Roborock S8 Max Series

Roborock S8 Max Series: 7 κορυφαίες δυνατότητες που πρέπει να γνωρίζετε

Τα τελευταία χρόνια, η Roborock έχει κάνει καλό όνομα για τον εαυτό της, διεκδικώντας την Νο. 1 θέση για πωλήσεις ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας παγκοσμίως. Η εταιρεία λάνσαρε τη σειρά Roborock S8 Max ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών φέτος, και αυτές συνδυάζουν μια σειρά από έξυπνα και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το πιο σημαντικό, αυτές οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες έχουν ισχυρή ισχύ αναρρόφησης και διαθέτουν 100% κάλυψη γωνιών και τρίψιμο υψηλής ταχύτητας.

Τα κορυφαία 7 χαρακτηριστικά της σειράς Roborock S8 Max που πρέπει να γνωρίζετε12

Η σειρά ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών S8Max περιλαμβάνει δύο συσκευές — S8 MaxV Ultra και S8 Max Ultra.

Έτσι, αν μισείτε να καθαρίζετε το σπίτι σας με το χέρι και θέλετε μια σύγχρονη (και έξυπνη) λύση, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ηλεκτρικές σκούπες της σειράς Roborock S8 Max.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Dreame σκούπες ρομπότ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber   

1. Αποτελεσματικός καθαρισμός από γωνία σε άκρη

Ένα από τα κύρια σημεία εστίασης των ηλεκτρικών σκουπών της σειράς S8 Max είναι η ικανότητα καθαρισμού από γωνία σε άκρη και οι λειτουργίες έξυπνης ανίχνευσης. Το πρώτο γίνεται εφικτό από το FlexiArm Design, το οποίο επεκτείνει την πλαϊνή βούρτσα αυτόματα όταν ανιχνεύει μια γωνία και χαμηλές περιοχές κάτω από τα έπιπλα. Μάλιστα, το S8 MaxV Ultra έχει 100% κάλυψη γωνιών.

Χάρη στην περιστρεφόμενη σφουγγαρίστρα άκρων, μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τις άκρες εκτός από τις γωνίες. Επιπλέον, αυτές οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στην κατάσταση. Για παράδειγμα, εάν ένα συγκεκριμένο σημείο είναι ακατάστατο, το S8 MaxV Ultra θα ενισχύσει την ισχύ αναρρόφησης για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τα κορυφαία 7 χαρακτηριστικά της σειράς Roborock S8 Max που πρέπει να γνωρίζετε2

Και υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία. Το S8 MaxV Ultra διαθέτει μια κάμερα RGB και ένα τρισδιάστατο δομημένο φως που βοηθά το ρομπότ ηλεκτρική σκούπα να αντιλαμβάνεται τα εμπόδια στο πέρασμά του και να τα αποφεύγει. Αυτό μεταφράζεται σε εύκολο και ανέμελο καθάρισμα, καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε ενεργά τη διαδρομή της ηλεκτρικής σκούπας.

Πάνω απ ‘όλα, συνοδεύεται από σύστημα αναγνώρισης κατοικίδιων ζώων. Μόλις η ηλεκτρική σκούπα αισθανθεί ένα κατοικίδιο στο πέρασμά της, σταματά την κύρια βούρτσα της και απομακρύνεται (και δεν τρομάζει στη διαδικασία τον γούνινο φίλο σας). Επιπλέον, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να ανιχνεύσει τις προμήθειες κατοικίδιων ζώων. Ως εκ τούτου, μπορεί να ενισχύσει την ισχύ αναρρόφησης και να καθαρίσει την περιοχή ανάλογα.

2. Καθαρισμός πέρα ​​από τα όρια

Οι ηλεκτρικές σκούπες Roborock S8 Max Series προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής ισχύος αναρρόφησης. Η εταιρεία ισχυρίζεται ισχύ αναρρόφησης 10.000Pa και 8.000Pa για τα S8 MaxV Ultra και S8 Max Ultra, αντίστοιχα. Περιττό να πούμε ότι η ισχυρή ισχύς αναρρόφησης σημαίνει ότι αυτό το καθαριστικό θα μαζέψει αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Και οι δύο συσκευές S8 Max είναι υγρές και στεγνές σκούπες. Μάλιστα, συνοδεύονται από 4.000 φορές/λεπτό τρίψιμο υψηλής ταχύτητας, που έχει ως αποτέλεσμα καθαρότερα δάπεδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ισχυρή ισχύς αναρρόφησης και το τρίψιμο υψηλής ταχύτητας συνοδεύονται περαιτέρω από ένα έξυπνο σύστημα πλοήγησης. Το σύστημα πλοήγησης LIDAR PreciSense της Roborock βοηθά την ηλεκτρική σκούπα να δημιουργήσει έναν λεπτομερή χάρτη γύρω από το σπίτι σας για να καθορίσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή, εξοικονομώντας έτσι χρόνο.

3. Έξυπνη Αυτοσυντήρηση

Η ετικέτα «ρομποτική ηλεκτρική σκούπα» ισχύει μόνο όταν η εν λόγω ηλεκτρική σκούπα μπορεί να καθαριστεί μόνη της. Ευτυχώς, οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες Roborock αντέχουν σε αυτόν τον ισχυρισμό. Η βάση RockDock Ultra είναι έξυπνη και μπορεί να βοηθήσει τα gadget να αδειάζουν αυτόματα τις σακούλες σκόνης τους, να ξαναγεμίζουν το δοχείο νερού ή να διανέμουν απορρυπαντικό.

Αυτό μειώνει τη χειροκίνητη παρέμβαση και τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με αυτήν την εργασία. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης βρωμιάς διασφαλίζει ότι η σφουγγαρίστρα είναι καθαρή και δεν παραμένει βρώμικη.

Σημειωτέον, οι ηλεκτρικές σκούπες της σειράς S8 Max συνοδεύονται από μηχανισμό αυτοκαθαρισμού βάσης. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συλλογή συντριμμιών κάτω από τη βάση της αποβάθρας ή την ανάπτυξη μούχλας και μυρωδιάς στην αποβάθρα με την πάροδο του χρόνου.

4. Ικανότητα αυτόματης αναπλήρωσης

Οι ηλεκτρικές σκούπες της σειράς Roborock S8 Max προωθούν την ουσία του ρομποτικού καθαρισμού ακόμη περισσότερο με τις λειτουργίες αυτόματης αποστράγγισης και επαναπλήρωσης νερού. Σημειώστε ότι αυτή η παραλλαγή πρέπει να συνδεθεί με το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας.

Με αυτό στη θέση του, οι ηλεκτρικές σκούπες θα ξαναγεμίσουν αυτόματα τη δεξαμενή νερού με καθαρό νερό και θα αποστραγγίσουν το βρώμικο νερό από το σύστημα.

Φυσικά, αυτό σας εξοικονομεί έναν τόνο χρόνου και ενέργειας από την περιττή εργασία κάθε μέρα. Ωστόσο, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σημαίνουν ελάχιστα αν η εν λόγω σφουγγαρίστρα παραμείνει βρώμικη. Ευτυχώς, οι ηλεκτρικές σκούπες της σειράς S8 Max είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία πλύσης με ζεστό νερό που βοηθά στην αφαίρεση σκληρών λεκέδων.

Τα κορυφαία 7 χαρακτηριστικά της σειράς Roborock S8 Max που πρέπει να γνωρίζετε1

Αυτό, με τη σειρά του, διασφαλίζει ότι η σφουγγαρίστρα δεν αφήνει λεκέδες στα πατώματα κατά την επόμενη συνεδρία καθαρισμού.

5. Ενσωματωμένος φωνητικός βοηθός

Ναι, το διάβασες σωστά. Οι ηλεκτρικές σκούπες Roborock S8 MaxV Ultra διαθέτουν ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό. Έτσι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού ή να αδειάσετε τη σακούλα σκόνης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε “Hello, Rocky”, ακολουθούμενο από την εντολή. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να εκδώσετε φωνητικές εντολές ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi.

Επιπλέον, λαμβάνετε φωνητικούς ελέγχους τρίτων, όλα χάρη στη συμβατότητα με το Amazon Alexa, το Google Home και το Apple Siri.

6. Καθαρισμός χαλιών

Οι ηλεκτρικές σκούπες Roborock S8 Max Series έχουν σχεδιαστεί για αποτελεσματικό βαθύ καθαρισμό χαλιών. Κάθε φορά που τα καθαριστικά εντοπίζουν ένα χαλί, θα σας προσφέρουν μερικές επιλογές — Καθαρίστε, Αποφύγετε ή σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα μόνο συγκεκριμένα μέρη.

Ταυτόχρονα, οι ηλεκτρικές σκούπες είναι εξοπλισμένες με DuoRoller Riser Brush και Carpet Boost System. Αυτοί οι παράγοντες, με τη σειρά τους, λειτουργούν για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Επιπλέον, η σφουγγαρίστρα μπορεί να σηκώσει 20 mm, εμποδίζοντας έτσι το χαλί να βραχεί κατά τη διαδικασία καθαρισμού.

7. Ελέγξτε το σπίτι και τα κατοικίδια σας

Το S8 MaxV Ultra διαθέτει επίσης δυνατότητες βιντεοκλήσεων, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε το σπίτι ή τα κατοικίδιά σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ή να εκτελέσετε κρουαζιέρες από το τηλέφωνό σας για να διατηρήσετε μια καρτέλα στο σπίτι σας.

Γεια σας, Intelligent Vaccum Cleaners

Αυτά ήταν μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών σκουπών της σειράς Roborock S8 Max. Εκτός από τα παραπάνω, συνοδεύονται από κουδούνια και σφυρίχτρες, όπως λειτουργίες βιντεοκλήσεων και μια συνοδευτική εφαρμογή που διευκολύνει την παρακολούθηση των ηλεκτρικών σκουπών.

Από την άλλη, το S8Max Ultra συνοδεύεται από τριετή εγγύηση και πακέτα αξεσουάρ. Εάν έχετε μια παλιά ηλεκτρική σκούπα Roborock, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ανταλλαγής.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας!

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Οι 5 καλύτερες θερμαινόμενες ηλεκτρικές κουβέρτες

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber   

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *