Πώς να προτείνετε έναν φίλο στο Facebook σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Πραγματοποιείτε κύλιση στο Facebook και βλέπετε φίλους με παρόμοια ενδιαφέροντα και πιστεύετε ότι θα ήταν υπέροχοι φίλοι; Παλιότερα, ένα γρήγορο κλικ στο Suggest Friends έκανε να τους παρουσιάσουμε ένα αεράκι. Αλλά το Facebook αποχαιρέτησε αυτήν την εικονική χειραψία χωρίς καμία ανακοίνωση. Αλλά μην φοβάστε. έχουμε λύση. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στο να προτείνετε έναν φίλο στο Facebook.

Η πρόταση φίλων όχι μόνο εμπλουτίζει την εμπειρία σας αλλά συμβάλλει και στην ευρύτερη κοινότητα. Σκεφτείτε το ως ένα στρατηγικό εργαλείο όπου οι ίδιοι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυό σας, ανοίγοντας πόρτες στη συνεργασία και τις ευκαιρίες. Με αυτήν την κατανόηση, ας ξεκινήσουμε με τα βήματα.

Στείλτε μια πρόταση φίλου στο Facebook μέσω Desktop

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προτείνετε έναν φίλο σε έναν άλλο φίλο στο Facebook. Θα εξηγήσουμε λεπτομερώς κάθε μέθοδο. Ας ξεκινήσουμε με τον πιο τυπικό τρόπο κοινής χρήσης ενός προφίλ στο Facebook.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Βήμα 2: Τώρα, μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου που θέλετε να μοιραστείτε με τον φίλο σας.

Σημείωση: Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε σε ένα προφίλ που θέλετε να μοιραστείτε. χρησιμοποιήστε την αναζήτηση ή βρείτε την επιλογή προφίλ στην αρχική σελίδα.

πλοηγηθείτε στο προφίλ

Βήμα 3: Τέλος, αντιγράψτε τον σύνδεσμο προφίλ από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας χρησιμοποιώντας Ctrl + A στα Windows ή Command + A σε Mac για να επισημάνετε ολόκληρο τον σύνδεσμο και πατήστε Ctrl + C στα Windows ή Command + C σε Mac για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο.

αντιγράψτε τον σύνδεσμο προφίλ

Μόλις αντιγραφεί, μοιραστείτε το με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο, ​​όπως WhatsApp, Telegram ή Facebook Messenger. Μετά από αυτό, ο φίλος σας μπορεί να πατήσει στον σύνδεσμο και στειλε ΑΙΤΗΜΑ φιλιας στο προφίλ που μοιραστήκατε.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση ή θέλετε οι φίλοι σας να συνδεθούν χωρίς επίσημη εισαγωγή, συνεχίστε την ανάγνωση.

Μέθοδος 2: Προτείνετε έναν φίλο σε έναν άλλο φίλο χρησιμοποιώντας ομαδικά μηνύματα

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ομαδικής συνομιλίας μεταξύ εσάς και των φίλων σας που θέλετε να συνδεθείτε. Αν και αυτή η ομάδα μπορεί να υπάρχει οπουδήποτε (π.χ. WhatsApp ή Telegram), συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Βήμα 2: Μόλις εκκινήσετε, κάντε κλικ στο αιωρούμενο εικονίδιο New Message στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

κάντε κλικ στο αιωρούμενο εικονίδιο Νέο μήνυμα

Βήμα 3: Στο στοιχείο Νέο μήνυμα, πληκτρολογήστε τα ονόματα των φίλων σας που θέλετε να συνδέσετε.

πληκτρολογήστε τα ονόματα των φίλων σας που θέλετε να συνδεθείτε

Βήμα 4: Τέλος, συστήστε τους φίλους σας γράφοντας ένα εισαγωγικό μήνυμα.

Ορίστε. Μόλις οι φίλοι σας αρχίσουν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, απομακρυνθείτε από την ομάδα ή κρατήστε την ομάδα σε σίγαση.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρείτε πρόχειρα στο Facebook σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές

Πώς να προτείνετε φίλους στην εφαρμογή Facebook για κινητά

Όπως και σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προτείνετε φίλους στο Facebook. Θα εξηγήσουμε τη μέθοδο σε μια φόρμα βήμα προς βήμα για να ακολουθήσετε. Ας ξεκινήσουμε με την πιο κοινή μέθοδο.

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο Android ή το iPhone σας. Μόλις εκκινήσετε, μεταβείτε στο προφίλ που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Βήμα 2: Μόλις μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του ατόμου, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο κουμπί Μηνύματα. Στην επόμενη οθόνη, στις ρυθμίσεις προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο ‘[User’s] σύνδεσμος προφίλ» και πατήστε το κουμπί Αντιγραφή συνδέσμου.

πλοηγηθείτε στο προφίλ

Αυτό είναι. Έχετε αντιγράψει το σύνδεσμο προς το προφίλ του χρήστη στο τηλέφωνό σας, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο συνομιλίας.

Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε το σύνδεσμο προφίλ απευθείας με τον φίλο σας, παρουσιάστε τον εικονικά πριν κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο προφίλ. Συνέχισε να διαβάζεις.

Μέθοδος 2: Στείλτε μια πρόταση φίλου στο Facebook χρησιμοποιώντας ομαδικά μηνύματα

Όπως στην επιφάνεια εργασίας, αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ομαδικής συνομιλίας μέσω άμεσο κείμενο, iMessage, WhatsApp, Snapchat, Ίνσταγκραμ ή το Facebook Messenger με τα δύο άτομα που θέλετε να συνδεθείτε.

Σημείωση: Θα χρησιμοποιήσουμε το Facebook Messenger για την επίδειξη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέσο που προτιμάτε για να συνδεθείτε και με τους δύο φίλους σας.

Βήμα 1: Εκκινήστε το Facebook Messenger στο Android ή το iPhone σας και πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στην επάνω δεξιά γωνία.

πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι

Βήμα 2: Στην οθόνη Νέο μήνυμα, πατήστε στην Ομαδική συνομιλία. Στην επόμενη οθόνη, αναζητήστε ή πατήστε στα προφίλ (προσθέστε φίλους που θέλετε να συνδέσετε) από τις προτάσεις για προσθήκη στην ομάδα.

Σημείωση: Μπορείτε να ορίσετε ένα όνομα ομάδας ή να το αφήσετε ως έχει.

Βήμα 3: Τέλος, πατήστε Δημιουργία στην επάνω δεξιά γωνία. Η ομάδα θα δημιουργηθεί. Τώρα, στείλτε ένα εισαγωγικό μήνυμα.

πατήστε Δημιουργία

Μόλις συνδεθούν οι φίλοι σας, μπορείτε να διαγράψετε την ομάδα ή να την διατηρήσετε ως έχει για μελλοντική αναφορά ή αφοσίωση.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πρόταση φίλων στο Facebook

1. Πόσο συχνά ενημερώνονται οι προτάσεις φίλων;

Οι αλγόριθμοι για προτάσεις φίλων βελτιώνονται συνεχώς και οι προτάσεις ενημερώνονται τακτικά καθώς γίνονται διαθέσιμα νέα δεδομένα.

2. Γιατί λαμβάνω προτάσεις φίλων για άτομα που δεν γνωρίζω;

Ο αλγόριθμος πρότασης φίλων του Facebook λαμβάνει υπόψη τους κοινούς φίλους, τα κοινά ενδιαφέροντα, την τοποθεσία και άλλους παράγοντες. Μερικές φορές, μπορεί να λάβετε προτάσεις από άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τους υπάρχοντες φίλους ή το δίκτυό σας.

Σύνδεση και Δίκτυο

Τώρα που ξέρετε πώς να προτείνετε φίλους στο Facebook, μπορείτε να συνδέσετε τους φίλους σας με βάση κοινά ενδιαφέροντα, τεχνογνωσία και στόχους για να διευκολύνετε τη συνεργασία, να ξεκλειδώσετε την ανταλλαγή γνώσεων και να δημιουργήσετε ισχυρότερες επαγγελματικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε το Ιστορικό συνδέσμων Facebook στο κινητό σας

Τι συμβαίνει όταν αποδέχεστε μια προσφορά στο Facebook Marketplace

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *