καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Τα 5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι στη μόδα αυτές τις μέρες, σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό για την κατανάλωση όλων των διαδικτυακών βίντεο, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Ωστόσο, αυτά έξυπνες τηλεοράσεις Google μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Με το Google TV, μπορείτε τώρα ζήστε το διαδίκτυο στη μεγάλη οθόνη από την άνεση του καναπέ σας. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές, η επιλογή των καλύτερων προγραμμάτων περιήγησης για το Google TV σας μπορεί να είναι συντριπτική.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV, το καθένα με μοναδικές δυνατότητες. Είτε ασχολείστε με την ταχύτητα, την προσαρμογή ή τις φιλικές προς το χρήστη διεπαφές, σας καλύψαμε. Με αυτά Android TV προγράμματα περιήγησης, μπορείτε να ελέγξετε τον Ιστό, να περιηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και πολλά άλλα. Ας ξεκινήσουμε.

Πώς να εγκαταστήσετε το Zetflix APK σε Android TV

1. Πρόγραμμα περιήγησης – Καλός αποκλεισμός διαφημίσεων και προστασία απορρήτου

Η εφαρμογή Browser για το Google TV αναδεικνύεται ως ένας αξιόπιστος σύντροφος για την τηλεόρασή σας, προσφέροντας μια απλή αλλά ισχυρή εμπειρία περιήγησης. Προσαρμοσμένη ειδικά για οθόνες τηλεόρασης, η διαισθητική διεπαφή του εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση, ακόμη και για όσους είναι νέοι στην περιήγηση στην έξυπνη τηλεόραση.

Πρόγραμμα περιήγησης 1 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η ελαφριά φύση του, που καταναλώνει ελάχιστους πόρους του συστήματος και εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση. Υπάρχει γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς ιστότοπους και σελιδοδείκτες, καθιστώντας το φιλικό προς τον χρήστη, ενώ το ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων εξασφαλίζει μια αδιάκοπη εμπειρία περιήγησης.

Μιλώντας για αποκλεισμό, το πρόγραμμα περιήγησης έχει ενσωματωμένες δυνατότητες αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων και ανακατεύθυνσης, μαζί με εστίαση στην προστασία του απορρήτου.

Πρόγραμμα περιήγησης 2 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ανώνυμης περιήγησης και υποστήριξη για ιδιωτικούς σελιδοδείκτες που μπορείτε να κλειδώσετε με έναν κωδικό PIN. Αν και μπορεί να μην έχει κάποιες εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, η απλότητά του είναι ένα πλεονέκτημα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που δίνουν προτεραιότητα σε μια απλή και αποτελεσματική εμπειρία περιήγησης.

Τιμή: Ελεύθερος; Εγκατάσταση: Play Store

Οι πιθανότητες είναι ότι διαβάζετε αυτό το άρθρο στο α Πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome εγκατάσταση. Στα smartphone και στους επιτραπέζιους υπολογιστές μας, το Google Chrome είναι γνωστό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Google TV δεν αποστέλλεται με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome από προεπιλογή. Στην πραγματικότητα, δεν είναι διαθέσιμο στο Play Store.

Google Chrome 1 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Ο λόγος είναι απλός – δεν υπάρχει επίσημος Chrome για τηλεόραση. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να φορτώσετε το αρχείο Android APK στο Google TV σας και να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome χωρίς προβλήματα. Αυτό φέρνει τη γνώριμη διεπαφή Chrome στην τηλεόρασή σας, διασφαλίζοντας τη συνέπεια στις συσκευές σας.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο απρόσκοπτος συγχρονισμός του με τον λογαριασμό σας Google, επιτρέποντας πρόσβαση σε σελιδοδείκτες, ιστορικό και ρυθμίσεις από οποιαδήποτε συσκευή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Streamonsport στο Android TV

Google Chrome 2 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Προσθέστε σε αυτό, σε αντίθεση με τις εγκαταστάσεις επιτραπέζιων υπολογιστών, το Google Chrome στο Google TV προσφέρει αξιόπιστη απόδοση χωρίς να δεσμεύει πόρους. Η μόνη προειδοποίηση είναι η ανάγκη για πλευρική φόρτωση, η οποία μπορεί να προκαλέσει μερικούς χρήστες.

Επιπλέον, ανάλογα με την έκδοση του Chrome που εγκαθιστάτε, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα κατά την εύρεση του δρομέα, καθώς εγκαθιστάτε μια εφαρμογή Android στο Google TV σας.

Τιμή: Ελεύθερος; Εγκατάσταση: Πλευρικό φορτίο

3. Silk Browser – Ταχύτερη περιήγηση

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια τηλεόραση Amazon Fire ή το Fire Stick της, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το Silk Browser. Ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το Silk υπόσχεται ταχύτερη φόρτωση σελίδων και πιο ομαλή εμπειρία περιήγησης. Σχεδιασμένο με γνώμονα την ενοποίηση, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης συνδέεται άψογα με υπηρεσίες της Amazon όπως το Prime Video, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Silk Browser 1 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η ενσωμάτωση δυνατοτήτων φωνητικής αναζήτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγούνται στο διαδίκτυο χωρίς χέρια. Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί επίσης να προβλέψει τη συμπεριφορά σας για προφόρτωση ιστοσελίδων. Εδώ που τα λέμε, ο τρόπος που λειτουργεί το Silk Browser είναι ότι περνά τα αιτήματά σας μέσω των διακομιστών μεσολάβησης της Amazon. Δεδομένου ότι οι περισσότερες επεξεργασίες γίνονται στους διακομιστές cloud της Amazon, έχετε ταχύτερη περιήγηση με λιγότερη κατανάλωση δεδομένων.

Silk Browser 2 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Ωστόσο, αυτό έχει ένα κόστος. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, δεν θα θέλατε τα εμπιστευτικά δεδομένα σας να περνούν από τους διακομιστές μεσολάβησης της Amazon.

Προσθέστε σε αυτό, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store όπως το Google Chrome. Επομένως, πρέπει να φορτώσετε το αρχείο APK του. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε απλή περιήγηση, η ταχεία φόρτωση της σελίδας το καθιστά ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης Google TV.

Τιμή: Ελεύθερος; Εγκατάσταση: Πλευρικό φορτίο

Το TV Bro είναι μια από τις πιο συνιστώμενες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης για το Google TV στην κοινότητα Android TV και για καλό λόγο. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του εξασφαλίζει μια διαισθητική εμπειρία περιήγησης προσαρμοσμένη για τηλεοπτική πλοήγηση.

TV Bro 1 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Όπως τα περισσότερα προσαρμοσμένα δέρματα Android TV, το πρόγραμμα περιήγησης TV Bro έχει γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς ιστότοπους και σελιδοδείκτες που απλοποιούν την ανακάλυψη περιεχομένου. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για αναπαραγωγή βίντεο HTML5 που βελτιώνει την εμπειρία πολυμέσων.

Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη μέσα στην εφαρμογή για πρόσβαση στον ιστότοπο σε προβολή κινητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή. Το TV Bro διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων εύκολα. Η εφαρμογή είναι επίσης ανοιχτού κώδικα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Smart IPTV Player σε Android TV / Android TV Box

TV Bro 2 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Ένα πράγμα που επισημαίνουν οι καταναλωτές είναι ότι από προεπιλογή, η εφαρμογή κλιμακώνει τις ιστοσελίδες υψηλότερα. Ενώ μπορείτε να κλιμακώσετε προς τα πάνω, δεν υπάρχει επιλογή για κλιμάκωση κάτω από το 100%, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους χρήστες.

Ωστόσο, το TV Bro δίνει προτεραιότητα στην απλότητα και την ευκολία χρήσης. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήστες λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας ή για όσους εκτιμούν μια άνετη, χωρίς ακαταστασία εμπειρία περιήγησης.

Τιμή: Ελεύθερος; Εγκατάσταση: Play Store

5. Puffin TV Browser – Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης τηλεόρασης επί πληρωμή

Το Puffin TV-Browser διακρίνεται ως ένα premium, επί πληρωμή πρόγραμμα περιήγησης για το Google TV, προσφέροντας εμπειρία περιήγησης υψηλής ταχύτητας μέσω τεχνολογίας που βασίζεται στο cloud. Εάν δεν σας πειράζει να πληρώσετε για μια premium εμπειρία περιήγησης στον ιστό, αυτό είναι εύκολα το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για το Google TV σας.

Puffin Browser 1 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Το μυστικό όπλο του Puffin βρίσκεται στην τεχνολογία που βασίζεται στο cloud. Οι εργασίες περιήγησής σας υποβάλλονται σε εξ αποστάσεως επεξεργασία στους ισχυρούς διακομιστές του, παρέχοντας εκπληκτικούς γρήγορους χρόνους φόρτωσης ακόμη και σε λιγότερο ισχυρές συσκευές.

Για τους λάτρεις του κινηματογράφου και τους λάτρεις της φασαρίας, το πρόγραμμα περιήγησης Puffin TV διαθέτει χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για βελτιώστε την εμπειρία βίντεο. Τα εικονικά χειριστήρια του gamepad σάς επιτρέπουν να πλοηγείστε εύκολα στις πλατφόρμες ροής, ενώ οι ρυθμιζόμενες ταχύτητες αναπαραγωγής σας επιτρέπουν να κάνετε γρήγορη προώθηση μέσω ανακεφαλαιώσεων ή να επιβραδύνετε κρίσιμες σκηνές.

Puffin Browser 2 Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV

Το Puffin προσφέρει ακόμη και εικονικό trackpad και δυνατότητες ζουμ, δίνοντάς σας λεπτομερή έλεγχο της εμπειρίας προβολής σας. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Puffin TV Remote στο smartphone Android για να ελέγχετε απρόσκοπτα το πρόγραμμα περιήγησης Puffin TV στο Google TV σας.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του προγράμματος περιήγησης είναι ότι λειτουργεί με συνδρομή. Αν και αυτό μπορεί να είναι απενεργοποίηση για μερικούς, τα premium χαρακτηριστικά του και η απαράμιλλη προσφορά ταχύτητας θα πρέπει να δικαιολογούν το κόστος για τους βαρείς χρήστες ιστού που αναζητούν μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης.

Τιμή: 0,05 $/ημέρα, 0,25 $/εβδομάδα, 1 $/μήνα. Εγκατάσταση: Play Store

Περιηγηθείτε στον Ιστό αποτελεσματικά

Λοιπόν, αυτή ήταν η λίστα μας με μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για το Google TV σας. Η επιλογή του σωστού προγράμματος περιήγησης είναι τελικά θέμα προσωπικής προτίμησης. Είτε αναζητάτε απλότητα, εξοικείωση, ιδιωτικότητα ή απρόσκοπτη ενσωμάτωση βίντεο, υπάρχει ένα πρόγραμμα περιήγησης που περιμένει να χαράξει την πορεία σας. Ωστόσο, συνιστούμε να δώσετε σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης μια ευκαιρία για να συγκρίνετε την απόδοση πριν καταλήξετε τελικά σε ένα.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *