Πώς να ρυθμίσετε τον προσαρμογέα Ethernet στο Firestick (2023)

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε λεπτομερώς πώς να ρυθμίσετε έναν προσαρμογέα Ethernet σε Firestick, FireTV, Fire TV 4k και Fire TV cube.

Η συσκευή FireStick σας μεταδίδει περιεχόμενο μόνο όταν είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi. Τα δίκτυα Wi-Fi έχουν επίσης μειονεκτήματα. Μερικές φορές έχουν weaker συνδέσεις, αστάθεια, περιορισμένη εμβέλεια, και άλλα θέματα.

Χωρίς καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, το Firestick δεν θα αποδώσει στο έπακρο. Θα ζήσετε καθυστέρηση, καθυστέρηση στη φόρτωση και ζητήματα που μοιάζουν με την προσωρινή μνήμη.

Επομένως, πρέπει να ρυθμίσετε έναν προσαρμογέα Ethernet στο Firestick για να συνεχίσετε τη ροή σας χωρίς ενοχλήσεις και αυτό είναι που συζητήσαμε σε αυτόν τον οδηγό μαζί με τον καλύτερο προσαρμογέα ethernet για το FireStick.

Πώς να ρυθμίσετε τον προσαρμογέα Ethernet στο Firestick

Ο προσαρμογέας Ethernet δεν συνοδεύεται από συσκευή Firestick, γι’ αυτό πρέπει να τον αγοράσετε από το κατάστημα της Amazon.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα Ethernet (Amazon Ethernet Adaptor) έχει δύο βασικές θύρες η μία είναι θύρα Ethernet και η άλλη θύρα micro USB.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-1

Βήμα 2: Τώρα συνδέστε τον προσαρμογέα Ethernet στη θύρα USB Fire TV Stick.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-2

Βήμα 3: Συνδέστε το καλώδιο Ethernet στον προσαρμογέα Ethernet που είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή ή το μόντεμ σας.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-3

Βήμα 4: Συνδέστε το με ένα τροφοδοτικό και ένα πυροσβεστικό ραβδί στη συσκευή της τηλεόρασης και ενεργοποιήστε την.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-4

Βήμα 5: Αυτό είναι! Θα συνδεθεί αυτόματα στη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να ελέγξετε την κατάσταση της σύνδεσης Ethernet. Μεταβείτε στη ρύθμιση και επιλέξτε την επιλογή δικτύου.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-5

Βήμα 6: Επιλέξτε Διαμόρφωση Ethernet

setup-ethernet-adapter-for-firestick-6

Βήμα 7: Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί η κατάσταση της σύνδεσης Ethernet.

setup-ethernet-adapter-for-firestick-7

Συγχαρητήρια! Έχετε ενεργοποιήσει επιτυχώς τη σύνδεσή σας Ethernet με το Firetick TV. Απολαύστε τη ροή σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το Firestick Gen 2 και 3 θα πρέπει απλώς να συνδεθεί στην πρίζα, αλλά για το Gen 1 θα πρέπει να κάνετε root το καλώδιο OTG.

Καλύτερος προσαρμογέας Ethernet για Firestick

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με προσαρμογείς που είναι συμβατοί με το Firestick TV:

1. Προσαρμογέας Ethernet Oassuose

Oassuose-4in1-Ethernet-Adapter

Προσαρμογέας Ethernet Ossasuose διαθέτει επιπλέον ενσύρματο ethernet και 3 θύρες USB για τις εξωτερικές σας συσκευές με μέγιστη ταχύτητα 480 Mb/s. Επιπλέον, υποστηρίζει Chromecast 1, 2, 3, Audio, Ultra, Google Mini Home και Raspberry Pi Zero και υποστηρίζει επίσης μια θύρα micro USB TV stick.

Έχει βαθμολογία από 4,3 στα 5. Η τιμή του είναι 12,99 $. Διαθέτει ενσωματωμένο σχέδιο 4 σε 1 που υποστηρίζει ενσύρματο δίκτυο 10/100M.

2. Προσαρμογέας Ethernet UGREEN

Προσαρμογέας Ugreen-ethernet

Προσαρμογέας Ethernet UGREEN έχει βαθμολογία 4,5 στα 5 στο Amazon με 9292 βαθμολογίες. Υποστηρίζει Fire TV stick basic και 2ης γενιάς και Fire TV 3ης γενιάς με μέγιστη ταχύτητα 100 Mb/s.

Υποστηρίζει επίσης Google Chromecast 1, 2, 3, Audio, 4k max, 4k lite Google Home Mini και Roku Express 4k με κόστος 16,99 $.

3. Προσαρμογέας Ethernet AuviPal

AuviPal-LAN-Ethernet-Adapter

Προσαρμογέας Ethernet AuviPal είναι εύκολα συμβατό με Streaming TV Sticks, Media Players, Chromecast Ultra, 2, 1, Audio, Google Home Mini και Raspberry Pi Zero. Έχει μέγιστη ταχύτητα 480 Mb/s.

Βαθμολογείται 4,3 στα 5 με περισσότερα από 1200 βαθμολογίες. Διαθέτει επίσης μια επιπλέον θύρα USB για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών όπως ποντίκι, ασύρματο πληκτρολόγιο ή άλλες συσκευές. Η τιμή του είναι 14,99 $.

4. Προσαρμογέας Ethernet Smays

smays-Ethernet-Adapter

Προσαρμογέας Ethernet Smays είναι ένας προσαρμογέας micro USB 2.0 Ethernet συμβατός με όλες σχεδόν τις συσκευές του Fire TV με μέγιστη ταχύτητα 480 Mb/s.

Βαθμολογείται 4,3 στα 5 με περισσότερες από 3601 αξιολογήσεις. Διατίθεται στο κατάστημα Amazon με κόστος 13,99 $.

5. Προσαρμογέας Ethernet Vizgiz Firestick

VizGiz-Ethernet-Adapter

Προσαρμογέας Ethernet Vizgiz έχει βαθμολογία 3,5 στα 5. Είναι συμβατό με συσκευές Firestick και Chromecast με μέγιστη ταχύτητα 100 Mb/s με κόστος 7,88 $

Είναι σχεδιασμένο με ένα επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας USB A που παρέχει ρεύμα σε συσκευές ροής και κάρτα δικτύου.

Συχνές ερωτήσεις – Προσαρμογέας Ethernet

Τι είναι ένας προσαρμογέας Ethernet;

Ένας προσαρμογέας ethernet είναι μια εξωτερική συσκευή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του Διαδικτύου μέσω καλωδίου σε διάφορες συσκευές όπως το Firestick και άλλες.

Μπορώ να συνδέσω το Wifi αφού συνδέσω τον προσαρμογέα ethernet με το Firestick;

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε στο ασύρματο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα καλώδια από το Firestick και το Firestick θα αναζητήσει αυτόματα το κοντινό wifi, επιλέξτε το wifi σας από αυτό και θα συνδεθεί εύκολα.

Είναι απαραίτητο να συνδέσετε έναν προσαρμογέα ethernet για ροή σε μια συσκευή Firestick;

Όχι, είναι μια προαιρετική επιλογή ή εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi ή αδύναμα σήματα, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση σε μια συσκευή Wi-Fi.

συμπέρασμα

Το Firetick είναι μια δημοφιλής συσκευή ροής που λειτουργεί σε σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω wifi. Ωστόσο, μερικές φορές η συσκευή Firestick προκαλεί προβλήματα με Wi-Fi ή καθυστέρηση κατά τη ροή.

Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι να ρυθμίσετε έναν προσαρμογέα Ethernet στο Firestick και να συνδέσετε το Διαδίκτυο μέσω καλωδίου.

Ωστόσο, ο προσαρμογέας Ethernet δεν συνοδεύεται από συσκευή Firestick, αλλά είναι εύκολα διαθέσιμος στο Amazon Store και μπορείτε να τον αγοράσετε από εκεί.

Πώς να διορθώσετε το Wi-Fi που δεν εμφανίζεται στα Windows 11

Το Wi-Fi δεν συνδέεται αυτόματα στα Windows 11

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *