δυνατότητες Galaxy AI

Οι δυνατότητες Galaxy AI Απαιτούν λογαριασμό Samsung

Ως μακροχρόνιος θαυμαστής του Samsung Galaxy, είχα πάντα λογαριασμό Samsung, κυρίως από ανάγκη. Ας είμαστε ειλικρινείς: οι ανησυχίες για το απόρρητο μπορεί να σας κάνει να διστάζετε να βουτήξετε πιο βαθιά. Ωστόσο, με τη νέα σειρά Galaxy S24 στα χέρια μου (ναι, έπρεπε να τα δοκιμάσω όλα) και το μικρό Galaxy S24 να μου κλέβει την καρδιά, αποφάσισα να ξανασκεφτώ την προσέγγισή μου.

Ίσως να υπήρχαν κάποια πραγματικά πλεονεκτήματα από την αποδοχή του λογαριασμού Samsung που είχα χάσει. Θα μπορούσε να κάνει την εμπειρία μου στο Galaxy ακόμα καλύτερη;

Έτσι, έδωσα μεγάλη προσοχή στα χαρακτηριστικά που απαιτούν λογαριασμό Samsung. Επιτρέψτε μου να σας πω: ξεκλείδωσε ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης. Από το να διατηρώ τα δεδομένα μου συγχρονισμένα μεταξύ συσκευών μέχρι την εύρεση του τηλεφώνου μου εκτός σύνδεσης, ορίστε τι ανακάλυψα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : 9 καλύτερες επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy Store που δεν κατεβάζει εφαρμογές σε τηλέφωνα Samsung

Οι δυνατότητες Galaxy AI Απαιτούν λογαριασμό Samsung

Η σειρά Galaxy S24 έγινε αμέσως επιτυχία με τις δυνατότητες Galaxy AI. Όταν τα δοκίμασα για πρώτη φορά, μου ζητήθηκε αμέσως να συνδεθώ στον λογαριασμό μου Samsung ή να δημιουργήσω έναν αν δεν τον είχα ήδη.

Αν και αισθάνεστε λίγο πιεστικό, όταν συνδέεστε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, όπως μετάφραση σε πραγματικό χρόνο για τηλεφωνικές κλήσεις, περιλήψεις ιστοσελίδων και στυλ μετάφρασης και γραφής συνομιλίας. Ακόμη και η δυνατότητα γενετικής επεξεργασίας στο Gallery γίνεται διαθέσιμη.

Λειτουργίες Galaxy AI στο Samsung Galaxy S24 Ultra

Το να μην έχετε λογαριασμό Samsung σημαίνει ότι χάνετε λειτουργίες για τις οποίες έχετε ήδη πληρώσει. Η Samsung σχεδιάζει να φορτίσει για ορισμένες από τις λειτουργίες AI του μέχρι το 2026, καλύτερα να μπείτε στη δράση όσο η λήψη είναι καλή!

Τα χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος και της συνέχειας αξίζουν τον κόπο

Κουραστήκατε από συσκευές ταχυδακτυλουργίας; Απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ τους με τις λειτουργίες Continuity της Samsung. Ξεκινήστε να διαβάζετε ένα άρθρο στο τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας και συνεχίστε από εκεί που σταματήσατε στο tablet σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Μπορείτε να σημειώσετε σημειώσεις στο tablet σας και να τις τραβήξετε απευθείας στον φορητό υπολογιστή Samsung κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης.

Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας στη Samsung Smart TV σας, ακόμα και να δέχεστε κλήσεις ή να απαντάτε σε μηνύματα από το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας.

Συνέχεια κλήσεων με λογαριασμό Samsung

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το τηλέφωνό σας με την επιφάνεια αφής και το πληκτρολόγιο του Galaxy Book. Ή, μετατρέψτε το Samsung tablet σας σε μια δεύτερη οθόνη για αυτό – όπως η λειτουργία Sidecar της Apple.

Το Samsung Galaxy Book συνδέεται με το Samsung Galaxy Tab

Επιπλέον, τα Galaxy Buds σας μπορούν να αλλάξουν αυτόματα στη συσκευή που χρησιμοποιείτε και το SmartThings σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Ακόμη και οι ειδοποιήσεις σας παραμένουν συγχρονισμένες.

Ως κάποιος που βρίσκεται στο οικοσύστημα της Apple (και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί MacBook και iPhone για δουλειά), μπορώ ειλικρινά να πω ότι οι δυνατότητες του οικοσυστήματος της Samsung είναι εκπληκτικά καλές – δεν μου λείπει συχνά η άλλη πλευρά.

Ο λογαριασμός σας Samsung συγχρονίζει τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους

Με τον συγχρονισμό Samsung ενεργοποιημένο, οι προτιμήσεις και τα δεδομένα σας (ρυθμίσεις, σημειώσεις και επαφές) μεταφέρονται αυτόματα στις άλλες συσκευές Samsung.

Για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε μια υπενθύμιση ή προσθέτετε ένα συμβάν στο Ημερολόγιο Samsung και θα εμφανίζεται αυτόματα στις άλλες συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό Samsung. Προσθέσατε μια νέα επαφή στο τηλέφωνο Galaxy σας; Δεν χρειάζεται να το εισαγάγετε ξανά – θα είναι διαθέσιμο στο Galaxy Watch και στο Galaxy Tablet σας

Οι κωδικοί πρόσβασής σας στο Samsung Pass είναι πάντα συγχρονισμένοι, έτοιμοι να συμπληρώσετε σε οποιαδήποτε συσκευή Samsung χρησιμοποιείτε. Οι ζεύξεις Bluetooth και τα αποθηκευμένα δίκτυα Wi-Fi συγχρονίζονται επίσης για μια γρήγορη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Τα αντίγραφα ασφαλείας του cloud είναι ένας σωτήρας ζωής

Είτε χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί το τηλέφωνό σας Galaxy, υπάρχει ένα κοινό αποτέλεσμα: χάνετε τα δεδομένα σας.

Μην ανησυχείτε, ο λογαριασμός Samsung σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών δεδομένων – συμπεριλαμβανομένων κλήσεων, μηνυμάτων, επαφών, ημερολογίου, ρυθμίσεων, ρολογιού, αρχικής οθόνης και εφαρμογών – στο Samsung Cloud. Μπορείτε να επαναφέρετε αυτά τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε από τα τηλέφωνά σας Samsung.

Ωστόσο, η προειδοποίηση των αντιγράφων ασφαλείας cloud είναι ο περιορισμένος χώρος αποθήκευσης. Παίρνετε μόνο δωρεάν 15 GB για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας, τα οποία γεμίζουν γρήγορα και δεν επαρκούν για τα περισσότερα πλήρη αντίγραφα ασφαλείας τηλεφώνου.

Η Samsung προσφέρει δωρεάν προσωρινό χώρο αποθήκευσης στο cloud για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων για έως και 30 ημέρες. Έτσι, όποτε βγάζω την κάρτα SIM από το Galaxy S24 και αλλάζω στο Fold, μπορώ να λάβω γρήγορα όλα αυτά τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφα.

Αφαιρέστε το πορτοφόλι σας με το Samsung Pay

Για να χρησιμοποιήσετε το Samsung Pay, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Samsung. Μόλις ρυθμιστεί, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τις κάρτες σας και να πραγματοποιήσετε πληρωμές απευθείας από το τηλέφωνο ή το ρολόι Galaxy σας. Ανοίξτε το Samsung Pay, κρατήστε τη συσκευή Galaxy πάνω από το μηχάνημα Point-of-Sale και η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι σπάνια ανησυχώ να κουβαλάω το πορτοφόλι μου. Η μέρα μου συνήθως περιλαμβάνει να πιάσω έναν καφέ, να γεμίσω το ρεζερβουάρ του ποδηλάτου μου και να πληρώσω για φαγητό με ένα άγγιγμα του Galaxy Watch μου.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την Samsung που Πληρώνει για λεωφορεία και γραμμές μετρό σε επιλεγμένες πόλεις. Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο για να κάνετε πληρωμές και να αποφύγετε να βγάλετε το πορτοφόλι σας δημόσια.

Το Bixby δεν λειτουργεί χωρίς λογαριασμό

Το Bixby είναι ο εσωτερικός φωνητικός βοηθός της Samsung. Ανάλογα με την προτίμησή σας, μπορεί να σας αρέσει πολύ ή να το απενεργοποιήσετε αμέσως. Το Bixby έχει μερικές μοναδικές λειτουργίες, όπως απενεργοποίηση της οθόνης σας, ανάγνωση μηνυμάτων ενώ το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο και αλλαγή ρυθμίσεων – πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Βοηθός Google.

Όταν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Samsung, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bixby για να στείλετε μηνύματα, να ελέγξετε τον καιρό, να καλέσετε επαφές, να εκκινήσετε εφαρμογές και να ελέγξετε τις συσκευές SmartThings.

Bixby στο Samsung Galaxy S24 Plus

Συνήθως αλλάζω στο Google Assistant τη στιγμή που παίρνω ένα τηλέφωνο Samsung (από εξοικείωση). Ωστόσο, πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία η Bixby είναι καλή. Και αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το Bixby για μικρές εργασίες, πιθανότατα θα δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Samsung ούτως ή άλλως.

Βρείτε το τηλέφωνό σας, ακόμα κι αν είναι εκτός σύνδεσης

Έχετε χάσει ποτέ το τηλέφωνό σας και νιώσατε αυτόν τον πανικό; Με έναν λογαριασμό Samsung, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση εκτός σύνδεσης για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας Galaxy εάν ​​το χάσετε, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Όπως το δίκτυο Find My της Apple, βασίζεται σε άλλα τηλέφωνα Galaxy και SmartTag για να βρει τη συσκευή σας. Σκεφτείτε το ως ένα τεράστιο δίκτυο αναζήτησης όπου άλλες συσκευές Galaxy βοηθούν να βρουν τη δική σας και η δική σας βοηθά στην εύρεση της δικής τους.

Samsung Galaxy S24 Plus Violet σε καναπέ

Αν και δεν έχω χάσει κανένα από τα τηλέφωνά μου Samsung (μέχρι στιγμής, χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα αρκετά συχνά: η γενέτειρά μου είναι στα προάστια και μακριά από την πρόσβαση της πόλης. Εκεί, ένα σταθερό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και το Wi-Fi είναι πολυτέλεια. Έτσι, κάθε φορά που τοποθετώ λάθος το τηλέφωνό μου στο σπίτι, χρησιμοποιώ το Offline Finding της Samsung για να το εντοπίσω.

Άλλες εφαρμογές που χρειάζονται λογαριασμό Samsung

Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy διαθέτουν δύο καταστήματα εφαρμογών – το Google Play Store και το Galaxy Store. Αρχικά παρέβλεψα το Galaxy Store ως το Play Store με πάρα πολλές εφαρμογές, κάτι που δεν αφήνει λίγα κίνητρα για εξερεύνηση. Τούτου λεχθέντος, το Galaxy Store έχει μερικές αποκλειστικότητες και δροσερά θέματα. Και πάλι θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Samsung για να τα κατεβάσετε από το Galaxy Store.

Ομοίως, υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που χρειάζονται λογαριασμό Samsung για να εκτελεστούν:

Έτσι, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε κυρίως εφαρμογές Google, ένας λογαριασμός Samsung ανοίγει ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών και λειτουργιών στη συσκευή σας Galaxy.

Είναι υποχρεωτικός ο λογαριασμός Samsung για τη χρήση ενός τηλεφώνου Galaxy;

Μπορεί να έχετε δει ένα μήνυμα προτροπής για να συνδεθείτε (ή να δημιουργήσετε) έναν λογαριασμό Samsung κατά την πρώτη ρύθμιση του τηλεφώνου Galaxy. Αν και αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τον Λογαριασμό σας Google για τα περισσότερα πράγματα, οι διάφορες λειτουργίες και εφαρμογές θα απαιτούν έναν λογαριασμό Samsung για να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Επίσης, μην ανησυχείτε αν παραλείψετε αυτό το μήνυμα κατά τη ρύθμιση του τηλεφώνου σας ή μιας εφαρμογής. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Samsung αργότερα. Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσειςπατήστε Λογαριασμός Samsung > Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης ή δεν έχετε λογαριασμόκαι μετά Δημιουργήστε λογαριασμό για να ξεκινήσετε.

Λογαριασμός Samsung στις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Google για να τον δημιουργήσετε – δεν χρειάζεται να θυμάστε άλλο κωδικό πρόσβασης.

Η ζωή είναι εύκολη με έναν λογαριασμό Samsung

Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome αντί για το Samsung Internet, το Play Store αντί για το Galaxy Store, το Google Keep αντί για το Samsung Notes, το Find My Device της Google αντί για το Find My Mobile της Samsung και το Google Drive αντί για το Samsung Cloud.

Αλλά είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση που έχει σημασία: απεριόριστος χώρος αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας, εύρεση του τηλεφώνου σας εκτός σύνδεσης, απάντηση κλήσεων σε οποιαδήποτε συσκευή και συγχρονισμός των δεδομένων σας με τα πάντα.

Αυτό κάνει την εμπειρία σας στο Galaxy τόσο ισχυρή – έναν πραγματικό αντίπαλο του οικοσυστήματος της Apple. Σε πολλές περιπτώσεις, ένας λογαριασμός Samsung είναι απλώς απαραίτητος για το ξεκλείδωμα αυτών των λειτουργιών. Αν δεν έχετε πραγματικά καλούς λόγους για συμβιβασμό, είναι το κλειδί για μια ουσιαστική εμπειρία «Galaxy».

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : 7 τρόποι για να απενεργοποιήσετε το Bixby στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *