Πώς βρείτε ένα τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι

Πώς βρείτε ένα τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι σας, στην εφαρμογή YouTube στο Android

Σηκώστε το χέρι σας αν έχετε συναντήσει μια μελωδία που παραμένει στο μυαλό σας για πολύ καιρό! Αρκετά απογοητευτικά, μπορεί να είστε σε θέση μόνο να βουίζει τη μελωδία και μπορεί να μην θυμάστε τους στίχους. Ευτυχώς, μπορείτε να βασιστείτε σε εφαρμογές όπως το Shazam για να αναζητήσετε μουσική αναγνωρίζοντας τις μελωδίες. Και τώρα το YouTube σάς δίνει μια παρόμοια επιλογή.

Τώρα μπορείτε να βρείτε ένα τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Hum-To-Search που μοιάζει με Shazam στην εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας Android. Αυτή η ανάρτηση είναι ένας οδηγός για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να βρείτε και να αποθηκεύσετε νέα τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής σας στο YouTube.

Πως να διορθώσετε τους ζωντανούς στίχους του YouTube Music που δεν εμφανίζονται στο κινητό

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV σε FireStick & Fire TV

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Hum-To-Search

Το Hum-To-Search είναι σαν το Shazam για το YouTube. Εάν δεν θυμάστε το όνομα του τραγουδιού, μπορείτε να το αναζητήσετε βουίζοντας τη μελωδία του στην εφαρμογή YouTube. Από τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης, αυτή η δυνατότητα αναζήτησης τραγουδιών με βουητό είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες Android της εφαρμογής YouTube.

Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας Android.

ανοίξτε την εφαρμογή μουσικής youtube για android

Βήμα 2: Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος και πατήστε το εικονίδιο του μικροφώνου στην επάνω δεξιά γωνία.

εικονίδιο μικροφώνου αναζήτηση στο youtube android

Βήμα 3: Επιλέξτε Τραγούδι από την καρτέλα στο επάνω μέρος.

Αναζήτηση τραγουδιών στο youtube android

Βήμα 4: Ξεκινήστε να βουίζει τη μελωδία και αφήστε το YouTube να την αναζητήσει για εσάς.

βουητό για αναζήτηση στο youtube android

Περιμένετε για λίγο και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν για εσάς. Προσπαθήσαμε επίσης να σφυρίξουμε τη μελωδία και το YouTube μπορούσε κυρίως να αναζητήσει το σωστό τραγούδι. Ακριβώς όπως το Shazam, μπορείτε επίσης να παίξετε τη μελωδία του τραγουδιού.

Εάν το Shazam δεν σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα τραγούδι, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με τη λειτουργία Hum-To-Search στο YouTube.

Οι καλύτερες επιδιορθώσεις για το Hum-To-Search δεν λειτουργεί στην εφαρμογή YouTube

Εάν δεν μπορείτε να αναζητήσετε το αγαπημένο σας τραγούδι στο YouTube βουίζοντας, ακολουθούν ορισμένες βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις μικροφώνου

Η πρώτη σύσταση είναι να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνό σας Android έχει δώσει πρόσβαση στο Μικρόφωνο για την εφαρμογή YouTube. Να πώς.

Βήμα 1: Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής YouTube και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

πληροφορίες εφαρμογών youtube android

Βήμα 2: Πατήστε Δικαιώματα και επιλέξτε Μικρόφωνο.

Βήμα 3: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει τη χρήση του μικροφώνου από την εφαρμογή.

Βήμα 4: Κλείστε τις Πληροφορίες εφαρμογής και ανοίξτε το YouTube για να ελέγξετε αν μπορείτε να αναζητήσετε ένα τραγούδι βουίζοντας τη μελωδία του.

Πώς να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση Shazam στο iPhone και το iPad

Πώς να εγκαταστήσετε το Shazam Kodi Addon

2. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν το YouTube αργεί πολύ να αναζητήσει το τραγούδι, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα δίκτυο 5G στο τηλέφωνό σας Android ή να το συνδέσετε σε ένα δίκτυο Wi-Fi 5 GHz. Αυτό θα βελτιώσει τις ταχύτητες του Διαδικτύου και την ταχύτερη αναζήτηση τραγουδιών.

3. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων έχει απενεργοποιηθεί στο τηλέφωνό σας Android. Αυτό ισχύει τόσο για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όσο και για Wi-Fi.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Δίκτυο και Διαδίκτυο.

Ρυθμίσεις δικτύου και διαδικτύου android 3

Βήμα 2: Πατήστε στο Data Saver και βεβαιωθείτε ότι έχει απενεργοποιηθεί.

Βήμα 3: Μόλις τελειώσετε, κλείστε τις Ρυθμίσεις και ανοίξτε την εφαρμογή YouTube για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει λυθεί.

4. Αναγκαστική έξοδος και επανεκκίνηση του YouTube

Μια άλλη απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος που δίνει στην εφαρμογή YouTube μια νέα αρχή είναι η αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση της.

Βήμα 1: Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής YouTube και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Βήμα 2: Πατήστε στο Force Stop και επιλέξτε Ok για επιβεβαίωση.

Βήμα 3: Κλείστε τις Πληροφορίες εφαρμογής και επανεκκινήστε την εφαρμογή YouTube.

5. Ενημερώστε το YouTube

Εάν καμία από τις λύσεις δεν έχει λειτουργήσει, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγκατάστασης της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας Android. Εφόσον αυτή η δυνατότητα διατίθεται σε χρήστες παγκοσμίως, ενδέχεται να μην είναι πολύ σταθερή αυτήν τη στιγμή. Προτείνουμε λοιπόν να ενημερώσετε την εφαρμογή YouTube μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Αναζήτηση τραγουδιών από Humming

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία Hum-To-Search που μοιάζει με Shazam στην εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας Android για να βρείτε γρήγορα τα ονόματα των αγαπημένων σας κομματιών που ανακαλύπτετε. Όταν πρόκειται να ανακαλύψετε νέα μουσική στο YouTube, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη νέα καρτέλα Δείγματα στην εφαρμογή Μουσική YouTube. Αυτή η καρτέλα λειτουργεί ακριβώς όπως το YouTube Shorts και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέα τραγούδια ανάλογα με το ιστορικό ακρόασης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σύντομη προεπισκόπηση του τραγουδιού και να επιλέξετε να ακούσετε ολόκληρο το κομμάτι.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *