kodi 16 Jarvis, ανοίξτε το Kodi και μεταβείτε στο Σύστημα > Πρόσθετα > Εγκατάσταση από αρχείο zip. Στο Kodi 17 Krypton ή μεταγενέστερο, μεταβείτε απευθείας στα Πρόσθετα > Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτων > Εγκατάσταση από αρχείο zip
  3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε και να επιλέξετε το αρχείο zip που κατεβάσατε. Αφού το επιλέξετε, θα δείτε μια ειδοποίηση ότι το πρόσθετο είναι πλέον ενεργοποιημένο.
  4. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο, μεταβείτε στο Repo του eracknaphobia > Πρόσθετα βίντεο > NBC Sports Live Extra Legacy και εγκαταστήστε το
  5. Αφού ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση του πρόσθετου, μεταβείτε στο NBC Sports Live Extra Legacy > Διαμόρφωση
  6. Εισαγάγετε τις πληροφορίες του λογαριασμού συνδρομής καλωδιακής τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων του παρόχου, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης και, στη συνέχεια, πατήστε OK
  7. Για πρόσβαση στο Kentucky Derby Live Stream, από την αρχική οθόνη του Kodi μεταβείτε στα Βίντεο > Πρόσθετα > NBC Sports Live Extra

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε άλλα αθλητικά πρόσθετα όπως το Sport HD, το Rising Tides, το Mad Titan Sports, το The Loop και άλλα, για να δείτε αν θα μεταδώσουν το Kentucky Derby.

Τελικές Λέξεις

Η διαδικασία εγκατάστασης του Kodi μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά, μόλις το καταφέρετε, θα πάει ομαλά. Το μόνο πρόβλημα με το Kodi είναι η εύρεση του τέλειου πρόσθετου και αυτή είναι μια διαδικασία δοκιμής και λάθους. Ορισμένα από αυτά τα πρόσθετα ενδέχεται να μην λειτουργούν ακόμη και όταν γίνονται με οδηγίες.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να ρυθμίσετε το Kodi στη συσκευή σας και να το δοκιμάσετε για να δείτε αν λειτουργεί ή όχι.

Πώς να παρακολουθήσετε το Dateline στο FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *