Τα καλύτερα ακουστικά για τρέξιμο

Τα 5 καλύτερα ακουστικά για τρέξιμο το 2024

Είναι αυτονόητο ότι τα καλύτερα ακουστικά για τρέξιμο υπόσχονται να σας κρατήσουν συνδεδεμένους με την καλύτερη μουσική και podcast ακόμα και όταν γυμνάζεστε ή όταν είστε έξω για τρέξιμο. Αυτά τα ακουστικά προσφέρουν πολλά να σας αρέσουν. Για παράδειγμα, μια άνετη και ασφαλής εφαρμογή ακόμα και όταν κάνετε σπριντ, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως πέσουν ή χαλαρώσουν αυτές οι συσκευές ήχου καθώς προπονείστε.

Τα περισσότερα από αυτά τα ακουστικά που έχουν σχεδιαστεί για τρέξιμο είναι επίσης ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Επιπλέον, δεδομένου ότι προορίζονται να λειτουργούν σωστά κατά την προπόνηση ή το τρέξιμο, διαθέτουν επίσης εύκολα και έξυπνα χειριστήρια στα ίδια τα ακουστικά για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης.

Αλλά προτού φτάσουμε στη λίστα μας με τα καλύτερα ακουστικά για τρέξιμο, συνιστούμε να ελέγξετε και μερικές από τις άλλες αναρτήσεις μας.

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

1. Soundcore Sport X10

Soundcore

Το Soundcore Sport X10 προσφέρει μοναδικό και ελαφρύ σχεδιασμό που βοηθά στο Sport X10 να έχει μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή μέσα από ανώμαλες διαδρομές και επίπονες προπονήσεις. Προορίζονται για απόδοση εν κινήσει και διαθέτουν επίσης μια λεπτή θήκη φόρτισης που χωράει εύκολα σε τσέπες ή τσάντες γυμναστηρίου.

Παρά την προσιτή τιμή του, το Soundcore Sport X10 καταφέρνει να συσκευάζει δυναμικά ακουστικά προγράμματα οδήγησης που παράγει έναν ήχο που είναι λεπτομερής και προσφέρει πολλά χτυπήματα. Για να βελτιώσει τα μπάσα, έρχεται με την τεχνολογία BassUp που αναλύει τον ήχο σε πραγματικό χρόνο και αυξάνει τα μπάσα ακόμα περισσότερο.

Έχει επίσης βαθμολογία IPX7 και ως εκ τούτου είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τη βροχή και ακόμη και την πλήρη βύθιση στο νερό για μέγιστο βάθος 1 μέτρο και έως και 30 λεπτά. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στην αποκλειστική τεχνολογία SweatGuard της εταιρείας που προστατεύει τα ακουστικά προπόνησης Sport X10 από τον διαβρωτικό ιδρώτα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αξιολόγηση IPX7
 • Καλή προσαρμογή
 • τιμή

2. JBL Endurance Peak 3

JBL Endurance Peak 3 2

Το JBL Endurance Peak 3 προσφέρει καλά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές επιδόσεις, χωρίς να σας ζητά να τα ξεπεράσετε. Αυτό το σετ ακουστικών IP68 από τη σκόνη και τα αδιάβροχα ακουστικά υπόσχεται να χειριστεί περισσότερα από απλά τρεξίματα και προπονήσεις.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορούν να παραμείνουν λειτουργικά για 30 λεπτά σε βάθη έως και 1,5 μέτρο νερού. Ως εκ τούτου, εάν είστε κάποιος που θέλει να πάρει τα ακουστικά του για κολύμπι ή ακόμα και σερφ, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ανησυχείτε μήπως τα καταστρέψετε.

Εκτός από αυτό, προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως και 50 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Από αυτόν τον αριθμό, 10 ώρες μπαταρίας αποθηκεύονται στα ακουστικά και 40 στη θήκη. Και όταν αυτά τα ακουστικά τελειώνουν από χυμό, μπορούν να φορτιστούν με ταχύτητα για μια ώρα παιχνιδιού σε μόλις 10 λεπτά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
 • Αξιολόγηση IP68
 • Αξιοπρεπής απόκριση στα μπάσα

3. Shokz OpenRun Mini

Shokz OpenRun Mini

Εάν είστε στην αγορά για ασύρματο λουράκι λαιμού, το Shokz OpenRun Mini είναι μια καλή επιλογή. Το OpenRun Mini έρχεται με σχέδιο που διαθέτει κορνίζα με βάρος πουπουλένιο και περιτυλιγμένο πλαίσιο και ασύρματη εφαρμογή με ανοιχτά αυτιά για άνετη ακρόαση χωρίς ακουστικά.

Έρχεται επίσης με την τεχνολογία οστικής αγωγιμότητας 8ης γενιάς της εταιρείας που βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης των ακουστικών. Αυτό επιτρέπει επίσης στο OpenRun Mini να προσφέρει ήχο καλής ποιότητας αφήνοντας τα τύμπανα των αυτιών σας ανοιχτά στο περιβάλλον για απόλυτη ασφάλεια.

Προσφέρει επίσης βαθμολογία IP67 για να είναι ασφαλές από τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του τρεξίματος. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ειδοποίηση ανίχνευσης υγρασίας για ασφαλή φόρτιση. Το Shokz OpenRun Mini έχει επίσης μερικές καλές κριτικές για το όνομά του. Για παράδειγμα, αυτή η κριτική από το AndroidGuys ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «εξαιρετικά ακουστικά για την προβλεπόμενη χρήση τους».

Αυτό που μας αρέσει

 • Στέρεη εφαρμογή
 • Αξιοπρεπής απόδοση ήχου
 • Αξιολόγηση IP67

4. Beats Fit Pro

Beats Fit Pro 1

Αν αναζητάτε μια εμπειρία παρόμοια με τα AirPods Pro σε χαμηλότερη τιμή, τότε το Beats Fit Pro είναι μια καλή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Προσφέρουν ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει ενεργή ακύρωση θορύβου, υποστήριξη χωρικού ήχου και hands-free Siri στο iOS.

Αν και οι χρήστες Android μπορεί να μην έχουν την πλήρη εμπειρία, το Beats Fir Pro εξακολουθεί να τους προσφέρει καλά βασικά, όπως μια άνετη εφαρμογή και ένα φιλικό προς την προπόνηση σχεδιασμό. Συνολικά, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο TWS της Apple, η οποία είναι επίσης φιλική προς την προπόνηση, τότε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψη.

Αν και αυτά τα ακουστικά TWS δεν προσφέρουν ασύρματη φόρτιση, η μεγάλη μπαταρία, ο σπορ σχεδιασμός και η εξαιρετική εφαρμογή στο αυτί τα καθιστούν μια πολύ καλή συνολική επιλογή για τρέξιμο. The Verge στην κριτική τους του Beats Fit Pro ισχυρίζεται ότι το TWS «πέρασε με επιτυχία τη βελόνα ανάμεσα σε καθημερινά και εστιασμένα στη φυσική κατάσταση ακουστικά».

Αυτό που μας αρέσει

 • Υπέροχος ήχος
 • Καλή προσαρμογή
 • Ισχυρό ANC

5. Jabra Elite 8 Active

Jabra Elite 8 Active 2

Το Jabra Elite 8 Active υποστηρίζεται ότι είναι κατασκευασμένο για αθλητές ελίτ και ως εκ τούτου είναι ικανό να χειριστεί μεγάλη φθορά. Αυτά τα ακουστικά πληρούν τα στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ για ανθεκτικά ηλεκτρονικά, περνώντας 9 δοκιμές αντοχής.

Υποστηρίζεται ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν προστασία από τη σκόνη, το νερό και τον ιδρώτα. Έρχονται επίσης με τεχνολογία Jabra ShakeGrip που διασφαλίζει ότι τα μπουμπούκια παραμένουν ασφαλή στο αυτί σας όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζονται φτερά αυτιού.

Και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην ηχητική απόδοση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Elite 8 Active διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως το Spatial Sound που υποστηρίζεται από το Dolby. Υπάρχει επίσης το Adaptive Hybrid ANC που φιλτράρει αυτόματα τον ανεπιθύμητο θόρυβο, ακόμη και σε περιβάλλοντα με αέρα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Adaptive Hybrid ANC
 • Μεγάλη εφαρμογή
 • Στιβαρή κατασκευή

Διάλεξε το καλύτερο

Με τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, η απόφαση για τα καλύτερα ακουστικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανάλογα λοιπόν με την περίπτωση χρήσης και τις απαιτήσεις σας, επιλέξτε τα καλύτερα ακουστικά λειτουργίας για τις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε για μια σύσταση, το Jabra Elite 8 Active και το Beats Fit Pro είναι και οι δύο καλές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα ακουστικά για iPhone

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές για τρέξιμο για Android και iOS

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *