αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια

Τα 6 καλύτερα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια για το 2024

Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι προσαρμόσιμα, παρέχουν απτική ανάδραση και κάνουν την πληκτρολόγηση πιο άνετη και διασκεδαστική. Ωστόσο, μπορεί να έχετε ακούσει συχνά ανθρώπους να παραπονιούνται ότι τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι πολύ θορυβώδη. Αν και αυτό μπορεί να ισχύει, ισχύει μόνο για ένα συγκεκριμένο σύνολο πληκτρολογίων με συγκεκριμένους διακόπτες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε σε μερικά μηχανικά πληκτρολόγια χωρίς να προκαλέσετε πονοκέφαλο στον γείτονα ή τον συνάδελφό σας. Εάν αυτό στοχεύετε, εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια διατίθενται με α μεγάλη γκάμα διακοπτών. Οι διακόπτες είναι ουσιαστικά ο τύπος των πλήκτρων που βάζετε σε ένα πληκτρολόγιο. Σε μεγάλο βαθμό, οι διακόπτες χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες — γραμμικούς, απτικούς και κρότους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κατηγορία clicky είναι γενικά η πιο θορυβώδης. Ωστόσο, οι περισσότεροι γραμμικοί και ορισμένοι απτικοί διακόπτες είναι επίσης μάλλον αθόρυβοι, καθιστώντας τους καλές επιλογές για αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια για γραφεία. Έχουμε συμπεριλάβει μερικά από τα καλύτερα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια με αθόρυβους διακόπτες σε διάφορα τμήματα. Έτσι, πληκτρολογήστε με αθόρυβα πλήκτρα χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας! Αλλά πριν από αυτό –

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα ασύρματα μηχανικά πληκτρολόγια

1. Πληκτρολόγιο παιχνιδιών SteelSeries Apex 3 RGB

 • Διάταξη: Πλήρους μεγέθους
 • Διακόπτες: Whisper Quiet
 • Συνδεσιμότητα: Ενσύρματο
Πληκτρολόγιο παιχνιδιών SteelSeries Apex 3 RGB

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μηχανικό πληκτρολόγιο με φωτισμό RGB και αθόρυβους διακόπτες, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Το SteelSeries Apex 3 είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο που προσφέρει πολλές δυνατότητες σε προσιτή τιμή.

Για αρχή, το Apex 3 είναι ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, ώστε να μην χάνετε κανένα πλήκτρο. Υπάρχουν 10 ζώνες φωτισμού RGB που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην πληκτρολόγηση στο σκοτάδι, αλλά προσθέτει επίσης στην αισθητική του παιχνιδιού σας.

Το Steelseries είναι επίσης αρκετά ευγενικό για να παρέχει μαγνητικό στήριγμα καρπού στη συσκευασία. Το στήριγμα καρπού απλά κουμπώνει στη βάση του πληκτρολογίου και παρέχει επιπλέον άνεση κατά την πληκτρολόγηση. Οι προσαρμοσμένοι διακόπτες Whisper Quiet της Steelseries παρέχουν καλή διαδρομή ενώ είναι αθόρυβοι. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό πληκτρολόγιο για παιχνίδια. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε, υπάρχει ένα μικρό μειονέκτημα. ο Ο φωτισμός RGB βασίζεται σε ζώνες και όχι σε βάση ανά κλειδί. Έτσι, περιορίζεστε σε μερικές προκαθορισμένες επιλογές για φωτισμό. Εάν δεν είστε πολύ συγκεκριμένοι για την προσαρμογή, αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Αυτό που μας αρέσει

 • Στήριγμα καρπού περιλαμβάνεται στο κουτί
 • Καλή εμπειρία πληκτρολόγησης

2. Royal Kludge RK61

 • Διάταξη: 60%
 • Διακόπτες: Γραμμική Viridian
 • Συνδεσιμότητα: Ασύρματος
RK ROYAL KLUDGE RK61

Μπορεί να μην θέλουν όλοι ένα μεγάλο πληκτρολόγιο που να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο τους. Για τέτοιους χρήστες, το RK61 της Royal Kludge είναι μια φανταστική επιλογή. Έχει διάταξη 65%, επομένως παραλείπει το numpad, τα ειδικά πλήκτρα βέλους και τη σειρά λειτουργιών.

Το RK61 είναι ένα συμπαγές πληκτρολόγιο που είναι μια καλή επιλογή για να ταξιδέψετε ή αποτελεί ένα υπέροχο πληκτρολόγιο γραφείου εάν εργάζεστε σε ένα μικρό τραπέζι. Φυσικά, χάνετε ορισμένα κλειδιά που μπορεί να είναι ή να μην είναι απαραίτητα για εσάς. Εάν δεν κάνετε πολύ τσάκισμα αριθμών, θα πρέπει να είστε εντάξει χωρίς ειδικό numppad. Ομοίως, αν δεν ελέγχετε τα επίπεδα έντασης ή τη φωτεινότητα της οθόνης του υπολογιστή σας μέσω των πλήκτρων λειτουργιών, δεν θα τα χάσετε εδώ.

Γενικά, οι παίκτες προτιμούν πληκτρολόγια διάταξης 60%, καθώς υπάρχουν όλα τα βασικά πλήκτρα που απαιτούνται όταν παίζουν. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα για εργασία — ειδικά εάν πρόκειται κυρίως να πληκτρολογήσετε έγγραφα ή να περιηγηθείτε στον Ιστό.

Η RK61 είναι μια πλακέτα με δυνατότητα εναλλαγής, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τους προεπιλεγμένους διακόπτες στη γραμμή, εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό στυλ πληκτρολόγησης. Υπάρχει επίσης οπίσθιος φωτισμός για κάθε πλήκτρο που είναι μια εξαιρετική πινελιά. Ενώ μπορείτε να συνδέσετε το RK61 σε τρεις συσκευές, η ταχύτητα εναλλαγής μεταξύ τους είναι αργή σύμφωνα με τις κριτικές.

Αυτό που μας αρέσει

 • Κλειδιά με δυνατότητα εναλλαγής
 • Υποστηρίζει τρεις συσκευές ταυτόχρονα

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η εναλλαγή μεταξύ συσκευών είναι αργή

3. Ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Keychron K2 Pro

 • Διάταξη: 75%
 • Διακόπτες: καφέ
 • Συνδεσιμότητα: Ασύρματος
Keychron K2 Pro

Τα πληκτρολόγια της Keychron παρέχουν γενικά την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής όσον αφορά τις δυνατότητες και την ποιότητα. Και το K2 Pro δεν είναι διαφορετικό. Είναι ένα από τα καλύτερα ασύρματα μηχανικά πληκτρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ιδανική διάταξη και το χρήσιμο σύνολο χαρακτηριστικών.

Αναμφισβήτητα, η διάταξη πληκτρολογίου 75% είναι μία από τις πιο πρακτικές διατάξεις που διασφαλίζει ότι υπάρχουν όλα τα χρήσιμα πλήκτρα χωρίς να αυξάνεται υπερβολικά το μέγεθος του πληκτρολογίου. Εάν δεν βλέπετε την ανάγκη για numpad, προτείνουμε να επιλέξετε τη διάταξη 75%. Διατηρεί τα πλήκτρα λειτουργιών και τα ειδικά πλήκτρα βέλους, επομένως, ενώ δεν είναι τόσο συμπαγές όσο το RK61, το Keychron K2 Pro καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο στο γραφείο σας σε σύγκριση με μια πλακέτα πλήρους μεγέθους.

Εκτός από αυτό, όλα τα εύχρηστα χαρακτηριστικά του RK61 φτάνουν στο K2 Pro. Υπάρχει οπίσθιος φωτισμός RGB, πλήκτρα με δυνατότητα άμεσης εναλλαγής και συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών. Η εμπειρία πληκτρολόγησης στο Keychron K2 Pro είναι εξαιρετική, όπως και η ποιότητα κατασκευής. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο για αρκετά χρόνια, σκεφτείτε σίγουρα το K2 Pro. Εάν δεν σας πειράζει μια ενσύρματη εναλλακτική, το Keychron V3 προσφέρει ένα παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών αλλά σε χαμηλότερη τιμή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εξαιρετική διάταξη
 • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής και εμπειρία πληκτρολόγησης

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι σημάνσεις στο προεπιλεγμένο κάλυμμα πληκτρολογίου τείνουν να φθείρονται με τον καιρό

4. Cherry MX Board 3.0 S

 • Διάταξη: Πλήρους μεγέθους
 • Διακόπτες: Cherry MX Red
 • Συνδεσιμότητα: Ενσύρματο
Πληκτρολόγιο Cherry MX

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παίκτες θα προτιμούσαν ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο για την εξάλειψη κάθε είδους καθυστέρησης. Ενώ το SteelSeries Apex 3 που αναφέρθηκε παραπάνω ήταν μια τέτοια επιλογή, το Cherry MX Board 3.0 S παρέχει καλύτερο φωτισμό και ανώτερους διακόπτες.

Οι διακόπτες Cherry MX Red στο Board 3.0 S είναι αξιόπιστοι και έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα πλήκτρα θα σας διαρκέσουν πολύ, πολύ καιρό ακόμη και με όλο το μπλοκάρισμα όταν ανταγωνίζεστε τους διαδικτυακούς σας φίλους. Η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης εξαιρετική χάρη στη χρήση αλουμινίου στην κατασκευή.

Σε αντίθεση με το πληκτρολόγιο SteelSeries, αυτό της Cherry MX έχει κατάλληλο φωτισμό RGB για κάθε πλήκτρο που το κάνει πιο ελκυστικό οπτικά. Τα πλήκτρα έχουν επίσης υφή, ώστε να παρέχουν καλύτερη εμπειρία κατά την πληκτρολόγηση. Φυσικά, όλα δεν είναι τέλεια, καθώς το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί μια υποδοχή mini-USB B για διασύνδεση με τον υπολογιστή σας. Μια θύρα USB-C θα έπρεπε να υπήρχε το 2024.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλή ποιότητα κατασκευής
 • Εξαιρετική ανατροφοδότηση κατά την πληκτρολόγηση

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Χρησιμοποιεί υποδοχή mini-USB B

5. Epomaker RT100 Retro Mechanical Gaming Keyboard

 • Διάταξη: 96%
 • Διακόπτες: Θαλασσινό αλάτι Silent
 • Συνδεσιμότητα: Ασύρματος
Ρετρό πληκτρολόγιο παιχνιδιών Epomaker

Πόσο ωραίο θα ήταν αν το πληκτρολόγιό σας είχε μια δική του μικροσκοπική οθόνη; Λοιπόν, το Epomaker RT100 τα κατάφερε! Το πληκτρολόγιο διαθέτει μια μικροσκοπική αποσπώμενη οθόνη LCD στην επάνω αριστερή γωνία μαζί με ένα κουμπί ελέγχου στα δεξιά.

Εάν αναρωτιέστε, η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή της ημερομηνίας/ώρας, του καιρού ή του επιπέδου μπαταρίας του πληκτρολογίου. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να το προγραμματίσετε ώστε να εμφανίζει ό,τι θέλετε χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Epomaker. Τώρα αυτό είναι πολύ ωραίο! Το συνοδευτικό κουμπί είναι επίσης αρκετά χρήσιμο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραλείψετε κομμάτια, να αλλάξετε επίπεδα έντασης ή να προγραμματιστεί ξανά για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη λειτουργία.

Εκτός από το υπέροχο σύνολο χαρακτηριστικών, αυτό που ξεχωρίζει το Epomaker RT100 είναι η σχεδίασή του. Το πληκτρολόγιο έχει μια ρετρό εμφάνιση που καθιστά ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για να έχετε στο γραφείο σας. Τα περισσότερα από τα άλλα χαρακτηριστικά είναι αρκετά τυπικά.

Τα πλήκτρα είναι εναλλάξιμα και υπάρχει συνδεσιμότητα πολλών συσκευών. Σύμφωνα με κριτικές, το πληκτρολόγιο είναι απολύτως φανταστικό όσον αφορά τη χρήση. Ωστόσο, το συνοδευτικό λογισμικό για να προσαρμόσετε την οθόνη και το κουμπί χρειάζεται πολλή δουλειά σύμφωνα με τους χρήστες. Αυτό καταστρέφει την εμπειρία χρήσης των έξυπνων λειτουργιών.

Αυτό που μας αρέσει

 • Η ενσωματωμένη οθόνη και το πόμολο είναι χρήσιμα
 • Ο ρετρό σχεδιασμός φαίνεται ωραίος

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το συνοδευτικό λογισμικό δεν λειτουργεί καλά

6. Μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G915 Low Profile

 • Διάταξη: TKL
 • Διακόπτες: Χαμηλού προφίλ γραμμικό
 • Συνδεσιμότητα: Ασύρματος
Logitech G915

Όλα τα πληκτρολόγια που αναφέρθηκαν παραπάνω είχαν τυπικά πλήκτρα με σχετικά ψηλό προφίλ. Ενώ οι διακόπτες είναι ακόμα αθόρυβοι, ένα πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ όπως το Logitech G915 μπορεί να συμβάλει περαιτέρω σε χαμηλά επίπεδα θορύβου, καθώς η διαδρομή του κλειδιού είναι περιορισμένη.

Ένας συνδυασμός αθόρυβων διακοπτών και πλήκτρων χαμηλού προφίλ έχει ως αποτέλεσμα ένα πληκτρολόγιο που παράγει πολύ λίγο ήχο κατά την πληκτρολόγηση. Στην πραγματικότητα, τα πλήκτρα χαμηλού προφίλ μπορεί επίσης να είναι μια προτιμώμενη επιλογή για χρήστες που πληκτρολογούν γρήγορα και δεν τους αρέσει να συμπιέζονται υπερβολικά τα κλειδιά τους. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Logitech G915.

Εκτός από τα πλήκτρα, το G915 διαθέτει ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών, όπως φωτισμό RGB και τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων κινούμενων εικόνων χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Logitech. Και ναι, το λογισμικό λειτουργεί χωρίς προβλήματα εδώ σε αντίθεση με αυτό της Epomaker. Το κράμα αλουμινίου είναι στιβαρό και τα ειδικά πλήκτρα πολυμέσων είναι ένα κεράσι στην κορυφή. Χάρη στην αξία της μάρκας της Logitech, το G915 είναι ακριβό. Αλλά αν θέλετε ένα καλό πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ, οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλά επίπεδα προσαρμογής
 • Ειδικά πλήκτρα πολυμέσων

Πληκτρολογήστε Silence

Εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει να χτυπάτε τα δάχτυλά σας στα πλήκτρα για αρκετές ώρες καθημερινά, ένα δυνατό μηχανικό πληκτρολόγιο μπορεί να ενοχλήσει τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας. Μια καλή διέξοδος είναι να παραλάβετε οποιοδήποτε από τα καλύτερα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια από την παραπάνω λίστα, ώστε να μπορείτε να πληκτρολογείτε ήσυχοι χωρίς να χρειάζεται ακουστικά ακύρωσης θορύβου!

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πλήκτρα και συντομεύσεις τηλεχειριστηρίου Amazon Firestick

Οι επιλογές μας για τα καλύτερα τηλεχειριστήρια και πληκτρολόγια Android TV Box

Πώς να εγκαταστήσετε και να παίξετε το Apex Legends στο Steam Deck

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *