Dreame σκούπες ρομπότ

Η Dreame προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις αυτή τη Μαύρη Παρασκευή με έκπτωση έως και 450 $ σε ασύρματες και υγρές/στεγνές σκούπες και ρομπότ. Φημισμένο για την ισχυρή αναρρόφηση και την εξαιρετική αξία, η ηλεκτρική σκούπα Dreame είναι μια ιδανική απόλαυση αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, ειδικά αν χρειάζεστε μια αναβάθμιση για να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας ακόμα πιο εύχρηστες.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τις καινοτόμες ηλεκτρικές σκούπες της Dreame

Ένα DreameBot L20 Ultra Robot Vacuum στο σταθμό βάσης του
DreameBot L20 Ultra Robot Vacuum

$1050 $1500 Εξοικονομήστε 450 $

Το L20 Ultra είναι ένα από τα πιο προηγμένα ρομπότ που θα βρείτε. Όχι μόνο καθαρίζει χαλιά με αξιοσημείωτη αναρρόφηση, αλλά σφουγγάρει και πατώματα από σκληρό ξύλο με εκπληκτική ακρίβεια. Και χάρη στη μοναδική τεχνολογία MopExtend της Dreame, καμία γωνιά δεν θα περάσει απαρατήρητη. Είναι ένα ρομπότ υψηλής τεχνολογίας με πλήρως αυτόματο σταθμό βάσης που συλλέγει τη σκόνη, καθαρίζει και στεγνώνει τη σφουγγαρίστρα και προσθέτει νερό και διαλύματα καθαρισμού. Έτσι, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ή ορίστε προγράμματα καθαρισμού για όταν είστε έξω και επιστρέψτε σε ένα καθαρό σπίτι με φρέσκο ​​άρωμα!

Ένα DreameBot L10s Ultra Robot Vacuum στον σταθμό βάσης του με εφαρμογή προβολής smartphone
DreameBot L10s Ultra Robot Vacuum

$630 $900 Εξοικονομήστε 270 $

Αν το L20 Ultra είναι επένδυση, τότε το L10s Ultra αυτή τη φορά βγαίνει με τη μέγιστη ειλικρίνεια για να επιτρέψει στους καταναλωτές να βιώσουν μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο καθαρισμού. πλήρως αυτόματο vac και σφουγγαρίστρα. Ο σταθμός βάσης διασφαλίζει ότι έχετε πολύ λίγα πράγματα για εσάς με το αυτόματο εκκένωση σκόνης, τον καθαρισμό και στέγνωμα με σφουγγαρίστρα και την αναπλήρωση νερού και διαλύματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς χάρτες για διαφορετικά δωμάτια και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα εντός εφαρμογής, διασφαλίζοντας ότι χρειάζεται μόνο να χαλαρώστε όταν γυρίσετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα.

Ένα DreameBot D10 Plus Robot Vacuum στο σταθμό βάσης του με ένα smartphone που εμφανίζει την εφαρμογή
DreameBot D10 Plus Robot Vacuum

$280 $400 Εξοικονομήστε $120

Αν αναζητάτε ακόμη μεγαλύτερη αξία, η D10 Plus προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, εκτός από μια προσφορά 30% στην Black Friday. Παρέχει παρόμοιες αυτόματες λειτουργίες με άλλα DreameBots και είναι ο τέλειος, φιλικός προς την τσέπη τρόπος για να προμηθεύεστε τις δουλειές του σπιτιού σας.

Εκτός από τον αυτόματο καθαρισμό, το άδειασμα και το ξαναγέμισμα, λαμβάνετε γρήγορη χαρτογράφηση και σχεδιασμό διαδρομής, προγραμματισμό εντός εφαρμογής, έλεγχο βίντεο και φωνητικές εντολές με την Alexa.

Ένα Dreametech H12 Pro Wet and Dry Vacuum με αξεσουάρ
Dreametech H12 Pro Wet and Dry Vacuum

$350 $560 Εξοικονομήστε 210 $

Το H12 Pro είναι μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ιδανική για σπίτια με δάπεδα από μασίφ ξύλο. Αν το μπάνιο και η κουζίνα είναι οι μεγαλύτερες ανησυχίες σας, τότε σίγουρα το χρειάζεστε! Η τεχνολογία καθαρισμού διπλής όψης του καθαρίζει σφιχτά τις σανίδες και κάνει αυτά τα δυσπρόσιτα σημεία αύρα. Με την τεχνολογία αυτοκαθαρισμού και στεγνώματος με ζεστό αέρα της ηλεκτρικής σκούπας, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας αλλού, ενώ ο υψηλής τεχνολογίας αισθητήρας προσαρμόζει την αναρρόφηση για να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας και να διαχειριστεί τη βρωμιά που καθαρίζει.

Μια ηλεκτρική σκούπα Dreametech R20 Cordless Stick με μπλε φώτα LED και αξεσουάρ
Dreametech R20 Cordless Stick Vacuum

$350 $500 Εξοικονομήστε 150 $

Η ηλεκτρική σκούπα R20 Cordless Stick είναι ιδανική για την αφαίρεση σκόνης, υπολειμμάτων και τρίχας κατοικίδιων από τα χαλιά. Με διπλή κεφαλή βούρτσας και πολλά αξεσουάρ, απολαμβάνετε ευέλικτο καθαρισμό σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή δυσπρόσιτη περιοχή.

Οι μπλε λυχνίες LED κυνηγούν τη βρωμιά και τα συντρίμμια και διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα σημείο, ενώ η ισχυρή αναρρόφηση προσαρμόζεται και επιλύει το χάος.

Μια ηλεκτρική σκούπα Dreametech R10 Cordless Stick και όλα τα αξεσουάρ της
Dreametech R10 Cordless Stick Vacuum

$200 $300 Εξοικονομήστε $100

Για την απόλυτη εξοικονόμηση αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, το R10 Cordless Stick Vacuum είναι διαθέσιμο σε ασυναγώνιστη τιμή. Με ισχυρή αναρρόφηση και διάρκεια μπαταρίας 60 λεπτών, το R10 διασφαλίζει ότι ολοκληρώνετε τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού σας άμεσα.

Τα φώτα LED σάς βοηθούν να διακρίνετε τη βρωμιά κάτω από έπιπλα και σε σκοτεινές περιοχές, ενώ συνοδεύεται επίσης από πληθώρα εξαρτημάτων, επιτρέποντάς σας να καθαρίσετε τις ταπετσαρίες ή να μπείτε σε όλες τις δύσκολες γωνίες και ρωγμές.

Είτε θέλετε ένα robovac, ασύρματη ηλεκτρική σκούπα ή στεγνό και στεγνό, η Dreame σας καλύπτει. Και, με τις προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί να μην κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές πολύ πιο εύκολες;

Θυμηθείτε, μπορείτε να έχετε έκπτωση 10% σε όλες τις ασύρματες σκούπες χρησιμοποιώντας κωδικό muobf10offκαι 5% έκπτωση στη σειρά H12 Pro και ρομπότ με χρήση κωδικού muobf5off.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εντοπίσετε ψεύτικα ρολόγια Apple

Είναι μαύρη η οθόνη κλειδώματος του iPhone σας;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *