2 καλύτερα Discord Bots (ή εφαρμογές) για τη διαγραφή μηνυμάτων στους διακομιστές

Η διαγραφή ενός μηνύματος στο Discord είναι τόσο απλή όσο η τοποθέτηση του δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα, το άνοιγμα του μενού και η επιλογή Διαγραφή. Αλλά για να διαγράψετε πολλά μηνύματα ή να τα διαγράψετε αυτόματα, δοκιμάστε τα ρομπότ Discord (το Discord τα αποκαλεί πλέον εφαρμογές). Ακολουθούν δύο ρομπότ/εφαρμογές Discord για να διαγράψετε πολλά μηνύματα με μία μόνο εντολή και ένα καθαρό κόλπο για να διαγράψετε όλα τα μηνύματα.

Πράγματα που πρέπει να σημειωθούν

  • Τα ρομπότ δεν μπορούν να διαγράψουν τα άμεσα μηνύματά σας, καθώς παραβιάζουν τους όρους του Discord. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για να διαγράψετε μηνύματα στους διακομιστές Discord.
  • Για να διαγράψετε μηνύματα σε έναν διακομιστή, πρέπει είτε να είστε διαχειριστής αυτού του διακομιστή είτε ο ρόλος σας πρέπει να έχει άδεια διαχείρισης του διακομιστή και των μηνυμάτων.
  • Τα ρομπότ έχουν πρόσβαση στο ιστορικό μηνυμάτων σας για να τα διαγράψουν εκ μέρους σας, γεγονός που μπορεί να εγείρει ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο.
  • Λόγω περιορισμών του Discord API, αυτά τα ρομπότ δεν μπορούν να διαγράψουν μηνύματα παλαιότερα των 14 ημερών. Ούτε μπορούν να διαγράψουν περισσότερα από 100 μηνύματα με μία κίνηση. Αλλά και πάλι, υπάρχει μια λύση που θα συζητήσουμε σύντομα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε το Discord στο Android TV Box

Οι κορυφαίες 5 επιδιορθώσεις για το Discord Η ειδοποίηση απευθείας μηνυμάτων δεν θα εξαφανιστεί

Πριν προχωρήσουμε, αν αναρωτιέστε πώς να προσθέσετε bots στον διακομιστή Discord, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό.

1. Cleaner

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cleaner για να διαγράψετε έναν συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων από έναν συγκεκριμένο χρήστη. Εδώ είναι όλες οι εντολές και οι αντίστοιχες λειτουργίες που υποστηρίζονται από το bot Cleaner.

Εντολήχαρακτηριστικό
/καθαρά μηνύματα [1-50]Διαγράφει τον καθορισμένο αριθμό μηνυμάτων από το τελευταίο μήνυμα
/καθαρός χρήστης [user]Διαγράφει μηνύματα συγκεκριμένου χρήστη στο κανάλι
/clean botΔιαγράφει όλα τα μηνύματα bot στο κανάλι
/καθαρή μαζική διαγραφή [user]Διαγράφει τα μηνύματα ενός συγκεκριμένου χρήστη στον διακομιστή

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε λέξεις που δεν θέλετε στον διακομιστή σας, όπως κατάχρηση ή που σχετίζονται με ενήλικες, και το bot θα διαγράψει αυτόματα όλα τα μηνύματα που περιλαμβάνουν τις λέξεις που αναφέρονται.

Εντολήχαρακτηριστικό
/κακές λέξεις προσθήκη [word]Ας προσθέσετε κακές λέξεις στη λίστα
/κακές λέξεις διαγραφή [word]Αφαιρεί την κακή λέξη από τη λίστα
/λίστα κακών λέξεωνΕμφανίστε μια λίστα με κακές λέξεις που δημιουργήσατε

Προσθήκη Καθαριστής στον διακομιστή Discord σας

2. EazyAutodelete

Το Cleaner μπορεί να διαγράφει αυτόματα μηνύματα με κακές λέξεις, αλλά δεν παρέχει αρκετές επιλογές για αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων. Εάν θέλετε να ελέγξετε τον τρόπο αυτόματης διαγραφής των μηνυμάτων, χρησιμοποιήστε το EazyAutodelete.

Μετά την εγκατάσταση, πληκτρολογήστε /setup στο κανάλι που θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματα και επιλέξτε το EazyAutodelete επιλογή.

Το bot θα απαντήσει με ένα μήνυμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία διαγραφής και τον τύπο των μηνυμάτων που θέλετε να διαγράψετε. Έχετε τρεις τρόπους διαγραφής για να διαλέξετε.

  • Διαγράψτε κάθε μήνυμα μετά από συγκεκριμένη ώρα
  • Διαγράψτε όλα τα μηνύματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
  • Διαγράψτε όλα τα μηνύματα μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τύπο του μηνύματος που πρέπει να διαγραφεί αυτόματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να διαγράφει αυτόματα μηνύματα από bots και να περιλαμβάνει εικόνες ή συνδέσμους. Μηνύματα που δεν ταιριάζουν με το φίλτρο ή τα κριτήρια δεν θα διαγραφούν.

Αφού προσαρμόσετε το bot και ρυθμίσετε τα φίλτρα, κλείστε και ανοίξτε το κανάλι Discord. Θα διαγράψει αυτόματα τα μηνύματα σύμφωνα με τις εφαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Για μια απλούστερη λειτουργία αυτόματης διαγραφής όπου θέλετε να διαγράψετε μηνύματα μετά από μια συγκεκριμένη ώρα, δοκιμάστε Αυτόματη διαγραφή Beta bot.

Προσθήκη EazyAutodelete στον διακομιστή Discord σας

Τι γίνεται με τη διαγραφή όλων των μηνυμάτων στο κανάλι

Και πάλι, λόγω των περιορισμών του API του Discord, τα bots δεν μπορούν να διαγράψουν όλα τα μηνύματα στο κανάλι σας. Αλλά βρήκαμε μια λύση που το καθιστά εύκολο.

Ανοίξτε τον διακομιστή Discord και κάντε δεξί κλικ στο κανάλι από το οποίο θέλετε να διαγράψετε μηνύματα.

Επίλεξε το Διπλότυπο κανάλι και δημιουργήστε ένα νέο κανάλι. Αυτό το κανάλι θα έχει το ίδιο όνομα, μέλη και δικαιώματα, αλλά όχι τα μηνύματα.

Τώρα διαγράψτε το παλιό κανάλι χρησιμοποιώντας το ίδιο μενού δεξί κλικ. Ξέρεις τι έκανες, σωστά; Έχετε ένα άλλο κανάλι με όλα παρόμοια με το αρχικό κανάλι αλλά χωρίς όλα τα μηνύματα.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει ο σύνδεσμος του καναλιού.

Υπάρχουν ρομπότ Discord που χρησιμοποιούν το ίδιο κόλπο για να διαγράψουν μηνύματα. Αντιγράφουν το κανάλι και διαγράφουν το πρωτότυπο. Συνιστούμε να το κάνετε χειροκίνητα αντί να εγκαταστήσετε ένα άλλο bot.

Διαβάστε επίσης:Το Bluetooth δεν λειτουργεί με Discord σε Android και iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *