Πώς να αφαιρέσετε το PIN από το Plex.

Πώς να αφαιρέσετε το PIN από το Plex.

Ένα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Plex είναι η δυνατότητα ρύθμισης προσωπικού αριθμού αναγνώρισης (PIN) για την προστασία του λογαριασμού σας Plex. Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου θέλετε να αφαιρέσετε το PIN από τον λογαριασμό σας. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αφαίρεσης του Plex PIN σας, διασφαλίζοντας ότι η ασφάλεια του λογαριασμού σας ευθυγραμμίζεται με τις προτιμήσεις σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα Plex;

Ένα Plex PIN είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στον λογαριασμό σας Plex. Ρυθμίζοντας ένα PIN, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Plex Media Server σας και να κάνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Το PIN Plex είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε κοινόχρηστα περιβάλλοντα ή όταν θέλετε να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να αφαιρέσετε το PIN από τον λογαριασμό σας Plex.

Βήμα 1: Πρόσβαση στην εφαρμογή Web Plex

Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πλοηγηθείτε στην εφαρμογή Web Plex επισκεπτόμενοι την ακόλουθη διεύθυνση URL:

https://app.plex.tv

Βήμα 2: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Plex

Κάντε κλικ στο κουμπί “Είσοδος” στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Web Plex. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Plex (email και κωδικό πρόσβασης) και κάντε κλικ στο «Σύνδεση» για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Βήμα 3: Πρόσβαση στις ρυθμίσεις λογαριασμού

Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής Web Plex. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Λογαριασμός” για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Plex.

Βήμα 4: Μεταβείτε στην ενότητα Ασφάλεια

Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Plex, εντοπίστε την ενότητα “Ασφάλεια” στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ σε αυτό για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ασφαλείας για τον λογαριασμό σας Plex.

Βήμα 5: Αφαιρέστε το PIN σας

Στην ενότητα “Ασφάλεια”, θα βρείτε το πεδίο “PIN”, όπου μπορείτε να δείτε το τρέχον Plex Plex σας. Για να αφαιρέσετε το PIN, κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάργηση” που βρίσκεται δίπλα στο πεδίο PIN.

Βήμα 6: Επιβεβαιώστε την αφαίρεση του PIN

Το Plex θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αφαιρέσετε το PIN. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί «Υποβολή» για να προχωρήσετε στην αφαίρεση του PIN.

Βήμα 7: Αποθήκευση αλλαγών

Αφού αφαιρέσετε το PIN, πρέπει να αποθηκεύσετε τις αλλαγές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της ενότητας “Ασφάλεια” και κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Βήμα 8: Επαληθεύστε την αφαίρεση του PIN

Αφού αποθηκεύσετε τις αλλαγές, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Plex και συνδεθείτε ξανά. Δεν θα πρέπει πλέον να σας ζητείται να εισαγάγετε το PIN σας κατά την πρόσβαση στον διακομιστή πολυμέσων Plex ή την αλλαγή των ρυθμίσεων λογαριασμού.

Καταργήσατε επιτυχώς το PIN από τον λογαριασμό σας Plex.

Διαβάστε επίσης:Πώς να περιορίσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Plex στο Roku

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Plex με Real Debrid

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *