Πώς να μοιραστείτε αυτόματα την κατάσταση WhatsApp ως ιστορία στο Facebook

Ένα από τα οφέλη της ύπαρξης στο οικοσύστημα της Meta είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση μεταξύ εφαρμογών όπως το Facebook, το Instagram και το WhatsApp. Και οι τρεις πλατφόρμες υποστηρίζουν ιστορίες που εξαφανίζονται αυτόματα και με την πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτόματα την κατάστασή σας στο WhatsApp σε μια ιστορία στο Facebook.

Μπορείτε ήδη να κοινοποιήσετε αυτόματα μια ιστορία Instagram στο Facebook. Ωστόσο, η ίδια ενοποίηση δεν ήταν διαθέσιμη μεταξύ WhatsApp και Facebook. Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία έχει προσθέσει τη δυνατότητα με την πρόσφατη ενημέρωση. Πριν ξεκινήσουμε, φροντίστε να ενημερώσετε το WhatsApp στην πιο πρόσφατη έκδοση σε iPhone και Android.

Σημείωση: Όπως ήταν αναμενόμενο, η καθαρή ενσωμάτωση του WhatsApp με το Facebook είναι διαθέσιμη μόνο σε εφαρμογές για κινητά. Δεν μπορείτε να κάνετε τροποποιήσεις χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές επιφάνειας εργασίας της εταιρείας.

Αυτόματη ανάρτηση από το WhatsApp στο Facebook στο Android

Θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Facebook στο τηλέφωνό σας και να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Τώρα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp στο Facebook.

Βήμα 1: Ανοίξτε το WhatsApp στο Android και πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην κορυφή. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Πατήστε Απόρρητο και ανοίξτε την Κατάσταση.

Βήμα 3: Επιλέξτε Facebook στην επιλογή «Κοινή χρήση των ενημερώσεων κατάστασής μου στους λογαριασμούς μου».

Βήμα 4: Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και πατήστε Συμφωνώ. Εάν θέλετε να μοιραστείτε την κατάστασή σας στο WhatsApp με έναν άλλο λογαριασμό στο Facebook, πατήστε «Έχετε άλλο λογαριασμό» και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για τον ίδιο.

Αυτό είναι. Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε την κατάσταση WhatsApp στο Facebook. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων δεν θα κοινοποιεί την ιστορία σας στο Facebook από προεπιλογή. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή από το μενού απορρήτου.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο μενού Απόρρητο στις ρυθμίσεις WhatsApp (ελέγξτε τα παραπάνω βήματα).

Βήμα 2: Επιλέξτε Κατάσταση και πατήστε Facebook.

Αυτόματη κοινή χρήση της κατάστασης WhatsApp στο Facebook Story 14 1

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή «Να γίνεται πάντα κοινή χρήση στην ιστορία του Facebook».

Από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να μοιράζεστε ταυτόχρονα ενημερώσεις κατάστασης WhatsApp σε ιστορίες Facebook. Κατά τη μεταφόρτωση μιας κατάστασης WhatsApp, θα δείτε μια επιλογή για κοινή χρήση της ως ιστορία στο Facebook στο κάτω μέρος. Μπορείτε πάντα να το πατήσετε και να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή «Να γίνεται πάντα κοινή χρήση στην ιστορία του Facebook», εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε μια συγκεκριμένη ιστορία στο Facebook.

Μοιραστείτε την κατάσταση WhatsApp στο Facebook για iPhone

Η δυνατότητα αυτόματης κοινής χρήσης της κατάστασής σας στο WhatsApp στο Facebook είναι επίσης διαθέσιμη στο iPhone. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε αλλαγές.

Βήμα 1: Εκκινήστε το WhatsApp στο iPhone σας και μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Επιλέξτε Απόρρητο. Πατήστε Κατάσταση.

Βήμα 3: Πατήστε Ξεκινήστε. Το WhatsApp θα πρέπει να ανιχνεύει αυτόματα τον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Facebook. Μόλις γίνει, πατήστε Συμφωνώ από το μήνυμα που ακολουθεί.

Βήμα 4: Εάν θέλετε να μοιραστείτε την κατάσταση του WhatsApp σε άλλο λογαριασμό Facebook, πατήστε «Έχετε διαφορετικό λογαριασμό;».

Αφού εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, θα μπορείτε να μοιραστείτε την κατάστασή σας στο WhatsApp ως ιστορία στο Facebook. Τώρα, ας ενεργοποιήσουμε την αυτόματη κοινή χρήση.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο Status privacy στις ρυθμίσεις WhatsApp (ανατρέξτε στα παραπάνω βήματα).

Βήμα 2: Πατήστε Κατάσταση. Επιλέξτε Facebook.

Αυτόματη κοινή χρήση της κατάστασης WhatsApp στο Facebook Story 2 1

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή «Να γίνεται πάντα κοινή χρήση στην ιστορία του Facebook».

Όταν μοιράζεστε μια κατάσταση στο WhatsApp, αναζητήστε το εικονίδιο Facebook στο κάτω μέρος πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την κατάστασή σας στο WhatsApp με αυτοκόλλητα, εργαλεία περικοπής, κείμενο και doodling.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν διαγράψετε την κατάστασή σας στο WhatsApp, δεν διαγράφει αυτόματα την ιστορία του Facebook. Πρέπει να ανοίξετε το Facebook και να αφαιρέσετε την ιστορία που ανεβάσατε με μη αυτόματο τρόπο.

Απενεργοποιήστε την κοινή χρήση κατάστασης WhatsApp στο Facebook

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση κατάστασης WhatsApp στο Facebook. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων είτε να διακόψετε τη συμπεριφορά από τις ρυθμίσεις του Facebook.

WhatsApp

Βήμα 1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις WhatsApp (ελέγξτε τα παραπάνω βήματα).

Βήμα 2: Πατήστε Απόρρητο και επιλέξτε Κατάσταση.

Βήμα 3: Πατήστε Facebook και απενεργοποιήστε την επιλογή από το παρακάτω μενού.

Facebook

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook και μεταβείτε στο μενού σας.

Βήμα 2: Αναπτύξτε το Settings & Privacy και επιλέξτε Settings.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση στις Ιστορίες. Επιλέξτε Επιλογές κοινής χρήσης.

Βήμα 4: Πατήστε Απενεργοποίηση κοινής χρήσης και επιβεβαιώστε την απόφασή σας.

Απόκρυψη ιστοριών Facebook από ενοχλητικούς φίλους

Εφόσον μοιράζεστε αυτόματα την κατάστασή σας στο WhatsApp στο Facebook, όλοι από τη λίστα φίλων σας μπορούν να ελέγξουν την ιστορία σας στην πλατφόρμα. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκρύψετε την ιστορία από συγκεκριμένους φίλους, φροντίστε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου της ιστορίας του Facebook.

Μιλώντας για αυτό, μπορείτε να ελέγξετε τον ειδικό μας οδηγό για να αποκρύψετε ιστορίες από κάποιον στο Facebook.

Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε όλες τις πλατφόρμες

Δυστυχώς, η κοινή χρήση κατάστασης WhatsApp στο Facebook είναι μονόδρομος. Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτόματα την ιστορία του Facebook στην κατάσταση WhatsApp. Προς το παρόν, το Facebook επιτρέπει μόνο την κοινή χρήση ιστοριών στο Instagram.

Ανεξάρτητα από αυτό, η ενσωμάτωση του WhatsApp στο Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τις μοντέρνες ιστορίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση του Facebook με το WhatsApp; Μοιραστείτε την προτίμησή σας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :9 καλύτερες επιδιορθώσεις για την έλλειψη ήχου στις βιντεοκλήσεις WhatsApp

Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *