Πώς να χρησιμοποιήσετε το Plex με Real Debrid

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, ο όγκος του περιεχομένου που διατίθεται για ροή είναι συντριπτικός. Ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες επιλογές ροής, μια ρύθμιση που συνδυάζει το Plex με το Real Debrid ξεχωρίζει λόγω των μοναδικών δυνατοτήτων του. Αυτός ο οδηγός βασίζεται στις οδηγίες από το αποθετήριο GitHub plex_debridθα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης του Plex με το Real Debrid για ροή.

Το Plex Debrid σάς επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου από πηγές torrent χρησιμοποιώντας υπηρεσίες Debrid, συμπεριλαμβανομένου του Real Debrid. Λειτουργεί με τον προσωπικό σας διακομιστή πολυμέσων, όπως το Plex, και χρησιμοποιεί υπηρεσίες περιεχομένου όπως το Plex Discover, το Trakt και το Overeerr, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν ταινίες και εκπομπές στη λίστα παρακολούθησης τους, οι οποίες γίνονται άμεσα διαθέσιμες για ροή.

Μια εγκατάσταση Plex Debrid περιλαμβάνει τρία μέρη:

  1. Rclone (ή rclone_rd): Αυτό το πρόγραμμα ξεγελά το λειτουργικό σας σύστημα ώστε να πιστεύει ότι τα αρχεία από την υπηρεσία Debrid αποθηκεύονται τοπικά, ενώ στην πραγματικότητα, μεταδίδονται σε ροή όταν τα ανοίγετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το περιεχόμενο γίνεται διαθέσιμο σχεδόν αμέσως και γιατί έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ανάλογα με την υπηρεσία Debrid που διαθέτετε. Ποτέ δεν γίνεται λήψη τίποτα στον σκληρό δίσκο του διακομιστή σας.
  2. Ένας προσωπικός διακομιστής πολυμέσων όπως το Plex: Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτά τα αρχεία από οπουδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή.
  3. Το σενάριο plex_debrid: Αυτό συγκεντρώνει τα πάντα και παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσετε περιεχόμενο πολυμέσων στην υπηρεσία Debrid σας.

Για να λειτουργήσει αυτή η ρύθμιση, πρέπει να προσαρτήσετε τουλάχιστον μία υπηρεσία Debrid ως εικονική μονάδα δίσκου. Real Debrid συνιστάται ιδιαίτερα καθώς λαμβάνει συχνά ενημερώσεις και νέες δυνατότητες πρώτα από το Plex Debrid. Μόλις εκτελείται ο διακομιστής Plex, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη από την υπηρεσία Debrid με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το Plex. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερωθεί ένας μόνο λογαριασμός Real Debrid για αυτήν τη ρύθμιση.

Ανοίξτε ένα τερματικό Linux και εκτελέστε τις ακόλουθες εντολές:

sudo apt update
sudo apt install screen git python3 python3-pip

Οι περισσότερες υπηρεσίες Debrid δεν σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία τους από πολλές διευθύνσεις IP παράλληλα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν έχετε έναν διακομιστή Plex σε λειτουργία, καθώς ό,τι κάνετε ροή μέσω του Plex (από οποιαδήποτε τοποθεσία, ανεξάρτητα από το πόσα παράλληλα) δρομολογούνται μέσω της διεύθυνσης IP του διακομιστή σας.

Για να προσαρτήσετε το Real Debrid, εκτελέστε τις ακόλουθες εντολές στο τερματικό Linux:

wget https://github.com/itsToggle/rclone_RD/releases/download/v1.58.1-rd.2.2/rclone-linux
chmod u+x ./rclone-linux
./rclone-linux config

Στη συνέχεια, στο μενού διαμόρφωσης rclone:

  • Πληκτρολογήστε ‘n’ για να δημιουργήσετε ένα νέο τηλεχειριστήριο rclone
  • Πληκτρολογήστε “realdebrid” για να ονομάσετε το νέο σας τηλεχειριστήριο “realdebrid”
  • Πληκτρολογήστε ’47’ για να επιλέξετε τον απομακρυσμένο τύπο “47) realdebrid”
  • Εισαγάγετε το κλειδί Real Debrid API σας (https://real-debrid.com/apitoken)
  • Επιλέξτε “όχι” όταν σας ζητηθούν σύνθετες ρυθμίσεις
  • Συνεχίστε με τις υπόλοιπες οδηγίες που σας ζητούνται.
  • Πληκτρολογήστε ‘q’ για έξοδο από το μενού διαμόρφωσης rclone.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν κατάλογο και ξεκινήστε έναν νέο screen συνεδρία:

mkdir torrents
screen -S rclone

Στη συνέχεια, προσαρτήστε το τηλεχειριστήριό σας στη νέα περίοδο λειτουργίας οθόνης:

./rclone-linux mount realdebrid: torrents --dir-cache-time 10s --allow-other

Τύπος Ctrl + aέπειτα d για αποσύνδεση από την περίοδο λειτουργίας της οθόνης. Για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε τοποθετήσει με επιτυχία το Real Debrid, χρησιμοποιήστε το ls torrents. Αν δείτε τους φακέλους “default”, “movies” και “shows”, είστε έτοιμοι!

Στο τερματικό σας Linux, κλωνοποιήστε το αποθετήριο Plex Debrid και εγκαταστήστε τις απαιτήσεις του:

git clone https://github.com/itsToggle/plex_debrid
pip install -r ./plex_debrid/requirements.txt

Στη συνέχεια, ξεκινήστε ένα νέο screen συνεδρία και εκτελέστε το κύριο σενάριο του Plex Debrid:

screen -S plex_debrid
python ./plex_debrid/main.py

Ακολουθήστε τις οδηγίες ρύθμισης που εμφανίζονται. Για να ξεκινήσετε τον αυτοματισμό λήψης, επιλέξτε την επιλογή «1) Εκτέλεση.

Αυτό είναι! Η εγκατάσταση του Plex με το Real Debrid παρέχει μια ισχυρή λύση ροής που αξιοποιεί τα οφέλη και των δύο πλατφορμών. Αν και η αρχική ρύθμιση μπορεί να απαιτεί κάποια τεχνική τεχνογνωσία, οι ανταμοιβές όσον αφορά την εμπειρία ροής και τη διαθεσιμότητα περιεχομένου το καθιστούν αξίζει τον κόπο. Απολαύστε την βελτιωμένη εμπειρία ροής!

Διαβάστε επίσης:Ρύθμιση Plex με Real Debrid στα Windows

Πώς να εγκαταστήσετε το addons Plex Live Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Plex στο Roku

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *