Πώς να στείλετε ένα κενό μήνυμα στο WhatsApp

Η αποστολή μακροσκελής μηνυμάτων έχει γίνει παρελθόν. Περισσότερο από την εισαγωγή των φωνητικών μηνυμάτων. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε φάρσα στους φίλους σας, μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα χωρίς μήνυμα. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε τους ένα κενό μήνυμα στο WhatsApp.

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να στείλετε ένα κενό μήνυμα στο WhatsApp. Αν μη τι άλλο, το WhatsApp δεν καθιστά διαθέσιμη την επιλογή αποστολής εάν πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιο για να δημιουργήσετε ένα κενό μήνυμα. Ωστόσο, οι παρακάτω 4 τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το κατόρθωμα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

1. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Bracket

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την αποστολή ενός κενού μηνύματος στο WhatsApp χωρίς κανένα εργαλείο τρίτου μέρους είναι η μέθοδος αγκύλης. Εδώ, δημιουργήστε ένα κενό μεταξύ δύο αγκύλων σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, κόψτε το χώρο και αφήστε τα στηρίγματα. Μόλις τελειώσετε, επικολλήστε το διάστημα στο παράθυρο μηνύματος και στείλτε το ως κενό μήνυμα. Ακολουθεί μια ματιά βήμα προς βήμα για περισσότερη σαφήνεια.

Σημείωση: Κατά τη δοκιμή, διαπιστώσαμε ότι αυτή η μέθοδος είναι κατά διαστήματα επιτυχής κατά τη χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης του WhatsApp. Εάν αυτό συμβεί και σε εσάς, μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις άλλες μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Βήμα 1: Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο κινητό σας. Εδώ, πληκτρολογήστε ( ). Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πλήκτρο διαστήματος για να δημιουργήσετε ένα κενό μεταξύ των δύο παρενθέσεων.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, πατήστε στο τέλος.

Βήμα 3: Τώρα, πατήστε και επιλέξτε το κενό ανάμεσα στις δύο αγκύλες.

Βήμα 4: Μόλις εμφανιστούν οι επιλογές, πατήστε Αποκοπή.

Αντιγράψτε τον κενό χώρο

Βήμα 5: Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε στη σχετική επαφή.

Ανοίξτε την επαφή WhatsApp

Βήμα 6: Πατήστε παρατεταμένα στη γραμμή μηνυμάτων και πατήστε Επικόλληση.

Βήμα 7: Μόλις η επιλογή γίνει διαθέσιμη, πατήστε Αποστολή.

Αποστολή κενού μηνύματος

Αυτό θα στείλει ένα κενό μήνυμα στην επιλεγμένη επαφή. Ενώ χρησιμοποιούμε μια κινητή συσκευή για σκοπούς επίδειξης, μπορείτε να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και να στείλετε ένα κενό μήνυμα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και την εφαρμογή ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή WhatsApp.

2. Αντιγράφοντας κενούς χαρακτήρες Unicode

Ορισμένα σημεία κωδικού Unicode, όπως το μοτίβο Braille U+2800, μπορούν να διαβαστούν ως κενά κενά από ιστότοπους και εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι μόλις αντιγράψετε και επικολλήσετε τον χαρακτήρα, θα εμφανιστεί ως κενός χώρος στο WhatsApp. Ωστόσο, δεδομένου ότι αρχικά ήταν ένα μοτίβο Braille, θα πρέπει να αναγνωριστεί ως μήνυμα στο παράθυρο συνομιλίας. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξετε το Unicode Character U+2800.

Βήμα 2: Τώρα, επιλέξτε και αντιγράψτε τον κενό χώρο.

Αντιγράψτε τον κενό χώρο unicode

Βήμα 3: Στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή WhatsApp και πατήστε στη σχετική επαφή.

Βήμα 4: Στη γραμμή μηνυμάτων, επικολλήστε το αντιγραμμένο κενό μήνυμα.

Βήμα 5: Μόλις εμφανιστεί η επιλογή, κάντε κλικ στο Αποστολή.

Στείλτε κενό μήνυμα WhatsApp

Αυτό θα στείλει ένα κενό μήνυμα στο WhatsApp. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο κινητό σας για να ανοίξετε τον παραπάνω σύνδεσμο. Στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήστε τον χαρακτήρα Unicode στο παράθυρο μηνυμάτων της εφαρμογής WhatsApp για κινητά και στείλτε τον ως κενό μήνυμα.

3. Χρήση του ιστότοπου Empty Space Generator

Όπως και οι χαρακτήρες Unicode, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους δημιουργίας κενού κειμένου για να στείλετε κενά μηνύματα στο WhatsApp χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο δημιουργίας κενού κειμένου και αντιγράψτε-επικολλήστε το κείμενο στο πλαίσιο μηνυμάτων WhatsApp.

Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει, καθώς ορισμένοι χαρακτήρες Unicode ενδέχεται να μην αναγνωρίζονται ως κενό κείμενο από το WhatsApp. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες γραμμές κενού κειμένου από την προηγούμενη μέθοδο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε τον ιστότοπο δημιουργίας κενού κειμένου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Βήμα 2: Εδώ, πληκτρολογήστε τις λέξεις ή τους χαρακτήρες που θέλετε να μετατρέψετε σε κενό κείμενο και κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Δημιουργία κενού κειμένου

Βήμα 3: Μόλις δημιουργηθεί το κενό κείμενο, κάντε κλικ στο Αντιγραφή.

Εισαγάγετε κενό κείμενο μηνύματος

Βήμα 4: Τώρα, μεταβείτε στο WhatsApp και κάντε κλικ στη σχετική επαφή.

Βήμα 5: Στο πλαίσιο μηνύματος, επικολλήστε το κενό κείμενο που αντιγράφηκε προηγουμένως.

Βήμα 6: Όταν η επιλογή γίνει διαθέσιμη, κάντε κλικ στο Αποστολή.

Αποστολή κενού κειμένου

Αυτό θα στείλει το κενό κείμενο. Εάν χρησιμοποιείτε φορητή συσκευή, ανοίξτε τον παραπάνω σύνδεσμο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επικολλήστε το σχετικό κείμενο στην εφαρμογή WhatsApp για κινητά για να στείλετε το κενό κείμενο.

4. Χρήση εφαρμογών τρίτων

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp στο κινητό σας και δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε κενό κείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως Κενό μήνυμα για το WhatsApp. Μόλις συνδεθείτε με την εφαρμογή WhatsApp, μπορείτε εύκολα να στείλετε κενά μηνύματα. Ορισμένες άλλες εφαρμογές με την ίδια λειτουργικότητα είναι επίσης διαθέσιμες. Ωστόσο, συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε τέτοιες εφαρμογές για λόγους προστασίας δεδομένων.

Συχνές ερωτήσεις για την αποστολή κενών μηνυμάτων στο WhatsApp

1. Μπορείτε να διαγράψετε άδεια μηνύματα στο WhatsApp;

Τα κενά ή τα κενά μηνύματα αποστέλλονται ως κανονικά μηνύματα στο WhatsApp. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να τα διαγράψετε σαν ένα κανονικό μήνυμα στο WhatsApp. Ανάλογα με το πότε στάλθηκε το μήνυμα, μπορείτε να διαγράψετε το μήνυμα μόνο για εσάς ή για όλους.

Στείλτε κενό μήνυμα στο WhatsApp

Όντας το προτιμώμενο μέσο επικοινωνίας για πολλούς, η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων WhatsApp έχει γίνει τακτική. Μπορείτε, ωστόσο, να σπάσετε αυτό το μονότονο μοτίβο στέλνοντας στους φίλους σας ένα κενό μήνυμα στο WhatsApp. Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας βοήθησε να πετύχετε αυτό το κατόρθωμα. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την αντίδραση του φίλου σας στο κενό μήνυμα στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο Android TV

Πώς να μοιραστείτε αυτόματα την κατάσταση WhatsApp ως ιστορία στο Facebook

9 καλύτερες επιδιορθώσεις για την έλλειψη ήχου στις βιντεοκλήσεις WhatsApp σε iPhone και Android

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *