ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό στο iPhone

Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό στο iPhone σας

Όταν αποκλείετε κάποιον στο iPhone σας, δεν μπορεί να σας στείλει μηνύματα μέσω SMS, MMS ή iMessage. Ομοίως, μια αποκλεισμένη επαφή δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω κλήσεων κινητής τηλεφωνίας ή FaceTime.

Αντίστροφα, μπορείτε να καλέσετε, να στείλετε μήνυμα, να στείλετε email και το FaceTime άτομα που αποκλείετε. Τι συμβαίνει όμως όταν ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό; Αυτή η ανάρτηση τα εξηγεί όλα.

FaceTime και κλήσεις κινητής τηλεφωνίας

Δεν θα λαμβάνετε κλήσεις κινητής τηλεφωνίας και κλήσεις FaceTime από αποκλεισμένη επαφή. Το αντίθετο συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρεις το άτομο. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, ήχου FaceTime και βιντεοκλήσεων. Θα αρχίσετε επίσης να λαμβάνετε τα φωνητικά τους μηνύματα (ή ειδοποιήσεις τηλεφωνητή) στο iPhone σας.

iMessage και γραπτά μηνύματα

Η κατάργηση αποκλεισμού ενός αριθμού καταργεί τους περιορισμούς κειμένου και iMessage στην εφαρμογή Μηνύματα. Όταν ξεμπλοκάρετε μια επαφή, το iOS παραδίδει τα κείμενά της στο iPhone ή το iPad σας.

Δεν θα λαμβάνετε (παλιά) μηνύματα που αποστέλλονται ενώ ήταν αποκλεισμένα. Η εφαρμογή Μηνύματα θα εμφανίζει μόνο τα κείμενα που λαμβάνονται μετά την κατάργησή τους από τη λίστα αποκλεισμού της συσκευής σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εάν μια αποκλεισμένη επαφή έχει μια διεύθυνση email, η εφαρμογή Mail μετακινεί αυτόματα τα email της στον φάκελο Κάδος απορριμμάτων. Όταν ξεμπλοκάρετε την επαφή, θα λαμβάνετε τα μηνύματά της στα εισερχόμενά σας.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή Mail ώστε να αφήνει email από αποκλεισμένους αποστολείς στα εισερχόμενά σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να σταματήσετε το iPhone/iPad σας να μεταφέρει αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αποκλεισμένες επαφές στον Κάδο απορριμμάτων.

Παω σε Ρυθμίσεις > Ταχυδρομείο > Αποκλεισμένες επιλογές αποστολέα και επιλέξτε Αφήστε στα Εισερχόμενα.

Τώρα που ξέρετε τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον, ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα για τα βήματα για την απεμπλοκή αριθμών στο iPhone/iPad σας.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο iPhone/iPad σας

Θα βρείτε επιλογές για να ξεμπλοκάρετε μια επαφή/αριθμό στις Ρυθμίσεις ή στην εφαρμογή Τηλέφωνο στο iPhone/iPad σας.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον μέσω του μενού ρυθμίσεων τηλεφώνου

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή, επιλέξτε Τηλέφωνοκαι πατήστε Αποκλεισμένες επαφές.
  2. Σύρετε προς τα αριστερά στην επαφή/τον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε για να την αφαιρέσετε από τη λίστα.

Εναλλακτικά, επιλέξτε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε το κόκκινο μείον εικονίδιο δίπλα στην επαφή/τον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ξεβουλώνω και πατήστε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον μέσω του μενού ρυθμίσεων FaceTime

Παω σε Ρυθμίσεις > FaceTime > Αποκλεισμένες επαφές και σύρετε προς τα αριστερά στην επαφή/τον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον μέσω του μενού ρυθμίσεων μηνυμάτων

Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > Μηνύματα > Αποκλεισμένες επαφές και σύρετε προς τα αριστερά στον αριθμό που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Phone

  1. Ανοιξε το Πρόσφατος καρτέλα στην εφαρμογή Τηλέφωνο και πατήστε το Εικονίδιο πληροφοριών δίπλα στην επαφή ή τον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  2. Παρακέντηση Καταργήστε τον αποκλεισμό αυτού του καλούντος στο κάτω μέρος της σελίδας πληροφοριών επικοινωνίας/αριθμού.

Ενας για όλους όλοι γιά έναν

Η δυνατότητα αποκλεισμού/κατάργησης αποκλεισμού λειτουργεί ταυτόχρονα σε όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Apple—Τηλέφωνο, Μηνύματα, FaceTime και Αλληλογραφία. Συνοπτικά, η κατάργηση αποκλεισμού κάποιου του επιτρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, κειμένου, FaceTime και iMessage.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή υπηρεσία της Apple. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο FaceTime, αλλά να τον αποκλείσετε για τηλεφωνικές κλήσεις ή για iMessage.

Επίσης, σημειώστε ότι η Apple συγχρονίζει τη λίστα μπλοκ σας σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Έτσι, αν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο iPhone σας, τον ξεμπλοκάρετε και στις άλλες συσκευές σας Apple.

Τι συμβαίνει εάν αλλάξετε κάρτα SIM στο iPhone

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone

Το φωνητικό ταχυδρομείο δεν λειτουργεί στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *