ρύθμιση Stremio

Εύκολος οδηγός ρύθμισης Stremio

Πριν προχωρήσουμε στην πραγματική διαδικασία εγκατάστασης, ας διευκρινίσουμε μερικά βασικά σημεία. Αυτός ο οδηγός προορίζεται για σχεδόν κάθε χρήστη συσκευής, εξαιρουμένων των συσκευών iOS όπως το iPhone και το iPad. Εάν είστε χρήστης iOS, αυτός ο οδηγός δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς.

Η εγκατάσταση του Stremio μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως Windows, Mac, Android, FireOS (συμπεριλαμβανομένων των Fire Stick και Fire TV), Linux, AndroidTV, ακόμη και στο Steam Deck. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης απαιτεί τη χρήση συσκευής Windows, Mac, Linux ή Android. Επομένως, εάν έχετε μια διαφορετική συσκευή, θα πρέπει να την αφήσετε στην άκρη προς το παρόν.

Θα βρείτε μερικές επιπλέον συμβουλές για συσκευές FireOS και Linux μετά τον κύριο οδηγό εγκατάστασης Stremio. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει πρώτα τον οδηγό ρύθμισης Stremio.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Stremio στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε το Torrentio στο Stremio

 • Χρήστες Windows/Mac: Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Stremio στη διεύθυνση https://www.stremio.com/ και κατεβάστε τον κατάλληλο πελάτη για την πλατφόρμα σας.
 • Χρήστες Android: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Stremio μέσω του Google Play Store.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή Stremio, ανοίξτε την και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email ή τον λογαριασμό σας στο Facebook.

 • Επίσκεψη https://real-debrid.com και δημιουργήστε λογαριασμό.
 • Μεταβείτε στις “Προσφορές Premium” και επιλέξτε ένα πακέτο συνδρομής που σας ταιριάζει. Το Amazon Pay προτείνεται ως μια βολική μέθοδος πληρωμής για τους κατόχους λογαριασμών Amazon.

Tips** Για περισσότερες επιλογές στην θέαση επιλέξτε μια συσκευή από τις παρακάτω..

Τηλεοράσεις Android

H Πρότασης μας MECOOL KM2 Plus

Nvidia Shield

Android TV BOX

Mi Box 4K

Δείτε και αυτο: Πώς να κάνετε Jailbreak το FireStick με προστασία

 • Επίσκεψη Torrent Lite – Stream Addon.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή “Debrid Provider” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Real Debrid” από το αναπτυσσόμενο μενού. Αυτή η ενέργεια θα αποκαλύψει ένα νέο πλαίσιο κειμένου.
 • Αντιγράψτε το κλειδί API από αυτόν τον σύνδεσμο https://real-debrid.com/apitoken και επικολλήστε το στο πλαίσιο “RealDebrid API Key”.
 • Στο μενού Επιλογές Debrid: Επιλέξτε το πλαίσιο “Να μην εμφανίζονται σύνδεσμοι λήψης σε debrid” και αφήστε τα άλλα πλαίσια χωρίς επιλογή.
 • Κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση». Αυτό θα ενεργοποιήσει την εφαρμογή Stremio και θα εμφανίσει ένα παράθυρο “Εγκατάσταση πρόσθετου”. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί εγκατάστασης για να προχωρήσετε.
 • Προαιρετικό αλλά συνιστάται: Στο Stremio, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κομματιού του παζλ επάνω δεξιά για να δείτε τα πρόσθετά σας. Επιλέξτε “My Addons” και απεγκαταστήστε το πρόσθετο “WatchHub” για μια πιο καθαρή λίστα ροών.

Με την ολοκλήρωση αυτής της ρύθμισης, μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε το Stremio σε οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας (εκτός από το iOS) και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε τη ροή Ταινιών/Τηλεόρασης.

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω ρύθμιση σε μια υποστηριζόμενη συσκευή, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βίντεο https://youtu.be/U1o-scADuIg πώς να εγκαταστήσετε το Stremio στη συσκευή FireOS σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Stremio στην εφαρμογή και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ροή. Οι εκπομπές σας θα συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές, αλλά έχετε υπόψη ότι ορισμένες συσκευές FireOS ενδέχεται να μην υποστηρίζουν ροή 4K.

Η διαδικασία εγκατάστασης στο Linux θα πρέπει να είναι απλή και χωρίς προβλήματα, παρόλο που ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα λόγω συγκεκριμένων διαμορφώσεων συστήματος. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, ολοκληρώστε πρώτα τα βήματα εγκατάστασης σε μια προτεινόμενη συσκευή και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε και συνδεθείτε στην εφαρμογή Stremio στη συσκευή σας Linux.

 • VPN: Δεν χρειάζεστε VPN για το Stremio.
 • Κοινή χρήση λογαριασμού: Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Stremio μόνο με άτομα που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο WiFi. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή του λογαριασμού σας στο Real Debrid.
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων:
 1. Εάν βρείτε “Δεν βρέθηκαν ροές” για ένα επεισόδιο ή ταινία που θα πρέπει να είναι διαθέσιμη ή εάν υπάρχει μαύρη οθόνη με αναπαραγωγή ήχου, επιλέξτε μια ροή με διαφορετική ανάλυση.
 2. Εάν δεν εμφανίζονται ή δεν λειτουργούν ροές, ελέγξτε εάν η συνδρομή σας στο Real Debrid είναι ενεργή. Αν δεν είναι, ανανεώστε το. Εάν είναι ενεργό, το πρόβλημα μπορεί να είναι με το Torrentio ή το Stremio. Περιμένετε λίγο και δοκιμάστε ξανά αργότερα.
 3. Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα, απεγκαταστήστε την εφαρμογή Stremio και εγκαταστήστε την ξανά.

Διαβάστε επίσης:Ένας οδηγός για τη χρήση Stremio, Torrentio και Real Debrid

stremio addons greek

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *