Πώς να ορίσετε ένα τραγούδι ως ξυπνητήρι στο iPhone

Πώς να ορίσετε ένα τραγούδι ως ξυπνητήρι στο iPhone

Έχουν γίνει τόσο οικεία το σώμα και τα αυτιά σας που κοιμάστε μέσα από τους ήχους αφύπνισης στο iPhone σας; Ευτυχώς, το iPhone σάς επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας τραγούδι ως ήχο αφύπνισης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναγκάσετε τον εαυτό σας (και τους άλλους) να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Ενώ η εφαρμογή Ρολόι του iPhone υποστηρίζει μόνο τη χρήση τραγουδιών από την Apple Music, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αυτοματισμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Συντομεύσεις για να κάνετε σχοινί Spotify, YouTube Music ή άλλη εφαρμογή ροής. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που ηχεί το ξυπνητήρι σας στο iPhone.

Η σύλληψη για τη χρήση ενός τραγουδιού ως ξυπνητήρι

Ενώ η Apple μπορεί να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα τραγούδι ως ήχο συναγερμού στο iPhone, έχει δεμένες αλυσίδες. Με έναν τυπικό τρόπο που μοιάζει με την Apple, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τραγούδια από μια ενεργή συνδρομή Apple Music ή αυτά που αγοράσατε από το iTunes. Έτσι, η εφαρμογή Ρολόι του iPhone δεν υποστηρίζει τραγούδια από υπηρεσίες ροής τρίτων όπως το Spotify, το YouTube Music, το Tidal κ.λπ. Λοιπόν, μπορείτε πάντα να ορίσετε έναν προσαρμοσμένο ήχο κλήσης ή ένα τραγούδι MP3 ή M4A που έχετε κατεβάσει ως ήχο ειδοποίησης.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη των τραγουδιών από το Apple Music ή το Spotify στο iPhone σας για να βεβαιωθείτε ότι αναπαράγονται ακόμα κι αν το iPhone σας δεν διαθέτει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή σύνδεση Wi-Fi. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε σε φτωχή περιοχή δικτύου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Διαβάστε επίσης :11 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone που σβήνει ο συναγερμός αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ήχου

Τι είναι η προστασία κλεμμένης συσκευής στο iPhone

Ορίστε ένα τραγούδι ως ήχο ξυπνητηριού από την εφαρμογή Ρολόι

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τραγούδια από την εφαρμογή Μουσική ως μελωδίες αφύπνισης. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε ένα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας και πατήστε το Συναγερμός τμήμα στην κάτω ράβδο.

2. Πατήστε το εικονίδιο ‘+’ στην επάνω δεξιά γωνία για να προσθέσετε ένα νέο ξυπνητήρι ή επιλέξτε ένα υπάρχον ξυπνητήρι από το Αλλα Ενότητα.

3. Πατήστε το γκρι κείμενο δίπλα στο Ήχος επιλογή στο Επεξεργασία συναγερμού οθόνη.

4. Από το επόμενο παράθυρο, πατήστε το Διάλεξε ένα τραγούδι επιλογή για άνοιγμα της βιβλιοθήκης Apple Music.

5. Πατήστε ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ και επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς Λήψη και επιλέξτε το τραγούδι που είναι αποθηκευμένο στο iPhone σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει όταν το iPhone σας δεν έχει καλή σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή δικτύου Wi-Fi.

6. Αφού επιλέξετε ένα τραγούδι, πατήστε Πίσω στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Παρακέντηση Αποθηκεύσετε στην επάνω δεξιά γωνία για να ορίσετε το τραγούδι ως τον ήχο για το συγκεκριμένο ξυπνητήρι.

Θα χρειαστεί να επαναλάβετε τα βήματα για να αλλάξετε τον ήχο για άλλους συναγερμούς.

Ορίστε ένα τραγούδι ως ήχο συναγερμού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Συντομεύσεις

Από προεπιλογή, η εφαρμογή Ρολόι της Apple δεν σας επιτρέπει να τραβάτε τραγούδια από το Spotify, τη Μουσική YouTube ή άλλες εφαρμογές ροής. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό αυτοματισμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Συντομεύσεις για να το διορθώσετε. Αρχικά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Siri για αναπαραγωγή και παύση μουσικής στην εφαρμογή (Spotify, YouTube Music κ.λπ.) που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον αυτοματισμό.

Χρησιμοποιήστε το Siri για να παίξετε ένα τραγούδι ή μια λίστα αναπαραγωγής στη χρήση του iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify

Το Siri μπορεί να είναι στοιχειώδες στην προσθήκη ενεργειών για την αυτοματοποίηση στην εφαρμογή Συντομεύσεις. Έτσι, εξοικειωθείτε με τις φωνητικές σας εντολές για αναπαραγωγή ή παύση ενός τραγουδιού ή μιας λίστας αναπαραγωγής σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή μουσικής. Δεδομένου ότι το Spotify έχει πολλές λίστες αναπαραγωγής, θα πρέπει να συνεχίσετε να δίνετε οδηγίες στη Siri για να αποκτήσει τη σωστή λίστα αναπαραγωγής που θέλετε.

Ακολουθούν ορισμένα στυλ φωνητικών εντολών που λειτούργησαν για μένα:

Ζητήστε από τη Siri να παίξει ένα τραγούδι – “Hey Siri, παίξτε <όνομα τραγουδιού> από <καλλιτέχνης> στο <όνομα εφαρμογής μουσικής>”.

Παράδειγμα -“Γεια σου Siri, παίξε Butter by BTS στο Spotify.

Ζητήστε από τη Siri να παίξει μια λίστα αναπαραγωγής – “Hey Siri, παίξτε <όνομα λίστας αναπαραγωγής> στο <όνομα εφαρμογής μουσικής>”.

Παράδειγμα -“Γεια σου Siri, παίξε lofi beats στο Spotify.

Ζητήστε από τη Siri να παίξει έναν ραδιοφωνικό σταθμό – “Hey Siri, Παίξτε <Τίτλος Ραδιοφώνου> Ραδιόφωνο στο <όνομα εφαρμογής μουσικής>”.

Παράδειγμα -“Γεια σου Siri, παίξε ραδιόφωνο BTS στο Spotify.

Δημιουργήστε έναν Αυτοματισμό στην εφαρμογή Συντομεύσεις

Μετά την εκπαίδευση ή την εργασία με το Siri, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τραγούδια ή λίστες αναπαραγωγής ως ήχους αφύπνισης από άλλες εφαρμογές μουσικής που χρησιμοποιούν αυτοματισμό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις, πατήστε Αυτοματοποίηση στη μέση της κάτω γραμμής και επιλέξτε το Προσθήκη Αυτοματισμού κουμπί.

2. Επίλεξε το Τρομάζω επιλογή στην ενότητα Προσωπικός Αυτοματισμός, επιλέξτε τρεις επιλογές – Σβήνει, Οποιοςκαι Εκτέλεση Αμέσωςκαι πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέγω Νέος κενός αυτοματισμόςπατήστε τη γραμμή αναζήτησης στο κάτω μέρος και αναζητήστε Ενταση ΗΧΟΥ. Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε το Ρύθμιση έντασης επιλογή.

4. Στο πλαίσιο Ενέργεια, πατήστε στο 50% αριθμός για να ανοίξετε το ρυθμιστικό έντασης και να το προσαρμόσετε στο επίπεδο έντασης που προτιμάτε. Στην αναζήτηση στο κάτω μέρος, πληκτρολογήστε Αναπαραγωγή <song/playlist/όνομα ραδιοφώνου>. Θα εμφανίσει τις εγγραφές για τις εφαρμογές Apple Music και Spotify (υπό την προϋπόθεση ότι έχετε χρησιμοποιήσει το Siri για να ανοίξετε τραγούδια και να διαχειριστείτε το Spotify).

5. Αφού επιλέξετε την επιλογή τραγουδιού Spotify Play, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Αναπαραγωγή στην κάτω δεξιά γωνία για να δοκιμάσετε τον αυτοματισμό σας και να πατήσετε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία για να το αποθηκεύσετε.

Γρήγορος αυτοματισμός για να σταματήσετε τον συναγερμό και το τραγούδι μαζί

Ενώ ο παραπάνω αυτοματισμός λειτουργεί, προσθέτει ένα επιπλέον βήμα για να σταματήσει το ξυπνητήρι και στη συνέχεια να σταματήσει τη μουσική. Μπορείτε να μειώσετε αυτό το επιπλέον βήμα με έναν άλλο γρήγορο αυτοματισμό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις, πατήστε Αυτοματοποίηση στη μέση της κάτω γραμμής και επιλέξτε το Προσθήκη Αυτοματισμού κουμπί.

2. Επίλεξε το Τρομάζω επιλογή στην ενότητα Προσωπικός Αυτοματισμός, επιλέξτε τρεις επιλογές – Σβήνει, Οποιοςκαι Εκτέλεση Αμέσωςκαι πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέγω Νέος κενός αυτοματισμόςπατήστε το πλαίσιο Αναζήτηση στο κάτω μέρος για αναζήτηση Παίζω και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε το Αναπαραγωγή/Παύση επιλογή με εικονίδια γενικού ελέγχου.

4. Βεβαιωθείτε ότι η Δράση αναφέρει – Αναπαραγωγή/Παύση στο iPhone – εάν ρυθμίζετε την αυτοματοποίηση στο iPhone. Μετά από αυτό, πατήστε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τον αυτοματισμό.

Σημείωση: Δοκίμασα αυτούς τους αυτοματισμούς σε ένα iPhone με iOS 17.4. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις επιλογές όπως αυτές στο στιγμιότυπο οθόνης, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση Siri με τη σχετική εφαρμογή Μουσική. Επίσης, πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να εμφανίζεται στην αναζήτηση Siri.

Ξυπνήστε με λίγη μουσική

Η χαρά του να ξυπνάς με το αγαπημένο σου τραγούδι είναι ασύγκριτη. Έχω δημιουργήσει μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής ως μελωδία ξυπνητηριού ενώ συνεχίζω την πρωινή μου ρουτίνα. Ωστόσο, αυτά τα τραγούδια μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν για να σας ξυπνήσουν – η συνδρομή σας στο Apple Music λήγει ή η Apple καταργεί το τραγούδι από την υπηρεσία Μουσική. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους να ξυπνήσουν. Δοκιμάστε αυτές τις ιδιόμορφες εφαρμογές ξυπνητηριού που θα σας αναγκάσουν να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Διαβάστε επίσης:3 τρόποι αναπαραγωγής τοπικών αρχείων MP3 στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *