Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος e84 στο Steam

You are currently viewing Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος e84 στο Steam

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση στον λογαριασμό σας στο Steam και η εφαρμογή εμφανίζει συνεχώς ένα σφάλμα e84; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή. Η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική ή ο υπολογιστής σας μπορεί να λειτουργεί. Θα σας δείξουμε όλους τους πιθανούς τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσής σας.

Μερικοί λόγοι που μπορεί να κάνουν το Steam να μην σας συνδεθεί είναι μια ελαττωματική σύνδεση στο διαδίκτυο, το Steam που είναι εκτός λειτουργίας, η διεπαφή σύνδεσης του Steam αντιμετωπίζει προβλήματα, η ίδια η εφαρμογή έχει προβλήματα και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Music εκτός σύνδεσης

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Οταν έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Steam, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το Steam πρέπει να πιστοποιήσει τα στοιχεία σύνδεσής σας με τους διακομιστές της πλατφόρμας, κάτι που απαιτεί ενεργή σύνδεση.

Μπορείτε να ελέγξετε τη σύνδεσή σας ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αποκτώντας πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Ο ιστότοπός σας θα αποτύχει να φορτώσει εάν η σύνδεσή σας έχει προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να διορθώσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το διαδίκτυο επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ή επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP).

Ελέγξτε εάν το Steam είναι εκτός λειτουργίας

Η ενεργή και μόνο σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με επιτυχία στον λογαριασμό σας στο Steam. Οι διακομιστές του Steam πρέπει επίσης να είναι online για να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα. Είναι πιθανό το Steam να αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Ελέγξτε εάν το Steam είναι εκτός λειτουργίας χρησιμοποιώντας το Downdetector ιστοσελίδα. Αν δείτε αναφορές για χρόνο διακοπής λειτουργίας σε αυτόν τον ιστότοπο, το Steam ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στο τέλος του.

Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένετε μέχρι η πλατφόρμα να διορθώσει τα προβλήματα διακομιστή και να επαναφέρει την υπηρεσία.

Επιβολή κλεισίματος και επανεκκίνηση του Steam

Τα δευτερεύοντα προβλήματα εφαρμογής του Steam μπορούν να σας εμποδίσουν να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα κλείνοντας και ανοίγοντας ξανά την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

 1. Κάντε δεξί κλικ στο δικό σας Αρχή εικονίδιο μενού και επιλέξτε Διαχειριστής εργασιών.
 2. Πρόσβαση στο Διαδικασίες καρτέλα στη Διαχείριση εργασιών.
 3. Κάντε δεξί κλικ Ατμός στη λίστα και επιλέξτε Τέλος εργασίας.
 1. Επανεκκίνηση Ατμός ανοίγοντας το Αρχή μενού, εύρεση της εφαρμογής και επιλογή της εφαρμογής στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μετάβαση σε μια εναλλακτική διεπαφή σύνδεσης στο Steam

Από προεπιλογή, ο πελάτης Steam χρησιμοποιεί μια διεπαφή σύνδεσης που βασίζεται στο ReactJS για να επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη διεπαφή, μεταβείτε στον παλιό πίνακα σύνδεσης του Steam για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

 1. Κάντε δεξί κλικ στο δικό σας Ατμός συντόμευση επιφάνειας εργασίας και επιλέξτε Ιδιότητες.
 1. Ανοιξε το Συντομότερος τρόπος καρτέλα στις Ιδιότητες.
 2. Επίλεξε το Στόχος πεδίο, προσθέστε ένα κενό στο τέλος του κειμένου σε αυτό το πεδίο και πληκτρολογήστε την ακόλουθη παράμετρο:
  -noreactlogin
 1. Επιλέγω Ισχύουν ακολουθούμενη από Εντάξει στον πάτο.
 2. Εκτόξευση Ατμός χρησιμοποιώντας τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας σας.

Απενεργοποιήστε το VPN σας

Τα δικα σου VPN Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δρομολογείτε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο μέσω διακομιστή τρίτου μέρους. Αν και αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί εξαιρετικά για πολλές εφαρμογές, ορισμένες εφαρμογές δεν λειτουργούν καλά με αυτό το σύστημα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με το Steam.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN και δείτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Steam. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN εκκινώντας την εφαρμογή σας και απενεργοποιώντας την επιλογή υπηρεσίας.

Εάν μπορείτε να συνδεθείτε μετά την απενεργοποίηση του VPN σας, το VPN σας είναι ο ένοχος. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιήστε μια άλλη τοποθεσία στο VPN και δείτε εάν αυτό επιτρέπει στο Steam να λειτουργεί. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή VPN στον υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιήστε μια άλλη σύνδεση στο Διαδίκτυο για να ξεπεράσετε τον κωδικό σφάλματος Steam e84

Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN ή έχετε απενεργοποιήσει το VPN αλλά χωρίς αποτέλεσμα, η τρέχουσα σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορεί να έχει πρόβλημα. Ο ISP σας μπορεί να έχει περιορίσει τις δυνατότητες του Steam ή του Steam, εμποδίζοντάς σας να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μεταβείτε σε διαφορετική σύνδεση στο διαδίκτυο και δείτε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Steam. Δεν χρειάζεται να έχετε ξεχωριστή σύνδεση στο Διαδίκτυο. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το hotspot του τηλεφώνου σας iPhone ή Android.

Εάν το Steam λειτουργεί όταν χρησιμοποιείτε διαφορετική σύνδεση, η κύρια σύνδεσή σας έχει προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, μιλήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και αναζητήστε βοήθεια.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Steam

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και λάβετε ένα σφάλμα e84, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Steam για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.

 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Ιστοσελίδα Steam.
 2. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Λεπτομέρειες λογαριασμού.
 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Ασφάλεια λογαριασμού ενότητα και επιλέξτε Να αλλάξω τον κωδικό μου.
 1. Επιλέξτε μια μέθοδο επαλήθευσης.
 2. Ολοκληρώστε την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.
 3. Εκτόξευση Ατμός και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το Steam στον υπολογιστή σας

Εάν το πρόβλημα σύνδεσης στο Steam εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, η ίδια η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική. Δεν μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα της εφαρμογής σας με μη αυτόματο τρόπο, επομένως καταργήστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή για να επιλύσετε όλα τα προβλήματα της εφαρμογής σας.

Στα Windows 11

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις πατώντας Windows + Εγώ.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές > Εγκατεστημένες εφαρμογές στις Ρυθμίσεις.
 3. Εύρημα Ατμόςεπιλέξτε τις τρεις τελείες δίπλα στην εφαρμογή και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.

Στα Windows 10

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας Windows + Εγώ.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές στις Ρυθμίσεις.
 3. Βρείτε και επιλέξτε Ατμός στη λίστα, επιλέξτε Απεγκατάστασηκαι επιλέξτε Απεγκατάσταση.

Μετά την κατάργηση του Steam, αποκτήστε πρόσβαση Ο ιστότοπος του Steam και κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα νέο αντίγραφο της εφαρμογής στον υπολογιστή σας.

Πολλοί τρόποι για να ξεπεράσετε τον κωδικό σφάλματος σύνδεσης e84 του Steam

Σφάλμα Steam Το e84 δεν είναι ανεπίλυτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τρόπους για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με την εφαρμογή σας στον υπολογιστή σας. Ο παραπάνω οδηγός σάς καθοδηγεί στις μεθόδους που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε το Steam να σας συνδέσει στον λογαριασμό σας και να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του λογαριασμού σας.

Μόλις επιλυθεί το πρόβλημά σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια και σε άλλο περιεχόμενο και να εκτελέσετε όποιες άλλες εργασίες θέλετε στην εφαρμογή. Καλό παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος 0xc0000005 στα Windows

Πώς να διορθώσετε ένα “Σφάλμα φόρτωσης εφαρμογής 5:0000065434” στο Steam

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος σύνδεσης Spotify 409

Αφήστε μια απάντηση