Επίλυση του ζητήματος Plex Stuck on Detecting Intros

You are currently viewing Επίλυση του ζητήματος Plex Stuck on Detecting Intros
Ένα βασικό χαρακτηριστικό που βελτιώνει την εμπειρία χρήστη του Plex είναι η δυνατότητα ανίχνευσης και παράβλεψης εισαγωγών τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά τι συμβαίνει όταν αυτή η εύχρηστη λειτουργία αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Τι κάνετε όταν το Plex κολλάει στον εντοπισμό εισαγωγών; Αυτός ο περιεκτικός οδηγός θα σας καθοδηγήσει στο πρόβλημα και τις αποτελεσματικές λύσεις του.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων του προβλήματος «Το Plex έχει κολλήσει στον εντοπισμό εισαγωγών», υπάρχουν πολλές πιθανές λύσεις που οι χρήστες έχουν βρει αποτελεσματικές:

Η πιο συνηθισμένη λύση που προτείνουν οι χρήστες είναι η πλήρης επανεκκίνηση του διακομιστή. Μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή λύση, αλλά όπως συμβαίνει με πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, μια επανεκκίνηση μπορεί συχνά να επιλύσει το πρόβλημα.

Όταν το Plex κολλάει στον εντοπισμό εισαγωγών, είναι πιθανό κάποιο μικρό σφάλμα ή προσωρινό πρόβλημα δεδομένων να προκαλεί αυτό το πρόβλημα και μια επανεκκίνηση διακομιστή μπορεί να το διορθώσει. Για να εκτελέσετε επανεκκίνηση διακομιστή, θα πρέπει πρώτα να σταματήσετε τον διακομιστή πολυμέσων Plex, κάτι που μπορείτε να κάνετε από το εικονίδιο του δίσκου Plex. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αφού ενεργοποιηθεί ξανά ο υπολογιστής σας, επανεκκινήστε τον Plex Media Server. Μετά την επανεκκίνηση του διακομιστή, ελέγξτε εάν το πρόβλημα εντοπισμού εισαγωγής έχει επιλυθεί.

Μια άλλη λύση που συνήθως προτείνεται είναι η απενεργοποίηση της δυνατότητας ανίχνευσης εισαγωγής, ακολουθούμενη από επανεκκίνηση διακομιστή. Μετά την επανεκκίνηση του διακομιστή, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν ξανά τη δυνατότητα.

Η δεύτερη λύση περιλαμβάνει την απενεργοποίηση της δυνατότητας ανίχνευσης εισαγωγής, ακολουθούμενη από επανεκκίνηση διακομιστή. Αυτή η μέθοδος ουσιαστικά επαναφέρει τη δυνατότητα ανίχνευσης εισαγωγής. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις > Διακομιστής > Βιβλιοθήκη» στην εφαρμογή Web Plex και, στη συνέχεια, ορίστε τη ρύθμιση «Δημιουργία εισαγωγικών δεικτών βίντεο» σε «ποτέ». Αφού το κάνετε αυτό, εκτελέστε μια επανεκκίνηση διακομιστή ακολουθώντας τα ίδια βήματα που αναφέρονται στην πρώτη λύση.

Μόλις ο διακομιστής σας ενεργοποιηθεί και εκτελεστεί, επιστρέψτε στη ρύθμιση “Δημιουργία εισαγωγικών δεικτών βίντεο” και ορίστε την σε “ως προγραμματισμένη εργασία κατά τη συντήρηση” ή “ως προγραμματισμένη εργασία και κατά την προσθήκη πολυμέσων”, με βάση τις προτιμήσεις σας. Μετά την αλλαγή αυτής της ρύθμισης, το Plex θα αρχίσει να εντοπίζει εισαγωγές όταν πληρούνται οι συνθήκες που επιλέξατε.

Ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η απενεργοποίηση της δυνατότητας διακωδικοποίησης προκαλεί το πρόβλημα. Η επανενεργοποίησή του φάνηκε να βοηθά την ανίχνευση εισαγωγής να αρχίσει να λειτουργεί ξανά σωστά.

Μια άλλη κοινή λύση σχετίζεται με τη δυνατότητα διακωδικοποίησης στο Plex. Η διακωδικοποίηση είναι η διαδικασία μετατροπής του αρχείου πολυμέσων από μια μορφή σε άλλη, για να διασφαλιστεί η συμβατότητα με τη συσκευή που αναπαράγει τα μέσα. Ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η απενεργοποίηση της δυνατότητας διακωδικοποίησης προκαλεί το πρόβλημα εντοπισμού εισαγωγής.

Σε αυτήν την περίπτωση, η επανενεργοποίηση φάνηκε να βοηθά την ανίχνευση εισαγωγής να αρχίσει να λειτουργεί ξανά σωστά. Για να ελέγξετε αυτήν τη ρύθμιση, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις > Διακομιστής > Μετακωδικοποιητής» στην εφαρμογή Web Plex και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή «Ενεργοποίηση επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη». Εάν δεν είναι, ελέγξτε το και αποθηκεύστε τις αλλαγές. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να έχετε συνδρομή Plex Pass για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα.

Ενώ το ζήτημα «κολλημένοι στον εντοπισμό εισαγωγών» του Plex μπορεί να είναι απογοητευτικό, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν πιθανές διαθέσιμες λύσεις. Αυτός ο οδηγός περιγράφει πολλές από αυτές τις λύσεις, δίνοντας στους χρήστες ένα σημείο εκκίνησης κατά την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Καθώς η Plex συνεχίζει να ενημερώνει το λογισμικό της και να βελτιώνει τις δυνατότητές της, μπορούμε να περιμένουμε ότι η εμφάνιση αυτών των ζητημάτων θα μειωθεί. Αλλά μέχρι τότε, γνωρίζοντας πώς να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τα προβλήματα, θα μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς διακοπή.

Να θυμάστε ότι κάθε ρύθμιση διακομιστή Plex είναι μοναδική, επομένως αυτό που λειτουργεί για έναν μπορεί να μην λειτουργεί για κάποιον άλλο. Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, εξετάστε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε στην κοινότητα του Plex ή στην ομάδα υποστήριξης του Plex για πρόσθετη βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αφαιρέσετε το PIN από το Plex.

Ρύθμιση Plex με Real Debrid στα Windows

Εγκαταστήστε το Plex Debrid στο Raspberry Pi 4/3

Αφήστε μια απάντηση