Λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Addons Kodi

Καλύτερα πρόσθετα Kodi Addons (Φεβρουάριος 2024)

Περιεχόμενα

Όλα τα πρόσθετα σε αυτήν τη λίστα είναι συμβατά με το Kodi 20 Nexus (έως Kodi 20.3) και το Kodi 19 Matrix (έως Kodi 19.5) και μπορούν να εκτελεστούν σε οποιοδήποτε υλικό στο οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick , Fire TV Cube, Nvidia Shield TV, κινητά και tablet Android, κουτιά Android TV, υπολογιστές Windows και συσκευές Apple Mac.

Να θυμάστε ότι τα πρόσθετα Kodi είναι διαθέσιμα δωρεάν. Οι προγραμματιστές ξοδεύουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βελτιώσουν την εμπειρία μας στο Kodi. Αυτό σημαίνει ότι τα πρόσθετα Kodi ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : 25+ Τα καλυτερα site για live streaming αγωνες Για Τον Απρίλιο Του 2024

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi ALL-IN-ONE

Crew

Το Crew Kodi Addon είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσθετο all-in-one που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Το Crew έχει πολλές ενότητες για περιεχόμενο βίντεο, όπως Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές, Αθλητικά, IPTV, Παιδιά και πολλά άλλα. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και συνεπή πρόσθετα εκεί έξω με πολύ περιεχόμενο.

Ghost

Το Ghost Kodi Addon επιστρέφει σε μορφή Shadow fork που βρίσκεται στο The Crew Repository. Το πρόσθετο all-in-one διαθέτει ενότητες για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων επαναλήψεων αθλητικών και πολλά άλλα. Το Ghost συλλέγει διαδικτυακές πηγές για περιεχόμενο, αλλά προσφέρει επίσης κάποιες λίστες αναπαραγωγής και κατηγορίες με ένα κλικ.

Lab

Το Lab Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο all-in-one που βρίσκεται στο The Lab Repository. Το πρόσθετο έρχεται με πολλές ενότητες και κατηγορίες για να διαλέξετε. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, νέες ταινίες, νέα επεισόδια, ταινίες με 1 κλικ, IPTV & αθλήματα και πολλά άλλα. Το Lab έρχεται με περιεχόμενο playlist με 1 κλικ, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρέσει πηγές για βίντεο.

Asgard

Το Asgard Kodi Addon είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο all-in-one και πλήρως εξοπλισμένο με ενότητες για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικές επαναλήψεις, περιεχόμενο βίντεο για παιδιά, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές ενότητες και κατηγορίες για έλεγχο. Για χρήστες χωρίς υπηρεσία Debrid υπάρχει επίσης ένα αξιοπρεπώς λειτουργικό “Non Debrid Section” για περιεχόμενο βίντεο. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόσθετο, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το Real Debrid ή μια παρόμοια υπηρεσία.

Dynasty

Το Dynasty Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο all-in-one που βρίσκεται στο The Warehouse Repository. Η δυναστεία είναι αρκετά τεράστια με πολύ περιεχόμενο για να ανακαλύψετε. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, IPTV & αθλήματα, ντοκιμαντέρ, μουσική, παιδιά και άλλα. Το πρόσθετο είναι σε θέση να αφαιρεί πηγές για περιεχόμενο βίντεο, αλλά έχει επίσης πολλές λίστες αναπαραγωγής και περιεχόμενο με 1 κλικ.

METV

Το METV Kodi Addon είναι ένα all-in-one addon που βρίσκεται στο EzzerMacs Wizard Repository. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, Τηλεόραση, Αθλητισμός, Ιδιώτες, Trakt, Παιδιά και πολλά άλλα. Οι περισσότερες κατηγορίες είναι λίστες αναπαραγωγής με βίντεο και συνδέσμους 1 κλικ. Ορισμένες ενότητες παραθέτουν επίσης ζωντανές ροές.

Fido

Το πρόσθετο Fido Kodi είναι ένα πρόσθετο all-in-one που βρίσκεται στο αποθετήριο Fido. Το Fido συνοδεύεται από πολλές ενότητες playlist με 1 κλικ και είναι επίσης σε θέση να χαράξει διαφορετικές πηγές για περιεχόμενο βίντεο. Αυτό είναι ένα από τα λίγα πρόσθετα που υποστηρίζουν δωρεάν συνδέσμους. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Live TV, Music TV, Movies, Kids Area, TV Boxset και πολλά άλλα.

Nemesis AIO

Το Nemesis AIO Kodi Addon είναι ένα all-in-one addon που παραθέτει διαφορετικούς τύπους περιεχομένου βίντεο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Ζωντανά αθλήματα και επαναλήψεις, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Το Nemesis διαθέτει επίσης μερικές μοναδικές λειτουργίες, όπως η λειτουργία πάρτι ρολογιού και μια ενότητα για ενήλικες που προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να ορίσετε μόνοι σας. Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται κωδικός PIN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο. Κατά την εκκίνηση του πρόσθετου θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

UK Turk Playlists

Το UK Turk Playlists Kodi Addon είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο βίντεο all-in-one που τώρα λειτουργεί με το Kodi 19 Matrix. Υπάρχουν πολλές ενότητες και κατηγορίες για να διαλέξετε, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, τουρκική τηλεόραση, τουρκικές ταινίες και πολλά άλλα. Αντί για ξύστρα, αυτό το πρόσθετο παραθέτει τα βίντεο ως λίστες αναπαραγωγής, επομένως πρέπει να κάνετε μόνο δύο κλικ για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή. Το UK Turk έρχεται με πολύ περιεχόμενο. Με τα στιγμιότυπα οθόνης μας στο άρθρο, έχετε μια ιδέα για το πόσο ολοκληρωμένο είναι αυτό το πρόσθετο.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ΤΑΙΝΙΕΣ & Τηλεοπτικές εκπομπές

Netflix

Με το Netflix Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο βίντεο από την πιο δημοφιλή υπηρεσία ροής στον κόσμο. Υπάρχουν πολλές ενότητες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων νέων εκδόσεων, κορυφαίων επιλογών, ανερχόμενου περιεχομένου και πολλά άλλα. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί έγκυρη συνδρομή Netflix, δεν θα λειτουργήσει χωρίς μια.

Disney Plus (Disney+)

Με το Disney Plus Kodi Addon (Disney+) έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο από την υπηρεσία ροής Disney Plus. Το Disney Plus είναι η συνδρομητική υπηρεσία ροής βίντεο κατ’ απαίτηση της The Walt Disney Company. Έχετε πρόσβαση σε όλες τις παραγωγές της Disney, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου Pixar, Marvel, Fox και National Geographic. Τα κυριότερα σημεία είναι η τηλεοπτική εκπομπή The Mandalorian, το πλήρες franchise του Star Wars, όλες οι ταινίες της Marvel όπως οι Avengers, X-Men, The Simpsons και πολλά άλλα.

Hulu

Το Hulu είναι μια δημοφιλής αμερικανική υπηρεσία ροής με πολύ περιεχόμενο για παρακολούθηση. Με το πρόσθετο Hulu Kodi έχετε πρόσβαση σε όλες τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και τα αθλητικά προγράμματα χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων Kodi. Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται λογαριασμός Hulu με ενεργή συνδρομή. Προς το παρόν, το Hulu είναι προσβάσιμο μόνο με μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, επομένως εάν βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN.

Tubi TV

Το Tubi TV Kodi Addon προσφέρει περισσότερες από 50.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αν και το Tubi TV δεν προσφέρει τις πιο πρόσφατες ταινίες και εκπομπές, έχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη με γνωστά και όχι τόσο γνωστά βίντεο που δεν μπορείτε να βρείτε με κανένα άλλο πρόσθετο Kodi. Υπάρχει επίσης πολύ εξειδικευμένο περιεχόμενο για ειδικά ενδιαφέροντα. Αυτή η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και νόμιμη. Χρηματοδοτείται από διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράβλεψης κατά τη διάρκεια των ροών.

Fen

Το Fen Kodi Addon είναι ένα ισχυρό και ελαφρύ πρόσθετο για ροή περιεχομένου βίντεο μέσω του Διαδικτύου. Το Fen έχει υποστήριξη για το Real Debrid (αποθηκευμένα torrents), το Easynews (παροχέας Usenet) και το Furk (πάροχος αποθήκευσης) που το κάνει πολύ μοναδικό. Το Fen είναι ένα από τα πιο γρήγορα πρόσθετα εκεί έξω, ξύνεται εξαιρετικά γρήγορα ενώ εξακολουθεί να τραβάει πολλούς συνδέσμους υψηλής ποιότητας. Εάν τυχαίνει να είστε πελάτης Easynews ή Furk, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στις ρυθμίσεις του πρόσθετου.

Fen Light

Το πρόσθετο Fen Light Kodi είναι μια λεπτή έκδοση του αρχικού πρόσθετου Fen Kodi. Η κύρια εστίαση είναι στην πολύ γρήγορη απόδοση. Ως εκ τούτου, ορισμένες λειτουργίες έχουν αφαιρεθεί, τις οποίες οι περισσότεροι χρήστες του Kodi δεν χρειάζονται στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, οι τυπικές λειτουργίες όπως η υποστήριξη για υπηρεσίες Debrid, EasyNews ή Trakt εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες.

Umbrella

Το Umbrella Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Venom και αυτή τη στιγμή λειτουργεί πολύ καλά. Έρχεται με τα ίδια χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο, πράγμα που σημαίνει ότι το Umbrella έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες απόξεσης, υποστήριξη για πολλές premium υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των EasyNews και Furk και πολλές ενότητες για να διαλέξετε. Ο προγραμματιστής κυκλοφορεί συχνά νέες ενημερώσεις, γεγονός που καθιστά το Umbrella ένα από τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο για το Kodi.

Seren

Το πρόσθετο Seren Kodi είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο πρόσθετο για παρακολούθηση περιεχομένου βίντεο σε πολύ υψηλή ποιότητα. Το Seren είναι ένα πρόσθετο Kodi επόμενης γενιάς που λειτουργεί πολύ γρήγορα, ομαλά και προσφέρει πολλές ρυθμίσεις για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Στον απόλυτο οδηγό προσθήκης Seren Kodi, σας δείχνουμε επίσης πώς να ορίσετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Seren.

Scrubs V2

Το Scrubs V2 Kodi Addon επέστρεψε και τώρα εργάζεται με το Kodi 19 Matrix. Το Scrubs V2 παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το πρόσθετο είναι αρκετά μοναδικό καθώς έρχεται μόνο με δωρεάν συνδέσμους – δεν απαιτείται υπηρεσία Debrid. Η δομή του μενού είναι πολύ γρήγορη και απλή. Το πρόσθετο συνοδεύεται από πολλά scrapers που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις. Επιπλέον, υπάρχει μια ενότητα μπόνους που ονομάζεται “Περισσότερα πράγματα” με ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες.

POV

Το POV Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Fen που βρίσκεται στο αποθετήριο Kodifitzwell. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Δημοφιλή άτομα, Αναζήτηση, Ανακάλυψη και άλλα. Επί του παρόντος, το POV λειτουργεί πολύ γρήγορα, όπως και το αρχικό Fen. Είναι επίσης ένα από τα λίγα πρόσθετα που υποστηρίζουν το Offcloud.

Ezra

Το Ezra Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Fen και μπορεί να ξύνει διαφορετικές πηγές για περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ακριβώς όπως το Fen, η συνολική απόδοση και ειδικά οι ταχύτητες απόξεσης του Ezra είναι εξαιρετικά γρήγορες. Το πρόσθετο υποστηρίζει επίσης Real Debrid, Easynews και Furk. Ο Ezra είναι ακόμα ολοκαίνουργιος αλλά λειτουργεί ήδη χωρίς προβλήματα. Παρόλο που ο Φεν εργάζεται ξανά, ο Έζρα είναι μια άξια εναλλακτική.

Wutu

Το Wutu Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Venom και βρίσκεται στο αποθετήριο Ezra. Το Wutu παραθέτει διαφορετικούς τύπους περιεχομένου βίντεο ταξινομημένα κατά λίστες και κατηγορίες. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Discover Movies, Discover TV Shows, My Movies, My TV Show, Search και άλλα.

Magic Dragon

Το Magic Dragon Kodi Addon επιστρέφει και επιτέλους συνεργάζεται με το Kodi 19 Matrix. Το πρόσθετο έχει ενημερωθεί και συνοδεύεται από νέα διάταξη, καλύτερη δομή μενού και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Το Magic Dragon μπορεί να χαράξει διαφορετικές πηγές για περιεχόμενο βίντεο και έχει επίσης μια ποικιλία από λίστες αναπαραγωγής και περιεχόμενο με 1 κλικ. Εάν ενδιαφέρεστε για βίντεο, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε ξανά αυτό το πρόσθετο.

Dradis

Το Dradis Kodi Addon βρίσκεται στο αποθετήριο Kodifitzwell και παραθέτει περιεχόμενο βίντεο διαφορετικών τύπων. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Discover Movies, Discover TV Shows, My Movies, My TV Show, Search και άλλα.

afFENity

Το afFENity Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Fen που βρίσκεται στο αποθετήριο Kodifitzwell. Οι διαθέσιμες ενότητες περιλαμβάνουν Readme, Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές, Άνθρωποι, Αναζήτηση και πολλά άλλα.

Absolution

Το Absolution Kodi Addon παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έρχεται με πολλές διαφορετικές ενότητες και κατηγορίες για να βρείτε αντικείμενα γρήγορα. Το Absolution βρίσκεται στο Crew Repository. Το πρόσθετο υποστηρίζει δωρεάν συνδέσμους, Trakt και Orion.

Twilight

Το Twilight Kodi Addon παραθέτει περιεχόμενο βίντεο, όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και βρίσκεται στο “Kodi + Real Debrid Israel Repository”. Το πρόσθετο υποστηρίζει υπηρεσίες Debrid όπως το Real Debrid, το Furk και το EasyNews. Εάν θέλετε να ξύσετε εξωτερικές πηγές για περιεχόμενο, πρέπει να εγκαταστήσετε τη Μονάδα CocoScrapers και να την επιλέξετε στις ρυθμίσεις πρόσθετων.

Kit

Το Kit Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Fen και βρίσκεται στο αποθετήριο Aliunde. Ως το αρχικό Fen και όλα τα πιρούνια, αυτό το πρόσθετο λειτουργεί πολύ γρήγορα και διαθέτει μια καθαρή και απλή διάταξη. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Αναζήτηση, Ανακάλυψη και πολλά άλλα.

Buds

Το Buds Kodi Addon είναι ένα πιρούνι του δημοφιλούς πρόσθετου Fen το οποίο τερματίστηκε προσωρινά από τους προγραμματιστές. Με το Buds μπορείτε να ξύσετε διαφορετικές πηγές για περιεχόμενο βίντεο, όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ακριβώς όπως το αρχικό Fen, αυτό το πρόσθετο διαθέτει πολλές δυνατότητες, όπως υποστήριξη Furk και EasyNews, γρήγορες ταχύτητες απόξεσης και εξαιρετική απόδοση.

Nightwing

Το Nightwing Kodi Addon είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο πρόσθετο βίντεο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το πρόσθετο χρησιμοποιεί τα δικά του NightwingScrapers και βρίσκει πολλές πηγές για βίντεο σε πολύ υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, το Nightwing συνοδεύεται από μερικές χρήσιμες ενότητες μπόνους, όπως περιεχόμενο για παιδιά, ντοκιμαντέρ και συνδέσμους με 1 κλικ. Αυτήν τη στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο εκεί έξω, οπότε φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Shadow

Με το Shadow Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε πολύ υψηλή ποιότητα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα άλλα πρόσθετα, το Shadow υποστηρίζει επίσης Furk και Easynews (Usenet). Το Shadow αφαιρεί μόνο μερικά δωρεάν hosters και σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το Real Debrid. Το Shadow Kodi Addon είναι λεπτό, διαισθητικό και ξύνεται πολύ γρήγορα, γι’ αυτό φροντίστε να το ελέγξετε εάν είστε λάτρης του περιεχομένου βίντεο.

Quicksilver

Το Quicksilver Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Exodus που βρίσκεται στο Αποθετήριο Narcacist. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, νέες ταινίες, νέα επεισόδια, κανάλια και άλλα. Δεδομένου ότι το Quicksilver βασίζεται σε μια γνωστή διάταξη, λειτουργεί αρκετά γρήγορα.

Nine Lives

Το Nine Lives Kodi Addon (επίσης στυλιζαρισμένο ως “9 Lives”) είναι ένα πιρούνι Exodus που λειτουργεί γρήγορα και βρίσκεται στο αποθετήριο Grindhouse. Το Nine Lives παραθέτει διαφορετικά είδη περιεχομένου βίντεο με σαφή και απλή διάταξη. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Νέα επεισόδια, Άνθρωποι και άλλα.

Moria

Το Moria Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Exodus και βρίσκεται στο The Crew Repository. Παραθέτει διαφορετικούς τύπους περιεχομένου βίντεο και συνοδεύεται από πολλές κατηγορίες και φίλτρα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, νέα επεισόδια και πολλά άλλα. Η συνολική απόδοση του πρόσθετου είναι πολύ καλή.

The Love Of SciFi

Το πρόσθετο For The Love Of SciFi Kodi έχει να κάνει με το περιεχόμενο SciFi. Κάθε ενότητα περιέχει διαφορετικά βίντεο και λίστες αναπαραγωγής με 1 κλικ. Το πρόσθετο βρίσκεται στο Crew Repository. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Trakt, SciFi Search, Requested SciFi, SciFi Movies, SciFi Shows και πολλά άλλα.

Gallifrey

Το Gallifrey Kodi Addon έχει να κάνει με τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Doctor Who. Οι ενότητες περιλαμβάνουν The Doctors, Torchwood, Specials, Movies and Tools. Μέσα στις κατηγορίες υπάρχει πολύ περιεχόμενο βίντεο για να ανακαλύψετε. Το πρόσθετο βρίσκεται στο The Crew Repository.

Black and White Movies

Με το Black and White Movies Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε παλιές vintage και ρετρό ταινίες από το παρελθόν. Οι ενότητες και τα είδη περιλαμβάνουν δράση, περιπέτεια, κινούμενα σχέδια, Χριστούγεννα, κωμωδία, δράμα, τρόμου και πολλά άλλα. Εάν ενδιαφέρεστε για κλασικές ταινίες, πρέπει να δείτε αυτήν.

Homelander

Το Homelander Kodi Addon είναι ένα νέο The Oath / Exodus που βρίσκεται στο The Crew Repository. Το πρόσθετο παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και συνοδεύεται επίσης από ορισμένες ενότητες μπόνους όπως “Νέες ταινίες” και “Νέα επεισόδια”. Το Homelander διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο και υποστηρίζει επίσης δωρεάν συνδέσμους.

Luffy

Το πρόσθετο Luffy Kodi παραθέτει περιεχόμενο βίντεο και βρίσκεται στο The Crew Repository. Δεδομένου ότι είναι ένα πιρούνι Fen, το Luffy έχει ένα καθαρό και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη και είναι εύκολο στη χρήση. Ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τις εξωτερικές ξύστρες στις ρυθμίσεις.

Ζορό

Το Zoro Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο βίντεο που βρίσκεται στο The Crew Repository. Το Zoro είναι ένα πιρούνι Venom / Dradis. Οι ενότητες που αναφέρονται στο κύριο μενού είναι Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές, Οι ταινίες μου, Οι τηλεοπτικές εκπομπές μου, Αναζήτηση και Εργαλεία.

THX 1138

Το THX 1138 Kodi Addon είναι ένα πιρούνι του αρχικού πρόσθετου Exodus. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πιρούνια, το THX 1138 έχει ενημερώσει και συντηρεί τις μονάδες ξύστρας. Η διάταξη είναι απλή και οι λίστες βίντεο είναι εύκολα προσβάσιμες. Μέσα στις ενότητες βρίσκετε πολλά φίλτρα όπως Είδος, Έτος, Γλώσσα, Πιο δημοφιλή και πολλά άλλα.

Kingpin

Το Kingpin Kodi Addon είναι ένα πιρούνι του δημοφιλούς πρόσθετου Venom το οποίο αφαιρέθηκε εκτός σύνδεσης από τον προγραμματιστή. Το Kingpin έρχεται με τα ίδια χαρακτηριστικά και τη διάταξη μενού. Ξύνεται εξαιρετικά γρήγορα και υποστηρίζει το Easynews καθώς και το Furk. Προτού μπορέσετε να αναζητήσετε περιεχόμενο βίντεο, φροντίστε να εξουσιοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Real Debrid χρησιμοποιώντας την ενότητα “Υπηρεσίες Premium” από το κύριο μενού Kingpin.

Base

Το Base 19 Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο που λειτουργεί πολύ γρήγορα για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με απλή διάταξη. Μέσα στις ενότητες βρίσκετε διαφορετικές κατηγορίες όπως δημοφιλές περιεχόμενο βίντεο, είδη, χρόνια, κλασικές ταινίες και άλλα. Το πρόσθετο έρχεται επίσης με μια τακτοποιημένη ενότητα με 1 κλικ που ονομάζεται “Base19”, η οποία περιλαμβάνει επίσης αθλητικές επαναλήψεις και ντοκιμαντέρ. Αν ψάχνετε απλώς για περιεχόμενο βίντεο, φροντίστε να ελέγξετε αυτό το πρόσθετο. Σε αυτόν τον οδηγό σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε το Base 19 Kodi Addon.

Patriot Kodi Addon

Το Patriot Kodi Addon συνοδεύεται από μια τεράστια συλλογή από βίντεο και playlist. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Έγγραφα, Παιδιά, Μουσική και πολλά άλλα. Το πρόσθετο χρησιμοποιεί scrapers, αλλά έχει επίσης πολλά βίντεο με 1 κλικ. Ρίξτε μια ματιά στα στιγμιότυπα οθόνης του άρθρου για να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι δομημένο το Patriot.

Crazy Canucks

Το Crazy Canucks Kodi Addon είναι ένα Shadow fork και παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η διάταξη είναι γνωστή και άμεση στη χρήση. Το Crazy Canucks μπορεί να κάνει scrape για περιεχόμενο βίντεο, αλλά προσφέρει επίσης μια ενότητα 1 κλικ στο κάτω μέρος με διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί μια υπηρεσία όπως το Real Debrid, δεν λειτουργεί χωρίς ένα.

Chain Reaction

Το Chain Reaction Kodi Addon προσφέρει μοναδικές συλλογές περιεχομένου βίντεο με 1 κλικ. Όλες οι ενότητες έχουν διαφορετικά θέματα όπως ρετρό βίντεο, ταινίες τρόμου, επιστημονική φαντασία και πολλά άλλα. Το πρόσθετο λειτουργεί πολύ γρήγορα, καθώς όλα τα στοιχεία είναι βίντεο με 1 κλικ. Ρίξτε μια ματιά στα στιγμιότυπα οθόνης μέσα στο άρθρο για να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι δομημένο το πρόσθετο και αναφέρονται οι ενότητες.

Shazam

Το Shazam Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Exodus και βρίσκεται στο Narcacist’s Wizard Repository. Το πρόσθετο μπορεί να κάνει scrape για βίντεο, αλλά συνοδεύεται από μια ενότητα playlist για περιεχόμενο με 1 κλικ. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Shazam, Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, κανάλια και άλλα.

Unleashed

Το Unleashed Kodi Addon παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και βρίσκεται στο The Crew Repository. Το πρόσθετο χρησιμοποιεί scrapers, αλλά έχει επίσης μια ενότητα με συνδέσμους 1 κλικ. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αναζήτηση, Trakt, Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ένα κλικ και άλλα.

Tempest

Το Tempest Kodi Addon είναι ένα δημοφιλές πιρούνι Exodus που δημιουργήθηκε για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το πρόσθετο είναι λεπτό και εύκολο στη χρήση, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο βίντεο. Αυτή τη στιγμή το Tempest λειτουργεί αρκετά καλά και για δωρεάν χρήστες.

FMovies

Το FMovies Kodi Addon είναι ένα μοναδικό πρόσθετο για ροή περιεχομένου βίντεο μέσω του Διαδικτύου. Προτού λάβετε μια λίστα βίντεο, μπορείτε να ορίσετε φίλτρα όπως χώρα, είδος, έτος, ποιότητα και γλώσσα υποτίτλων. Αυτό οδηγεί σε μια λίστα που δεν είναι καθόλου φουσκωμένη και περιέχει μόνο βίντεο που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, όλοι οι σύνδεσμοι είναι δωρεάν και δεν απαιτούν υπηρεσία Debrid.

TVseries.video Kodi Addon

Το TVseries.video Kodi Addon παραθέτει τηλεοπτικές εκπομπές και πρόσφατα επεισόδια. Αυτό το πρόσθετο δεν απαιτεί καμία υπηρεσία Debrid, όλοι οι σύνδεσμοι είναι δωρεάν. Οι ενότητες περιλαμβάνουν δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, αλφαβητική λίστα, είδη, δίκτυα και χρόνια.

GOmovies

Το GOmovies Kodi Addon παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το πρόσθετο βρίσκεται στο αποθετήριο G-Source. Τα αποτελέσματα προέρχονται από έναν ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα Kodi, το GOmovies προσφέρει δωρεάν συνδέσμους που δεν απαιτούν υπηρεσία Debrid. Το πρόσθετο προσφέρει επίσης μια χρήσιμη λειτουργία αναζήτησης με πολλά φίλτρα.

 Wolf Pack

Το Wolf Pack Kodi Addon είναι ένα εκτεταμένο πρόσθετο για περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το Wolf Pack συνοδεύεται από μοναδικές ενότητες και λίστες αναπαραγωγής με 1 κλικ. Το πρόσθετο μπορεί επίσης να αποκόψει περιεχόμενο με τα δικά του WolfPackScrapers. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να βασιστεί σε χρήσιμες λειτουργίες αναζήτησης. Ως μπόνους, το Wolf Pack έχει το The End Zone Kodi Addon ενσωματωμένο για αθλητικό περιεχόμενο.

Alvin

Το Alvin Kodi Addon είναι ένα πιρούνι Exodus που βρίσκεται στο Αποθετήριο Octopus. Το Alvin είναι ένα ελαφρύ πρόσθετο και λειτουργεί πολύ γρήγορα. Τα μενού είναι απλά και απλά με πολλές κατηγορίες και φίλτρα. Ο Alvin έρχεται επίσης με τις δικές του ξύστρες. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πρόσθετο με το Real Debrid για να βρείτε περιεχόμενο βίντεο σε υψηλή ποιότητα. Στον παρακάτω οδηγό μας, σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Alvin Kodi.

ReleaseBB

Το ReleaseBB Kodi Addon περιέχει συνδέσμους για πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε πολύ υψηλή ποιότητα, όπως 1080p ή ακόμα και 4K. Σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα, το ReleaseBB τραβάει συνδέσμους από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους έκδοσης σκηνών στο διαδίκτυο. Διαβάστε το άρθρο μας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς ονομάζονται οι ταινίες και οι εκπομπές στο πρόσθετο. Το Real Debrid είναι απαραίτητο για αυτό το πρόσθετο!

Navyseal Platinum K19

Το Navyseal Platinum K19 Kodi Addon είναι ένα Shadow fork που βρίσκεται στο The South Paw Repository. Το πρόσθετο παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και παρέχεται επίσης με υποστήριξη Trakt. Επιπλέον, το Navyseal Platinum έχει μια προσεγμένη ενότητα βίντεο με 1 κλικ.

Crackle

Το Crackle είναι μια δωρεάν και νόμιμη πλατφόρμα για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που ανήκει στη Sony. Παρόλο που δεν προσφέρονται υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ ή δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, το Crackle εξακολουθεί να συνοδεύεται από μια αξιοπρεπή συλλογή από κρυμμένα πετράδια, κλασικές ταινίες και ταινίες B. Τα είδη περιλαμβάνουν δράση, κωμωδία, δράμα, sci-fi, θρίλερ και πολλά άλλα. Με το πρόσθετο Crackle Kodi έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων σας.

Popcornflix

Το Popcornflix Kodi Addon σάς επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου βίντεο από τον ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Το Popcornflix είναι μια δωρεάν υπηρεσία ροής που εστιάζει σε λιγότερο γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη όπως το δράμα, η δράση, ο τρόμος, το μυστήριο, η οικογένεια και πολλά άλλα. Επιπλέον, το Popcornflix έχει επίσης αποκλειστικά πρωτότυπα και πολλές παλιές ταινίες από το παρελθόν.

Aliunde K19

Το Aliunde K19 Kodi Addon είναι ένα Shadow fork που παραθέτει περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το πρόσθετο μπορεί να κάνει scrape για πηγές βίντεο, αλλά συνοδεύεται επίσης από πολλές λίστες αναπαραγωγής και σετ πλαισίων με περιεχόμενο 1 κλικ. Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται μια υπηρεσία όπως το Real Debrid για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό και πολλά άλλα πρόσθετα. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό μας για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Aliunde K19 Kodi Addon με μερικά εύκολα βήματα.

Sealteam6

Το Sealteam6 Kodi Addon είναι μια νέα επέκταση στο κέντρο πολυμέσων σας για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω Διαδικτύου. Το Sealteam6 υποστηρίζει Trakt, Real Debrid και συνεργάζεται επίσης με το Kodi 19 Matrix. Βασίζεται στη διάσημη διάταξη Exodus. Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο στο South Paw Repository.

Subsmovies Club

Το Subsmovies Club Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο για αγγλικές ταινίες με υπότιτλους. Διαφορετικά από παρόμοια πρόσθετα, το Subsmovies Club δεν απαιτεί υπηρεσία όπως το Real Debrid. Μέσα στο πρόσθετο βρίσκετε πολλές διαφορετικές ενότητες και φίλτρα.

Enigma

Το Enigma Kodi Addon βασίζεται στο πρότυπο Jen και παρέχει πολλές διαφορετικές ενότητες με πολύ περιεχόμενο βίντεο για εύρεση. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, Toons and anime, κωμωδία και πολλά άλλα.

Exodus Redux

Το Exodus Redux Kodi Addon είναι ένα ακόμη πιρούνι Exodus που τραβάει πολλούς συνδέσμους για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή η έκδοση του Exodus χρησιμοποιεί OpenScraper και έχει επίσης υποστήριξη Real Debrid. Αν και αυτό το πρόσθετο δεν λαμβάνει πλέον πολλές ενημερώσεις, εξακολουθεί να λειτουργεί αθόρυβα καλά. Αυτό το πρόσθετο δεν λειτουργεί με το Kodi 19 Matrix.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Sport HD

Το Sport HD Kodi Addon είναι ο διάδοχος του διάσημου πρόσθετου Sport 365. Δημιουργείται και διατηρείται από τον ίδιο προγραμματιστή και λειτουργεί πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Οι διαθέσιμες ροές λαμβάνονται αποκλειστικά από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, το όνομα του οποίου μπορείτε να βρείτε στην περιγραφή του πρόσθετου. Υπάρχει ζωντανή αθλητική ενότητα με καθημερινές εκδηλώσεις και την ώρα έναρξης τους.

Rising Tides

Το Rising Tides Kodi Addon είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο για ζωντανά αθλήματα. Το επίκεντρο είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο / ποδόσφαιρο από την Αγγλία. Επιπλέον, το Rising Tides διαθέτει ενότητες για ζωντανές εκδηλώσεις όπως NBA, UFC, πάλη και περισσότερο επιπλέον περιεχόμενο. Σε αυτόν τον οδηγό σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε το Rising Tides Kodi Addon.

Daddylive

Το Daddylive Kodi Addon παραθέτει ζωντανά αθλητικά γεγονότα και τηλεοπτικά κανάλια και βρίσκεται στο G-Live Repository. Το περιεχόμενο αντλείται από τη δημοφιλή ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα. Οι διαθέσιμες ενότητες είναι Live Sports και Live TV. Οι τύποι αθλημάτων που αναφέρονται περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, κρίκετ, χόκεϊ επί χόρτου, τένις, πυγμαχία, MMA, μηχανοκίνητα αθλήματα, ιπποδρομίες και πολλά άλλα.

Mad Titan Sports

Το Mad Titan Sports Kodi Addon είναι ένα πολύ τεράστιο πρόσθετο βίντεο για ζωντανά αθλήματα και επαναλήψεις. Η εστίαση είναι στα αθλήματα των ΗΠΑ όπως το NBA, το MLB, το NFL και το NHL. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά τμήματα για πρόσθετα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, πάλη, MMA / UFC και πολλά άλλα. Επιπλέον, το πρόσθετο συνοδεύεται από επαναλήψεις, επισημάνσεις και ιστότοπους ροής.

Loop

Το Loop Kodi Addon παραθέτει ζωντανά αθλητικά γεγονότα και επαναλήψεις. Υπάρχουν πολλές ενότητες για περιήγηση, συμπεριλαμβανομένων των Todays Live Football, Auto Zone, 24/7 Zone, Darts Zone, MLB Zone, NBA Zone, NHL Zone, Replay Zone και πολλών άλλων. Οι λίστες εκδηλώσεων ενημερώνονται καθημερινά. Το Loop έρχεται επίσης με μια λειτουργία αναζήτησης για την απευθείας εύρεση συγκεκριμένων συμβάντων.

Η Endzone

Το Endzone Kodi Addon είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο για την παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων και επαναλήψεων. Οι ενότητες περιλαμβάνουν NFL, NBA, NCAAF, MMA / Πυγμαχία, Πάλη και άλλα. Η κύρια εστίαση είναι στα αμερικανικά αθλήματα, ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Centry Sports

Το Centry Sports Kodi Addon παραθέτει ζωντανά αθλητικά γεγονότα και τηλεοπτικά κανάλια. Η εστίαση είναι σε εκδηλώσεις και κανάλια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Το πρόσθετο έρχεται με μια ευθεία και φιλική προς το χρήστη διάταξη. Τα αθλητικά τμήματα περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο / ποδόσφαιρο, NBA και NHL.

Fights on Demand

Το Fights on Demand Kodi Addon παραθέτει εκδηλώσεις UFC, MMA και πυγμαχίας, συμπεριλαμβανομένων των επαναλήψεων. Το Fights on Demand συνοδεύεται από πολλές κατηγορίες και πρωταθλήματα για να διαλέξετε. Ως μπόνους υπάρχουν επίσης ορισμένα τμήματα που δεν είναι Debrid.

 Tide Kodi Addon

Με το Tide Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια ποδοσφαίρου / ποδοσφαίρου μέσω του Διαδικτύου. Το πρόσθετο περιέχει μια λίστα με τους αγώνες της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων των ωρών έναρξης. Κάθε αγώνας έχει πολλές διαφορετικές πηγές. Το Tide είναι μόνο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Torque Lite

Με το Torque Lite Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά γεγονότα αγώνων μηχανοκίνητου ποδοσφαίρου και επαναλήψεις. Υπάρχει περιεχόμενο βίντεο για Formula 1, MotoGP, V8 Supercars, NASCAR, Super Bikes και πολλά άλλα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ζωντανούς αγώνες και τηλεόραση, σούπερ αυτοκίνητα, σούπερ ποδήλατα και αρχεία αγώνων.

Sportowa TV

Το Sportowa TV Kodi Addon είναι ένα SportsDevil Fork και τραβάει συνδέσμους από πολλούς διαφορετικούς αθλητικούς ιστότοπους. Μερικοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι το Sport 365, το LiveLooker και το Crickfree. Αυτό το πρόσθετο Kodi εστιάζει σε ζωντανές εκδηλώσεις ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου, τένις, ράγκμπι, κρίκετ και πολλά άλλα.

Fight Club Addon

Το Fight Club Addon είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που παραθέτει αθλητικά γεγονότα μάχης όπως η πάλη, η πυγμαχία ή το MMA. Ενότητες RAW, SmackDown, NXT, UFC, PPV, AEW και πολλά άλλα. Εάν είστε λάτρης των πολεμικών αθλημάτων, φροντίστε να το ελέγξετε αυτό. Για να έχετε πρόσβαση στις ενότητες, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό PIN. Αφού ξεκινήσετε το πρόσθετο, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Purely Wrestling Kodi Addon

Το Purely Wrestling Kodi Addon έχει να κάνει με την πάλη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την πάλη και να έχετε πρόσβαση σε επαναλήψεις και ένα μεγάλο αρχείο με παλαιότερες εκπομπές. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Live, Shows, Pay Per Views, AEW, NJPW, WrestleMania και πολλά άλλα. Για να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο που προσφέρει το Purely Wrestling Kodi Addons, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το Real Debrid.

Watch Wrestling

Το Watch Wrestling Kodi Addon παραθέτει τα γεγονότα πάλης και MMA ταξινομημένα ανά διαφορετικές ενότητες. Το πρόσθετο είναι αρκετά εκτεταμένο με πολύ περιεχόμενο για εύρεση. Οι ενότητες έχουν ονόματα όπως “Πιο πρόσφατες εκπομπές”, “WWE”, “AEW”, “Indy” και πολλά άλλα. Στο κύριο μενού μπορείτε να βρείτε γενικές κατηγορίες όπως “WatchProWrestling”.

ApeX Sports

Το ApeX Sports Kodi Addon είναι μια ολοκαίνουργια επέκταση στο κέντρο πολυμέσων σας για ζωντανά αθλήματα και επαναλήψεις. Οι ενότητες περιλαμβάνουν ζωντανά αθλήματα, ζωντανή τηλεόραση, επαναλήψεις και highlights. Μερικά από τα αθλήματα που μπορείτε να βρείτε στο ApeX Sports Kodi Addon είναι το NFL, το NBA, το NHL, το UFC, οι αγώνες αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

AllSportz Recaps Kodi Addon του Strike

Το AllSportz Recaps Kodi Addon του Strike είναι μια συλλογή πολλών επίσημων αθλητικών επαναλήψεων και βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο YouTube. Το πρόσθετο συνδέεται με επίσημα κανάλια YouTube με πλήρεις επαναλήψεις παιχνιδιών, συνεντεύξεις, στιγμιότυπα κλιπ και πολλά άλλα. Υπάρχει πολύ περιεχόμενο για εύρεση και μια μεγάλη γκάμα ενοτήτων.

Sportz

Το Sportz Kodi Addon αντλεί αθλητικό περιεχόμενο από επίσημα κανάλια YouTube. Μπορείτε να βρείτε επαναλήψεις πλήρων παιχνιδιών και γεγονότων, συνεντεύξεις, κλιπ με highlight, περιεχόμενο μπόνους και πολλά άλλα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων παιχνιδιών όπως το NBA και του NFL, το ποδόσφαιρο / ποδόσφαιρο, τα μηχανοκίνητα αθλήματα όπως η F1, το MMA και η πάλη.

Wrestlers

Με το Wrestlers Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε πάλη από όλο τον κόσμο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν WWE Wrestling, AEW Wrestling (All Elite Wrestling), Impact Wrestling, Wrestling Archives και πολλά άλλα. Οι περισσότεροι από τους συνδέσμους προέρχονται από το YouTube. Εάν είστε λάτρης της πάλης, φροντίστε να δείτε το Wrestlers Kodi Addon.

Replay Me

Το Replay Me Kodi Addon παρέχει επαναλήψεις για πολλά αθλητικά γεγονότα. Υπάρχουν τμήματα για NBA, NHL, NFL, UFC, Πυγμαχία και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά βίντεο με δυνατότητα αναπαραγωγής και λειτουργίας. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε αθλητικά γεγονότα, θέλετε να ελέγξετε αυτό το πρόσθετο.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για LIVE TV / IPTV

Samsung TV Plus

Με το Samsung TV Plus Kodi Addon έχετε πρόσβαση σε δωρεάν ζωντανή τηλεόραση και σε μεγάλο αριθμό καναλιών 24/7 για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Τα θέματα του προγραμματισμού και του περιεχομένου περιλαμβάνουν ειδήσεις, μουσική, ψυχαγωγία, κωμωδία, οικονομικά, παιχνίδια και αθλήματα. Ορισμένα διαθέσιμα κανάλια και τηλεοπτικές εκπομπές είναι το VICE, το CBS News, το Kitchen Nightmares, το Baywatch, το Bloomberg TV και το FUEL TV. Το Samsung TV Plus είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχεται από τη Samsung και 100% νόμιμη.

Pluto TV

Το Pluto TV είναι μια δωρεάν και νόμιμη υπηρεσία που παρέχει περισσότερα από 300 κανάλια. Με το Pluto TV Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα αυτά τα κανάλια χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων Kodi. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλες τις χώρες χωρίς να αναγκαστείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας και πολλών άλλων. Εκτός από τα κανονικά τηλεοπτικά κανάλια, το Pluto TV διαθέτει πολλές ροές τηλεοπτικών εκπομπών 24/7 και κανάλια για ορισμένα θέματα.

STIRR

Το STIRR είναι μια δωρεάν και νόμιμη υπηρεσία ροής βίντεο με περισσότερα από 100 κανάλια. Με το STIRR Kodi Addon έχετε πρόσβαση σε όλες τις ροές και τα κανάλια. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Κλασική τηλεόραση, Ψυχαγωγία, Φαγητό και ταξίδια, Ταινίες, Μουσική, Ειδήσεις και Γνώμες, Αθλητισμός και άλλα. Το πρόσθετο δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε διεύθυνση IP.

TvOne

Το TVOne Kodi Addon παραθέτει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Οι διαθέσιμες ενότητες περιλαμβάνουν Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία, Φαγητό, Παιδιά, Αθλητισμός και πολλά άλλα. Λάβετε υπόψη ότι η ζωντανή τηλεοπτική ροή είναι αναξιόπιστη μερικές φορές και μπορεί να μην λειτουργεί.

TVOne11

Το TVOne11 Kodi Addon παραθέτει πολλά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Οι ενότητες και οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την τηλεόραση του Πακιστάν, την τηλεόραση της Ινδίας, την τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου, την τηλεόραση των ΗΠΑ, την αθλητική τηλεόραση και πολλά άλλα. Το πρόσθετο βρίσκεται στο G-Live Repository. Να θυμάστε ότι η ζωντανή τηλεοπτική ροή είναι αναξιόπιστη μερικές φορές και μπορεί να μην λειτουργεί.

TVOne111

Με το TVOne111 Kodi Addon έχετε πρόσβαση σε λίστες ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Το πρόσθετο βρίσκεται στο G-Live Repository. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αθλητικά, Πακιστανικά, Ινδικά, Τουρκικά, ΗΒ, ΗΠΑ και πολλά άλλα. Λόγω της τεχνολογίας ζωντανής ροής, ορισμένα κανάλια ενδέχεται να μην λειτουργούν κατά καιρούς.

TVOne112

Το TVOne112 Kodi Addon παρέχει μια τεράστια λίστα ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές ενότητες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Arabian TV, Australia TV, Sports TV, USA TV, UK TV και πολλών άλλων. Μπορείτε να βρείτε το πρόσθετο στο G-Live Repository.

TVOne1112

Το TVOne1112 Kodi Addon βρίσκεται στο G-Live Repository και συνοδεύεται από πολλές λίστες ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Τα κανάλια ταξινομούνται ανά είδος ή χώρα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αθλητισμός, Ψυχαγωγία, Ειδήσεις, Μαγειρική, Μουσική, Παιδιά και άλλα. Να θυμάστε ότι η τεχνολογία ζωντανής τηλεόρασης είναι ασταθής κατά καιρούς και δεν είναι αξιόπιστη.

Η TVApp

Το TheTVApp Kodi Addon παραθέτει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ και ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Live TV, NBA, MLB, NHL και NFL. Τα κανάλια και οι εκδηλώσεις προέρχονται από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Το πρόσθετο βρίσκεται στο G-Live Repository.

LNTv

Με το LNTv Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε εθνική και διεθνή ζωντανή τηλεόραση. Τα κανάλια κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το θέμα περιεχομένου ή τη χώρα τους. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αθλητισμός, Ψυχαγωγία, ειδήσεις, Παιδιά, Ταινίες, Ντοκιμαντέρ, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Γερμανία και πολλά άλλα. Το LNTv είναι ένα rebrand του LiveNet Kodi Addon.

RBTv

Το RBTv Kodi Addon παραθέτει τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αθλητισμός, Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Γερμανία, Καναδάς και πολλά άλλα. Βρίσκεται στο LooNatics Asylum Repo. Το RBTv είναι ένα πρόσθετο TvOne111 Kodi με νέα ετικέτα και επί του παρόντος ένα από τα καλύτερα εργαλεία εργασίας για ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

TapTv

Το TapTv Kodi Addon δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε μια εκτενή λίστα ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο. Οι διαθέσιμες ενότητες είναι Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία, Παιδιά, Αθλητισμός και άλλα. Τα κανάλια που αναφέρονται είναι – μεταξύ άλλων – από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Γερμανία. Το TapTv είναι μια ανανεωμένη έκδοση του ACME TvTap Kodi Addon.

Plex Live

Το Plex Live Kodi Addon προσφέρει δωρεάν και νόμιμα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διαφορετικές χώρες. Συνολικά υπάρχουν περισσότερα από 200 διαθέσιμα κανάλια. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Αμερικανοί και στην αγγλική γλώσσα. Τα κανάλια έχουν θέματα όπως ψυχαγωγία, τρόπος ζωής, αθλήματα, παιχνίδια, ειδήσεις και έγκλημα. Οι χώρες που περιλαμβάνονται είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Γερμανία, η Ινδία και πολλές άλλες. Δεν απαιτείται συνδρομή!

Mega IPTV

Το Mega IPTV Kodi Addon περιέχει διαφορετικές, δωρεάν και νόμιμες λίστες ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από το διαδίκτυο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν κανάλια IPTV-ORG ανά χώρα, κανάλια Fluxus ανά κατηγορία και δωρεάν IPTV ανά χώρα. Οι λίστες καναλιών προέρχονται από το GitHub ή παρόμοιους ιστότοπους. Όλες οι λίστες σε αυτό το πρόσθετο είναι 100% νόμιμες.

World Live TV

Με το World Live TV Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν IPTV από όλο τον κόσμο. Όλα τα κανάλια είναι δωρεάν και απολύτως νόμιμα. Το πρόσθετο διαθέτει επίσης τη δυνατότητα διαχείρισης και δημιουργίας λιστών καναλιών με περιεχόμενο που σας αρέσει. Επιπλέον, με το World Live TV, μπορείτε επίσης να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς και να παρακολουθείτε webcams στον ορίζοντα.

Fetch

Με το πρόσθετο Fetch Kodi μπορείτε να παρακολουθήσετε αγγλικά και διεθνή ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Η εστίαση είναι στα αμερικανικά / αγγλικά κανάλια, ωστόσο υπάρχουν και κατηγορίες που περιέχουν αρκετούς διεθνείς σταθμούς. Οι ενότητες περιλαμβάνουν International Channel List, English Channel List, Redbox, LG, The Roku Channel, Samsung TV Plus, PBS, Plex και πολλά άλλα. Το πρόσθετο προσφέρει πολλά κανάλια και ροές.

Catch-up TV & More Addon Kodi

Με το Catch-up TV & More Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση από όλο τον κόσμο. Οι χώρες που περιλαμβάνονται είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Ιαπωνία και πολλές άλλες. Υπάρχει επίσης τμήμα catch-up TV για να ξαναδείτε τηλεοπτικές εκπομπές και άλλο περιεχόμενο βίντεο. Ως μπόνους, το Catch-up TV & More Kodi Addon προσφέρει ορισμένους ιστότοπους με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για ροή.

SwiftTv

Το SwiftTv Kodi Addon συνοδεύεται από μια τεράστια λίστα ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο. Τα κανάλια ταξινομούνται ανά χώρα και γλώσσα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν την τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου, την τηλεόραση των ΗΠΑ, την αθλητική τηλεόραση, την τηλεόραση του Παντζάμπι, τη Νότια Ινδία, την παιδική τηλεόραση και πολλά, πολλά άλλα. Το SwiftTv αντικαθιστά το παλιό ACME Swift Kodi Addon, στην πραγματικότητα είναι μια επανασημασμένη έκδοση του.

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για ANIME & ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Otaku

Το Otaku Kodi Addon παραθέτει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες anime. Είναι επίσης σε θέση να ξύσει διαφορετικές πηγές για βίντεο. Το Otaku βασίζεται στο δημοφιλές πρόσθετο Kaito και συνοδεύεται από πολύ περιεχόμενο για να ανακαλύψετε. Οι ενότητες περιλαμβάνουν την προβολή Anime Calender, Movives, τηλεοπτικές εκπομπές, Δημοφιλή φέτος, Δημοφιλή αυτή τη σεζόν, Top 100 Anime και πολλά άλλα. Το Otaku δεν απαιτεί λογαριασμό Real Debrid στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ούτως ή άλλως.

WatchNixtoons2 Kodi Addon

Το WatchNixtoons2 Kodi Addon είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για anime και κινούμενα σχέδια. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος περιεχομένου που προέρχεται από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, ώστε να μην χρειάζεται καθόλου να ασχολείστε με multihoster. Τα περισσότερα βίντεο είναι στην αρχική ιαπωνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους ή αγγλική γλώσσα (υποτιτλισμένες ή μεταγλωττισμένες εκδόσεις).

Fanime F Kodi Addon

Το Fanime F Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο anime που βρίσκεται στο All Anime Repository. Οι ενότητες περιλαμβάνουν τις πρόσφατες κυκλοφορίες, το Α έως το Ω, τα είδη, τις νέες εποχές, τις συνεχείς σειρές και πολλά άλλα. Το Fanime F είναι ένα fork του αρχικού πρόσθετου FANime αλλά χωρίς την περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας PIN.

Gogoanime

Το Gogoanime Kodi Addon παραθέτει βίντεο anime στην αρχική ιαπωνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους. Το πρόσθετο αντλεί περιεχόμενο από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Πρόσφατες προβολές, Πρόσφατη κυκλοφορία, Δημοφιλή Anime, Προβολή κατά είδη και άλλα. Κάθε βίντεο έχει συνδέσμους σε διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές για καλύτερη διαθεσιμότητα.

Haru

Το πρόσθετο Haru Kodi παραθέτει τηλεοπτικές εκπομπές Anime από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Το πρόσθετο βρίσκεται στο αποθετήριο του Pikdum. Οι ενότητες περιλαμβάνουν SubsPlease, Torrents, Experimental και άλλα. Φροντίστε να εξουσιοδοτήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Real Debrid στις ρυθμίσεις ResolveURL, διαφορετικά ο Haru ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά.

FANime

Το πρόσθετο FANime Kodi παραθέτει ταινίες anime και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Πρόσφατες Κυκλοφορίες, Είδη, Νέες Εποχές, Συνεχείς Σειρές και πολλά άλλα. Οι λάτρεις των anime και των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων πρέπει να ρίξουν μια ματιά σε αυτό το πρόσθετο. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό PIN για να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αφού ξεκινήσετε το πρόσθετο, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ΜΟΥΣΙΚΗ

 MP3 Streams Kodi

Με το πρόσθετο MP3 Streams Kodi μπορείτε να ακούσετε μουσική από όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Υπάρχουν πολλές ενότητες για να διαλέξετε, όπως καλλιτέχνες, κορυφαία άλμπουμ, συλλογές, τσαρτ Billboard και πολλά άλλα. Επίσης, υπάρχουν λειτουργίες λίστας αναπαραγωγής και τυχαίας αναπαραγωγής για αναπαραγωγή τυχαίας μουσικής.

Karaoke Free Kodi Addon

Το Karaoke Free Kodi Addon παραθέτει δωρεάν και νόμιμα βίντεο καραόκε με τα αγαπημένα σας μουσικά τραγούδια. Το πρόσθετο βρίσκεται στο αποθετήριο G-Source. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αναζήτηση, Πιο δημοφιλή, Πιο πρόσφατα, Αναζήτηση καλλιτέχνη, Είδος και άλλα. Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί από το YouTube.

FDJ.HD

Το FDJ.HD Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο για τους λάτρεις των μουσικών βίντεο, των συναυλιών, των DJ sets, των ντοκιμαντέρ και άλλου περιεχομένου που σχετίζεται με τη μουσική. Το FDJ.HD έρχεται με μερικές μοναδικές ενότητες και κατηγορίες. Ως μπόνους μπορείτε επίσης να βρείτε soundtrack για βιντεοπαιχνίδια και μερικές δωρεάν ταινίες. Όλα τα βίντεο αποσύρονται από το YouTube.

Καλύτερα ΔΙΕΘΝΗ πρόσθετα Kodi

Alfa (ισπανικά)

Το Alfa Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στην ισπανική γλώσσα. Αυτήν τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο βίντεο μεταγλωττισμένο στα ισπανικά.

TV Chopo (ισπανικά)

Το TV Chopo Kodi Addon είναι ένα πολύ εκτενές πρόσθετο για ισπανικό περιεχόμενο βίντεο. Υπάρχουν ενότητες για ισπανικές και λατινικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ζωντανή τηλεόραση και άλλα. Ορισμένες ενότητες απαιτούν να εγκαταστήσετε πρόσθετα πρόσθετα Kodi που είναι διαθέσιμα στο ίδιο αποθετήριο.

OnePlay (Πορτογαλικά)

Το OnePlay Kodi Addon παραθέτει περιεχόμενο βίντεο στην Πορτογαλική γλώσσα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν TV Ao Vivo, Filmes, Séries, Desenhos, Animes, Novelas και άλλα. Αν ενδιαφέρεστε για πορτογαλικά βίντεο, θα πρέπει να δείτε αυτό το προσεγμένο εργαλείο.

Brazuca Play (Πορτογαλικά)

Το Brazuca Play Kodi Addon είναι ένα πρόσθετο για περιεχόμενο βίντεο στην Πορτογαλική γλώσσα. Υπάρχουν ενότητες για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανά αθλητικά, τηλεοπτικά κανάλια και άλλα. Προς το παρόν, το Brazuca Play λειτουργεί αρκετά καλά και έχει πολύ περιεχόμενο να προσφέρει.

Απόλλων (Πορτογαλικά)

Στο Apollo Kodi Addon μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο βίντεο όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στην πορτογαλική γλώσσα. Το πρόσθετο διατίθεται σε στυλ λίστας αναπαραγωγής με συνδέσμους και ενότητες που ενημερώνονται συχνά. Οι Λατινοαμερικανοί και οι λάτρεις του περιεχομένου βίντεο από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία σε καλή ποιότητα θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξουν μια ματιά.

Deccan Delight (Bollywood / Ινδικό)

Το Deccan Delight Kodi Addon παραθέτει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και catch-up TV για Ινδούς χρήστες. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν Ταμίλ, Χίντι, Τελούγκου, Ουρντού, Κανάντα, Μαλαγιαλάμ και πολλές άλλες. Αυτήν τη στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για άτομα από την Ινδία. Στον παρακάτω οδηγό μας, σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε το Deccan Delight Kodi Addon.

Bolly 2 Tolly (Ινδική)

Το Bolly 2 Tolly Kodi Addon παραθέτει ινδικό περιεχόμενο βίντεο από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Το πρόσθετο βρίσκεται στο αποθετήριο Mbebe. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Όλες οι ταινίες, Αγγλικά, Χίντι, Τελούγκου, Ταμίλ και πολλά άλλα.

vStream (Γαλλικά)

Το vStream Kodi Addon είναι επί του παρόντος ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για ροή περιεχομένου βίντεο στα γαλλικά. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ενότητες και φίλτρα για να διαλέξετε. Εκτός από τις καλές κατηγορίες εργασίας για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, υπάρχουν επίσης πρόσθετες ενότητες για anime, ντοκιμαντέρ και αθλητικά και πολλά άλλα.

Dramacool (Ασιατικό)

Το Dramacool Kodi Addon είναι ένα νέο πρόσθετο για την παρακολούθηση ασιατικών ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Τα βίντεο προέρχονται από διαφορετικές ασιατικές χώρες όπως η Κορέα, η Ιαπωνία, η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊλάνδη και άλλες περιοχές. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά φίλτρα και ενότητες για να βρείτε γρήγορα το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

IcDrama

Το IcDrama Kodi Addon παραθέτει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στα κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα και ταϊβανέζικα. Υπάρχουν πολλές ενότητες για να διαλέξετε και περιεχόμενο βίντεο σε διάφορες γλώσσες με υπότιτλους.

Duboku (Ασιατικό)

Το Duboku είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για ασιατικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και anime. Με το Duboku Kodi Addon μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο βίντεο από την Κορέα, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες. Για κάθε ενότητα υπάρχουν φίλτρα για να βρείτε γρήγορα το περιεχόμενό σας.

KShowOnline (Κορεατικά)

Με το KShowOnline Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε κορεατικές εκπομπές ποικιλίας μέσω του Διαδικτύου. Το περιεχόμενο αντλείται από τον ιστότοπο με το ίδιο όνομα. Υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για να επιλέξετε από συν ενότητες για ενημερώσεις και δημοφιλή βίντεο.

iWantTFC Kodi Addon (Φιλιππινέζικα)

Με το πρόσθετο Kodi iWantTFC μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο από το TFC.tv χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων Kodi. Το TFC.tv είναι μια φιλιππινέζικη διαδικτυακή υπηρεσία ροής που παρέχει περιεχόμενο όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανές ροές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ζωντανές ροές, Πρόσφατα Προστιθέμενα, MMK, ABS-CBN, Νυχτερινές ταινίες και πολλά άλλα.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και ΕΡΓΑΛΕΙΑ

EZ Maintenance Kodi Addon

Με το EZ Maintenance Kodi Addon μπορείτε να διατηρήσετε το Kodi σας ευκρινές, γρήγορο και καθαρό. Είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο συντήρησης χωρίς bloatware, αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις. Μέσα σε δευτερόλεπτα μπορείτε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη Kodi, να διαγράψετε παλιά πακέτα, να επεξεργαστείτε το μέγεθος του buffer για ροή βίντεο χωρίς καθυστερήσεις και πολλά άλλα. Το πρόσθετο Kodi εντοπίζει αυτόματα τις ιδανικές ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης βίντεο, κάτι που είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία.

Open Wizard Kodi Addon

Το Open Wizard Kodi Addon είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς πρόσθετου Aftermath Kodi και δημιουργήθηκε για το Kodi 18 Leia. Αυτό το πρόσθετο παρέχει πολλά εργαλεία συντήρησης, π.χ. για τον καθαρισμό της κρυφής μνήμης Kodi, τη διαγραφή μικρογραφιών, παλιά αρχεία καταγραφής, πακέτα και άλλα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς καθώς και πρόγραμμα αποστολής αρχείων καταγραφής. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το αρχείο AdvancedSettings.xml στο πρόσθετο Open Wizard Kodi.

Duff You

Το Duff You Kodi Addon είναι μια εύχρηστη εναλλακτική λύση σε άλλα πρόσθετα YouTube. Duff Δεν χρειάζεστε κανένα κλειδί API για την αναπαραγωγή βίντεο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Αναζήτηση, Δημοφιλή, Τάσεις, Εγγραφή, Τα προτιμώμενα μου και Ρυθμίσεις. Το Duff You είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να παρακολουθείτε βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων Kodi.

Aliunde Matrix Maintenance Wizard

Το Aliunde Matrix Maintenance Wizard Kodi Addon είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση και τον καθαρισμό του κέντρου πολυμέσων Kodi. Με το Aliunde Matrix Maintenance Wizard Kodi Addon μπορείτε να διαγράψετε όλες τις κρυφές μνήμες, τις μικρογραφίες, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε, να δημιουργήσετε ένα AdvancedSettings.xml και πολλά άλλα. Με μια νέα ενημέρωση, αυτό το εργαλείο συντήρησης λειτουργεί επίσης με το Kodi 19 Matrix.

a4kSubtitles Kodi Addon

Το a4kSubtitles Kodi Addon είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για το ξύσιμο υποτίτλων. Σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα, το a4kSubtitles αναζητά πολλές υπηρεσίες υποτίτλων, συμπεριλαμβανομένων των OpenSubtitles και Subscene. Φυσικά δεν περιορίζεστε μόνο στην αγγλική γλώσσα. Κάθε διαθέσιμη γλώσσα είναι χρησιμοποιήσιμη. Στον οδηγό μας που συνδέεται παρακάτω, σας δείχνουμε πώς να εγκαταστήσετε το a4kSubtitles Kodi Addon και πώς να αλλάξετε την προτιμώμενη γλώσσα υποτίτλων στις ρυθμίσεις Kodi.

Kodi CocoScrapers Module

Το πρόσθετο Kodi CocoScrapers Module μπορεί να αναζητήσει διαφορετικές πηγές για περιεχόμενο βίντεο. Τα CocoScrapers δεν λειτουργούν αυτόνομα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα πρόσθετο όπως η Umbrella ή το Fen. Μετά την εγκατάσταση της λειτουργικής μονάδας CocoScrapers, αυτό το scraper πρέπει να επιλεγεί στις ρυθμίσεις του αντίστοιχου πρόσθετου.

Rumble Kodi Addon

Με το Rumble Kodi Addon μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο από τον ιστότοπο Rumble χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων σας. Το πρόσθετο βρίσκεται στο αποθετήριο του OnePlay. Το Rumble είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα βίντεο και μια εναλλακτική λύση στο YouTube. Κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ενότητες βίντεο περιλαμβάνουν Αναζήτηση, Αγαπημένα, Ειδήσεις, Viral, Podcast, Ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το Samsung TV Plus Kodi Addon

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *