Πώς να κλειδώσετε το Telegram

6 τρόποι αναζήτησης ατόμων στο Telegram

Η διατήρηση επαφής με τους φίλους και την οικογένεια έχει γίνει ευκολότερη, χάρη σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που θέλετε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον μετά από λίγο, αλλά τα στοιχεία επικοινωνίας του έχουν αλλάξει. Υπάρχει τρόπος αναζήτησης ατόμων στο Telegram;

Ενώ μπορείτε να αναζητήσετε άτομα στο Telegram, ενδέχεται να μην βλέπετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, ενδέχεται να μην δουν ότι τους αναζητάτε. Σε αυτήν την περίπτωση, μόλις βρείτε τον χρήστη, συστήστε τον εαυτό σας όταν στέλνετε ένα μήνυμα, μήπως σας αποκλείσει κατά λάθος. Με αυτό να ξεφύγει, ας ξεκινήσουμε.

1. Χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους

Η εύρεση κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους αναζήτησης ατόμων. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του Telegram. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι διεθνείς αριθμοί τηλεφώνου ενδέχεται να μην εμφανίζονται εάν δεν εισαγάγετε τον πλήρη κωδικό χώρας μπροστά τους. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα στην εφαρμογή για υπολογιστές Telegram. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης για να ξεκινήσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Android Telegram και πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω δεξιά γωνία. Περιμένετε να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Telegram για iOS, πατήστε το εικονίδιο σύνταξης στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, πατήστε στη γραμμή αναζήτησης.

Βήμα 2: Εδώ, πληκτρολογήστε τον σχετικό αριθμό τηλεφώνου. Εάν δεν εμφανίζεται, πληκτρολογήστε ξανά τον αριθμό τηλεφώνου με τον κωδικό χώρας.

Βήμα 3: Εάν ο χρήστης βρίσκεται στη λίστα επαφών σας, πατήστε τον χρήστη. Εάν όχι, πατήστε στην επιλογή Προσθήκη.

Αναζήτηση χρήστη στον αριθμό τηλεφώνου μου

Μόλις ο χρήστης προστεθεί στις επαφές σας, χρησιμοποιήστε το παράθυρο συνομιλίας στο Telegram για να συστηθείτε στον άλλο χρήστη.

2. Με το όνομα χρήστη τους

Το Telegram σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ονόματα χρήστη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για αριθμούς επικοινωνίας. Αυτό όχι μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το προφίλ σας στο Telegram να ξεχωρίζει, αλλά και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας όταν συμμετέχετε σε ομάδες και κανάλια. Είναι επίσης χρήσιμο να βρείτε ένα συγκεκριμένο άτομο χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου του.

Επιπλέον, όταν κάνετε αναζήτηση με βάση το όνομα χρήστη, χρησιμοποιήστε την επιλογή καθολικής αναζήτησης για να δείτε όλα τα σχετικά ονόματα χρήστη στο Telegram, ειδικά εάν έχετε αμφιβολίες. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Android Telegram και πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.

Στην εφαρμογή Telegram iOS, πατήστε στο εικονίδιο σύνταξης. Στη συνέχεια, πατήστε στη γραμμή αναζήτησης.

Βήμα 2: Τώρα, πληκτρολογήστε το σχετικό όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

Βήμα 3: Εάν βρείτε τον χρήστη, πατήστε το όνομα χρήστη του. Διαφορετικά, μεταβείτε στη γραμμή καθολικής αναζήτησης και πατήστε Εμφάνιση περισσότερων.

Ανοίξτε τα παγκόσμια αποτελέσματα

Βήμα 4: Περιηγηθείτε στα αποτελέσματα και πατήστε στο σχετικό όνομα χρήστη. Αυτό θα πρέπει να ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας στο Telegram.

Υπόδειξη: Οι Ομάδες που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζουν ένα @ και θα εμφανίζουν πόσους συνδρομητές έχει. Μπορείτε να τα παραλείψετε όταν αναζητάτε τον χρήστη.

Πατήστε στο χρήστη 2

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να βρείτε έναν χρήστη μέσω του ονόματος χρήστη του χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για υπολογιστές Telegram. Πατήστε αμέσως στη γραμμή αναζήτησης για να ξεκινήσετε.

3. Βρείτε ένα συγκεκριμένο άτομο μέσα από κοινές ομάδες

Εάν εσείς και ο άλλος χρήστης είστε μέρος του αυτή τη στιγμή συμμετέχουν σε ομάδες Telegram, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε και να βρείτε αυτόν τον χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τη σχετική ομάδα και περιηγηθείτε στα μέλη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Σημείωση: Η ομάδα σας θα πρέπει να σας επιτρέπει να βλέπετε τα μέλη της στο Telegram. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να δείτε τα μέλη της ομάδας.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Telegram και πατήστε στη σχετική ομάδα.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο όνομα της ομάδας.

Άνοιγμα λεπτομερειών ομάδας 1

Βήμα 3: Στη συνέχεια, πατήστε στο σχετικό μέλος.

Βήμα 4: Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο Chat.

Πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας

Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο μηνύματος. Τώρα μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στον χρήστη, παρουσιάζοντας τον εαυτό σας, ακόμη και να ζητήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμα εκτός εάν το εγκρίνει ο άλλος χρήστης.

4. Χρήση κοντινών ατόμων

Το Telegram σάς επιτρέπει να βρείτε άλλους χρήστες του Telegram κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Αν και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε με άλλους, μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον κοντά, αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορείτε να δείτε το όνομά τους, την απόσταση από εσάς και τη φωτογραφία προφίλ.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει μόνο εάν ο άλλος χρήστης έχει γίνει ορατός σε άλλο χρήστη του Telegram που βρίσκεται κοντά. Επιπλέον, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας της συσκευής iPhone ή Android πριν συνεχίσετε. Μόλις γίνει, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Στην εφαρμογή Android Telegram, πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ στο επάνω αριστερό εικονίδιο.

Ή, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Telegram για iOS, πατήστε Επαφές στην κάτω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Εδώ, ανάλογα με τη συσκευή σας, πατήστε στο People Nearby ή στο Find People Nearby.

Πατήστε σε κοντινά άτομα

Βήμα 3: Όταν σας ζητηθεί, πατήστε Ενεργοποίηση.

Βήμα 4: Εδώ, πατήστε Εμφάνιση περισσότερων για να δείτε όλους τους κοντινούς χρήστες.

Πατήστε Εμφάνιση περισσότερων

Βήμα 5: Πατήστε στο σχετικό όνομα χρήστη από τη λίστα.

Βήμα 6: Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Chat για να ξεκινήσει η συνομιλία.

Πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας 1

Εάν κάποιος άλλος σας έχει στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του σχετικού χρήστη, χρησιμοποιήστε αυτήν την κάρτα επικοινωνίας για να τα προσθέσετε στο παράθυρο συνομιλίας σας στο Telegram. Αυτό όχι μόνο θα σας επιτρέψει να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους αλλά και να συνομιλήσετε μαζί τους στο Telegram. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Telegram και πατήστε στη σχετική συνομιλία.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Προβολή επαφής.

Πατήστε στην προβολή επαφής

Βήμα 3: Μόλις ανοίξουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, πατήστε στο εικονίδιο Chat για να τους στείλετε ένα μήνυμα.

Πατήστε στη συνομιλία

6. Ρωτώντας το άλλο άτομο

Ένας χρήστης μπορεί να είναι διαθέσιμος σε άλλες πλατφόρμες, όπως Twitter, Instagram, Facebook κ.λπ. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Telegram, στείλτε του ένα ιδιωτικό μήνυμα μέσω αυτής της πλατφόρμας και ζητήστε το όνομα χρήστη του Telegram ή τον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου του. Μόλις το λάβετε, χρησιμοποιήστε το για να συνομιλήσετε μαζί τους στο Telegram.

Βρείτε κάποιον στο Telegram

Παρόλο που το Telegram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε φίλους, η έλλειψη στοιχείων επικοινωνίας μπορεί να διακόψει αυτά τα σχέδια. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να αναζητήσετε άτομα στο Telegram. Ελέγξτε τον οδηγό μας για στείλτε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας στο Telegram.

Διαβάστε επίσης :Τα περισσότερα Mods Telegram και Signal είναι Spyware, και έτσι τα εντοπίζετε

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *