Ένας οδηγός για τη χρήση Stremio, Torrentio και Real Debrid

You are currently viewing Ένας οδηγός για τη χρήση Stremio, Torrentio και Real Debrid
Γεια σε όλους! Σήμερα, θα κάνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο της ροής πολυμέσων. Με τόσες πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες εκεί έξω, μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό να επιλέξετε τις σωστές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Έτσι, αποφάσισα να ρίξω λίγο φως στο πώς να χρησιμοποιήσω μια τριάδα εργαλείων που λειτουργούν όμορφα μεταξύ τους — Stremio, Torrentio και Real Debrid. Είτε είστε λάτρης του κινηματογράφου, είτε είστε λάτρης της βιαστικής παρακολούθησης σειρών είτε απλώς σας αρέσει να εξερευνάτε νέο περιεχόμενο, αυτός ο οδηγός θα σας εξοπλίσει με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

Πριν βουτήξουμε, ας γνωρίσουμε τα τρία αστέρια μας:

  1. Stremio: Είναι ένας κόμβος μιας στάσης για τη συγκέντρωση περιεχομένου βίντεο. Το Stremio σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο από διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, σειρών, ζωντανής τηλεόρασης και καναλιών βίντεο.
  2. Torrentio: Αυτό είναι ένα πρόσθετο Stremio που παρέχει συνδέσμους από διάφορους παρόχους torrent, επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.
  3. Real Debrid: Είναι ένα premium (3$/μήνα) πρόγραμμα χωρίς περιορισμούς λήψης που σας επιτρέπει να κατεβάζετε αρχεία άμεσα και με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στο διαδίκτυο. Όταν συνδυάζεται με το Torrentio, παρέχει συνδέσμους απευθείας ροής από διακομιστές υψηλής ταχύτητας αντί για συνδέσεις peer-to-peer.

Ξεκινήστε πηγαίνοντας προς Επίσημη ιστοσελίδα του Stremio και κατεβάστε το σχετικό πρόγραμμα-πελάτη για την πλατφόρμα σας, είτε πρόκειται για Windows, Mac ή Linux. Αφού την εγκαταστήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email ή το λογαριασμό σας στο Facebook.

Στη συνέχεια, θα εγκαταστήσουμε το πρόσθετο Torrentio. Επίσκεψη τη σελίδα διαμόρφωσης torrentio.strem.fun/configure και επιλέξτε τις επιθυμητές επιλογές για παρόχους, ποιότητα, γλώσσα και ούτω καθεξής.

Εδώ, έχετε την επιλογή να εγκαταστήσετε το Torrentio χωρίς έναν πάροχο Debrid. Ωστόσο, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση Real Debrid. Σας επιτρέπει να συνδέεστε απευθείας σε έναν διακομιστή αντί να μοιράζεστε την IP σας σε ένα δίκτυο peer-to-peer και βελτιώνει σημαντικά την απόδοση, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσωρινή αποθήκευση σε μεγάλα αρχεία 4K HDR/DV.

Για να εγκαταστήσετε το Real Debrid, μεταβείτε στο την επίσημη ιστοσελίδα τους και εγγραφείτε. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην ενότητα «Προσφορές Premium» και επιλέξτε ένα πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αφού εγγραφείτε, μεταβείτε στη σελίδα κλειδιού API στο https://real-debrid.com/apitoken. Αντιγράψτε το κλειδί API και επιστρέψτε στη σελίδα διαμόρφωσης Torrentio. Επικολλήστε το κλειδί στο «RealDebird API Key» και προχωρήστε στην εγκατάσταση.

Τώρα, ανοίξτε το Stremio με εγκατεστημένο το Torrentio. Για να βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο εγκαταστάθηκε σωστά, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κομματιού του παζλ στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής Stremio. Αυτό θα εμφανίσει όλα τα πρόσθετα. Κάντε κλικ στο «Τα πρόσθετά μου» και κάντε κύλιση μέχρι να δείτε το Torrentio. Αν υπάρχει, συγχαρητήρια! Είσαι έτοιμος.

Για να δοκιμάσετε τη ρύθμισή σας, ας δοκιμάσουμε να κάνετε streaming μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Μεταβείτε στην ενότητα “Discover”, κάντε κλικ σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή και πατήστε “Εμφάνιση”. Στη λίστα των διαθέσιμων ροών, θα πρέπει τώρα να δείτε μια επιλογή με την ετικέτα “[RB+] Torrentio — Ποιότητα.’

Και voilà! Είστε πλέον έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο της απρόσκοπτης ροής με τα Stremio, torrentio και Real Debrid. Απολαύστε ατελείωτες ώρες από το αγαπημένο σας περιεχόμενο, όλα με την άνεση των δακτύλων σας. Καλή ροή!

Διαβάστε επίσης:Εύκολος οδηγός ρύθμισης Stremio για απρόσκοπτη ροή ταινιών και τηλεόρασης

Ρύθμιση Plex με Real Debrid στα Windows για απρόσκοπτη ροή

Εγκαταστήστε το Plex Debrid στο Raspberry Pi 4/3

Αφήστε μια απάντηση