Πώς να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick το 2024

Ο λογαριασμός σας στο Amazon κρατά το δικό σας προσωπικά δεδομένα, τραπεζικοί λογαριασμοί, στοιχεία επικοινωνίας, αναγνωριστικά email, και τα λοιπά., και η διαγραφή του Firestick σας διασφαλίζει ότι τα προσωπικά στοιχεία αφαιρούνται από τη συσκευή.

Μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick από τις ρυθμίσεις του και εγγραφείτε ξανά με νέο λογαριασμό ή επιτρέψτε στον νέο χρήστη να το ρυθμίσει με τον λογαριασμό του.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα Firestick χωρίς λογαριασμό Amazon εάν δεν θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να αποθηκεύονται σε μια συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Spotify στο FireStick

  • Πώς να εγκαταστήσετε το Nova TV APK στο Firestick
  • Πώς να εγκαταστήσετε το Televizo IPTV Player στο Firestick

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή της συσκευής Amazon Firestick

Αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick εύκολα από τις ρυθμίσεις. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη της συσκευής σας Firestick

Βήμα 2: Μετακίνηση στο Ρυθμίσεις εικονίδιο στη δεξιά πλευρά της γραμμής μενού

Βήμα 3: Τώρα επιλέξτε το Ρύθμιση λογαριασμού και προφίλ Εικόνισμα

how-to-deregister-amazon-firestick-3

Βήμα 4: Σε αυτό το μενού, θα δείτε ότι έχετε εγγραφεί στο δικό σας Λογαριασμός AmazonΚλίκαρέ το

how-to-deregister-amazon-firestick-4

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Διαγραφή επιλογή

how-to-deregister-amazon-firestick-5

Βήμα 6: Επιβεβαιώστε την εντολή κάνοντας κλικ στο Διαγραφή εικονίδιο ξανά

how-to-deregister-amazon-firestick-6

Βήμα 7: Θα σας δείξει ένα μήνυμα που «Απεγγραφή του Fire TV Stick». Θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί.

how-to-deregister-amazon-firestick-7

Βήμα 8: Αυτό ήταν όλο, το Amazon Firestick σας έχει διαγραφεί επιτυχώς, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν νέο λογαριασμό ή να δημιουργήσετε έναν.

how-to-deregister-amazon-firestick-8

Γιατί πρέπει να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick;

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε, μπορεί να υπάρχει πολλοί λόγοι για την κατάργηση της εγγραφής της συσκευής σας Amazon Firestick. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι που μπορεί να μοιάζουν με την κατάστασή σας:

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η κατάργηση της εγγραφής του Amazon Firestick καταργεί όλες τις σχετικές πληροφορίες λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου του δικού σας Διαπιστευτήρια λογαριασμού Amazon και τυχόν προσωπικές προτιμήσεις ή ρυθμίσεις.

Αυτό προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες σας από διαρροή, κακή χρήση ή απρόσιτη σε κανέναν που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή στο μέλλον.

2. Μεταβίβαση ιδιοκτησίας

Αν είσαι χαρίζοντας ή πουλώντας το Firestick σας, είναι απαραίτητο να καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick. Επιτρέπει στον νέο ιδιοκτήτη να το δημιούργησαν με τον δικό τους λογαριασμό Amazon.

Αυτό τους δίνει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής και του σχετικού περιεχομένου της και αποφεύγεται η σύγχυση ή τα προβλήματα ιδιοκτησίας.

3. Αντιμετώπιση προβλημάτων

Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για την επίλυση ορισμένων τεχνικά προβλήματα ή σφάλματα με τη συσκευή. Μερικές φορές, η κατάργηση εγγραφής και η επανεγγραφή ενός Firestick σάς βοηθούν με βασικά ζητήματα όπως καθυστέρηση, καθυστέρηση στη διαδικασία, εφαρμογές που δεν λειτουργούν κ.λπ.

Η κατάργηση του υπάρχοντος λογαριασμού και η εκ νέου εκκίνηση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με συγχρονισμός λογαριασμού, εγκαταστάσεις εφαρμογών ή ενημερώσεις λογισμικού.

4. Αναβάθμιση ή Αντικατάσταση

Οι συσκευές Amazon Fire TV διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις και μοντέλα, εάν το σκοπεύετε αναβάθμιση σε νεότερο μοντέλο Firestick ή αντικαταστήστε την τρέχουσα συσκευή σας, η διαγραφή είναι η ιδιαίτερα συνιστώμενη διαδικασία για μια καθαρή μετάβαση.

Αυτό θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε εύκολα πληροφορίες λογαριασμού και ρυθμίσεις προτιμήσεων στη νέα συσκευή χωρίς επιπλοκές ή διαρροή ευαίσθητων προσωπικών σας πληροφοριών.

Τι θα συμβεί αν καταργήσετε την εγγραφή του Amazon Firestick;

Φυσικά, ο Λογαριασμός σας Amazon περιέχει πληροφορίες και ρυθμίσεις προτιμήσεων που έχετε προσθέσει για να προσαρμόσετε τις συσκευές Firestick σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθούν ορισμένα ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε με την κατάργηση της εγγραφής του Amazon Firestick:

1. Αφαίρεση λογαριασμού Amazon

Το πιο άμεσο αποτέλεσμα της διαγραφής του Amazon Firestick είναι ότι θα αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Αυτό θα περιλαμβάνει όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, στοιχεία πληρωμής, Προτιμήσεις ρυθμίσεων, κωδικός πρόσβασης Wi-Fi, αναγνωριστικά email, και ούτω καθεξής θα διαγραφούν από το Firestick.

2. Απώλεια πρόσβασης στο περιεχόμενο

Μόλις διαγραφείτε, θα χάσετε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή εφαρμογές έχετε αγορά, λήψη ή εγγραφή μέσω του λογαριασμού σας στο Amazon. Αυτό περιλαμβάνει Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Μουσική, Παιχνίδια και Εφαρμογές εγκατεστημένο στη συσκευή.

3. Αποσύνδεση από τις Υπηρεσίες Amazon

Η κατάργηση της εγγραφής του Amazon Firestick αποσυνδέει τη συσκευή σας από το οικοσύστημα του Amazon.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως Φωνητικός έλεγχος Alexa, Amazon Prime Video ή άλλες λειτουργίες ειδικά για το Amazon στο Firestick μέχρι να το καταχωρήσετε ξανά.

4. Επαναφέρει τις Ρυθμίσεις και τις Προτιμήσεις

Η κατάργηση εγγραφής επαναφέρει επίσης τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις στο Firestick στις προεπιλεγμένες τιμές τους. Αυτό περιλαμβάνει Ρυθμίσεις οθόνης, ρυθμίσεις γλώσσας, γονικοί έλεγχοι, δίκτυα Wi-Fi, Jailbreaking και άλλα.

5. Διαδικασία επανεγγραφής

Μετά την κατάργηση της εγγραφής του Amazon Firestick, θα πρέπει να το καταχωρήσετε με έναν νέο λογαριασμό Amazon ή να τον εγγράψετε ξανά στον ίδιο.

Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση του Amazon Firestick, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης με το Διαπιστευτήρια λογαριασμού Amazon, σύνδεση σε Wi-Fi, προτιμώμενη γλώσσα και πιθανώς επαναδιαμόρφωση ρυθμίσεων.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το CBS Sports στο FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *