εφαρμογές για τρέξιμο

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές για τρέξιμο για Android και iOS

Το τρέξιμο είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε φόρμα και μια εφαρμογή για τρέξιμο μπορεί να το κάνει καλύτερο. Υπάρχουν όμως πάρα πολλές εφαρμογές για τρέξιμο, η καθεμία με διαφορετικές προσφορές. Μην ανησυχείς όμως! Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές που εκτελούνται για συσκευές Android και iOS για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Από freebie trackers μέχρι γεμάτες δυνατότητες, κάθε εφαρμογή φέρνει τη γεύση της στο πάρτι που τρέχει. Υπομονή όμως, δεν πιστεύουμε σε τυφλές συστάσεις. Βάλαμε αυτές τις εφαρμογές στους ρυθμούς τους πριν τις τοποθετήσουμε σε αυτό το βάθρο.

Κάθε εφαρμογή που αναφέρεται έχει κερδίσει τη θέση της, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε την αυτοπεποίθησή σας και ίσως μερικά δολάρια, γνωρίζοντας ότι λαμβάνετε την πραγματική συμφωνία. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πολλές από αυτές τις εφαρμογές ενσωματώνονται άψογα με το Fitbit ή το Apple Watch και επίσης σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό ενώ τρέχετε. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android

Οι καλύτερες εφαρμογές για το Apple Watch

1. Map My Run – Λάβετε εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης

Το Map My Run ξεχωρίζει ως η καλύτερη εφαρμογή για κινητά για τρέξιμο, είτε χρησιμοποιείτε συσκευή Android είτε iOS. Εκτιμούμε την καθαρή και οργανωμένη διεπαφή της εφαρμογής, η οποία εστιάζει στην εμφάνιση ζωτικής σημασίας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, όπως ο ρυθμός, η απόσταση και ο χρόνος σας, χωρίς συντριπτικά γραφικά. Επιπλέον, ο πολύχρωμος χάρτης παρακολουθεί τη διαδρομή σας, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση και την ανακάλυψη νέων μονοπατιών.

Map My Run Οι καλύτερες εφαρμογές που εκτελούνται για Android και iOS

Ένα χαρακτηριστικό που αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας είναι η προπόνηση ήχου, η οποία σας δίνει άμεσα σχόλια και κίνητρα. Τα εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης είναι επίσης εξαιρετικά, προσαρμόζονται στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και στους στόχους σας.

Μπορείτε επίσης να εμπλουτίσετε τα πράγματα συμμετέχοντας σε εικονικούς αγώνες, συμμετέχοντας σε μια υποστηρικτική κοινότητα συναδέλφων δρομέων και ακόμη και συνδέοντας τα παπούτσια Under Armour για προηγμένες μετρήσεις, όπως ο ρυθμός και το μήκος διασκελισμού.

Εάν έχετε προϋπολογισμό, η δωρεάν έκδοση του Map My Run καλύπτει τα βασικά, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας, να ορίζετε στόχους και να αλληλεπιδράτε με την κοινότητα. Αλλά αν σκέφτεστε σοβαρά να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, σκεφτείτε τις premium συνδρομές.

Αυτό ξεκλειδώνει προηγμένες λειτουργίες όπως ανάλυση καρδιακών παλμών, προσαρμοσμένες διαλειμματικές προπονήσεις, ζωντανή παρακολούθηση και καθοδηγούμενους διαλογισμούς για αποκατάσταση μετά το τρέξιμο. Κατά τη γνώμη μας, η έκδοση premium είναι πιο κατάλληλη για όσους είναι αφοσιωμένοι στην παρακολούθηση συμβάντων ή να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για απλή παρακολούθηση φυσικής κατάστασης , η δωρεάν έκδοση σας καλύπτει.

Pros

 • Διατίθεται παρακολούθηση ποιότητας αέρα σε πραγματικό χρόνο
 • Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε νέες διαδρομές
 • Προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα παρακολούθησης παπουτσιών για την παρακολούθηση των χιλιομέτρων
 • Υποστηρικτική κοινότητα

Τιμή: Δωρεάν; Συνδρομή: 5,99 $/μήνα και μετά

2. Nike Run Club – Προπόνηση ήχου από ειδικούς της Nike

Δανείζοντας για μια εξατομικευμένη τρέχουσα εμπειρία με τη Nike Run Club. Ξεχάστε τα γενικά σχέδια, καθώς αυτή η εφαρμογή προσαρμόζει τις προπονήσεις με βάση τους στόχους, το ρυθμό και τις προτιμήσεις σας. Είτε είστε έμπειρος δρομέας μαραθωνίου είτε αρχάριος, αυτή η δωρεάν εφαρμογή τρεξίματος προσφέρει καθοδηγούμενες διαδρομές με διάσημους προπονητές, ενθαρρυντικές επευφημίες από εικονικούς βηματιστές και εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής που ταιριάζουν με τον ρυθμό τρεξίματός σας.

Nike Run Club Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

Επιπλέον, εάν δεν αισθάνεστε έμπνευση, μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας σε μονομαχίες εξ αποστάσεως ή να συμμετάσχετε σε παγκόσμιες ομάδες τρεξίματος για φιλικό ανταγωνισμό και κοινότητα. Η εφαρμογή που τρέχει για εκπαίδευση έχει μια κομψή διεπαφή, όπως το αγαπημένο σας ζευγάρι Nikes. Είναι καθαρό, διαισθητικό και σχεδιασμένο για να σας κρατήσει επικεντρωμένους στο τρέξιμο.

Αυτή η εφαρμογή χρησιμεύει ως ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για δρομείς, καθώς εξυπηρετεί αυτούς που είναι νέοι στο τρέξιμο και έμπειρους λάτρεις. Ξεπερνά την παρακολούθηση των τρεξίματών σας, λειτουργεί ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και ως πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά προσαρμοσμένη για δρομείς.

Η εφαρμογή παρακολουθεί διάφορες μετρήσεις όπως ο ρυθμός, η απόσταση που διανύσατε και οι διαχωρισμοί μιλίων. Επιπλέον, παρέχει προσαρμόσιμα σχέδια προπόνησης που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους και τις προόδους της φυσικής σας κατάστασης.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα κίνητρο είναι τα εμπνευσμένα αποσπάσματα που εμφανίζονται ακριβώς όταν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια πνευματική ανύψωση κατά τη διάρκεια του τρεξίματός σας! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – η εφαρμογή που τρέχει συγχρονίζεται απρόσκοπτα με το smartwatch ή το Apple Watch, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό χωρίς κόπο.

Pros

 • Δομημένα σχέδια εκπαίδευσης
 • Τρεξίματα με προπονητές ήχου με προπονητές Nike
 • Λεπτομερής παρακολούθηση τρεξίματος
 • Προκλήσεις και ανταμοιβές

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει περιστασιακά σφάλματα 

Τιμή: Δωρεάν.

3. Strava – Εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκτέλεσης

Ξεχάστε απλώς να παρακολουθείτε τα τρεξίματά σας. Το Strava είναι σαν ένα ζωντανό πάρτι για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Χρησιμοποιεί GPS για να χαρτογραφήσει και να μοιραστεί τις διαδρομές σας με μια υποστηρικτική κοινότητα, όπως ένα εικονικό high-five μετά από κάθε μίλι. Η διεπαφή είναι εξαιρετικά καθαρή, δείχνοντάς σας πράγματα όπως ρυθμό, απόσταση και πόσο ψηλά ανεβήκατε.

Strava Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα σε αυτήν την εφαρμογή καθοδηγούμενης λειτουργίας είναι τα τμήματα, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε ουσιαστικά για τίτλους όπως ο King of the Mountain σε ορισμένες διαδρομές. Είναι σαν να προσθέτεις έναν φιλικό αγώνα στο καθημερινό σου τρέξιμο. Επιπλέον, η εφαρμογή προτείνει επίσης νέα μονοπάτια με βάση αυτό που αγαπούν οι άλλοι δρομείς, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε φρέσκες τις περιπέτειές σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τι βλέπετε στη ροή σας, είτε φίλους, προκλήσεις ή συγκεκριμένες διαδρομές, διατηρώντας σας κίνητρα. Η προβολή του χάρτη είναι σαν ένα φανταχτερό μονοπάτι τρεξίματος: πολύχρωμο, καθαρό και σας παρακαλεί να το εξερευνήσετε.

Η δωρεάν έκδοση είναι ένας εξαιρετικός φίλος στο τρέξιμο, παρακολουθεί τις διαδρομές σας, σας δίνει βασικά στατιστικά και σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε ορισμένες προκλήσεις. Αλλά για σοβαρούς δρομείς, υπάρχει το Strava Summit. Είναι σαν ένας προσωπικός προπονητής, με λεπτομερή ανάλυση προπόνησης, προσαρμοσμένα σχέδια προπόνησης και φανταχτερά εργαλεία για τον προγραμματισμό των διαδρομών σας. Παίρνετε ακόμη και θερμικούς χάρτες για να αποφύγετε την πολυκοσμία και μια λειτουργία ασφαλείας που επιτρέπει στους φίλους να βλέπουν πού βρίσκεστε σε σόλο τρεξίματα.

Pros

 • Τομέας Κυνήγι και Ανταγωνισμός
 • Μπορεί να εξερευνήσει νέα μονοπάτια, δρόμους και μονοπάτια
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
 • Δείξτε τον καρδιακό σας ρυθμό

Μειονεκτήματα

 • Η ανταγωνιστική φύση της εφαρμογής μπορεί να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι

Τιμή: Δωρεάν; Συνδρομή: 11,99 $/μήνα και μετά

4. Runkeeper – Βρείτε νέες και ενδιαφέρουσες διαδρομές τρεξίματος

Κουραστήκατε να νιώθετε σαν μοναχικός λύκος στο ταξίδι σας στο γυμναστήριο; Το Runkeeper είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές και είναι ο ηγέτης του πακέτου σας. Είναι ένας εικονικός προπονητής στην τσέπη σας που σας ωθεί στα όριά σας και σας ζητωκραυγάζει στο δρόμο. Έτσι, παραιτηθείτε από τα ογκώδη συνδετικά προπόνησης και τις βαρετές ρουτίνες και κάντε τη γυμναστική διασκεδαστική και κοινωνική.

Runkeeper Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

Είτε ένας αρχάριος που μαθαίνει τζόκινγκ είτε ένας έμπειρος δρομέας που κυνηγά τα προσωπικά του καλύτερα, η εφαρμογή προσαρμόζει τις προπονήσεις στο ρυθμό σας. Επιπλέον, οι μηνιαίες προκλήσεις διατηρούν τα πράγματα φρέσκα και ανταγωνιστικά. Χάρη στην εφαρμογή, η τεχνολογία ASICS σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να ελέγχετε πώς αντέχουν τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας αλλά και να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας με μια φιλική κοινότητα δρομέων. Σκεφτείτε τους ως την ομάδα επευφημιών σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι η φυσική κατάσταση είναι ένα ταξίδι που κάνουμε μαζί!

Η ίδια η εφαρμογή είναι τόσο ομαλή και εύκολη στη χρήση όσο και ο τέλειος βηματισμός σας. Το να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, από το να ξεκινήσετε ένα τρέξιμο μέχρι να ελέγξετε τον ρυθμό σας, είναι παιχνιδάκι. Τα φωτεινά χρώματα ενισχύουν την ενέργεια και μπορείτε να προσαρμόσετε το ταμπλό για να εμφανίζει τα στατιστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Η βασική έκδοση αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής τρεξίματος είναι ισχυρή και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας, να ορίζετε στόχους και να συνδεθείτε με άλλους. Αλλά αν είστε αφοσιωμένος δρομέας, η premium έκδοση προσφέρει προηγμένες δυνατότητες, όπως προγράμματα προπόνησης αγώνων, λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία και προπόνηση ήχου σε πραγματικό χρόνο για να βελτιώσετε την προπόνησή σας. Συνιστούμε να αγοράσετε την έκδοση premium, επειδή έχει σχέση ποιότητας-τιμής.

Pros

 • Η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλά πολύτιμα χαρακτηριστικά
 • Ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές και συσκευές
 • Προωθεί μια υποστηρικτική κοινότητα
 • Μπορεί να ρυθμίσει ενδείξεις ήχου για διαστήματα ρυθμού ή απόστασης

Μειονεκτήματα

 • Τα κοινωνικά χαρακτηριστικά μπορεί να μην απευθύνονται σε όλους

Τιμή: Δωρεάν; Συνδρομή: 9,99 $/μήνα και μετά

5. Runna – Interactive Running App

Το Runna είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που εκτελούνται για συσκευές iOS και Android λόγω της εκτεταμένης συλλογής μοναδικών λειτουργιών που προσφέρει για τη βελτίωση της εμπειρίας τρεξίματός σας. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η προπόνηση σε πραγματικό χρόνο, η οποία προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους σας.

Runna Οι καλύτερες τρέχουσες εφαρμογές για Android και iOS

Η εφαρμογή προσαρμόζει το μάθημά της για να καλύψει τις μοναδικές σας ανάγκες και προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον ρυθμό σας, την απόσταση που διανύσατε και τις θερμίδες που καίτε με ενσωματωμένη παρακολούθηση GPS και αλγόριθμους AI. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με άλλους δρομείς χρησιμοποιώντας το εργαλείο κοινωνικής κοινής χρήσης, το οποίο προωθεί τα κίνητρα και την αίσθηση της κοινότητας.

Χάρη στην κομψή σχεδίαση της εφαρμογής, η οποία εγγυάται μια ομαλή εμπειρία χρήστη, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε κρίσιμες λειτουργίες με μερικές πινελιές. Επιπλέον, η απέριττη σχεδίαση προσφέρει μια περίληψη των αριθμών τρεξίματός σας, καθιστώντας εύκολη την γρήγορη αξιολόγηση της προόδου σας.

Η εφαρμογή τρεξίματος για προπόνηση δημιουργεί επίσης τον ιδανικό συνδυασμό χρήσης και απλότητας, καθιστώντας την κατάλληλη για άπειρους και έμπειρους δρομείς. Κάθε τρέξιμο γίνεται μια ενδιαφέρουσα και οπτικά συναρπαστική άσκηση, χάρη στους δυναμικούς χάρτες και τα εντυπωσιακά γραφικά, που βελτιώνουν επίσης την εμπειρία.

Παρά την έλλειψη ορισμένων premium χαρακτηριστικών, η δωρεάν έκδοση είναι κατάλληλη για δρομείς αναψυχής και μια εξαιρετική επιλογή για όποιον επιθυμεί να ξεκινήσει σε μια διαδρομή γυμναστικής.

Ωστόσο, με το premium, μπορείτε να απολαύσετε πολλές προκλήσεις φυσικής κατάστασης, σε βάθος μετρήσεις απόδοσης και μοναδική πρόσβαση σε προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης. Επιπλέον, χάρη στο περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις της έκδοσης VIP, μπορείτε να εστιάσετε στις διαδρομές σας χωρίς διακοπή.

Pros

 • Παρέχει εξατομικευμένα σχέδια εκπαίδευσης
 • Σας παρακινεί να παραμείνετε σε καλό δρόμο
 • Σας συνδέει με μια κοινότητα δρομέων
 • Προσφέρει προκλήσεις και ανταμοιβές

Τιμή: Δωρεάν; Συνδρομή: 17,99 $/μήνα και μετά

6. Zwift – Συνδυάζει τον Εικονικό Κόσμο με το Gamification

Η Zwift κατανοεί ότι κάθε δρομέας είναι μοναδικός και εκτιμούμε πώς η εφαρμογή εξυπηρετεί μεμονωμένους στόχους φυσικής κατάστασης. Η εφαρμογή καθοδηγούμενου τρεξίματος παρέχει διάφορα σχέδια προπόνησης και προσαρμόσιμες ρουτίνες για να ανταποκρίνεται στις ατομικές απαιτήσεις. Είτε ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε περισσότερη αντοχή, να επιταχύνετε την πρόοδό σας ή να πλοηγηθείτε σε δύσκολο έδαφος, η εφαρμογή προσφέρει τους πόρους και το πλαίσιο για να σας υποστηρίξει στην επίτευξη των στόχων σας.

Zwift Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

Οι σε βάθος μετρήσεις απόδοσης και τα εξατομικευμένα σχήματα προπόνησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανάπτυξή σας και να διατηρείτε το κίνητρό σας καθώς εργάζεστε προς την επίτευξη των στόχων σας στο τρέξιμο. Λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή σας συνδέει με δρομείς σε όλο τον κόσμο συνδυάζοντας ομαλά τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο. 

Ενώ το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και είναι γενικά αξιοπρεπές, βρήκαμε τη διεπαφή χρήστη περίπλοκη. Η εφαρμογή έχει αναμφίβολα πολλές επιλογές για εξερεύνηση, αλλά θα πρέπει να μάθετε πώς λειτουργεί, πού είναι κρυμμένες οι λειτουργίες και πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον, αν ξεκινάτε και θέλετε να τονώσετε το σώμα σας, η δωρεάν έκδοση του προγράμματος είναι υπεραρκετή. Ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει τη δωρεάν έκδοση αυτού του λογισμικού είναι ο εικονικός κόσμος που δημιουργεί στην οθόνη της συσκευής. Δεδομένου ότι δεν ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με την premium έκδοση και λόγω της υψηλής τιμής, δεν συνιστούμε να την αποκτήσετε.

Pros

 • Gamification και εικονικός κόσμος
 • Δομημένες και διαδραστικές προπονήσεις
 • Παρακολουθήστε τη δύναμή σας, τον καρδιακό ρυθμό, τον ρυθμό σας και πολλά άλλα
 • Προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες και προπονήσεις

Μειονεκτήματα

 • Η συνδρομή είναι υψηλή

Τιμή: Δωρεάν; Συνδρομή: 14,99 $

7. Garmin Connect – Η πιο ευέλικτη εφαρμογή για τρέξιμο

Η επίτευξη των στόχων τρεξίματος απαιτεί ακρίβεια και το Garmin Connect είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν και το παρέχει με ακρίβεια. Με την προηγμένη παρακολούθηση GPS και τις οξυδερκείς αναλύσεις δεδομένων, διαπιστώσαμε ότι αυτή η τρέχουσα εφαρμογή είναι απαραίτητος σύντροφος για τις διαδρομές σας.

Garmin Connect Οι καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android και iOS

Σας δίνει λεπτομερείς πληροφορίες απόδοσης και καταγράφει με ακρίβεια τη διαδρομή τρεξίματος και την ταχύτητά σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ωθήσετε τον εαυτό σας πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής σας και να πετύχετε νέα ύψη. Επίσης, ενσωματώνει εύκολα τα στατιστικά του τρεξίματός σας με μια ολοκληρωμένη περίληψη της γενικής σας φυσικής κατάστασης.

Ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά της ενεργής κοινότητας στην εφαρμογή τρεξίματος είναι ότι προωθεί την επικοινωνία με δρομείς σε όλο τον κόσμο. Μας αρέσει να αναλαμβάνουμε προκλήσεις, να γιορτάζουμε τις επιτυχίες και να παίρνουμε ιδέες από άλλους ανθρώπους. Μέσω της εφαρμογής, μπορεί να έχουμε μια σόλο και μια κοινή εμπειρία τζόκινγκ, ενθαρρύνοντας τον υγιή ανταγωνισμό και τη συντροφικότητα.

Η κορυφαία συμμετοχή της εφαρμογής προσθέτει επίπεδα πολυπλοκότητας, ακόμη και αν η ελεύθερη έκδοση προσφέρει πολλές λειτουργίες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βασική παρακολούθηση της εκτέλεσης, τη συμμετοχή της κοινότητας και τις προκλήσεις ως δωρεάν χρήστη.

Αλλά το Premium είναι απαραίτητο αν είστε ενθουσιώδης που θέλει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Προσφέρει εξατομικευμένα σχήματα κατάρτισης, στατιστικά στοιχεία αιχμής και μοναδικό περιεχόμενο για άτομα αφιερωμένα στο χτύπημα νέων αρχείων που τρέχουν.

Pros

 • Προσφέρει προσαρμόσιμους πίνακες εργαλείων
 • Παρακολουθεί ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων φυσικής κατάστασης
 • Λειτουργεί απρόσκοπτα με μια ποικιλία συσκευών
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Τιμή: Δωρεάν.

Ζήστε μια ευτυχισμένη ζωή

Ελπίζουμε να βρήκατε την εφαρμογή που ενσωματώνεται άψογα στη ρουτίνα προπόνησής σας από αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για συσκευές Android και iOS. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο εάν παραβλέψαμε την προτιμώμενη εφαρμογή σας και θα φροντίσουμε να τη δοκιμάσουμε και να την προσθέσουμε στη λίστα εάν αξίζει!

Διαβάστε επίσης :7 προηγμένες δυνατότητες των Χαρτών Google που το καθιστούν ηλεκτρικό εργαλείο ταξιδιού

Πώς να προσαρμόσετε το VRR στο Xbox Series X|S

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *