Το Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί

Το Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί; Πώς να διορθώσετε αυτό το σφάλμα το 2024

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να το διορθώσετε Το Kodi δεν είναι δυνατή η σύνδεση Σφάλμα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Όσοι χρησιμοποιούν συχνά το Kodi έχουν πιθανότατα συναντήσει αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν ένα πρόσθετο Kodi ή ένα Build.

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν προσπαθείτε να εισαγάγετε μια πηγή αρχείου ή μια διεύθυνση URL αποθετηρίου εκτός του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Έχει ως εξής:

Δεν ήταν δυνατή η ανάκτηση πληροφοριών καταλόγου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το δίκτυο δεν είναι συνδεδεμένο. Θα θέλατε να το προσθέσετε ούτως ή άλλως;

Σχεδόν όλοι οι χρήστες του Kodi έχουν αντιμετωπίσει αυτό το σφάλμα κάποια στιγμή και κάθε φορά είναι εξίσου απογοητευτική με την προηγούμενη. Πολλές φορές, ωστόσο, υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα που θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό ή λιγότερο.

Στον παρακάτω οδηγό, παρέχουμε 3 μεθόδους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Kodi Unable to Connect σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Firestick, Fire TV, Android TV/Google TV Boxes, υπολογιστή, κινητών τηλεφώνων/tablet και άλλων.

Στον παρακάτω οδηγό, χρησιμοποιούμε ένα Amazon Fire TV Stick 4K Max η οποία είναι η πιο δημοφιλής συσκευή Kodi λόγω των δυνατοτήτων πλευρικής φόρτωσης που συχνά αναφέρεται ως “jailbreaking”.

Αυτός ο οδηγός θα λειτουργεί επίσης σε οποιαδήποτε συσκευή στην οποία έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό Kodi και θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό ή λιγότερο

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Diggz Xenon Kodi Build V3 (Απρίλιος 2024)

Dradis Kodi Addon (Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές)

TVOne1112 Kodi Addon (Ζωντανή τηλεόραση)

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Kodi Unable To Connect

1. Ελέγξτε τη Σύνδεση στο Internet

Η πρώτη μέθοδος για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι να ελέγξετε τη σύνδεση της συσκευής σας στο Διαδίκτυο. Είτε χρησιμοποιείτε Firestick, Fire TV, Android TV/Google TV Box ή υπολογιστή, όλα αυτά απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο για την εκτέλεση του λογισμικού Kodi.

Όπως αναφέρει το μήνυμα σφάλματος, “Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το δίκτυο δεν είναι συνδεδεμένο”. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμη και λειτουργεί σωστά.

Για όσους χρησιμοποιούν Amazon Firestick, μπορείτε να βρείτε την κατάσταση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο στις Ρυθμίσεις Δικτύου όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο wifi

Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε σταθερή σύνδεση, μπορούμε να συνεχίσουμε στο βήμα 2 που είναι η πιο πιθανή διόρθωση αυτού του σφάλματος.

2. Ελέγξτε τις πληροφορίες URL σας

Τις περισσότερες φορές, το σφάλμα Kodi Unable to Connect παρουσιάζεται επειδή η διεύθυνση URL του αποθετηρίου κεντρικού υπολογιστή έχει πληκτρολογηθεί εσφαλμένα.

Όταν εισάγετε ένα όνομα πηγής και λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, σας ζητείται το ακόλουθο μήνυμα:

Μήνυμα του Kodi Unable to Connect

Αυτή η πολύ οικεία οθόνη είναι μια ταλαιπωρία για όποιον την έχει συναντήσει. Ωστόσο, μια λανθασμένη διεύθυνση URL είναι συνήθως η πηγή του προβλήματος.

Εάν συναντήσετε αυτό το μήνυμα και κάνετε κλικ στο Ναι, μπορούμε να επιστρέψουμε και να επεξεργαστούμε τυχόν σφάλματα στίξης/γραμματικής.

Στην ακόλουθη περίπτωση, προσπαθώ να εγκαταστήσω το δημοφιλές πρόσθετο Crew Kodi, αλλά έγραψα λάθος τη διεύθυνση URL. Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

1. Εάν λάβατε το μήνυμα σφάλματος Δεν είναι δυνατή η σύνδεση και κάνετε κλικ στο Ναι, απλώς κάντε δεξί κλικ στην πηγή και επιλέξτε Επεξεργασία πηγής.

επιλέξτε επεξεργασία πηγής

2. Κάντε κλικ στο εσφαλμένα πληκτρολογημένο URL (Σε αυτήν την περίπτωση, το πλήρωμα έχει γραφτεί λάθος με ένα επιπλέον w).

Το Kodi δεν μπορεί να συνδέσει το url με ορθογραφικό λάθος

3. Αναζητήστε τυχόν λάθη που μπορεί να έχετε κάνει κατά την είσοδο. Αυτό περιλαμβάνει κενά πριν και μετά τη διεύθυνση URL, χαμένες τελείες, παύλες, ανάστροφες κάθετες και άλλα. Αλλάξτε τη διεύθυνση URL στον κατάλληλο όρο και κάντε κλικ στο OK.

4. Τώρα πληκτρολογήστε ένα όνομα για την πηγή πολυμέσων και κάντε κλικ στο OK. Το αρχείο πρέπει να εγκατασταθεί σωστά.

εισάγετε το σωστό url αποθετηρίου και κάντε κλικ στο ok

Αφού εισαγάγετε τη σωστή διεύθυνση URL αποθετηρίου, δεν θα δείτε το μήνυμα να μην μπορεί να συνδεθεί το Kodi και να συνεχίσετε την εγκατάσταση του πρόσθετου ή της κατασκευής σας όπως θα κάνατε συνήθως.

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, αυτή είναι η πιο πιθανή αιτία για αυτό το μήνυμα σφάλματος και είναι συνήθως μια απλή επιδιόρθωση που θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Εάν είστε βέβαιοι ότι εισάγετε σωστά τη διεύθυνση URL του χώρου αποθήκευσης χωρίς ορθογραφικά λάθη, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

3. Ελέγξτε ότι η διεύθυνση URL εκτελείται σωστά

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα Kodi Unable to Connect αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους, υπάρχει μια ακόμη εναλλακτική.

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι χρήστες του Kodi, τα πρόσθετα και τα αποθετήρια βρίσκονται σε συνεχή κατάσταση αλλαγής. Επομένως, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν η διεύθυνση URL του κεντρικού υπολογιστή λειτουργεί ή όχι.

Εάν γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας είναι καλή και η διεύθυνση URL έχει πληκτρολογηθεί σωστά, ενδέχεται το αρχείο που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε να μην λειτουργεί πλέον.

Μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι διαθέσιμο πληκτρολογώντας την ακριβή διεύθυνση URL σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Μόλις πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα παρατηρήσετε ένα από τα δύο μηνύματα.

1. Εάν η διεύθυνση URL είναι λειτουργική πηγή, θα δείτε ένα μήνυμα “Ευρετήριο” που δείχνει το αρχείο zip του αποθετηρίου για το πρόσθετο/κατασκευή που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε.

Ευρετήριο μήνυμα Repo για τη διεύθυνση URL του αποθετηρίου

2. Ωστόσο, εάν δεν λειτουργεί αυτήν τη στιγμή, πιθανότατα θα συναντήσετε ένα σφάλμα 404 ή άλλα μηνύματα σφάλματος όπως εμφανίζονται παρακάτω.

δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο

Όταν βλέπετε “Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο”, το πρόσθετο ή η έκδοση που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε δεν είναι διαθέσιμη.

Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα άλλο πρόσθετο της επιλογής σας ή χρησιμοποιήστε τη σελίδα πρόσθετων TROYPOINT Best Kodi, η οποία διαθέτει όλα τα κορυφαία πρόσθετα και ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Για όσους επιχειρούν να εγκαταστήσουν μια έκδοση Kodi, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα TROYPOINT Best Kodi Builds.

4. Συνδεθείτε σε ένα αξιόπιστο VPN

Εάν όλες οι παραπάνω επιλογές δεν λειτουργούν για τη διόρθωση του σφάλματος Kodi Unable to Connect και δεν το έχετε κάνει ήδη, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να συνδεθείτε σε ένα VPN.

Μερικές φορές, διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου ενδέχεται να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε πρόσθετα/κατασκευές Kodi και ο μόνος τρόπος για να παρακάμψετε αυτούς τους αποκλεισμούς είναι με αξιόπιστος πάροχος VPN.

Συνδεθείτε σε ένα VPN

Η χρήση ενός VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα εκτός από την αφαίρεση μπλοκ ή γεωγραφικών περιορισμών, τα οποία περιλαμβάνουν την πλήρη ανωνυμία σας, ώστε τα διαδικτυακά σας δεδομένα να είναι προστατευμένα και ασφαλή. Με τον #1 κατάταξη πάροχο, υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία CleanWeb που καταργεί όλες τις διαφημίσεις/κακόβουλο λογισμικό για δημοφιλείς εφαρμογές, APK και άλλα.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *