Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό του Apple TV Remote

Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό του Apple TV Remote

Η ενημέρωση της Apple TV στην πιο πρόσφατη έκδοση tvOS προσθέτει ορισμένες δυνατότητες και λειτουργίες. Και για να γίνει αυτό, η Apple κυκλοφορεί τις σχετικές ενημερώσεις για το υλικολογισμικό του τηλεχειριστηρίου Apple TV Siri. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει το τηλεχειριστήριο να παραμείνει συμβατό, αλλά θα προσθέσει και ορισμένες επιπλέον λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα βρείτε το τηλεχειριστήριο Siri χρησιμοποιώντας το iPhone.

Η ενημέρωση του υλικολογισμικού του τηλεχειριστηρίου Apple TV συμβάλλει επίσης στην εισαγωγή επιδιορθώσεων σφαλμάτων και ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προηγούμενων ζητημάτων, όπως το χειριστήριο έντασης που δεν λειτουργεί στο τηλεχειριστήριο Apple TV 4K. Αν και αυτή η διαδικασία είναι συνήθως αυτόματη, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερώσεις υλικολογισμικού και με μη αυτόματο τρόπο. Τι συμβαίνει όμως όταν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις υλικολογισμικού στο τηλεχειριστήριο Siri; Ας ανακαλύψουμε.

Πώς να ελέγξετε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού στο τηλεχειριστήριο της Apple TV

Πριν ενημερώσετε το υλικολογισμικό του τηλεχειριστηρίου Siri, ας δούμε πώς να ελέγξουμε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε εάν μπορεί να είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση. Να πώς.

Βήμα 1: Από την αρχική σελίδα, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις 5

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και συσκευές.

Επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και Συσκευές

Βήμα 3: Εδώ, επιλέξτε Απομακρυσμένη.

Επιλέξτε Απομακρυσμένο

Βήμα 4: Ελέγξτε την ενότητα Έκδοση υλικολογισμικού.

Ελέγξτε την έκδοση υλικολογισμικού

Αυτό θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού στο τηλεχειριστήριο Apple TV Siri. Ανάλογα με το μοντέλο του τηλεχειριστηρίου Siri που διαθέτετε, θα πρέπει να βλέπετε την έκδοση 33 ή την έκδοση 83. Τα παλαιότερα μοντέλα τηλεχειριστηρίου Siri 2017 θα πρέπει να είναι στην έκδοση 118. Ωστόσο, εάν δεν συμβαίνει αυτό, το τηλεχειριστήριό σας Siri ενδέχεται να πρόκειται για ενημέρωση.

Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό του Siri Remote

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενημερώσεις συσκευών, δεν μπορείτε να ενημερώσετε το τηλεχειριστήριο Apple TV Siri με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, δεδομένου ότι η διαδικασία είναι αυτόματη, το τηλεχειριστήριο Siri θα πρέπει να παραλαμβάνει και να εγκαθιστά αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Apple TV είναι ενημερωμένη σε tvOS 17 ή νεότερη έκδοση. Το τηλεχειριστήριό σας Siri πρέπει να φορτιστεί 50% ή περισσότερο. Μόλις πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, προχωρήστε με τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Στο τηλεχειριστήριο Siri, πατήστε το κουμπί λειτουργίας. Εναλλακτικά, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Αρχική σελίδα για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση. Περιμένετε να απενεργοποιηθεί η συσκευή.

Επιλέξτε απενεργοποίηση 1

Βήμα 3: Πάρτε το τηλεχειριστήριο Siri και τοποθετήστε το πάνω από τη συσκευή Apple TV.

Τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο στη συσκευή Apple TV

Βήμα 4: Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 30 λεπτά έως 1 ώρα.

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Apple TV με νεότερη έκδοση του tvOS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό του τηλεχειριστηρίου Siri.

Για παλαιότερες εκδόσεις tvOS

Βήμα 1: Στο Apple TV, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2: Εδώ, επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και Συσκευές.

Επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και Συσκευές

Βήμα 3: Στη συνέχεια, επιλέξτε Bluetooth.

Επιλέξτε Bluetooth 1

Βήμα 4: Εδώ, κάντε κύλιση στο τηλεχειριστήριο Siri.

Βήμα 5: Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή/Παύση στο τηλεχειριστήριο Siri τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Κουμπί παύσης αναπαραγωγής τηλεχειριστηρίου Siri 2017

Περιμένετε λίγο καθώς η συσκευή σας Apple TV πραγματοποιεί αναζήτηση και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων υλικολογισμικού για το τηλεχειριστήριο Siri.

Τι να κάνετε εάν το τηλεχειριστήριο Apple TV δεν μπορεί να εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό

Ενώ η ενημέρωση του τηλεχειριστηρίου σας Siri είναι σχετικά εύκολη, μπορεί να υπάρχουν φορές που δεν είναι έτσι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα και να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις υλικολογισμικού στο τηλεχειριστήριο Apple TV Siri.

1. Ελέγξτε την μπαταρία του Apple TV Remote

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το τηλεχειριστήριό σας Siri πρέπει να φορτιστεί τουλάχιστον 50% ή παραπάνω για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση υλικολογισμικού. Εάν δεν είστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε το μενού Ρυθμίσεις στο Apple TV σας για να ελέγξετε. Εάν η τρέχουσα φόρτιση είναι κάτω από το προβλεπόμενο όριο, φορτίστε το τηλεχειριστήριο Siri πριν συνεχίσετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Επιλέξτε Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2: Εδώ, επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και Συσκευές.

Επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και Συσκευές

Βήμα 3: Στη συνέχεια, επιλέξτε Απομακρυσμένη.

Επιλέξτε Απομακρυσμένο

Βήμα 4: Τώρα, ελέγξτε το επίπεδο μπαταρίας.

Ελέγξτε τη στάθμη της μπαταρίας

Εάν είναι κάτω από 50%, συνδέστε το τηλεχειριστήριο Apple TV Siri στον αντίστοιχο τύπο-C ή καλώδιο αστραπής και περιμένετε να φορτιστεί. Στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά εάν η χρέωση είναι επαρκής.

2. Ελέγξτε ότι το τηλεχειριστήριο Apple TV έχει τοποθετηθεί σωστά

Εάν το τηλεχειριστήριό σας Siri βρίσκεται μακριά από τη συσκευή Apple TV, ενδέχεται να μην εντοπίσει και να μην εγκαταστήσει τις σχετικές ενημερώσεις υλικολογισμικού. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο Siri βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κουτί της Apple TV ή τοποθετείται σε πολύ κοντινή απόσταση.

3. Βεβαιωθείτε ότι το Apple TV είναι ενημερωμένο

Εάν η συσκευή σας Apple TV δεν είναι ενημερωμένη, ενδέχεται να μην εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις υλικολογισμικού στο τηλεχειριστήριο Siri. Όταν συμβεί αυτό, ελέγξτε και εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού στο Apple TV σας. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά. Δείτε πώς:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple TV σας.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέξτε Σύστημα.

Επιλέξτε Σύστημα 1

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ενημερώσεις λογισμικού.

Επιλέξτε Ενημερώσεις λογισμικού 1

Βήμα 4: Εδώ, επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού.

Ελέγξτε για ενημερώσεις λογισμικού 1

Βήμα 5: Εάν είναι διαθέσιμο, επιλέξτε Λήψη και εγκατάσταση.

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ενημέρωσης. Στη συνέχεια, μόλις γίνει επανεκκίνηση της συσκευής σας Apple TV, τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο Siri κοντά και περιμένετε μέχρι να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις υλικολογισμικού.

4. Επαναφέρετε το Apple TV Siri Remote

Πιθανά προβλήματα σύζευξης με το Apple TV σας μπορεί να περιορίσουν και να προκαλέσουν προβλήματα κατά τη χρήση του τηλεχειριστηρίου Siri. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που το τηλεχειριστήριο Siri δεν μπορεί να ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού. Για να το διορθώσετε, επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Siri. Αυτό θα αναγκάσει το Apple TV σας να το ζευγαρώσει ξανά, λύνοντας έτσι τυχόν προβλήματα από την προηγούμενη σύζευξη. Να πώς.

Βήμα 1: Στο τηλεχειριστήριο Siri, πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Home και Volume Down ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε τα κουμπιά.

Επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Siri

Βήμα 2: Στη συνέχεια, φέρτε το τηλεχειριστήριο Siri κοντά στο Apple TV και περιμένετε να ολοκληρωθεί η σύζευξη.

Φέρτε το τηλεχειριστήριο κοντά στο Apple TV

Βήμα 3: Εάν απαιτείται, πατήστε τα κουμπιά Back και Volume Up μαζί για 2 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε τη σύζευξη.

Πιέστε το Siri Remote προς τα πάνω και πίσω

5. Περιμένετε λίγο

Ενώ οι ενημερώσεις υλικολογισμικού απομακρυσμένου Siri διαρκούν από 30 λεπτά έως 1 ώρα, αυτή η διάρκεια μπορεί να παραταθεί βάσει ορισμένων άλλων παραγόντων. Έτσι, η καλύτερη πορεία δράσης είναι να περιμένετε λίγο ακόμα. Στο μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Apple TV είναι απενεργοποιημένη αλλά εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ενημέρωση του υλικολογισμικού του Apple TV Remote

1. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε το τηλεχειριστήριο της Apple TV στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό;

Αν και δεν υπάρχουν οδηγίες από την Apple για την εγκατάσταση ενημερώσεων υλικολογισμικού απομακρυσμένου Siri, βοηθούν στην προσθήκη πρόσθετης λειτουργικότητας. Αυτό τονίστηκε με την τελευταία ενημέρωση tvOS 17 για το Apple TV, όπου ορισμένα τηλεχειριστήρια Siri δεν έλαβαν πρόσθετη λειτουργικότητα για έως και 30 λεπτά έως μία ώρα μετά την αρχική ενημέρωση. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται για το Siri remote για να ενημερώσει το υλικολογισμικό του.

2. Πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση υλικολογισμικού για το τηλεχειριστήριο της Apple TV;

Μπορείτε να δείτε τις σελίδες υποστήριξης της Apple για να δείτε εάν έχει κυκλοφορήσει μια ενημέρωση υλικολογισμικού για το τηλεχειριστήριο Siri. Μπορεί να βρείτε χρήσιμα θέματα που συζητούν το ίδιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ενημερώσετε τη συσκευή σας Apple TV σε έκδοση υψηλότερης tvOS.

Ενημερώστε το τηλεχειριστήριο της Apple TV

Η ενημέρωση του υλικολογισμικού του τηλεχειριστηρίου της Apple TV μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιπλέον λειτουργικότητα χωρίς να αλλάξετε το τηλεχειριστήριο. Ελπίζουμε λοιπόν αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *